Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Χρήστος Μενιδιάτης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιωργος Βέρος

I like people too much or not at all.
Tο απογεύμα της Κυριακής 17 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια του Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που βρίσκεται στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής.Εκει έδωσε το παρόν και ο Γιάννης Πλούταρχος όπου ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε ξεσηκώνοντας τους πάντες!!

Μου αρέσει πάρα πολύ.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο καμαρίνι του λίγη ώρα πριν να ξεκινήσει ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου στο Posidonio - music hall...εκεί όπου η διασκέδαση απογειώνεται κάθε εβδομάδα!!!

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό LIFE! Μπορείτε να την διαβάσετε όλη εδώ: http://www.lifemagazine.gr/magazines/22/#p=32

Factory Live Clubbing

O Γιάννης Πλούταρχος, ταξίδεψε στη Στοκχόλμη και απόψε τραγουδάει για ένα όμορφο σκοπό !
GOTA LEJON -Stocholm,Sweden-Live Now !!!

GOTA LEJON -Stocholm,Sweden-Live Now !!!

Έχω δει τόσα βιντεάκια με επισκέψεις τραγουδιστών που τους δίνουν μικρόφωνο. Μπράβο στη Βίσση που όταν πήγε στον Παντελίδη σηκώθηκε να τραγουδήσει, μπράβο και στη Στανίση που σηκώθηκε επίσης. Εγώ αυτό που εκφράζεται ο καλλιτέχνης καθιστός στην πολυθρόνα με το ποτό, αραχτός, συχνά χωρίς να σβήσει το τσιγάρο, δε μ' αρέσει. Επίσης, ούτε επικοινωνία δείχνει, ούτε σεβασμό στο κοινό που σε χειροκροτεί. Μ' αρέσουν οι παθιασμένοι άνθρωποι, με ταρακουνάνε, αυτοί που σηκώνονται να εκφραστούν, που δε βαριούνται.
Αν έχουν σηκωθεί κι άλλοι απ' τις πολυθρόνες δεν το ξέρω, δεν έχω δει κι όλα πια τα βίντεο, κρίνω απ' όσα έχω δει.
Αν έχουν σηκωθεί κι άλλοι απ' τις πολυθρόνες δεν το ξέρω, δεν έχω δει κι όλα πια τα βίντεο, κρίνω απ' όσα έχω δει.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Ο Γιάννης Πλούταρχος την Τετάρτη 3 Ιουνίου σε μια μοναδική εμφάνιση στη Στοκχόλμη, για ένα όμορφο σκοπό!
Όλα τα εισοδήματα από τη συναυλία δόθηκαν σε δύο νέους στην Ελλάδα: 22 ετών Vasiliki Kechaoglou (Veria) και 29 ετών Anastasios Zelkas (Κιλκίς) που βρίσκονται σε κόμα μετά από τροχαίο ατύχημα.

Όλα τα εισοδήματα από τη συναυλία δόθηκαν σε δύο νέους στην Ελλάδα: 22 ετών Vasiliki Kechaoglou (Veria) και 29 ετών Anastasios Zelkas (Κιλκίς) που βρίσκονται σε κόμα μετά από τροχαίο ατύχημα.

Eίπε πως βγάζει νέο τραγούδι σε λίγες μέρες
και από Σεπτέμβρη κάτι ολοκληρωμένο πιο ώριμο και διαφορετικό. 

- fylakas_aggelos
Λογικά θα βγάλει κάτι για το καλοκαίρι,για να βγει μόνο σαν digital και μπορεί να μην το βάλει καν σε δίσκο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Είχε ακόμα πράγματα να δώσει ο δίσκος.Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεται.Ίσως είναι κάτι ιδιαίτερο θα δούμε.fylakas_aggelos έγραψε:Λογικά θα βγάλει κάτι για το καλοκαίρι,για να βγει μόνο σαν digital και μπορεί να μην το βάλει καν σε δίσκο.