Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Βασικά ο Οικονομόπουλος έχει κλείσει με Χολίδη..Οπότε τζάμπα το συζητάμε..Από κει και πέρα όντως ο Οικονομό δείχνει να έχει πρότυπο τον Νότη αλλά νομίζω το παρακάνει με την αντιγραφή..Βλέπω να κάνει ποδαράκια με τα λουλούδια, να πετάει στους μουσικούς του, όλες οι κινήσεις του από το πως κρατάει το μικρόφωνο πάνω στη πίστα ακόμα και τη φωνή του στα γυρίσματα προσπαθεί να τη φέρει να μοιάζει με Νότη..Παρόλαυτα από τους νέους είναι όντως ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του δυστυχώς όμως δε βρέθηκε ακόμα ένας επειχηρηματίας να το καταφέρει...Αρα αμά τραγουδήσει βλέπω κάτι μεταξύ Πέγκυ και Γαρμπή ή αν αλλάξει γνώμη ο Χατζηγιάννης..
ΥΓ:"Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ
ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙΣ
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ....
ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....
ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ..
ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΚΙ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ…..
ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΚΕΝΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ
ΠΟΥΘΕΝΑ……
ΑΠ' ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ....
ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΣΟΥ....
ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,
ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...."
Μουκίδης που μάλλον πάει για Νότη...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Mιμος και αυτος δηλαδη.. :cool:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Gshore έγραψε:Mιμος και αυτος δηλαδη.. :cool:
Τουλάχιστον αυτός έχει φωνή..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Το έχει πάει σε άλλο στάδιο αυτός πρέπει να έχει αφιερώσει πολλές ώρες για να κάνει τη κοπιά, μέχρι και σχολια για τη Μέρκελ έκανε μια μέρα :lol: ..Τουλάχιστον όντως είναι αξιόλογη φωνή..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
Τραγικό..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Το έχει πάει σε άλλο στάδιο αυτός πρέπει να έχει αφιερώσει πολλές ώρες για να κάνει τη κοπιά, μέχρι και σχολια για τη Μέρκελ έκανε μια μέρα :lol: ..Τουλάχιστον όντως είναι αξιόλογη φωνή..
Είναι γνωστό ότι αρέσει ο Νότης στον Οικονομόπουλο. Γενικότερα έχει υιοθετήσει κι αυτός ένα βαρύ στυλάκι, κάνει και περίεργες δηλώσεις τελευταία. Ερμηνευτικά πάντως στο πέρασμα των χρόνων έφτιαξε το δικό του στυλ και είναι μια χαρά τραγουδιστής. Το ότι όταν ξεκίνησε πήγαν να τον περάσουν κι αυτόν ως νέο Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι το παιδί αντιγράφει. Είσαι υπερβολικός.
bebest

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Το έχει πάει σε άλλο στάδιο αυτός πρέπει να έχει αφιερώσει πολλές ώρες για να κάνει τη κοπιά, μέχρι και σχολια για τη Μέρκελ έκανε μια μέρα :lol: ..Τουλάχιστον όντως είναι αξιόλογη φωνή..
Είναι γνωστό ότι αρέσει ο Νότης στον Οικονομόπουλο. Γενικότερα έχει υιοθετήσει κι αυτός ένα βαρύ στυλάκι, κάνει και περίεργες δηλώσεις τελευταία. Ερμηνευτικά πάντως στο πέρασμα των χρόνων έφτιαξε το δικό του στυλ και είναι μια χαρά τραγουδιστής. Το ότι όταν ξεκίνησε πήγαν να τον περάσουν κι αυτόν ως νέο Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι το παιδί αντιγράφει. Είσαι υπερβολικός.
Δηλαδή τα ποδαράκια με τα λουλούδια, τα λουλούδια στην ορχήστρα, οι πολιτικές δηλώσεις όλα αυτά δικές του κινήσεις :lol: ..Απλά κοιτά ένα βίντεο στο ytb το Νότη και ένα τον Οικονομό μετά να δεις και μετά πες μου ότι είμαι υπερβολικός..Παρολαυτά ξαναλέω το θεωρώ καλή φωνή και μακάρι να συνεργαστουν κάποια στιγμη΄..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Gshore έγραψε:Mιμος και αυτος δηλαδη.. :cool:
Ναί, είναι γνωστό όπως μίμος είναι και ο Πετρέλης, τουλάχιστον ο Οικονομόπουλος έχει καλή φωνή και καλά τραγούδια, οι άλλοι 2 άστα να πάνε... Επίσης, είναι ο μόνος από τους μίμους για τον οποίο ο Νότης έχει πει καλή κουβέντα... :lol:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Δηλαδή τα ποδαράκια με τα λουλούδια, τα λουλούδια στην ορχήστρα, οι πολιτικές δηλώσεις όλα αυτά δικές του κινήσεις :lol: ..Απλά κοιτά ένα βίντεο στο ytb το Νότη και ένα τον Οικονομό μετά να δεις και μετά πες μου ότι είμαι υπερβολικός..Παρολαυτά ξαναλέω το θεωρώ καλή φωνή και μακάρι να συνεργαστουν κάποια στιγμη΄..
Εντάξει τα ποδαράκια είναι όντως αντιγραφή χαχα!! Πάω πάσο :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Στην αρχη ειχε και ιδια γυρισματα με τον Νοτη αλλα στην πορεια η φωνη του πηγε πιο κοντα στον Πλουταρχο! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν ξέρω ποιος σταθμός είναι αλλά στους 107.4 παίζει πολύ Νότη απ ότι διαπίστωσα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω ποιος σταθμός είναι αλλά στους 107.4 παίζει πολύ Νότη απ ότι διαπίστωσα σήμερα.
Και αλλού παίζει το θέμα είναι ότι δεν παίζει σε σταθμούς με και καλά "μεγάλη" ακροαματικότητα όπως σφαίρα, λάμψη, δρόμο και ρυθμό δηλαδή σε σταθμούς που παίζουν σκουπίδια παόλα, παντελίδη, φουρείρα, πουστάν και γενικά σκυλολόι... Τώρα που το σκέφτομαι ίσως τελικά να είναι και καλύτερα που δεν παίζει σε τέτοιους σταθμούς...
Επίσης και στην επαρχία σε τοπικούς σταθμούς παίζει ο δίσκος...
bebest

Βασικά σε τοπικούς σταθμούς και σε άλλους τύπου 107.4 παιζεί πολύ λαικό και συνεπως πολύ Νότης νέα και παλιότερα..Παράδειγμα το καλοκαίρι που ήμουν επαρχία άκουγα σε σταθμό το εγώ και το λύσε κούκλα..Ωστόσο αυτοί οι σταθμοί δε ειναι ικανοί να προωθήσουν ένα τραγούδι ούτε έχουν τη δυναμική για να μάθει ο κόσμος τα τραγουδια..Όσοι ακούνε αυτούς τους σταθμούς να είστε σίγουροι τα ξέρουν αυτά τα κομμάτια έτσι και άλλιως...Πχ ένας Νοτικός θα ακούσει τους σταθμούς γιατί παίζουν Νότη αλλά έτσι και αλλίως τα ξέρει τα τραγούδια..Το θέμα είναι να παίζουν σε μεγάλους σταθμούς και δυστυχώς μόνο ο ντέρτι υπάρχει σε αυτό το στυλ με ακροματικότητα..Οι υπόλοιποι τώρα και με το ιντερνετ ούτε στην επαρχία ακούγονται, σε κανά ταξί και αν... :lol: ..Δε ξέρω αν είναι καλύτερα να μη παίζει ο Νότης σε σταθμούς που παίζουν σταν και παντελίδη αλλά ότι το χειμώνα θα πάει με το μόνο τραγούδι που ακούγεται να είναι το δώσε ένα τέλος (ξανά) είναι θέμα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παράλειψη μου, δεν ανέφερα ότι παίζει παλιά. Π.χ. "Παπαρούνα". Οχι από νέα. :sad:
Άβαταρ μέλους
J&B

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Αν θυμάστε μια περίοδο από το "Δεν είμαι σαν του άλλους" μέχρι και το "Τσιγγανάκι" και πάλι ο Νότης δεν έπαιζε σε "μεγάλους" σταθμούς παρά μόνο σε Derti και Όασις, αυτή η περίοδος ήταν συνολικά 4 χρόνια όμως δεν τον επηρέασε ούτε στις ζωντανές του εμφανήσεις ούτε στο αν τα τραγούδια θα περάσουν στο κόσμο... αν συνεργαστεί φέτος με Μαρασούλη θα λυθεί και αυτό το προβλημα... :wink: :wink: :wink:

Εγώ πάντως έχω ακούσει το Εγώ είμαι Έλληνας σε πολλά ράδια, όπως και το Πέτα ψηλά και το Ότι και να κάνεις... Αθήνα πάντα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Αφού έχει πέσει γραμμή να μην παίζει Νότης τι ψάχνετε...
Άβαταρ μέλους
J&B

Υπάρχει ένα είδος αποκλεισμού και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αφού έπαιξαν το "Τέρμα το ράδιο" για ένα διάστημα (το έπαιξαν επειδή το προώθησε η εταιρεία) μετά το εξαφάνησαν... Τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές για μένα είναι θέμα εταιρείας και μόνο... πάνε οι εποχές που τα ραδιόφωνα έπαιζαν ότι ήθελαν τώρα "πέφτει γραμμή"... πάντως μη κλαιγόμαστε και άλλοι τραγουδιστές δεν ακούγονται πχ ο Χατζηγιάννης (που τον θέλετε και για συνεργασία) συγκριτικά με τα '00s έχει εξαφανιστεί...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Και εδω στη Κυπρο παιδια, αφαντος ο Νοτης απο τα ραδιοφωνα.Απο το πρωι ειχα το Δρομος fm (Κυπρου) και σε διαστημα 3 ωρων ειχα ακουσει 2 φορες το 'Λενε' του Ρεμου και 3 φορες το 'Ανατρεπτικα' των 4 coach του the voice...Αυτα θελει πλεον οι νεολαια :yawn:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Παρ Σεπ 11, 2015 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
J&B

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Και εδω στη Κυπρο παιδια, αφαντος ο Νοτης απο τα ραδιοφωνα.Απο το πρωι ειχα το Δρομος fm (Κυπρου) και σε διαστημα 3 ωρων ειχα ακουσει 2 φορες το 'Λενε' του Ρεμου και 4 φορες το 'Ανατρεπτικα' των 4 coach του the voice...Αυτα θελει πλεον οι νεολαια :yawn:
Αυτό της προσφέρουν...

Scorpion αυτό το δημοσίευσες τυχαία ή παίζει για τραγούδι στον επόμενο δίσκο;;;;;;;;;
Scorpion86 έγραψε:
Απάντηση