Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
deba
Επικοινωνία:

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

stelios έγραψε:
:tourta: :tourta: :tourta:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Στην συνεντευξη φανηκε οτι ειναι μια κοπελα τις σειρας τιποτα ιδαιτερο........ασε που φανηκε οτι ειναι ανοητη.
deba
Επικοινωνία:

Ελισάβετ Σπανού
«Όταν με φλέρταρε ο Σρόιτερ, δεν σκέφτηκα ποιος είναι»

Εικόνα

Kαλεσμένη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars του Γιώργου Σατσίδη στο MTV είναι η Ελισάβετ Σπανού. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

“Ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με καθημερινή παρουσία, επομένως ό,τι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα πιο γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε, θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο, από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου, μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα. Όταν με φλέρταρε, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύσω τι σημαίνει να είναι κάποιος γνωστός. Μου τα είπε καλά και με κέρδισε με αυτό. Μου την έπεσε καλά!”.

Εικόνα
Ο Γιώργος Σατδίσης με την Ελισάβετ Σπανού στο πλατό του Movies & Stars

“Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε το ότι μία κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και που θα οδηγήσει, τη "φορούσα παλτό", είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα.. Μα, ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δυο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου; Δεν μου αρέσει να είμαι "η κυρία του κυρίου". Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ. Καλύτερα να λένε το κορίτσι του Μάη! Είμαι η Ελισάβετ Σπανού. Δεν στραβώνω με ερωτήσεις γενικώς. Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ όμως στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Aμαν πια , έχουμε χωρίσει 4 μήνες!”.

“Ο βασικός λόγος για να χωρίσω είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Το να βαρεθώ είναι ένας σημαντικός λόγος όπως και το να συνειδητοποιήσω ότι ο άλλος δεν με σέβεται. Τότε φεύγω από τη σχέση. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι, εγώ όταν είναι να φύγω, φεύγω”.

http://www.yupi.gr/gossip/c39788/Elisavet_Spanoy.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Πριν λίγο στην σελίδα του Γιώργου Σαμπάνη στο facebook ανακοινώθηκε ότι θα εμφανίζεται με τη Βανδή στα Αστέρια από 28 Αυγούστου. Μαζί τους θα είναι και οι Vegas. Super ακούγεται!!!!!!!!!!!!!!
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

panosif έγραψε:Πριν λίγο στην σελίδα του Γιώργου Σαμπάνη στο facebook ανακοινώθηκε ότι θα εμφανίζεται με τη Βανδή στα Αστέρια από 28 Αυγούστου. Μαζί τους θα είναι και οι Vegas. Super ακούγεται!!!!!!!!!!!!!!

www...pote mou de perimena pos tha synergastoun...makari na ths egrafe kai kanena tragoudi....alla 28 augoustou?toso arga?...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
deba
Επικοινωνία:

:shock: :shock: :shock: :shock:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

manos έγραψε:
panosif έγραψε:Πριν λίγο στην σελίδα του Γιώργου Σαμπάνη στο facebook ανακοινώθηκε ότι θα εμφανίζεται με τη Βανδή στα Αστέρια από 28 Αυγούστου. Μαζί τους θα είναι και οι Vegas. Super ακούγεται!!!!!!!!!!!!!!

http://www...pote mou de perimena pos tha synergastoun...makari na ths egrafe kai kanena tragoudi....alla 28 augoustou?toso arga?...
Mαζί της και ο Γιώργος Σαμπάνης. :read:
I like people too much or not at all.
deba
Επικοινωνία:

μπορείς να δώσεις Link για τη σελίδα του;
τη διαχειρίζεται ο ίδιος;
stelios

deba
Επικοινωνία:

και γιατί το μαθαίνουμε από αυτόν καλέ; :fan: :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

deba έγραψε:
μπορείς να δώσεις Link για τη σελίδα του;
τη διαχειρίζεται ο ίδιος;
Τη διαχειρίζεται o Dimitris Ganios που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του. Άρα είναι έγκυρο.
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

stelios έγραψε:
manos έγραψε:

http://www...pote mou de perimena pos tha synergastoun...makari na ths egrafe kai kanena tragoudi....alla 28 augoustou?toso arga?...
Mαζί της και ο Γιώργος Σαμπάνης. :read:

e nai..ma gia to sampani to lew to na ths edine kanena tragoudi....sto fb ena paidi sxoliasse ''kai ntoueto''....makari!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
deba
Επικοινωνία:

καλά απλά σχολίασε...δε νομίζω :fan:
stelios

deba έγραψε:Ελισάβετ Σπανού
«Όταν με φλέρταρε ο Σρόιτερ, δεν σκέφτηκα ποιος είναι»

Εικόνα

Kαλεσμένη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars του Γιώργου Σατσίδη στο MTV είναι η Ελισάβετ Σπανού. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

“Ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με καθημερινή παρουσία, επομένως ό,τι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα πιο γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε, θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο, από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου, μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα. Όταν με φλέρταρε, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύσω τι σημαίνει να είναι κάποιος γνωστός. Μου τα είπε καλά και με κέρδισε με αυτό. Μου την έπεσε καλά!”.

Εικόνα
Ο Γιώργος Σατδίσης με την Ελισάβετ Σπανού στο πλατό του Movies & Stars

“Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε το ότι μία κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και που θα οδηγήσει, τη "φορούσα παλτό", είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα.. Μα, ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δυο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου; Δεν μου αρέσει να είμαι "η κυρία του κυρίου". Δεν είναι ο τίτλος μου το κορίτσι του Σρόιτερ. Καλύτερα να λένε το κορίτσι του Μάη! Είμαι η Ελισάβετ Σπανού. Δεν στραβώνω με ερωτήσεις γενικώς. Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ όμως στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Aμαν πια , έχουμε χωρίσει 4 μήνες!”.

“Ο βασικός λόγος για να χωρίσω είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Το να βαρεθώ είναι ένας σημαντικός λόγος όπως και το να συνειδητοποιήσω ότι ο άλλος δεν με σέβεται. Τότε φεύγω από τη σχέση. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι, εγώ όταν είναι να φύγω, φεύγω”.

http://www.yupi.gr/gossip/c39788/Elisavet_Spanoy.html
Πότε θα την μαζέψει ο Φοίβος αυτή;Νούμερο κατάντησε πια. :tourta:
deba
Επικοινωνία:

δεν σου έβγαινε να την κράξεις στο άλλο θέμα και ήρθες εδώ; :hysterical: :hysterical: :hysterical:

πάντως ας δούμε όλη τη συνέντευξη πρώτα! εδώ είναι κομμένα κομμάτια όπως και στο βίντεο!
stelios

deba έγραψε:δεν σου έβγαινε να την κράξεις στο άλλο θέμα και ήρθες εδώ; :hysterical: :hysterical: :hysterical:

πάντως ας δούμε όλη τη συνέντευξη πρώτα! εδώ είναι κομμένα κομμάτια όπως και στο βίντεο!
Τι άλλο να δω και να ακούσω πια γι'αυτή την σχέση;Μόνο για τις επιδόσεις του δεν μας έχει πει ακόμα. :whatever:
deba
Επικοινωνία:

stelios έγραψε:
deba έγραψε:δεν σου έβγαινε να την κράξεις στο άλλο θέμα και ήρθες εδώ; :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Τι άλλο να δω και να ακούσω πια γι'αυτή την σχέση;Μόνο για τις επιδόσεις του δεν μας έχει πει ακόμα. :whatever:
τα σημαντικότερα χάσαμε δηλαδή :fan: :fan:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Θεωρώ πως είναι εκμεταλλεύτρια!Όταν ξεκίνησε στη Spicy ακούστηκε λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με το Μιχάλη!Συνέχεια έβγαινε και έλεγε ότι δεν τα είχε!Παρόλα αυτά χρησιμοποιούσε το όνομά του!Και μάλιστα το STAR τα έλεγε αυτά συνέχεια!!!
Τώρα το Σρόιτερ πάλι τον εκμεταλλεύεται,επειδή είναι ένα γνωστό πρόσωπο,που τον βλέπουμε καθημερινά!
stelios

Εικόνα
Στα γυρίσματα του video clip της Σιμέλας "Άλλη μια νύχτα"!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο TUS... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
15/5/12

ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ SPICY
Απάντηση