an krinoume apo thn poreia twn singles(mias kai thesh sthn ifpi dne tah exoume kai episimo noumero akribws pwlhsewn den bgainei) oi 2 pigan ikanopoihtika kala...kai o tritos kovei kolous mexri stigmhs....Nick_Man έγραψε:Ypothetw oti den plhrwnei syndromi kai giati na plhrwsei allwste?stelios έγραψε:Ναι αλλά η Spicy όντως δεν ανήκει ακόμα.Ξέρεις γιατί;supernatural22 έγραψε:To site δεν πρέπει να έχει ανανεωθεί,γιατί η Alpha Records έχει κλείσει από το 2010,και οι LYRA-MBI-LEGEND πάνε για κλείσιμο!
Ti tha kerdize me 3 kyklofories diskwn oles ki oles (oi 2 apatoi - gia ton trito den kseroume)
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
'Godney' is my religion..
Σαν δίσκοι όμως πόσο πούλησαν; Αυτό είναι το θέμα. Τα singles είναι ξεχωριστές κυκλοφορίες, διαφορετική πηγή εσόδων άρα...crazy_boy έγραψε:an krinoume apo thn poreia twn singles(mias kai thesh sthn ifpi dne tah exoume kai episimo noumero akribws pwlhsewn den bgainei) oi 2 pigan ikanopoihtika kala...kai o tritos kovei kolous mexri stigmhs....Nick_Man έγραψε:Ypothetw oti den plhrwnei syndromi kai giati na plhrwsei allwste?stelios έγραψε:Ναι αλλά η Spicy όντως δεν ανήκει ακόμα.Ξέρεις γιατί;supernatural22 έγραψε:To site δεν πρέπει να έχει ανανεωθεί,γιατί η Alpha Records έχει κλείσει από το 2010,και οι LYRA-MBI-LEGEND πάνε για κλείσιμο!
Ti tha kerdize me 3 kyklofories diskwn oles ki oles (oi 2 apatoi - gia ton trito den kseroume)
Θα μου άρεσε να είχε δικό του section στο forum ο Φοίβος.
Θα μπορούσαμε να ανοίγουμε θέματα με παλιές δισκογραφικές του δουλειές και να γράφουμε για τις αναμνήσεις που έχουμε από τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες.Να βάζαμε clips και γενικά πιστεύω πως θα είχε περισσότερη κίνηση σε σχέση με κάποια section καλλιτεχνών που δεν γράφει κανείς.
Θα μπορούσαμε να ανοίγουμε θέματα με παλιές δισκογραφικές του δουλειές και να γράφουμε για τις αναμνήσεις που έχουμε από τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες.Να βάζαμε clips και γενικά πιστεύω πως θα είχε περισσότερη κίνηση σε σχέση με κάποια section καλλιτεχνών που δεν γράφει κανείς.
I like people too much or not at all.
Θα συμφωνήσω!Αλλά όχι να γεμίζουν 10 σελίδες συγκρίνοντας τον παλιό Φοίβο με το σημερινό,την παλιά Καίτη των επιτυχιών,με τη σημερινή-έντεχνη,και να ανακατεύετε μέσα Καλίδη,Καλλή,Γιασεμή....stelios έγραψε:Θα μου άρεσε να είχε δικό του section στο forum ο Φοίβος.
Όχι βρε εγώ λέω σαν tribute σε παλιές κυκλοφορίες του.Να ανοίγαμε θέματα για κάθε δίσκο ξεχωριστά.Για τους δίσκους που έκανε με την Άντζελα,Μαντώ,Πάριο και άλλους.Θα μπορούσαμε να κάνουμε θέμα για ποιους δίσκους του έχουμε,ποιους θα θέλαμε να αγοράσουμε.Γενικά θα ήταν ωραία φάση.Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε συγκρίσεις.Απλά υπάρχει αρκετό υλικό.supernatural22 έγραψε:Θα συμφωνήσω!Αλλά όχι να γεμίζουν 10 σελίδες συγκρίνοντας τον παλιό Φοίβο με το σημερινό,την παλιά Καίτη των επιτυχιών,με τη σημερινή-έντεχνη,και να ανακατεύετε μέσα Καλίδη,Καλλή,Γιασεμή....stelios έγραψε:Θα μου άρεσε να είχε δικό του section στο forum ο Φοίβος.
Super η ιδέα σου!!!!!!!!!stelios έγραψε:Θα μου άρεσε να είχε δικό του section στο forum ο Φοίβος.

symfono!!!na mathoume kai na thymithoume kiolas diafora!panosif έγραψε:Super η ιδέα σου!!!!!!!!!stelios έγραψε:Θα μου άρεσε να είχε δικό του section στο forum ο Φοίβος.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
-
θέλω να μάθω για τα πιο παλιά του Φοίβου
τα πολύ της αρχής
ακόμη κι αν δε γίνει άλλο θέμα ας τα ξεκινήσετε από εδώ
τα πολύ της αρχής
ακόμη κι αν δε γίνει άλλο θέμα ας τα ξεκινήσετε από εδώ

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ Ο ΝΙΝΟ ΣΤΟ ΒΑΜΒΟ CLUB ( ΠΛΑΖ EOT ) ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ !!!

Στην κηδεία του Κώστα Καρρά με τη Ταμτα !!

-
ante de 8a mas pei kanena neo o nino gia to single k cd tou?
Έλεος τι είναι αυτό!!!!!Μουσική : Jason Jazzmind=Γαβρίλης Μώσας=Φοίβος
supernatural22 έγραψε:
Έλεος τι είναι αυτό!!!!!Μουσική : Jason Jazzmind=Γαβρίλης Μώσας=Φοίβος

Isxuei!!!supernatural22 έγραψε:Πολύ αντιαισθητικός ο TUS!!!
Alla oso akouw to refrain, den mporw para na skasw sta gelia!!!!

Emena m aresestelios έγραψε:Γαβ,γαβ καταστάσεις.afn έγραψε:Μα σου ρίχνω άκυρο?