Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Πάρε με" σε μουσική και στίχους του Μιχάλης Κουϊνέλη από το δημοφιλές συγκρότημα Stavento!
Ο Μιχάλης έχει επίσης επιμεληθεί την παραγωγή του τραγουδιού ενώ οι Freaky Fortune ανέλαβαν την R&B version του.
Ωραίο κομμάτι!Θυμίζει rnb κομμάτια του 2000!Αλλά θα πρέπει να βγάλει κάτι ολοκληρωμένο,ή τουλάχιστον να βγάζει πιο συχνά νέα κομμάτια και όχι κάθε 6 μήνες!
Εγω θυμάμαι ενα κουλό άρθρο που είχα διαβασει στο περιοδικό Πιστα το οποίο υποστήριζε οτι η Τάμτα ηχογραφούσε λαικά κομμάτια με την υπογραφή Μουκίδη. 'Εγραφε επίσης οτι ο συνθέτης προσπαθούσε να αναδείξει τη λαική ταυτότητα (!) της ποπ τραγουδίστριας και οτι όλοι όσοι είχαν ακούσει τα κομμάτια είχαν...δακρύσει.
Συμπέρασμα: το τέρας του Φρανκενσταίν έκανε αλλαγή φύλου αλλά ερωτεύτηκε τη Μίνα Χάρκερ και κλεφτήκαν μαζί αφήνοντας μπουκάλα το Δράκουλα.
mia xara
kala pou dne pige se monopatia vegas demy playmen opos eixe kanei me to konta sou
protimo na xei tetoiou styl tragoudia i opos to niose ti kardia i to koita me
afto vevaia pio rnb alla kalytero apo konta sou i egoista px
ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΩ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ
ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ!
ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΩΡΑΙΟ!
All of our endings can be found in our beginnings...
Έρχεται ολοκαίνουργιο video clip από την Τάμτα! | Φωτογραφία
Η νέα επιτυχία της Τάμτα θα έχει σε λίγο καιρό την δική της εικόνα!
Δυναμικά επέστρεψε η τραγουδίστρια με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τίτλο «Πάρε με». Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Μιχάλης Κουϊνέλη, από το δημοφιλές συγκρότημα Stavento. Μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του ολοκαίνουργιου video clip που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.
Backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα της Τάμτα: