Νατάσα Θεοδωρίδου
-
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
ti eipe gia disko?
Εγώ το άκουσα λίγο τυχαία στο ραδιόφωνο και μου την έσπασε η Μαρινέλλα. Πολύ δήθεν άνετο στυλάκι σε ΟΛΑ όμως, και ότι και καλά εγώ είμαι η έμπειρη και έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρω από σχέσεις, εσείς οι νέοι τί να μου πείτε, έλα βρε μπλα μπλα μπλα. Χαλάρωσε λίγο γιαγιάκα 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Καλά χαλάρωσε κι εσύ λίγο! Δεν είχε τέτοιο ύφος, εμένα μου φάνηκε εξερετικά απλή και προσιτή και κυρίως ξεκάθαρη! Σκέψου ότι άλλη στη θέση της με τον όνομα και καριέρα ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ δεν θα καταδεχόταν καν να πάει! και το ύφος της θα ήταν μέχρι εκεί πάνω! Προσωπικά την βρήκα άψογη!!!happy_end έγραψε:Εγώ το άκουσα λίγο τυχαία στο ραδιόφωνο και μου την έσπασε η Μαρινέλλα. Πολύ δήθεν άνετο στυλάκι σε ΟΛΑ όμως, και ότι και καλά εγώ είμαι η έμπειρη και έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρω από σχέσεις, εσείς οι νέοι τί να μου πείτε, έλα βρε μπλα μπλα μπλα. Χαλάρωσε λίγο γιαγιάκα
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε. Απλή ναι, αλλά ξερόλαchris3m έγραψε:Καλά χαλάρωσε κι εσύ λίγο! Δεν είχε τέτοιο ύφος, εμένα μου φάνηκε εξερετικά απλή και προσιτή και κυρίως ξεκάθαρη! Σκέψου ότι άλλη στη θέση της με τον όνομα και καριέρα ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ δεν θα καταδεχόταν καν να πάει! και το ύφος της θα ήταν μέχρι εκεί πάνω! Προσωπικά την βρήκα άψογη!!!happy_end έγραψε:Εγώ το άκουσα λίγο τυχαία στο ραδιόφωνο και μου την έσπασε η Μαρινέλλα. Πολύ δήθεν άνετο στυλάκι σε ΟΛΑ όμως, και ότι και καλά εγώ είμαι η έμπειρη και έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρω από σχέσεις, εσείς οι νέοι τί να μου πείτε, έλα βρε μπλα μπλα μπλα. Χαλάρωσε λίγο γιαγιάκα

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Den eipe to apenanti telika...
Τι εννοείς "ξερόλα"?? περι μουσικής?happy_end έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε. Απλή ναι, αλλά ξερόλα
Sorry.. αλλά αναγκαστικά "ξέρει" πολλά, η καριέρα της υπάρχει 5 - 6 δεκαετίες πίσω! Εδώ το παίζουν ειδήμονες η κάθε τυχάρπαστοι που βγήκαν πριν μια δεκαετία!
Όχι περί μουσικής. Εξήγησα. Στο ελάχιστο που άκουσα μιλούσε για τις ανθρώπινες σχέσεις με ύφος περισπούδαστο του τύπου άντε καλέ σιγά γιατί να μη χωρίσεις μπλα μπλα. Και τέτοια πράγματα προσωπικά δεν τα εκτιμώ ποτέ, δεν πα να είναι ο άλλος κορυφή. Μπορεί να τον παραδεχτώ σαν καλλιτέχνη για όσα έχει κάνει, αλλά σαν άνθρωπο να τον αντιπαθήσω. Μου αρέσει η σεμνότητα. Και η κυρία με το τραβηγμένο πρόσωπο δε φαίνεται να την έχει. 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Το είπε.Stavros έγραψε:Den eipe to apenanti telika...
I like people too much or not at all.
Tracklist :
01. ΑΠΕΝΑΝΤΙ
02. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
03. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
04. ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ)
05. ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
06. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ
07. ΔΕΝ Σ'ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ
08. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
09. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
10. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ

01. ΑΠΕΝΑΝΤΙ
02. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
03. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
04. ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ)
05. ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
06. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ
07. ΔΕΝ Σ'ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ
08. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
09. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
10. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ

kikloforise?
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
wraio opisthofyllo kai polu wraia emfanish sto madwalk 

Όχι,σε περίπου 20 μέρες βγαίνει!Το fanclub το εξασφάλισε αποκλειστικά!markella έγραψε:kikloforise?
ωραίος βγήκες!!!stelios έγραψε:

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
deba έγραψε:ωραίος βγήκες!!!stelios έγραψε:

I like people too much or not at all.
-
to mprosta?supernatural22 έγραψε:Όχι,σε περίπου 20 μέρες βγαίνει!Το fanclub το εξασφάλισε αποκλειστικά!markella έγραψε:kikloforise?