Πάνος Κιάμος
-
- fylakas_aggelos
Re: Πάνος Κιάμος Thread.
+1 κλασικό σκυλάδικο με hip hop που θα το ακούσουν όλοι οι κάγκουρες και θα γίνει το hit του καλοκαιριού!!!Goin'Through εντελώς εμπορικοίSlim_Shady έγραψε:Δεν μου άρεσε καθόλου δυστηχώς.

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέςfylakas_aggelos έγραψε:+1 κλασικό σκυλάδικο με hip hop που θα το ακούσουν όλοι οι κάγκουρες και θα γίνει το hit του καλοκαιριού!!!Goin'Through εντελώς εμπορικοίSlim_Shady έγραψε:Δεν μου άρεσε καθόλου δυστηχώς.![]()
![]()
.Ο Κιάμος είναι από τους τραγουδιστές που θα έχουν από τη μία κάποιες ωραίες μπαλάντες,ζεϊμπέκικα και ελαφρά ποπ,και από την άλλη θα γεμίζουν το δίσκο με σκυλάδικα
![]()
.

Καλα οι GT κατάντια

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Έχουν βγει τέτοια μεγαλειώση τραγούδια κι εγώ τα αγνοώ? Τι έχανα!!Slim_Shady έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέςfylakas_aggelos έγραψε:+1 κλασικό σκυλάδικο με hip hop που θα το ακούσουν όλοι οι κάγκουρες και θα γίνει το hit του καλοκαιριού!!!Goin'Through εντελώς εμπορικοίSlim_Shady έγραψε:Δεν μου άρεσε καθόλου δυστηχώς.![]()
![]()
.Ο Κιάμος είναι από τους τραγουδιστές που θα έχουν από τη μία κάποιες ωραίες μπαλάντες,ζεϊμπέκικα και ελαφρά ποπ,και από την άλλη θα γεμίζουν το δίσκο με σκυλάδικα
![]()
.
![]()
Καλα οι GT κατάντια

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Πάνος Κιάμος, Αγγελική Ηλιάδη & Vegas για περιορισμένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πάνος Κιάμος δεν αποχωρίζεται ούτε και φέτος την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη!
Έτσι, μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη παρουσία του στη Μακεδονική πρωτεύουσα, τον Οκτώβριου 2013, ο Πάνος Κιάμος από την Παρασκευή 29 Αυγούστου και για λίγες εμφανίσεις, «ανηφορίζει» στο «Politia Live Clubbing» και υπόσχεται να βάλει φωτιά στη διασκέδαση της πόλης.
Μαζί του η Αγγελική Ηλιάδη και οι Vegas, με το αγαπημένο συγκρότημα να συνεχίζει στο πλευρό του δημοφιλή τραγουδιστή μετά τις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα.
Μην το χάσετε!
«Politia Live Clubbing»
14οχλμ. Μηχανιώνας, Περιοχή αεροδρομίου – Θεσσαλονίκη
Τηλ. reserve: 2310 486956 και 2310 486953
http://www.tuned.gr/lifestyle/music/48079-kiamos

Ο Πάνος Κιάμος δεν αποχωρίζεται ούτε και φέτος την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη!
Έτσι, μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη παρουσία του στη Μακεδονική πρωτεύουσα, τον Οκτώβριου 2013, ο Πάνος Κιάμος από την Παρασκευή 29 Αυγούστου και για λίγες εμφανίσεις, «ανηφορίζει» στο «Politia Live Clubbing» και υπόσχεται να βάλει φωτιά στη διασκέδαση της πόλης.
Μαζί του η Αγγελική Ηλιάδη και οι Vegas, με το αγαπημένο συγκρότημα να συνεχίζει στο πλευρό του δημοφιλή τραγουδιστή μετά τις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα.
Μην το χάσετε!
«Politia Live Clubbing»
14οχλμ. Μηχανιώνας, Περιοχή αεροδρομίου – Θεσσαλονίκη
Τηλ. reserve: 2310 486956 και 2310 486953
http://www.tuned.gr/lifestyle/music/48079-kiamos
I like people too much or not at all.
-
-
Aπόλυτα ανανεωμένος, κι άλλο αδυνατισμένος και με νέο λουκ, ο Πάνος Κιάμος έδωσε την Πέμπτη το βράδυ το παρών σε εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού.
Ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε στο Sfera Summer Festival, ξεσηκώνοντας τα πλήθη, τα οποία, όμως, όταν ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή, χρειάστηκαν μερικά λεπτά μέχρι να αντιληφθούν ότι ο καλλιτέχνης επί σκηνής ήταν ο Πάνος Κιάμος! Τέτοια είναι η μετάλλαξη του τραγουδιστή, ο οποίος εκτός από πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση είχε και ανανεωμένη διάθεση.

Ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε στο Sfera Summer Festival, ξεσηκώνοντας τα πλήθη, τα οποία, όμως, όταν ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή, χρειάστηκαν μερικά λεπτά μέχρι να αντιληφθούν ότι ο καλλιτέχνης επί σκηνής ήταν ο Πάνος Κιάμος! Τέτοια είναι η μετάλλαξη του τραγουδιστή, ο οποίος εκτός από πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση είχε και ανανεωμένη διάθεση.

Πρεμιέρα Politia

-
#NewVideoClip #Coming #DioMatiaMple #GoinThrough #PanosKiamos

-
Δεν μπορώ να το συμπαθήσω με τίποτα αυτο το κομμάτι...είναι και οι GT που απεχθάνομαι 

θεέ μου στις διακοπές παίζει να το έπαιζαν και κάθε μισάωρο

-
Ισχύει!gtm13 έγραψε:θεέ μου στις διακοπές παίζει να το έπαιζαν και κάθε μισάωρο![]()
Γιατι θα το θυμαται κανεις το κομματι αυτο μολις σταματησουν να μας πρηζουν? 

[youtube]0aLXjphlyME[/youtube]
[youtube]Sv5TCUMx1qc[/youtube]
- fylakas_aggelos
Δε μου αρέσει!Το πετυχαίνω συνέχεια στον Sfera και το αλλάζω.

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Ούτε το βίντεο μου αρέσει ούτε το κομμάτι