Πάολα
- fylakas_aggelos
-
Re: Πάολα
Ωραία η Πάολα, ωραία εμφάνιση αν κ το 2ο κομμάτι ήταν νομίζω λίγο άκυρο με τη βραδιά, αλλά πολύ καλή γενικά..panosif έγραψε:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Eμένα το 2 μου άρεσε περισσότερο.Μου έκανε μπαλαρίνα-dancing with the stars η πρώτη εμφάνιση της.MusicLover έγραψε:Ωραία η Πάολα, ωραία εμφάνιση αν κ το 2ο κομμάτι ήταν νομίζω λίγο άκυρο με τη βραδιά, αλλά πολύ καλή γενικά..panosif έγραψε:
I like people too much or not at all.
Η Πάολα αποκαλύπτει που έχει κάνει πλαστική!
Τι λέει για το τατουάζ στα χείλη;
Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε το σημείο του σώματός της που έχει κάνει πλαστική επέμβαση.
"Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει. Όποιος δεν επιθυμεί δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν, δεν θα βρουν ένα γιατρό να πει: "Εγώ της έκανα την πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια". Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλια μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν, τόσα λένε".
http://www.fthis.gr/article/302337/twitter-article
Τι λέει για το τατουάζ στα χείλη;
Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε το σημείο του σώματός της που έχει κάνει πλαστική επέμβαση.
"Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει. Όποιος δεν επιθυμεί δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν, δεν θα βρουν ένα γιατρό να πει: "Εγώ της έκανα την πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια". Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλια μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν, τόσα λένε".
http://www.fthis.gr/article/302337/twitter-article
I like people too much or not at all.