paiei to forema h&mafn έγραψε:stelios έγραψε:![]()
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Krouela agapes mou, Krouela
poso AKYRO tragoudi
mia fora takousa exw k ksenerwsa th zwh mou...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν μικρόφωνο...stelios έγραψε:
Αλλά θα μου πεις μέσα στη θάλασσα, θα βραχυκύκλωνε!!
Μόνο εγώ τη βρίσκω αδιάφορη/άνοστη/άχρωμη/ούτε θυμάμαι τη φάτσα της;stelios έγραψε:Koυκλάρα η Καλλή στα κορίτσια για σπίτι.Νέα,ωραία,με πολύ καλή φωνή.
Φοίβο αγόρι μου,άσε τα κουλά και ασχολήσου σοβαρά με αυτή την κοπέλα.
Nick_Man έγραψε:Μόνο εγώ τη βρίσκω αδιάφορη/άνοστη/άχρωμη/ούτε θυμάμαι τη φάτσα της;stelios έγραψε:Koυκλάρα η Καλλή στα κορίτσια για σπίτι.Νέα,ωραία,με πολύ καλή φωνή.
oxi
όχι (+ άλλο 1)manos έγραψε:Nick_Man έγραψε:Μόνο εγώ τη βρίσκω αδιάφορη/άνοστη/άχρωμη/ούτε θυμάμαι τη φάτσα της;stelios έγραψε:Koυκλάρα η Καλλή στα κορίτσια για σπίτι.Νέα,ωραία,με πολύ καλή φωνή.
oxi(+1)
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ναι καλά.Όταν θα έρθουν τα χειρότερα θα την εκτιμήσετε.deba έγραψε:όχι (+ άλλο 1)manos έγραψε:Nick_Man έγραψε:Μόνο εγώ τη βρίσκω αδιάφορη/άνοστη/άχρωμη/ούτε θυμάμαι τη φάτσα της;stelios έγραψε:Koυκλάρα η Καλλή στα κορίτσια για σπίτι.Νέα,ωραία,με πολύ καλή φωνή.
oxi(+1)
![]()
I like people too much or not at all.
Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού. 
εκεί βλέπει τα χρήματα και εκεί τους σπρώχνει όλους!!!stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Σε αυτό συμφωνώ.deba έγραψε:εκεί βλέπει τα χρήματα και εκεί τους σπρώχνει όλους!!!stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
de kanei pantos tpt gia na th ftiaxei opws egine me vandi k kokkinou....anakalypsh tou foivou einai auth?
Άλλες εποχές,άλλος Φοίβος.Η τελευταία τυχερή ήταν η Έλλη.Ο Φοίβος δεν έχει αυτή την δύναμη πια.Δυστυχώς.manos έγραψε:stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
de kanei pantos tpt gia na th ftiaxei opws egine me vandi k kokkinou....anakalypsh tou foivou einai auth?
Ελπίζω τουλάχιστον να της δώσει καλύτερα κομμάτια στο μέλλον από το τελευταίο που έβγαλαν.
- stathis2b_
stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
Συμφωνώ απόλυτα
stelios έγραψε:Άλλες εποχές,άλλος Φοίβος.Η τελευταία τυχερή ήταν η Έλλη.Ο Φοίβος δεν έχει αυτή την δύναμη πια.Δυστυχώς.manos έγραψε:stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
Ελπίζω τουλάχιστον να της δώσει καλύτερα κομμάτια στο μέλλον από το τελευταίο που έβγαλαν.
ama den egrafe se TOSO kosmo k asxoliotan ligo parapano mazi ths k na ths egrafe ena kalo disko opws to allaxa 'h esto k ta genethlia mou isos kati na ginotan..
ισχύει...manos έγραψε:stelios έγραψε:Άλλες εποχές,άλλος Φοίβος.Η τελευταία τυχερή ήταν η Έλλη.Ο Φοίβος δεν έχει αυτή την δύναμη πια.Δυστυχώς.manos έγραψε:stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
ama den egrafe se TOSO kosmo k asxoliotan ligo parapano mazi ths k na ths egrafe ena kalo disko opws to allaxa 'h esto k ta genethlia mou isos kati na ginotan..
Θα γινόταν αν δούλευε σοβαρά μαζί της.Δεν της λείπει τίποτα της κοπέλας.manos έγραψε:stelios έγραψε:Άλλες εποχές,άλλος Φοίβος.Η τελευταία τυχερή ήταν η Έλλη.Ο Φοίβος δεν έχει αυτή την δύναμη πια.Δυστυχώς.manos έγραψε:stelios έγραψε:Την πήρε πάντως φωνάρα ο Φοίβος και θέλει να την κάνει τελευταία σκυλού.
Απλώς δεν χτίζεις καριέρα και γίνεσαι όνομα με ένα single το εξάμηνο και αν.Να ήταν και όλα καλά.
Με τον Νίνο τι γίνεται;Άντε δεν βγάζει άλμπουμ όπως έλεγε ούτε ένα καλοκαιρινό single;