Το σωστό είναι "παραγάγω".
Φιλικά...

yakinthos έγραψε:Πάντως ότι τραγούδια και να έβγαλε ο Παντελίδης, το "παράξω" είναι τόσο λάθος, όσο και τα "εισάξω" ή "εξάξω"....
Φιλικά...
Φαντάζομαι ήταν εμφανές οτι το χρησιμοποίησα έτσι για να υπερτονίσω την ελλιπή παραγωγική ικανότητα του κατα τ´ αλλα αγαπητού Παντελή. Φιλικα γιατι κάποιοι είστε ή 15 ή διακατέχεστε γενικότερα απο κόμπλεξ απροσδιόριστης φύσεως.yakinthos έγραψε:Πάντως ότι τραγούδια και να έβγαλε ο Παντελίδης, το "παράξω" είναι τόσο λάθος, όσο και τα "εισάξω" ή "εξάξω"....
Φιλικά...
Χωρίς να είμαι σίγουρος για τα ακριβή νούμερα, νομίζω κατά σύμπτωση ότι 15 άτομα είναι 15 χρονών.jdarmody έγραψε:Φαντάζομαι ήταν εμφανές οτι το χρησιμοποίησα έτσι για να υπερτονίσω την ελλιπή παραγωγική ικανότητα του κατα τ´ αλλα αγαπητού Παντελή. Φιλικα γιατι κάποιοι είστε ή 15 ή διακατέχεστε γενικότερα απο κόμπλεξ απροσδιόριστης φύσεως.yakinthos έγραψε:Πάντως ότι τραγούδια και να έβγαλε ο Παντελίδης, το "παράξω" είναι τόσο λάθος, όσο και τα "εισάξω" ή "εξάξω"....
Φιλικά...
panosif έγραψε:
Ενας τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που, όπως γνωρίζει καλά το φανατικό του κοινό τα κάνει όλα μόνος του, επιστρέφει στη δισκογραφία. Για να αποδείξει ότι για τους πραγματικά χαρισματικούς καλλιτέχνες η θέληση για δημιουργία είναι αστείρευτη.
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/
Πραγματικά όμωςbillakos24 έγραψε:panosif έγραψε:
Ενας τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που, όπως γνωρίζει καλά το φανατικό του κοινό τα κάνει όλα μόνος του, επιστρέφει στη δισκογραφία. Για να αποδείξει ότι για τους πραγματικά χαρισματικούς καλλιτέχνες η θέληση για δημιουργία είναι αστείρευτη.
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/![]()
![]()
![]()
![]()
Τι διαβάζουμε πια στα δελτία τύπου ρε παιδιά...
Θα συμφωνησω σε ολα..το "αχ και να 'ρχοσουνα" ειναι εξαιρετικο..ειδικα στη μελωδια ειναι ενας διαφορετικος Παντελος απο οτι μας εχει συνηθισει! Το ιδιο και "τα σχοινια σου" που ειναι μπαλανταρα! Αν και το πιο αγαπημενο ειναι το "πινω απο 'κει ψηλα για σενα" που θυμιζει κατι απο αλλες εποχες Παντελου, πιο παλιες..Τα αλλα δυο απλα καλα και το ομωνυμο κακο.. Στο επομενο Cd με τα αλλα 8 τραγουδια θα ειναι και το ψευτικα φεγγαρια οποτε μην ανησυχεις..Slim_Shady έγραψε:Όλα μου άρεσαν εκτός απο το ομώνυμο που δεν μου αρέσει καθόλου![]()
Ωραία κομματάκια...Του πάνε οι μπαλάντες!
Το "Ψεύτικα φεγγάρια" δεν είναι εδώ...Ελπίζω για καλό τουνα είναι στο δεύτερο cd.
Τόσα χρόνια και ακόμα το βγάζει-
![]()
Αντε Παντέλω μου λυπήσου και εμάς τους φάνς και βάλτο στο επόμενο-