Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Chronisgreek

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

eidame k o petrelhs p exei na bgalei disko apo to 2007...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Chronisgreek έγραψε:eidame k o petrelhs p exei na bgalei disko apo to 2007...
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως.Ο Πετρέλης βλέπουμε πως δεν μπορεί να κάνει επιτυχία(στην spicy περίοδο)με τα digital singles που βγάζει.
Θα πληρώσουν να του βγάλουν άλμπουμ;Ποιο το νόημα σε μια εποχή που δύσκολα τραβάνε έτσι και αλλιώς οι δίσκοι.
Εγώ βασικά πιστεύω πως δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον πια ο Φοίβος για τον Πετρέλη.
I like people too much or not at all.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

stelios έγραψε: Μια χαρά δουλεία για να κάνει τον Λεμπέση ονοματάκι..
Για τα δεδομένα του Λεμπέση που -για μένα- ήταν άφωνος, μια χαρά όνομα τον έκανε! όχι ονοματάκι!
Νομίζω δεν τα θυμάσαι καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chris3m την Παρ Ιούλ 20, 2012 8:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
chris3m

stelios έγραψε: Να δικαιολογήσω την Δέσποινα πάνω σε τι;Δεν καταλαβαίνω τι λες.
Οι απαντήσεις σου, είναι λες και την έθιξα σε κάτι και προσπαθείς να αποκαταστήσεις την πραγματικότητα... ίσως λάθος το νομίζω!
stelios έγραψε: Επειδή η Μαντώ είχε δηλώσει πως θα συνέχιζε με τον Φοίβο καταλήγεις στο συμπεράσμα πως θα τον ενδιέφερε περισσότερο από την Δέσποινα.
Αυτά είναι προσωπικές σου κρίσεις,ίσως και επιθυμίες αλλά δεν ξέρουμε γιατί δεν έγινε ποτέ.Εγώ παρόλαυτα θα ήθελα να συνέχιζε με την Μαντώ.
Πάλι θέλεις να μεταφέρεις την κουβέντα σε στυλ... κόντρας
Καμία επιθυμία δεν έιχα, μίλησα με γεγονότα όπως η συνέντευξη που είχε δώσει!
Ωστόσο θεωρώ πως περισσότερο θα τον ενδιέφερε η -τότε- φτασμένη καλλιτέχνιδα παρά μια νέα! Μην ξεχνάς πως ήταν και σε φάση αλλαγής εταιρείας... ήθελε κάτι σίγουρο! Αν αυτό είναι ΝΑΙ θεωρώ πως προτιμούσε μια συνεργασία με τη Μαντώ σε πρώτη φάση! Εξάλλου η δεύτερη επιλογή ήταν η Πέτα, μόνος σου το είπες...
stelios έγραψε: Δεν πιστεύω πως θα της έγραφε τα κομμάτια που έδωσε στην Δέσποινα.Η Μαντώ είναι διαφορετική περίπτωση.
Γι' αυτό και είπα ότι μόνο το "Νυχτολούλουδο" της είχε δώσει ως ντέμο, όχι όλο τον δίσκο... σίγουρα μετά προσάρμοσε και κάποια στο στυλάκι της Βανδή!
stelios έγραψε: Επίσης ήταν επιλογή του να ασχοληθεί ολοκληρωτικά μαζί της.Στο παρελθόν είχε την ανάγκη να γράφει παντού.
Επίσης το ότι ήταν τότε τρίτη στην λίστα όπως λες,λίγη σημασία έχει πια.Αυτό που μετράει είναι πως είναι πρώτη στην λίστα εδώ και 15 χρόνια.
Έγραψα κάπου πως δεν ήταν επιλογή του??? εξάλλου φάνηκε και η συνέχεια!
Επίσης γνωρίζεις πως αποδέχομαι το γεγονός πως είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες εδώ και χρόνια, από τη στιγμή που συνεργάστηκε με τον Φοίβο!
chris3m

stelios έγραψε: Επιπλέον γιατί να ήταν πρόβλημα μια ανερχόμενη τραγουδίστρια και όχι η ανάσταση που προσέφερε σε καλλιτέχνες που ήταν στα κάτω τους;
Φάνηκε και στην πορεία πως ο Φοίβος ήθελε να παίρνει νέα πρόσωπα και να χτίζει την καριέρα τους ουσιαστικά και ως παραγωγός.
Κοίτα, την συγκεκριμένη περίοδο ο Φοίβος είχε ανάγκη και από μεγάλα ονόματα!
Γι΄αυτό έγραψε στον Καρρά, στην Άντζελα (που ήταν κάπως πεσμένοι...αλλά όχι στα αζήτητα...) που είχαν το κοινό τους! Επίσης Πασχάλης τερζής, Πάριος και φυσικά η Καίτη Γαρμπή! Με την Γαρμπή όταν συνερβγάστηκε μπορεί να μην ήταν όπως μετά μαζί του, αλλά ήταν όνομα! ήταν από τις τρελά ανερχόμενες με "ρεύμα" τραγουδίστριες και λογικό να θέλει να συνεργαστεί μαζί της... καμία σχέση με την Βανδή! Καθώς και οι Μαντώ και κωνσταντίνα...πετυχημένες και καθιερωμένες...
Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες, αργότερα (μετά τη Δέσποινα Βανδή) ξεκίνησε να συνεργάζεται εξ ολοκλήρου με μικρά ονόματα που τα απογείωνε...με τα τραγούδια του... (Λεμπέσης, Κοκκίνου, Λύτρα κλπ.)
stelios

chris3m έγραψε:
stelios έγραψε: Μια χαρά δουλεία για να κάνει τον Λεμπέση ονοματάκι..
Για τα δεδομένα του Λεμπέση που -για μένα- ήταν άφωνος, μια χαρά όνομα τον έκανε! όχι ονοματάκι!
Νομίζω δεν τα θυμάσαι καλά...
To λέω με την έννοια πως δεν του έκανε δίσκο και ξαφνικά άρχισε ο Λεμπέσης να κρατάει μαγαζιά.Στο Γκάζι για παράδειγμα 4 όνομα ήταν. :wink:
Για τις δυνατότητες βέβαια που είχε ο Λεμπέσης εννοειται πως ο Φοίβος τον έφτασε ψηλά.Με άλλον δημιουργό δεν νομίζω να έκανε τίποτα ο συγκεκριμένος.
stelios

chris3m έγραψε:
stelios έγραψε: Να δικαιολογήσω την Δέσποινα πάνω σε τι;Δεν καταλαβαίνω τι λες.
Οι απαντήσεις σου, είναι λες και την έθιξα σε κάτι και προσπαθείς να αποκαταστήσεις την πραγματικότητα... ίσως λάθος το νομίζω!
stelios έγραψε: Επειδή η Μαντώ είχε δηλώσει πως θα συνέχιζε με τον Φοίβο καταλήγεις στο συμπεράσμα πως θα τον ενδιέφερε περισσότερο από την Δέσποινα.
Αυτά είναι προσωπικές σου κρίσεις,ίσως και επιθυμίες αλλά δεν ξέρουμε γιατί δεν έγινε ποτέ.Εγώ παρόλαυτα θα ήθελα να συνέχιζε με την Μαντώ.
Πάλι θέλεις να μεταφέρεις την κουβέντα σε στυλ... κόντρας
Καμία επιθυμία δεν έιχα, μίλησα με γεγονότα όπως η συνέντευξη που είχε δώσει!
Ωστόσο θεωρώ πως περισσότερο θα τον ενδιέφερε η -τότε- φτασμένη καλλιτέχνιδα παρά μια νέα! Μην ξεχνάς πως ήταν και σε φάση αλλαγής εταιρείας... ήθελε κάτι σίγουρο! Αν αυτό είναι ΝΑΙ θεωρώ πως προτιμούσε μια συνεργασία με τη Μαντώ σε πρώτη φάση! Εξάλλου η δεύτερη επιλογή ήταν η Πέτα, μόνος σου το είπες...
stelios έγραψε: Δεν πιστεύω πως θα της έγραφε τα κομμάτια που έδωσε στην Δέσποινα.Η Μαντώ είναι διαφορετική περίπτωση.
Γι' αυτό και είπα ότι μόνο το "Νυχτολούλουδο" της είχε δώσει ως ντέμο, όχι όλο τον δίσκο... σίγουρα μετά προσάρμοσε και κάποια στο στυλάκι της Βανδή!
stelios έγραψε: Επίσης ήταν επιλογή του να ασχοληθεί ολοκληρωτικά μαζί της.Στο παρελθόν είχε την ανάγκη να γράφει παντού.
Επίσης το ότι ήταν τότε τρίτη στην λίστα όπως λες,λίγη σημασία έχει πια.Αυτό που μετράει είναι πως είναι πρώτη στην λίστα εδώ και 15 χρόνια.
Έγραψα κάπου πως δεν ήταν επιλογή του??? εξάλλου φάνηκε και η συνέχεια!
Επίσης γνωρίζεις πως αποδέχομαι το γεγονός πως είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες εδώ και χρόνια, από τη στιγμή που συνεργάστηκε με τον Φοίβο!
Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας,ούτε έχω τέτοια διάθεση απεναντί σου.Συγγνώμη αν φαίνεται έτσι.Κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις.
Έτσι το βλέπω. :give_rose:
stelios

chris3m έγραψε:
stelios έγραψε: Επιπλέον γιατί να ήταν πρόβλημα μια ανερχόμενη τραγουδίστρια και όχι η ανάσταση που προσέφερε σε καλλιτέχνες που ήταν στα κάτω τους;
Φάνηκε και στην πορεία πως ο Φοίβος ήθελε να παίρνει νέα πρόσωπα και να χτίζει την καριέρα τους ουσιαστικά και ως παραγωγός.
Κοίτα, την συγκεκριμένη περίοδο ο Φοίβος είχε ανάγκη και από μεγάλα ονόματα!
Γι΄αυτό έγραψε στον Καρρά, στην Άντζελα (που ήταν κάπως πεσμένοι...αλλά όχι στα αζήτητα...) που είχαν το κοινό τους! Επίσης Πασχάλης τερζής, Πάριος και φυσικά η Καίτη Γαρμπή! Με την Γαρμπή όταν συνερβγάστηκε μπορεί να μην ήταν όπως μετά μαζί του, αλλά ήταν όνομα! ήταν από τις τρελά ανερχόμενες με "ρεύμα" τραγουδίστριες και λογικό να θέλει να συνεργαστεί μαζί της... καμία σχέση με την Βανδή! Καθώς και οι Μαντώ και κωνσταντίνα...πετυχημένες και καθιερωμένες...
Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες, αργότερα (μετά τη Δέσποινα Βανδή) ξεκίνησε να συνεργάζεται εξ ολοκλήρου με μικρά ονόματα που τα απογείωνε...με τα τραγούδια του... (Λεμπέσης, Κοκκίνου, Λύτρα κλπ.)
Εγώ θεωρώ πως πρόσφερε μια δεύτερη καριέρα σε πολλούς καλλιτέχνες.Υπήρξε σωσίβιο για πολλούς.Η Δέσποινα είχε και μόνο 2 δίσκους όταν την ανέλαβε ο Φοίβος.Δεν είχε πωλήσεις αλλά δεν ήταν περίπτωση Κοκκίνου.Έκανε ήδη δυνατές συνεργασίες σε κέντρα και ήταν ανερχόμενη.
Έχω περιοδικά της περιόδου και ξέρω τι έγραφαν.Περίμεναν να γίνει το μπαμ.Γι'αυτό και από την πρώτη συνεργασία με τον Φοίβο μια ανερχόμενη απλά τραγουδίστρια έφτασε να πουλήσει 100.000.Έγραφε και σε άλλους τότε ο Φοίβος(ονόματα)και έκαναν απλά χρυσό.
chris3m

stelios έγραψε: To λέω με την έννοια πως δεν του έκανε δίσκο και ξαφνικά άρχισε ο Λεμπέσης να κρατάει μαγαζιά.Στο Γκάζι για παράδειγμα 4 όνομα ήταν. :wink:
Για τις δυνατότητες βέβαια που είχε ο Λεμπέσης εννοειται πως ο Φοίβος τον έφτασε ψηλά.Με άλλον δημιουργό δεν νομίζω να έκανε τίποτα ο συγκεκριμένος.
Μα βρε φίλε μου, με ένα δίσκο τι όνομα θα ήταν σε μαγαζί?
Ακόμη και εκείνη την περίοδο ήταν πιο must ο Λεμπέσης από τον Λιβιεράτο.... γιατί το είχα δει το πρόγραμμα και θυμάμαι πόσο πιο πολύ χαμό έκανε στον νεαρόκοσμο τότε ο Λεμπέσης, παρά ο Λάμπης.
Δηλαδή για σένα πρώτο όνομα είναι όποιος κρατάει μαγαζί...? Θυμάσαι να κρατά μόνη της μαγαζί η Γαρμπή τη δεκαετία του '90...? πρώτο όνομα όμως ήταν, ή ο Κόκκοτας???
stelios

chris3m έγραψε:
stelios έγραψε: To λέω με την έννοια πως δεν του έκανε δίσκο και ξαφνικά άρχισε ο Λεμπέσης να κρατάει μαγαζιά.Στο Γκάζι για παράδειγμα 4 όνομα ήταν. :wink:
Μα βρε φίλε μου, με ένα δίσκο τι όνομα θα ήταν σε μαγαζί?
Ακόμη και εκείνη την περίοδο ήταν πιο must ο Λεμπέσης από τον Λιβιεράτο.... γιατί το είχα δει το πρόγραμμα και θυμάμαι πόσο πιο πολύ χαμό έκανε στον νεαρόκοσμο τότε ο Λεμπέσης, παρά ο Λάμπης.
Δηλαδή για σένα πρώτο όνομα είναι όποιος κρατάει μαγαζί...? Θυμάσαι να κρατά μόνη της μαγαζί η Γαρμπή τη δεκαετία του '90...? πρώτο όνομα όμως ήταν, ή ο Κόκκοτας???
Είχε πέραση στον κόσμο.Ήταν νέο πρόσωπο με σουξέ από τον Φοίβο.Ο Λάμπης δεν είχε σουξέ απλά ήταν ήδη στον χώρο χρόνια.Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Απλά δεν θεωρώ πως έγινε ποτέ ο Λεμπέσης μεγάλο όνομα.Ίσως και λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων.
Δεν θα μπορούσε να είναι το πρώτο αντρικό όνομα σε ένα σχήμα.Για μαγαζί μόνος του ούτε λόγος.Την Γαρμπή την θεωρώ άλλη κατηγορία για τον Κόκκοτα δεν θυμάμαι συνεργασίες που έκανε σε μαγαζιά.Ήταν όμως και η δεκαετία του 90 που είχε άλλη δυναμική στα μουσικά πράγματα.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ο Κόκοτας συνήθως τραγουδούσε με πολλούς μαζί!Θυμάμαι το 1996-1997 που ήταν στο Bio Bio με Νεκτάριο Σφυράκη,Σπύρο Σπυράκο,Άντζυ Σαμίου και Λένα Παπαδοπούλου!Ήταν δυνατό σχήμα και πρέπει να είχε πάει πολύ καλά!
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

supernatural22 έγραψε:Ο Κόκοτας συνήθως τραγουδούσε με πολλούς μαζί!Θυμάμαι το 1996-1997 που ήταν στο Bio Bio με Νεκτάριο Σφυράκη,Σπύρο Σπυράκο,Άντζυ Σαμίου και Λένα Παπαδοπούλου!Ήταν δυνατό σχήμα και πρέπει να είχε πάει πολύ καλά!
Επίσης τη σεζόν 1999-2000 ήταν πρώτο όνομα στο Τούνελ στη Συγγρού με τη Μαντώ,τον Σχοινά και τον
Χρίστο Αντωνιάδη. Έχει συνεργαστεί και με Καρρά-Γαρμπή στον Διογένη 1996-1997.
stelios

Θάνος Πετρέλης.
PARASKEUH 27 IOULIOU -CLUB 4 -LARISA

PARASKEUH 3 AUGOUSTOU -WAVES CLUB - LEMESSOS (CYPRUS)
stelios

Εικόνα
Paradiso beach club στη Ρόδο.ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ:15e με ποτό.
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

μα πόσοι χορηγοί πια; :read:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

e apo rodo mazepse olous tous gnwstous tou :fan:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Νίνο,Πετρέλης,Ρέμος,Μαζωνάκης μακάρι να είναι επίσημα ντυμένοι στη συναυλία του Φοίβου!Είχαν τέλειο ντύσιμο όλοι οι άντρες καλλιτέχνες του Φοίβου,στις αρχές τους!Ειδικά για τους συγκεκριμένους,επιβάλλεται να είναι ντυμένοι επίσημα,στο στυλ που τους γνωρίσαμε!
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Στην παραλία τις κάνει τις πυρετώδεις προετοιμασίες;; :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Απάντηση