Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Απ οτι φαινεται θα τις κανει αλλα οταν σταματησει απο την νυχτα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Απλά Scorpion λέω ότι κατέληξες να γράφεις αυτά που έλεγα εγώ τόσο καιρό και μου απαντούσες ότι κάθε χρονιά έτσι λέτε ότι δε θα εμφανιστεί ο Νότης, ότι τα βάφουμε μαύρα κι ότι προεξοφλώ το τέλος του κλπ, ενώ εσύ εκ των υστέρων βγήκες να κριτικάρεις σε έντονο και άσχημο ύφος. Ο filcollins έχει μια απλή λογική. Ο Νότης δεν είναι μόνο το 2015. Ο Νότης του έχει προσφέρει κάποια πράγματα από το 1991 μέχρι και σήμερα και αυτά επιλέγει να κρατήσει, την όλη διαδρομή και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή που μπορεί να είναι σε άσχημη φάση. Και δικαίως θεωρεί υποτιμητικό για τον εαυτό του να κάτσει να αναλύσει τη τάση ενός κοινού που ενδεχομένως προτιμάει να πληρώσει για να ακούσει Αργυρό και όχι έναν καλύτερο και με διαφορά τραγουδιστή. Λες για τη Ζήνα. Η Ζήνα έχει έναν χορηγό-επιχειρηματία για άντρα. Όπως έχει και ο Οικονομόπουλος. Όπως έχει και ο Παντελίδης. Όπως έχει και ο Ρέμος έναν ολόκληρο όμιλο μμε να τον στηρίζει. Ο Νότης είναι μόνος του κι έτσι θα συνεχίσει. Λάθος ή σωστό, την καριέρα του την έκανε ο Νότης, όντως δεν έχει να αποδείξει κάτι και σε κανέναν. Το σχόλιο για τους τραγουδιστές πάει στον bebest και τα τραγούδια του Οικονομό που δε τα βγάζει ο Νότης. Λες και έβγαλε καλύτερα από το Αν θα σε χάσω, Εσύ η Θάλασσα, Δώσε ένα τέλος, Δηλώνω μόνος, Καλέ μου Άγγελε κ.α. που έβγαλε ο Νότης τελευταία. Τι νόημα έχει μια τέτοια σύγκριση; Το πρόβλημα σας είναι ότι κάποιοι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ότι ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης ΣΗΜΕΡΑ δεν είναι in, δεν προβάλλεται και εντελώς νομοτελειακά βαδίζει προς τη δύση της τεράστιας καριέρας του και κάθεστε και τον συγκρίνετε με παιδιά που προσπαθούν να χτίσουν μια καριέρα και σκίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Οκτ 18, 2015 1:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ μεγαλη η εξοδος οταν τραγουδαει με την Ζωη και την αλλη την αγνωστη.
Έξοδος μεγάλη αποχώρησης εννοώ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Απλά Scorpion λέω ότι κατέληξες να γράφεις αυτά που έλεγα εγώ τόσο καιρό και μου απαντούσες ότι κάθε χρονιά έτσι λέτε ότι δε θα εμφανιστεί ο Νότης, ότι τα βάφουμε μαύρα κι ότι προεξοφλώ το τέλος του κλπ, ενώ εσύ εκ των υστέρων βγήκες να κριτικάρεις σε έντονο και άσχημο.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Το ότι έγραψα μία πραγματικότητα δηλαδή ότι πάντα γύρω στον Αύγουστο βγαίνουν φήμες ότι σταματα και εγώ εξέφρασα τις αμφιβολίες μου επειδή πάντα αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια και στο τέλος τραγουδά. Και έπεσα μέσα. Κι σπορώ ποιος βγάζει τέτοιες φήμες. Και τώρα το ίδιο λέω. Επίσης καλό θα ήταν να μην κρίνεται απόψεις που γίνονται με δεδομένα (συζητά ο Νότης με τον Χατζηγιάννη) με απόψεις που γίνονται δύο μήνες μετά όπου υπάρχουν άλλα δεδομένα. Λογικό είναι τότε να ήμουν πιο σίγουρος σχετικά με τις ζωντανές εμφανίσεις γιατί υπήρχαν άλλα δεδομένα. Όσον αφορα τα υπόλοιπα ναι ο Νότης δεν είναι παρόν αλλά και πλούσιο παρελθόν όμως εάν θες να παραμείνεις στο προσκηνιο κοιτάς το μέλλον και δεν θεωρείς τίποτα κεκτημένο λόγω του παρελθόντος σου. Η Ζήνα έχει κάποιον όπως κσποτε ο Νότης είχε τον Μαροσούλη. Τώρα γιατί δεν μπορεί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Οκτ 18, 2015 1:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Απλά Scorpion λέω ότι κατέληξες να γράφεις αυτά που έλεγα εγώ τόσο καιρό και μου απαντούσες ότι κάθε χρονιά έτσι λέτε ότι δε θα εμφανιστεί ο Νότης, ότι τα βάφουμε μαύρα κι ότι προεξοφλώ το τέλος του κλπ, ενώ εσύ εκ των υστέρων βγήκες να κριτικάρεις σε έντονο και άσχημο ύφος. Ο filcollins έχει μια απλή λογική. Ο Νότης δεν είναι μόνο το 2015. Ο Νότης του έχει προσφέρει κάποια πράγματα από το 1991 μέχρι και σήμερα και αυτά επιλέγει να κρατήσει, την όλη διαδρομή και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή που μπορεί να είναι σε άσχημη φάση. Και δικαίως θεωρεί υποτιμητικό για τον εαυτό του να κάτσει να αναλύσει τη τάση ενός κοινού που ενδεχομένως προτιμάει να πληρώσει για να ακούσει Αργυρό και όχι έναν καλύτερο και με διαφορά τραγουδιστή. Λες για τη Ζήνα. Η Ζήνα έχει έναν χορηγό-επιχειρηματία για άντρα. Όπως έχει και ο Οικονομόπουλος. Όπως έχει και ο Παντελίδης. Όπως έχει και ο Ρέμος έναν ολόκληρο όμιλο μμε να τον στηρίζει. Ο Νότης είναι μόνος του κι έτσι θα συνεχίσει. Λάθος ή σωστό, την καριέρα του την έκανε ο Νότης, όντως δεν έχει να αποδείξει κάτι και σε κανέναν. Το σχόλιο για τους τραγουδιστές πάει στον bebest και τα τραγούδια του Οικονομό που δε τα βγάζει ο Νότης. Λες και έβγαλε καλύτερα από το Αν θα σε χάσω, Εσύ η Θάλασσα, Δώσε ένα τέλος, Δηλώνω μόνος, Καλέ μου Άγγελε κ.α. που έβγαλε ο Νότης τελευταία. Τι νόημα έχει μια τέτοια σύγκριση; Το πρόβλημα σας είναι ότι κάποιοι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ότι ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης ΣΗΜΕΡΑ δεν είναι in, δεν προβάλλεται και εντελώς νομοτελειακά βαδίζει προς τη δύση της τεράστιας καριέρας του και κάθεστε και τον συγκρίνετε με παιδιά που προσπαθούν να χτίσουν μια καριέρα και σκίζονται.
Aπλά δε μπορώ να ακούω συνεχώς δικαιολογίες του τύπου τα μέσα δε το θέλουν, δε γράφονται τραγούδια κλπ για αυτό συνεχώς αναφέρω ότι όποτε έκανε καλές επιλόγες συνήθως μια χαρά έπαιξε και ότι υπάρχουν συνθέτες-τραγουδιστές που βγάζουν ωραία κομμάτια..Αν έσυ είσαι οκ με την άποψη ότι τέλειωσε στα 55 και δε χρείαζεται να κάνει τίποτα οκ..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ας ηρεμήσουμε λίγο ρε παιδιά... Ακόμα και να οδεύει προς το τέλος η καρίερα, ακόμα κι αν δεν οδεύει απλά έχει μια πτώση, τι νομίζαμε πως θα κρατήσει αιώνια; Καμία καριέρα δεν κρατάει αιώνια. Και ο Πάριος και ο Νταλάρας έχουν πέσει πολλά χρόνια πριν και πάλι καλά να λέμε που άντεξε τόσα χρόνια κορυφή. Έτσι είναι η ζωή όλων των ανθρώπων και ο Νότης άνθρωπος είναι, μεγαλώνοντας μεγαλώνουν και τα προβλήματα υγείας, φθείρονται και κάποια χαρακτηριστικά, κουράζεται πιο εύκολα το σώμα μην περιμένουμε να κάνει και ακροβατικά. Ντάξει αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Τον έχουμε στο μυαλό μας ακόμα πως έπρεπε να είναι όπως ήταν στις 7ψυχες με αυτή την ενέργεια. Εδώ εμείς έχουμε πατήσει τα 30 κι έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε την ζωή μας. Έζησε και ζει μια μεγάλη ζωή με δόξα, χρήμα και το μεγαλύτερο φανατικό κοινό στην ιστορία του τραγουδιού. Ας αφήσουμε τις γκρίνιες και μην ζητάμε τρελά πράγματα να κάνει αρκεί να υπάρχει!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει διάθεση να παίξει Νότης. Άλλοι τραγουδιστές βγαίνουν τώρα και σε άλλους πέφτει το βάρος από εταιρίες, επιχειρηματίες κλπ. Άλλοι τραγουδιστές έχουν προοπτική και μέλλον αυτη τη στιγμή. Εσύ που θα επένδυες; Εγώ απλά λέω ότι αν το καλοσκεφτείτε, βιώνουμε μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο Νότης είναι να μην επισπεύδει αυτή τη διαδικασία με τις δηλώσεις του τα τελευταία δύο χρόνια όπου απασχολεί μόνο γι΄αυτές και έχει κουράσει αρκετά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και δεν είναι μόνο ο Νότης. Στην ίδια μοίρα είναι κι άλλοι. Για παράδειγμα ο Τερζής έβγαλε νέα κομμάτια και δεν ασχολήθηκε κανείς. Και είναι ένας καλλιτέχνης που θεωρώ ότι είναι ένας από τους 3-4 που μπορούν να συγκριθούν με Νότη, ένας από τους κορυφαίους των τελευταίων 30-35 ετών. Πουλάει πλέον η προχειρότητα και κάνει επιτυχία το "τικι τακα τα". :tourta:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Έξοδος μεγάλη αποχώρησης εννοώ...
Αυτο εννοω και γω. Οτι δεν ειναι μεγαλη εξοδος , ειναι σαν να παραδιδει τα οπλα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Scorpion86 έγραψε:Και δεν είναι μόνο ο Νότης. Στην ίδια μοίρα είναι κι άλλοι. Για παράδειγμα ο Τερζής έβγαλε νέα κομμάτια και δεν ασχολήθηκε κανείς. Και είναι ένας καλλιτέχνης που θεωρώ ότι είναι ένας από τους 3-4 που μπορούν να συγκριθούν με Νότη, ένας από τους κορυφαίους των τελευταίων 30-35 ετών. Πουλάει πλέον η προχειρότητα και κάνει επιτυχία το "τικι τακα τα". :tourta:
Πότε έβγαλε νέα τραγούδια ο Τερζής; :read:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Aπλά δε μπορώ να ακούω συνεχώς δικαιολογίες του τύπου τα μέσα δε το θέλουν, δε γράφονται τραγούδια κλπ για αυτό συνεχώς αναφέρω ότι όποτε έκανε καλές επιλόγες συνήθως μια χαρά έπαιξε και ότι υπάρχουν συνθέτες-τραγουδιστές που βγάζουν ωραία κομμάτια..Αν έσυ είσαι οκ με την άποψη ότι τέλειωσε στα 55 και δε χρείαζεται να κάνει τίποτα οκ..
Φίλε bebest, απλά διαφωνώ. Και επίτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο αγγελικά λειτουργούν τα πράγματα στα της μουσικής. Όταν πρόπερσι γίνεται απίστευτος πόλεμος απ' όλα τα κανάλια, όταν πέρυσι σταθμός που έχει μαζέψει όλους τους τραγουδιστές δημιουργεί θέματα επειδή του έστειλε ένα βίντεο από το youtube ο Λεμπιδάκης, όταν όποτε κάνει δηλώσεις ο Νότης τιτλοφορούνται σε πολλά μέσα ως παραλήρημα, τότε ναι αυτά τα μέσα επηρεάζουν και διαμορφώνουν μια μόνιμα αρνητική εικόνα που δεν μπορεί να την αντιστρέψει κάποιος ακόμα και Σαμπάνη να τραγουδήσει. Και γιατί θεωρείτε ότι μετά από αυτές τις καταστάσεις έχει και τις ψυχικές αντοχές και τη διάθεση να ασχοληθεί ο Νότης; Μπορεί να διαφωνώ και να τον κατακρίνω που κάνει τέτοιες δηλώσεις αλλά φτάνουμε και στο σημείο να γίνεται προσπάθεια να καταστρέψουν κάποιον επαγγελματικά επειδή απλά λέει τη γνώμη του. Αυτό από μόνο του είναι ακραίο. Συμφωνώ απόλυτα με 81Argus.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Οκτ 18, 2015 2:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: Έξοδος μεγάλη αποχώρησης εννοώ...
Αυτο εννοω και γω. Οτι δεν ειναι μεγαλη εξοδος , ειναι σαν να παραδιδει τα οπλα.
Ακριβώς. Αυτοκτονία είναι βασικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

panosif έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Και δεν είναι μόνο ο Νότης. Στην ίδια μοίρα είναι κι άλλοι. Για παράδειγμα ο Τερζής έβγαλε νέα κομμάτια και δεν ασχολήθηκε κανείς. Και είναι ένας καλλιτέχνης που θεωρώ ότι είναι ένας από τους 3-4 που μπορούν να συγκριθούν με Νότη, ένας από τους κορυφαίους των τελευταίων 30-35 ετών. Πουλάει πλέον η προχειρότητα και κάνει επιτυχία το "τικι τακα τα". :tourta:
Πότε έβγαλε νέα τραγούδια ο Τερζής; :read:
Το "Ένα θα σου πω" που συμπεριλήφθηκε σε δίσκο του Λάκη Παπαδόπουλου και ένα live που τραγουδά Νικολόπουλο και κάποια ακόμα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει διάθεση να παίξει Νότης. Άλλοι τραγουδιστές βγαίνουν τώρα και σε άλλους πέφτει το βάρος από εταιρίες, επιχειρηματίες κλπ. Άλλοι τραγουδιστές έχουν προοπτική και μέλλον αυτη τη στιγμή. Εσύ που θα επένδυες; Εγώ απλά λέω ότι αν το καλοσκεφτείτε, βιώνουμε μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο Νότης είναι να μην επισπεύδει αυτή τη διαδικασία με τις δηλώσεις του τα τελευταία δύο χρόνια όπου απασχολεί μόνο γι΄αυτές και έχει κουράσει αρκετά..
Δεν φταίνε οι δηλώσεις jdarmody, τις ίδιες δηλώσεις είχε κάνει και ο Πλούταρχος και ο Γονίδης και δεν ασχολήθηκε κανείς, επίσης σιγά τις δηλώσεις... απλά λαβή βρήκαν και έγινε χαμός... αλλά εδώ θα μου πεις πριν 1 χρόνο τον είχαν ήδη χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη με τον ναζιστικό χαιρετισμό που σκόπιμα αποσιώπησαν ότι ήταν ειρωνικός, μάλιστα όταν έδειχναν το τραγούδι κόβανε τον ήχο... γελοιότητες...

Στα υπόλοιπα που λέτε συμφωνώ, ωραία δεν είναι ο Νότης in (λες και από το 2001 και μετά ήταν) και δεν έχει την ίδια προβολή που είχε την δεκαετία του '90, αλλά αυτό προσωπίκα εμένα δεν με απασχολεί. Έχω φέρει πολλές φορές το παράδειγμα του Μητροπάνου και αυτός σε κάποια φάση της καριέρας του όπως είχε δηλώσει ο ίδιος δισκογραφικά είχε ξεπέσει και τραγουδούσε σκυλάδικα, από κάποια στιγμή άρχισε να κάνει δίσκους με σοβαρούς και καταξιωμένους συνθέτες και πλασαρήσε τον εαυτό του διαφορετικά και σπουδαία τραγούδια έβγαλε και σε κέντρα εμφανιζόταν... αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει ο Νότης; Πήγε κάτι να κάνει με τον Ελευθερίου και τον Παπαδόπουλο και χάλασε και από τότε υπάρχει γκρίνια... Δεν χρειάζεται ούτε προώθηση από τα ΜΜΕ, ούτε να γίνει μαϊντανός να εμφανίζεται κάθε 3 και λίγο σαν την τσουτσού τον Ρέμο, ούτε να κάνει το γυρολόγο σε όλη την υφήλιο... 2-3 πραγματάκια χρειάζονται και θα είναι μια χαρά, όχι όπως την δεκαετία του '90 ούτε του '00, αλλά να βρίσκεται στα πράγματα ουσιαστικά με μια ποιοτική δισκογραφία και να κάνεις και 2-3 συναυλίες... τόσο απλά... αλλά δυστυχώς ο κοντός βαριέται και έχει πετάξει λευκή πετσέτα, δεν ψάχνεται πια και γενικά βρίσκεται σε μια κατάσταση λήθαργου, μόνο όταν αρχίζει να μιλάει για πολιτική θυμίζει Νότη....
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:]Δεν φταίνε οι δηλώσεις jdarmody, τις ίδιες δηλώσεις είχε κάνει και ο Πλούταρχος και ο Γονίδης και δεν ασχολήθηκε κανείς, επίσης σιγά τις δηλώσεις... απλά λαβή βρήκαν και έγινε χαμός... αλλά εδώ θα μου πεις πριν 1 χρόνο τον είχαν ήδη χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη με τον ναζιστικό χαιρετισμό που σκόπιμα αποσιώπησαν ότι ήταν ειρωνικός, μάλιστα όταν έδειχναν το τραγούδι κόβανε τον ήχο... γελοιότητες.
Σαφώς και φταίνε οι δηλώσεις. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει η ιστορία της ταμπέλας του χρυσαυγίτη. Ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία και εσύ πας και τους δίνεις την ευκαιρία να σε χτυπήσουν ανελέητα. Με τους άλλους φυσικά και δεν ασχολήθηκε κανείς, ποιος να ασχοληθεί με τον Πλούταρχο; Άσε που έβγαινε στο Star κι έκλαιγε την επόμενη μέρα ο Πλου σε μια από τις γνωστές του κωλοτούμπες. Όπως είχε πει και ο Θέμος Αναστασιάδης στο Νότη, πρόσεχε γιατί αυτά που λες θα σε καταστρέψουν επαγγελματικά, ήδη την έχεις γλιτώσει μια-δυο φορές και συνεχίζεις. Εν ολίγοις, εκείνη τη χρονική περίοδο με τεταμένο το πολιτικό κλίμα λόγω συγκεκριμένων γεγονότων, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει μια τόσο άστοχη δήλωση ο Νότης που άλλο ήθελε βέβαια να πει στην ουσία, αλλά το έθεσε με το χείριστο τρόπο. Για μένα ήταν φάουλ. Θα ήθελα να λειτουργεί λίγο πιο ώριμα τα τελευταία χρόνια ο Νότης, υπό την έννοια να μην παρασύρεται τόσο πολύ από τα συναισθήματα του, καθώς είναι ευαίσθητος κι ανήσυχο πνεύμα. Δυστυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις ούτε με το κοινωνικό του τραγούδι, ούτε με δηλώσεις που απευθύνονται σε ένα λοβοτομημένο και αποχαυνωμένο κοινό που έχει για καλλιτεχνικά πρότυπα τον Παντελίδη και τον Σταν. Ας γινόταν και λίγο Σάκης ας πούμε, όπως είχε πει και ο ίδιος. Δεν αξίζει το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται τέτοιο ρίσκο και τέτοια επικίνδυνη έκθεση.
Όσο για τα δισκογραφικά νομίζω ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια λόγω του Μαζί. Οι Αυτοτελείς μια χαρά δίσκος ήταν. Έπαιξε αρκετά, έβγαλε τραγούδια, έκανε αισθητή την παρουσία του στον κόσμο. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει λόγος τέτοιας υπερβολικής δυσαρέσκειας στα δισκογραφικά επειδή δεν έπιασε τόσο ο Μαζί. Που κι αυτός με κάποιες έξυπνες κινήσεις σώζεται κάπως. Βγάλε το Καλέ μου άγγελε, το Ότι και να κάνεις, κάνε βίντεο κλιπ το Μα εγώ είμαι Έλληνας αφού αυτό είναι το πιο επιτυχημένο κομμάτι σου. Τέλος, αυτό το βαριέται ο Νότης δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Όταν τον ρώτησαν για τις συναυλίες είχε πει ότι πρέπει κάποιος να αναλάβει την παραγωγή. Μπορεί και να μην υπάρχει λοιπόν κάποιος ικανός να οργανώσει μια περιοδεία. Τότε ήταν ο Μαροσούλης και είδαμε ωραία πράγματα. Εκτός κι αν έχει φάει και στις συναυλίες εμπάργκο να βγει να μας το πει να το ξέρουμε.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε: Δεν φταίνε οι δηλώσεις jdarmody, τις ίδιες δηλώσεις είχε κάνει και ο Πλούταρχος και ο Γονίδης και δεν ασχολήθηκε κανείς, επίσης σιγά τις δηλώσεις... απλά λαβή βρήκαν και έγινε χαμός... αλλά εδώ θα μου πεις πριν 1 χρόνο τον είχαν ήδη χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη με τον ναζιστικό χαιρετισμό που σκόπιμα αποσιώπησαν ότι ήταν ειρωνικός, μάλιστα όταν έδειχναν το τραγούδι κόβανε τον ήχο... γελοιότητες.
Σαφώς και φταίνε οι δηλώσεις. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει η ιστορία της ταμπέλας του χρυσαυγίτη. Ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία και εσύ πας και τους δίνεις την ευκαιρία να σε χτυπήσουν ανελέητα. Με τους άλλους φυσικά και δεν ασχολήθηκε κανείς, ποιος να ασχοληθεί με τον Πλούταρχο; Άσε που έβγαινε στο Star κι έκλαιγε την επόμενη μέρα ο Πλου σε μια από τις γνωστές του κωλοτούμπες. Όπως είχε πει και ο Θέμος Αναστασιάδης στο Νότη, πρόσεχε γιατί αυτά που λες θα σε καταστρέψουν επαγγελματικά, ήδη την έχεις γλιτώσει μια-δυο φορές και συνεχίζεις. Εν ολίγοις, εκείνη τη χρονική περίοδο με τεταμένο το πολιτικό κλίμα λόγω συγκεκριμένων γεγονότων, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει μια τόσο άστοχη δήλωση ο Νότης που άλλο ήθελε βέβαια να πει στην ουσία, αλλά το έθεσε με το χείριστο τρόπο. Για μένα ήταν φάουλ. Θα ήθελα να λειτουργεί λίγο πιο ώριμα τα τελευταία χρόνια ο Νότης, υπό την έννοια να μην παρασύρεται τόσο πολύ από τα συναισθήματα του, καθώς είναι ευαίσθητος κι ανήσυχο πνεύμα. Δυστυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις ούτε με το κοινωνικό του τραγούδι, ούτε με δηλώσεις που απευθύνονται σε ένα λοβοτομημένο και αποχαυνωμένο κοινό που έχει για καλλιτεχνικά πρότυπα τον Παντελίδη και τον Σταν. Ας γινόταν και λίγο Σάκης ας πούμε, όπως είχε πει και ο ίδιος. Δεν αξίζει το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται τέτοιο ρίσκο και τέτοια επικίνδυνη έκθεση.
Όσο για τα δισκογραφικά νομίζω ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια λόγω του Μαζί. Οι Αυτοτελείς μια χαρά δίσκος ήταν. Έπαιξε αρκετά, έβγαλε τραγούδια, έκανε αισθητή την παρουσία του στον κόσμο. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει λόγος τέτοιας υπερβολικής δυσαρέσκειας στα δισκογραφικά επειδή δεν έπιασε τόσο ο Μαζί. Που κι αυτός με κάποιες έξυπνες κινήσεις σώζεται κάπως. Βγάλε το Καλέ μου άγγελε, το Ότι και να κάνεις, κάνε βίντεο κλιπ το Μα εγώ είμαι Έλληνας αφού αυτό είναι το πιο επιτυχημένο κομμάτι σου. Τέλος, αυτό το βαριέται ο Νότης δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Όταν τον ρώτησαν για τις συναυλίες είχε πει ότι πρέπει κάποιος να αναλάβει την παραγωγή. Μπορεί και να μην υπάρχει λοιπόν κάποιος ικανός να οργανώσει μια περιοδεία. Τότε ήταν ο Μαροσούλης και είδαμε ωραία πράγματα. Εκτός κι αν έχει φάει και στις συναυλίες εμπάργκο να βγει να μας το πει να το ξέρουμε.
Το λάθος του είναι ότι απαντάει πάντα στον κάθε παπάρα δημοσιογραφίσκο... Τον ρωτάνε πχ για τον Ρέμο και τον Παντελίδη, θα μπορούσε πολύ απλά να πει την γνώμη μου την ξέρετε ήδη δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι και να το αποφύγει αλλά εκείνος απαντάει ξανά και ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να τους δίνει διαρκώς τροφή και δικαιώματα να τον ξαναρωτάνε...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Σαφώς και έκαναν τεράστια ζημιά οι δηλώσεις στην περιβόητη απονομή και θα πω ένα παράδειγμα για το τι έγραψε μια κοπέλα σε μια από τις page του.
Είχε πει επί λέξη "Σε λάτρευα πραγματικά, κάθε χρόνο ερχόμουν αρκετές φορές να σε δω μέχρι και Θεσσαλονίκη ανέβαινα αλλά δυστυχώς με τις χτεσινές δηλώσεις υποστήριξης της συγκεκριμένης οργάνωσης δεν μπορώ να σε θαυμάζω.".

Αααα κι ο Πλούταρχος που λέτε αν το ψάξετε θα δειτε ότι ουδέποτε ειπε ατάκες τύπου "Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή", "Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο σωτήριο για τον τόπο".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kαλά δεν είναι κάνα μεγάλο μυστικό ότι τον Νότη περιμένουν στην γωνία για το κάθετι, εδώ τον κράζανε για το πως πήγε ντυμένος σε μουσείο της Λέρου. Και δυστυχώς γράφει κάτι ανυπόστατο ένα μπουρδελοσαιτ και το παίρνουν copy paste όλα μετά χωρίς να ελέγξουν εάν ισχύει. Εγώ θεωρώ χειρότερες τις δηλώσεις του Ρέμου που σε μία περίοδο όπου ο ελληνικός λαός είχε ισοπεδωθεί έβγαινε και έλεγε ότι ο Σαμαράς έκλεισε στόματα και κράτησε όρθια την χώρα. Τότε ουδείς ασχολήθηκε γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι είναι φίλοι του δημοσιογλείφτη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καμία σχέση, ο Αντωνάκης έκανε μια θετική δήλωση υπέρ ενός φίλου του. Είναι γνωστό ότι είναι φίλοι. Για τους άλλους, μιλάμε για εγκληματική οργάνωση. Μιλάμε για αμόρφωτους και τραμπούκους για να εκφραστώ επιεικώς. Και δυστυχώς ο Νότης περιτριγυρίζεται από αρκετούς τέτοιους ακόμα και μέσα στο ''επίσημο'' και καλά φαν κλαμπ του. Ήταν πολύ μελανό σημείο εκείνες οι δηλώσεις. Το μοναδικό ουσιαστικό λάθος που του χρεώνω. Έδειξε απίστευτη άγνοια καταρχήν και δεύτερον αδιαφορία για το τι αντίκτυπο θα έχει μια τέτοια τοποθέτηση στους θαυμαστές του κυρίως. Πρώτη φορά τοποθετήθηκε κομματικά. Οι μη θαυμαστές απλά βρήκαν την αφορμή να του γυρίσουν οριστικά την πλάτη, αλλά πολύ κόσμο που τον θαύμαζε, τον απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό και τον έχασε κι αυτόν. Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια με το νεύρο που βγάζει τα τελευταία δυο-τρία χρόνια στις συνεντεύξεις. Βλέπεις ακόμα συνεντεύξεις στον Χατζηνικολάου και σε ικανοποιεί πλήρως από άποψη επιχειρηματολογίας και τρόπου έκφρασης. Κάπου το έχασε κι αυτό τελευταία, όλο νεύρα, βρισιές, και ένα γαιτανάκι μεταξύ ΧΑ, Παντελίδη-Ρέμου, Παπαδόπουλου κι εξωγήινων. Βάλε τέρμα ρε άνθρωπε. Όπως είπε κι ο φίλος argus πες έχω απαντήσει ευχαριστώ. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

johnytzitzi έγραψε:Σαφώς και έκαναν τεράστια ζημιά οι δηλώσεις στην περιβόητη απονομή και θα πω ένα παράδειγμα για το τι έγραψε μια κοπέλα σε μια από τις page του.
Είχε πει επί λέξη "Σε λάτρευα πραγματικά, κάθε χρόνο ερχόμουν αρκετές φορές να σε δω μέχρι και Θεσσαλονίκη ανέβαινα αλλά δυστυχώς με τις χτεσινές δηλώσεις υποστήριξης της συγκεκριμένης οργάνωσης δεν μπορώ να σε θαυμάζω.".

Αααα κι ο Πλούταρχος που λέτε αν το ψάξετε θα δειτε ότι ουδέποτε ειπε ατάκες τύπου "Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή", "Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο σωτήριο για τον τόπο".

"Δυστυχώς, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο σωτήριο για τον τόπο" αυτή ήταν η δηλωσή του οπώς και "Δυστυχώς, οι μισότρελοι Συνταγματαρχαίοι ήταν καλύτεροι των πρίν και των μετά"

Αυτές ακριβώς ήταν οι δηλώσεις του μην πέφτετε και σεις στην παγίδα των ΜΜΕ, και σαφώς έχει και δίκιο και σαφώς η εγκληματική οργάνωση ΧΑ είναι αγγελούδια μπροστά σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, εκτός αν νομίζετε ότι δεν είναι και αυτοί τέτοιες οργανώσεις...

Οι δηλώσεις του μια χαρά ήταν και είναι πάντα, απλά δεν τα βάζεις με το σύστημα καλώς ή κακώς όταν πηγαίνεις αντίθετα από το ρέμα αυτό θα σε παρασύρει... ε λοιπόν τον παρέσυρε... Πάντως, επειδή ο κοντός είναι τρελός και έχει επανέλθει από τους νεκρούς ήδη μια φορά αν θελήσει πραγματικά τους παίρνει ξανά τα σκαλπ στο χαλαρό, απλά πρέπει να κουνηθεί επιτέλους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Κυρ Οκτ 18, 2015 1:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση