Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΕΛΕΟΣ με τις σχολές Ρήγου/White Room και δε συμαζεύονται.
Αρκετά με τα slow-motioned video σε dance κομμάτια, όλα κινούντε ανάποδα, γυμνοί άντρες και γυναίκες παντού, κλειστοφοβικά τύπου EyesWideShut, Sixth Element και άλλες dominatrix influenced καταστάσεις και άλλες μλκς... Αυτά ήταν διασκεδαστικά και 'προτότυπα' τις πρώτες 200 φορές!!!! STOP!!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
supernatural22 έγραψε:Άκουσα ότι θα συμμετάσχουν και Καλίδης,Καλλή,Μενιδιάτης!Απλά δεν τους γράφει γιατί είναι πιο μικρά ονόματα!Βέβαια δεν ξέρω αν αληθεύει!
Ε όχι και μικρό όνομα ο Μενιδιάτης. Δεν είναι του βεληνεκούς της Βανδή αλλά όχι και μικρό όνομα!
supernatural22 έγραψε:Άκουσα ότι θα συμμετάσχουν και Καλίδης,Καλλή,Μενιδιάτης!Απλά δεν τους γράφει γιατί είναι πιο μικρά ονόματα!Βέβαια δεν ξέρω αν αληθεύει!
eno exei kapoia kapws wraia skhnika de marese to clip tou nino....pio poly tairiaze to clip tou san nauagoi san rovinsones me auto to tragoudi para h pisina h epaulh ktl..FANTASIA MHDEN gia allh mia fora