Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Τραμπούκοι και αμόρφωτοι συμφωνώ, ας περιμένουμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για το εάν είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση. Όπως και να χει είναι συμφεροντολόγοι οι δημοσιοκάφροι γιατί όταν στην συνέντευξη του Νέζου αποθέωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε καμία κουφάλα να το αναπαράγει.
Υ.Γ.: Εγκληματική οργάνωση είναι και η κυβέρνηση Σαμαρα ως ηθικός αυτουργός σε 1000αδες αυτοκτονίες απεγνωσμένων οικονομικά Ελλήνων. Αυτοί θα δικαστούν ποτέ;
Υ.Γ.: Εγκληματική οργάνωση είναι και η κυβέρνηση Σαμαρα ως ηθικός αυτουργός σε 1000αδες αυτοκτονίες απεγνωσμένων οικονομικά Ελλήνων. Αυτοί θα δικαστούν ποτέ;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Παιδιά μην ανοίξουμε πολιτική κουβέντα. Ο καθένας έχει την άποψη του. Όπως είπα και πριν, ο φασισμός υπάρχει παντού και η μέγιστη ξεφτίλα για τον δημοκράτη νεοέλληνα και τα ΜΜΕ του είναι ότι προσπάθησαν να καταστρέψουν έναν άνθρωπο επαγγελματικά και προσωπικά επειδή απλά είπε τη γνώμη του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έτσι ακριβώς Scorpion, η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα τους καταδικάσει (αν και το αμφιβάλλω) αλλά το ίδιο εγκληματικό ήταν και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή μην τρελαθούμε δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες υπάρχουν και οικονομικά εγκλήματα δηλαδή δεν γίνεται από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη να είναι στη φυλακή μόνο ο Τσοχατζόπουλος... εκεί μιλάμε για μαφίες, τέσπα... δεν είναι ο χώρος για πολιτικές συζητήσεις, απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...Scorpion86 έγραψε:Τραμπούκοι και αμόρφωτοι συμφωνώ, ας περιμένουμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για το εάν είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση. Όπως και να χει είναι συμφεροντολόγοι οι δημοσιοκάφροι γιατί όταν στην συνέντευξη του Νέζου αποθέωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε καμία κουφάλα να το αναπαράγει.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Πάντως, απ' ότι βλέπω η Παπαδοπούλου είναι με τον μίμο σε συναυλίες στην Γερμανία αυτήν την περίοδο...Θα έχει πλάκα πάντως να δούμε και τον Ρέμο φέτος στο "Φωταέριο" (από κάτω να βλέπει Νότη), αφού η Υβόννη είναι κολλητή της Παπαδοπούλου. Πάντως, τον Σιανίδη δεν τον γλιτώνουμε πάλι ως φιλαράκι της Ζώη. 

- SFAKattack10
Μην τα γραφεις αυτα, εγω ακομα ελπιζω οτι θα κανει αλλη συνεργασια. Αλλιως το μπουκαλι πρεπει να παει 140€ . 

Πλάκα πλάκα είναι μια λύση κι αυτή!!SFAKattack10 έγραψε:Μην τα γραφεις αυτα, εγω ακομα ελπιζω οτι θα κανει αλλη συνεργασια. Αλλιως το μπουκαλι πρεπει να παει 140€ .

- Scorpion86
Άνθρωπος από την ορχήστρα του επιβεβαίωσε την συνεργασία, λέγοντας μετράμε αντιστροφα για να ξεκινήσουν οι πρόβες, τόσο κλεισμένο, καθώς και ένας συγγενής του. Δύσκολα να αλλάξει κάτι στο παραπέντε, εκτός κι αν το ξανασκεφτεί και πάρει έστω ένα δεύτερο όνομα (π.χ. την Γαρμπή) μαζί με τους προαναφερθέντες. Γιατί μονος του δεν βγαίνει. Περιμένω ίσως και εντός της ημέρας ενημέρωση από άνθρωπο του Φωταέριου κι ελπίζω να μάθω κάτι πιο ευχάριστο. Ξέρεις τι λένε για την ελπίδα...SFAKattack10 έγραψε:Μην τα γραφεις αυτα, εγω ακομα ελπιζω οτι θα κανει αλλη συνεργασια. Αλλιως το μπουκαλι πρεπει να παει 140€ .

Δεν είναι πρόβλημα η τιμή, αλλά πως θα προσελκύσεις τον άλλο στο μαγαζί σου, ώστε να πιει το μπουκάλι.jdarmody έγραψε:Πλάκα πλάκα είναι μια λύση κι αυτή!!SFAKattack10 έγραψε:Μην τα γραφεις αυτα, εγω ακομα ελπιζω οτι θα κανει αλλη συνεργασια. Αλλιως το μπουκαλι πρεπει να παει 140€ .

'Οταν έλεγα εγώ για λάθος επιλογές γιατί μου έλεγες να παω να ακούσω τον Οικονομόπουλο??Και τώρα και έρχεσαι και συμφωνείς με τα λεγόμενα μου..Τέλος πάντων εγώ όσα χρόνια καρίερα του έχω μείνει(λίγα-πολλά) δε θέλω να ακούω τα αλλά φοίβος κομμάτια του Μουκίδη..Ούτε τρελένομαι για συνεργασίες με ''έντεχνους''..Πχ σε αυτό το χώρο δίνει κομμάτια και ο Σαπουτζάκης και όντως το παιδι έχει κάτι ποιοτικό στα κομμάτια που γράφει..από ότι είπε του έδωσε αλλά 7 για τον επόμενο δίσκο..Ας ρισκάρει με το παιδι να βάλει και πάνω από ένα στο επόμενο να προωθήσει και μερικά..Γενικά βλέπω δε είναι στο λαικό σκυλάδικο από λαικούς μόνο στο Νότη έχει δώσει..Και σίγουρα υπάρχουν και αλλά τέτοια ταλέντα..jdarmody έγραψε:Σαφώς και φταίνε οι δηλώσεις. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει η ιστορία της ταμπέλας του χρυσαυγίτη. Ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία και εσύ πας και τους δίνεις την ευκαιρία να σε χτυπήσουν ανελέητα. Με τους άλλους φυσικά και δεν ασχολήθηκε κανείς, ποιος να ασχοληθεί με τον Πλούταρχο; Άσε που έβγαινε στο Star κι έκλαιγε την επόμενη μέρα ο Πλου σε μια από τις γνωστές του κωλοτούμπες. Όπως είχε πει και ο Θέμος Αναστασιάδης στο Νότη, πρόσεχε γιατί αυτά που λες θα σε καταστρέψουν επαγγελματικά, ήδη την έχεις γλιτώσει μια-δυο φορές και συνεχίζεις. Εν ολίγοις, εκείνη τη χρονική περίοδο με τεταμένο το πολιτικό κλίμα λόγω συγκεκριμένων γεγονότων, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει μια τόσο άστοχη δήλωση ο Νότης που άλλο ήθελε βέβαια να πει στην ουσία, αλλά το έθεσε με το χείριστο τρόπο. Για μένα ήταν φάουλ. Θα ήθελα να λειτουργεί λίγο πιο ώριμα τα τελευταία χρόνια ο Νότης, υπό την έννοια να μην παρασύρεται τόσο πολύ από τα συναισθήματα του, καθώς είναι ευαίσθητος κι ανήσυχο πνεύμα. Δυστυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις ούτε με το κοινωνικό του τραγούδι, ούτε με δηλώσεις που απευθύνονται σε ένα λοβοτομημένο και αποχαυνωμένο κοινό που έχει για καλλιτεχνικά πρότυπα τον Παντελίδη και τον Σταν. Ας γινόταν και λίγο Σάκης ας πούμε, όπως είχε πει και ο ίδιος. Δεν αξίζει το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται τέτοιο ρίσκο και τέτοια επικίνδυνη έκθεση.J&B έγραψε:jdarmody έγραψε:]Δεν φταίνε οι δηλώσεις jdarmody, τις ίδιες δηλώσεις είχε κάνει και ο Πλούταρχος και ο Γονίδης και δεν ασχολήθηκε κανείς, επίσης σιγά τις δηλώσεις... απλά λαβή βρήκαν και έγινε χαμός... αλλά εδώ θα μου πεις πριν 1 χρόνο τον είχαν ήδη χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη με τον ναζιστικό χαιρετισμό που σκόπιμα αποσιώπησαν ότι ήταν ειρωνικός, μάλιστα όταν έδειχναν το τραγούδι κόβανε τον ήχο... γελοιότητες.
Όσο για τα δισκογραφικά νομίζω ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια λόγω του Μαζί. Οι Αυτοτελείς μια χαρά δίσκος ήταν. Έπαιξε αρκετά, έβγαλε τραγούδια, έκανε αισθητή την παρουσία του στον κόσμο. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει λόγος τέτοιας υπερβολικής δυσαρέσκειας στα δισκογραφικά επειδή δεν έπιασε τόσο ο Μαζί. Που κι αυτός με κάποιες έξυπνες κινήσεις σώζεται κάπως. Βγάλε το Καλέ μου άγγελε, το Ότι και να κάνεις, κάνε βίντεο κλιπ το Μα εγώ είμαι Έλληνας αφού αυτό είναι το πιο επιτυχημένο κομμάτι σου. Τέλος, αυτό το βαριέται ο Νότης δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Όταν τον ρώτησαν για τις συναυλίες είχε πει ότι πρέπει κάποιος να αναλάβει την παραγωγή. Μπορεί και να μην υπάρχει λοιπόν κάποιος ικανός να οργανώσει μια περιοδεία. Τότε ήταν ο Μαροσούλης και είδαμε ωραία πράγματα. Εκτός κι αν έχει φάει και στις συναυλίες εμπάργκο να βγει να μας το πει να το ξέρουμε.
- Scorpion86
Τώρα που είπε Σαπουντζάκη ο bebest, γιατί δεν τον βάζει στο σχήμα? Δηλαδή καλύτερη είναι η Παπαδοπούλου. Να ανεβεί με την κιθαρίτσα του να παίξει τα κομμάτια του που μόνο αδιάφορα δεν είναι και να υπάρξει μία φρεσκάδα αλλά και ποιοτική ανάσα. Ας πάρει κι έναν Δήμο Αναστασιάδη όπως είχα ξαναπει και ας πετάξει και μία Σάγια ή Παπαδοπούλου για να παίρνει μάτι ο κόσμος. Τουλάχιστον να υπάρχει μία οντότητα πέραν του Νότη.
- Scorpion86
Άσε ο Δήμος είναι απωθημένο πολλών Νοτικών... Από το 11 την περιμένω αυτή τη συνεργασία κι έχουμε 15 και τίποτα ακόμα... Πάντως δεν έχει κλείσει κάποιο μαγαζί για χειμώνα το 'χει ρίξει στις συναυλίες...Scorpion86 έγραψε:Τώρα που είπε Σαπουντζάκη ο bebest, γιατί δεν τον βάζει στο σχήμα? Δηλαδή καλύτερη είναι η Παπαδοπούλου. Να ανεβεί με την κιθαρίτσα του να παίξει τα κομμάτια του που μόνο αδιάφορα δεν είναι και να υπάρξει μία φρεσκάδα αλλά και ποιοτική ανάσα. Ας πάρει κι έναν Δήμο Αναστασιάδη όπως είχα ξαναπει και ας πετάξει και μία Σάγια ή Παπαδοπούλου για να παίρνει μάτι ο κόσμος. Τουλάχιστον να υπάρχει μία οντότητα πέραν του Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Αλλη απογοήτευση ο Δήμας. Αποφάσισε να κάνει σόλο καριέρα και αυτό επηρέασε την γραφή του. Δεν γράφει όπως έγραφε.
- Scorpion86
Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις αναρτήσεις των demo που κάνει ο Μουκίδης, όμως σήμερα ανέβασε ένα απόσπασμα από τραγούδι που έχει τίτλο "Αντίο" και φαίνεται ενδιαφέρον και ένα κομμάτι που μπορεί να ταιριάξει γάντι με την φωνή του Νότη. Βέβαια, εδώ δεν ξέρουμε πότε θα βγάλει δίσκο και εμείς καθόμαστε και σχολιάζουμε τραγούδια που γράφονται με άγνωστο παραλήπτη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε... 

- Dimitris96
Scorpion86 έγραψε:Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις αναρτήσεις των demo που κάνει ο Μουκίδης, όμως σήμερα ανέβασε ένα απόσπασμα από τραγούδι που έχει τίτλο "Αντίο" και φαίνεται ενδιαφέρον και ένα κομμάτι που μπορεί να ταιριάξει γάντι με την φωνή του Νότη. Βέβαια, εδώ δεν ξέρουμε πότε θα βγάλει δίσκο και εμείς καθόμαστε και σχολιάζουμε τραγούδια που γράφονται με άγνωστο παραλήπτη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Εμένα μου άρεσε παρα πολυ το "Μην ακούς κανέναν" (καρδιά μου) νομίζω πως και αυτο θα ταιριάζει παρα πολυ με την φωνή του Νοτη !
Notis Sfakianakis
Τίποτα το ιδιαίτερο συνεχίζει στη μετριότητα για μένα ο Μουκίδης..Ευτυχώς πάντως τελευταία όσα ανεβάζει πάνε για Καρρά που ετοιμάζει δίσκο ίσως και κανά Οικονομόπουλο αφού ξεκίνησε η συνεργασία...
YΓ:Πολύ καλή ιδεά στη θέση των 48 ΏΡΕΣ να ήταν ή ο Σαπουτζάκης ή Ο Αναστασίαδης..Και αυτοί άλλη νότα θα έδιναν στο σχήμα, δε περιμένω βέβαια να προσελκύσουν κόσμο αλλά τουλάχιστον δεν είναι ξεχασμένοι..
YΓ:Πολύ καλή ιδεά στη θέση των 48 ΏΡΕΣ να ήταν ή ο Σαπουτζάκης ή Ο Αναστασίαδης..Και αυτοί άλλη νότα θα έδιναν στο σχήμα, δε περιμένω βέβαια να προσελκύσουν κόσμο αλλά τουλάχιστον δεν είναι ξεχασμένοι..
Όντως φαίνεται ότι ταιριάζει σε Νότη και σου μένει στο μυαλό αυτό το αντίο! Έκλαψε λέει ο Μουκίδης..Άρα μάλλον για Νότη πάει! Αν και φαντάζομαι έχει δώσει προτεραιότητα σε Καρρά και Οικονομό που ετοιμάζουν δίσκους.Scorpion86 έγραψε:Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις αναρτήσεις των demo που κάνει ο Μουκίδης, όμως σήμερα ανέβασε ένα απόσπασμα από τραγούδι που έχει τίτλο "Αντίο" και φαίνεται ενδιαφέρον και ένα κομμάτι που μπορεί να ταιριάξει γάντι με την φωνή του Νότη. Βέβαια, εδώ δεν ξέρουμε πότε θα βγάλει δίσκο και εμείς καθόμαστε και σχολιάζουμε τραγούδια που γράφονται με άγνωστο παραλήπτη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Ούτε εμένα μου αρέσει το "Αντίο" πολύ κατώτερο από το "Τέρμα το ράδιο"
Το τελευταίο καλό κομμάτι που άκουσα από Μουκίδη ήταν το "Αν δεν είχες φύγει" που έδωσε στην Κωνσταντίνα.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο που δεν ξέρω πάντα σύγκρινα τον Μουκίδη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ίσως γιατί βγήκαν σχεδόν μαζί, ίσως γιατί και ηλικιακά είναι κοντά, ίσως γιατί γράφουν και οι 2 καθαρόαιμα λαϊκά τραγούδια. Ο Μουκίδης κάποτε έγραφε τεράστιους ύμνους, τώρα πια όχι, τα περισσότερα αδιάφορα και χλιαρά. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και παλιά και τώρα εξακολουθεί να γράφει κομματάρες και να κάνει και ωραίες ενορχηστρώσεις. Κρίμα που δεν έχει συνεργαστεί ακόμα με Νότη.
Το τελευταίο καλό κομμάτι που άκουσα από Μουκίδη ήταν το "Αν δεν είχες φύγει" που έδωσε στην Κωνσταντίνα.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο που δεν ξέρω πάντα σύγκρινα τον Μουκίδη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ίσως γιατί βγήκαν σχεδόν μαζί, ίσως γιατί και ηλικιακά είναι κοντά, ίσως γιατί γράφουν και οι 2 καθαρόαιμα λαϊκά τραγούδια. Ο Μουκίδης κάποτε έγραφε τεράστιους ύμνους, τώρα πια όχι, τα περισσότερα αδιάφορα και χλιαρά. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και παλιά και τώρα εξακολουθεί να γράφει κομματάρες και να κάνει και ωραίες ενορχηστρώσεις. Κρίμα που δεν έχει συνεργαστεί ακόμα με Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Στο Φωταέριο πριν λίγο η Αποστολία Ζώη...
Nαι οκ αλλά κάποτε και ο Μουκίδης έγραφε Στέλλα Σμυρνία,χαράματα,θέλω να σε ξαναδώ κλπ..Τώρα ναι συμφωνώ στο τέλος θα αναπωλούμε και το τέρμα το ράδιο όπως το πάει..81argus έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει το "Αντίο" πολύ κατώτερο από το "Τέρμα το ράδιο"
ΥΓ:'Oσο για το σχήμα έπαψα να ελπίζω σε κάτι άλλο αφού και όλες οι φωτό που κυκλοφορούν είναι με το Νότη ή με τη μορφή του σχεδιασμένη και γράφουν φωτάειρο, δε νομίζω να έχει δυνατό ταίρι γιατί όσο να το κάνουμε θα είχε θέση..Ακόμα και η σελίδα του μαγαζιού μόνο Νότη ανεβάζει..
- Scorpion86
Αύριο, το αργότερο την Τρίτη θα κλείσει επισήμως το σχήμα. Σχεδόν σίγουρες η Αποστολία Ζώη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. 50-50 για 48 ώρες. Ίσως ψάχνουν κάτι δυνατότερο (2ο όνομα θα ναι; αγνωστο). Ετσι έχουν τα δεδομένα. Και λένε ότι μόλις βγει επισήμως θα αρχίσουν άμεσα και οι πρόβες οπότε δεν αποκλείεται να ανοίξει νωρίτερα το Φωταέριο.