Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antonisinfo

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

καλησπερα παιδια. να μου επιτρεψετε να πω την αποψη μου μετα απο 19 χρονια που πηγαινω στον αρχοντα και εχουν δει τα ματια μου,οπως λεει και ο ιδιος, "κιαλλα πολλα"...
απο το 1996 και το REX που ηταν η πρωτη μου επαφη με τον Νοτη μεχρι και σημερα εχω διαπιστωσει τα εξης...
τα πρωτα χρονια και μεχρι πριν 3-4 περιπου δεν ειχαμε τοσα κοινωνικα τραγουδια για να μην πω απειροελαχιστα...αντιλαμβανομαι οτι μεγαλωνει,θελει να πει κατα την γνωμη του καποια πραγματα με τα τραγουδια του αλλα ειναι πολυ μεγαλο το πρωτο κομματι με περιπου 40 λεπτα κοινωνικα... ειμαι φανατικος οσο δεν παει αλλα πρεπει να ακους γυρω σου και να αντιλαμβανεσαι πραγματα. Οτι και να τραγουδησει, εμενα θα μου αρεσει. ΟΜΩΣ ο κοσμος παει για να διασκεδασει παιδια σε αυτες τις πιστες. πρεπει να εξαιρουμε τους φανατικους γιατι αν ειναι ετσι να ονομαστει το προγραμμα "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ" με τα αναλογα αποτελεσματα βεβαιως.. δεν εχετε ακουσει κανεναν γυρω σας να σχολιαζει οτι "δεν διασκεδαζεις στον Νοτη πια" ή "τι ηρθαμε για να μας κανει κηρυγμα" και αλλα τετοια σχολια??? δεν μπορει να ειμαι μονο εγω που σημερα ειναι δυσκολο να βρω ανθρωπους να συμπληρωσω την τετραδα του τραπεζιου...
επισης τα τελευταια 2 χρονια,που το εχω τσεκαρει, στο μεγαλυετερο ποσοστο οσων τραγουδαει κανει το εξης.. λεει τα κουπλε και αφηνει τα ρεφρεν στον κοσμο... διπλανο μου τραπεζι ακουσα να λεει επι λεξη περυσι,,,'"τραγουδα ρε π... μου δεν ηρθα να τραγουδησω εγω.." αντιλαμβανομαι τα περι οικονομιας φωνης και αλλα τετοια αλλα...
δεν λεω οτι αυτα ειναι τα βηματα για να αλλαξει προς το καλυτερο το πραγμα απλως συζηταμε παιδια..και μην κρινουμε απο τους εαυτους μας. και τη υπερμαχω να πει εγω μεσα ειμαι, αλλα δεν ειμαστε εμεις και μονο εμεις η δυναμη του νοτη. ειναι κ ο υπολοιπος κοσμος που θα επιλεξει μια παρασκευη η σαββατο βραδυ το φωταεριο για την διασκεδαση του και οχι τον κιαμο τον βερτη η τον παντελιδη η οποιον αλλο.. εγω σε αυτους και να με πληρωνετε δεν πηγαινα αλλα αυτο ειναι η δικη μου αποψη και μονο. θελει διασκεδαση ο κοσμος.να βγαινει να χαλαρωνει.οχι να προβληματιζεται παραπανω.
και ο νοτης εχει απειρα τραγουδια για να το κανει αυτο..απειρα. θελει καλυτερο σχεδιασμο ομως το πραγμα κατα την γνωμη μου. δεν ειναι επισης τυχαιο οτι στοιχειο εκπληξης μπορει να βρει καποιος μονο στο τελευταιο κομματι της νυχτας στις μπαλαντες. χαρακτηριστικο παραδειγμα σε εκεινο το σημειο περυσι καποιο βραδυ να πεταγεται ενας θαμωνας και λεει " το ΠΑΛΙ πες το ΠΑΛΙ".. και του αρεσε η ιδεα και στο τελος της λεει.. καλη ιδεα θα το λεω.. στο οποιο "παλι" η ερμηνεια του ειναι απλως καταπληκτικη....
θελω να πω οτι υλικο υπαρχει τρελα μπολικη διαθετει...θελει ομως υποστηριξη..σχεδιασμο. αν φετος το παλεψει μονος του, εχει θετικα και αρνητικα...θα χει τον χρονο να παιξει μπαλλα οπως θελει..απλως πρεπει να σκοραρει περισσοτερο... και καλο θα ηταν οσοι ειναι διπλα του να μην μενουν μονο στο ποσο αρχοντας ειναι αλλα να προσπαθησουν να του πουν και δυο πραγματα.. οσο ισχυρογνωμων και να ειναι, το ξερει το παιχνιδι της νυχτας.
ειχα πολλα να γραψω αλλα ειμαι στην δουλεια και με διακοπτουν οποτε το συζηταμε αν θελετε στην πορεια..
οσα εγραψα, τα εγραψα με απεριοριστη αγαπη στον καλλιτεχνη νοτη και με την επιθυμια μου να απολαυσουμε μια πραγματικα μαγικη σεζον και φετος..οσο μπορουμε να πηγαινουμε δηλαδη...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

antonisinfo έγραψε:επισης τα τελευταια 2 χρονια,που το εχω τσεκαρει, στο μεγαλυετερο ποσοστο οσων τραγουδαει κανει το εξης.. λεει τα κουπλε και αφηνει τα ρεφρεν στον κοσμο... διπλανο μου τραπεζι ακουσα να λεει επι λεξη περυσι,,,'"τραγουδα ρε π... μου δεν ηρθα να τραγουδησω εγω.." αντιλαμβανομαι τα περι οικονομιας φωνης και αλλα τετοια αλλα...
Σε αυτό έχεις δίκιο μου το έχουν πει και μένα μη Νοτικοί ότι τους εκνευρίζει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

J&B έγραψε:
antonisinfo έγραψε:επισης τα τελευταια 2 χρονια,που το εχω τσεκαρει, στο μεγαλυετερο ποσοστο οσων τραγουδαει κανει το εξης.. λεει τα κουπλε και αφηνει τα ρεφρεν στον κοσμο... διπλανο μου τραπεζι ακουσα να λεει επι λεξη περυσι,,,'"τραγουδα ρε π... μου δεν ηρθα να τραγουδησω εγω.." αντιλαμβανομαι τα περι οικονομιας φωνης και αλλα τετοια αλλα...
Οντως και εμένα με εκνευρίζει σε πολλά τραγούδια το ιδανικό είναι όπως λέει το μήπως είμαι τρελός που δίνει μόνο δυο φράσεις στον κόσμο ή να δίνει το πολύ ένα ρεφρέν.Να πω σε αυτό που έγραψε ο φίλος παραπάνω ότι έχουν συμβάλλει και τα μμε στη διαμόρφωση της άποψης ότι στον Νότη δεν διασκεδάζεις και εγώτις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να πάω στο μπαρ γιατί δε βρίσκω άτομα αφού όλοι μου λένε τι να πάμε στο Νότη αυτός όλο για πολιτικά μιλάει δεν τραγουδάει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

J&B έγραψε:
Καταρχήν αν πάρουμε τον δίσκο "Νύκτες μαγικές" αυτό είναι εμφανές πως στα περισσότερα τραγούδια αφήνει το κοινό να τα λέει και ειδικά για έναν δίσκο ακούγεται κάπως άσχημα γιατί δεν έχεις την εικόνα από κάτω και δεν το λένε μόνο μη νοτικοί το έχω ακούσει κι από πολλούς νοτικούς.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Aν πάει σε 4ο σινγλ γα μένα και για πολλούς μόνο το καλέ μου άγγελε θα εντυπωσιάσει και τους ουδέτερους ακροατές αλλωστε οι υπόλοιποι τα ακούμε και μόνοι μας τα τραγούδια δε περιμένουμε τους σταθμούς..Μετρημένα είναι τα κουκία από τα 10 πρώτα είναι τα 3 σινγκλ και το 4ο αν υπάρξει από αυτά θα είναι..Nα αφήσει έτσι μια δουλεία δε νομίζω θα προσπαθήσει ξανά να ακουστεί αυτός ο δίσκος αλλωστε δε δείχνει ότι πάμε σύντομα για νέο..Φαβορί το λύσε κούκλα δυστυχώς..Μετά το καλέ μου άγγελε καθώς και αυτό το προτιμούσε για το πρόγραμμα συχνά...Τα υπόλοιπα δε τα έλεγε οπότε δύσκολο τώρα να πάει να τα προώθησει αν και με τον Νότη ποτέ μη λες ποτέ..Για αυτό λίγες πιθανότητες για τα δυο που λες(αθανατο νερό σαν αεράκι) αλλά και το ότι και να κάνεις..Κρατησε με,του αυγούστου το φεγγάρι ελάχιστες να μη πω καμία πιθανότητα και ο Έλληνας μόνο για κλιπ..
Yγ:Bασικά πολλά χρόνια το κάνει και αφήνει τα δύο ρεφρεν μετά το κουπλέ στο κόσμο και τα δίνει όλα στο τέλος..Για μένα απλά θα μπορούσε να μη λέει ολόκληρα όλα τα τραγούδια και θα έκανε οικονομία στις δυνάμεις του και περισσότερα κομμάτια θα χώραγε στο πρόγραμμα..Και εγώ μόνο πέρυσι έβρισκα άνετα άτομα για να πάω στο Φωτάεριο(πέρα από τους κλασσικούς φανατοικούς) χωρις να ακούω αυτό το κλασσικό δε πάω γιατί θα μας κάνει κύρηγμα επειδή ήταν δυνατό σχήμα(αυτά που λέγαμε για δυνατό όνομα)..
81argus

Όσο αφορά στο κομμάτι πως στον Νότη δεν διασκεδάζεις έχει τύχει και σε μένα με τα πολλά να πείσω μια παρέα που δεν ήταν ούτε νοτικοί ούτε μη νοτικοί όμως και αφού πήγαμε την επόμενη μέρα μου γκρίνιαζαν γιατί λέει δεν γίνεται στις 2 η ώρα τα ξημερώματα ενώ όλοι οι άλλοι είναι στο τσακίρ κέφι ο Νότης να είναι σαν μνημόσυνο λόγω των πολλών κοινωνικών τραγουδιών και να ψυχοπλακώνει (φυσικά δεν ξαναήρθε αυτή η παρέα όσο προσπάθησα να τους πείσω για το αντίθετο). Επίσης από πολλές γυναίκες νοτικές θα έχεις ακούσει σίγουρα Νότη σταμάτα τα κοινωνικά. Αν δεις γυναίκες νοτικές την ώρα που λέει κοινωνικά ο Νότης όλες παίζουν με το κινητό τους, κοιτάνε το ρολόι τους και ξεφυσάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Πέμ Οκτ 22, 2015 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
antonisinfo

σιγουρα τα Μεσα Μαζικου Επηρεασμου ,οπως τα λεει και ο νοτης, εχουν παιξει τον ρολο τους.χροοοοονια τωρα... απο την διακοπη στο FEVER και μετα εχει πεσει πολεμος τρομερος... και πριν ελεγαν πραγματα αλλα η επιτυχια του νοτη τους αναγκαζε να μην ακουγονται...ομως οσοι παλιοι ειστε εδω,θυμηθειτε τις βραδιες πριν καποια χρονια οταν τελειωνε το προγραμμα ποσο πιο γεματοι φευγατε.. εγω τωρα νιωθω ευτυχισμενος που τον ειδα που πηρα λιγες ωρες μαγειας ακομα γιατι ξερω οτι πλησιαζει η ωρα του αποχωρισμου.περνανε τα χρονια... ομως οχι με τον ενθουσιασμο του τοτε γιατι λιγο ως πολυ εκπληξη στην βραδια δεν υπαρχει..ειτε το πιστευετε ειτε οχι περυσι για δικους μου λογους στο ηταν τρελος και στο ακου φιλε ειχα βαλει τα κλαμματα.ε δεν συνηλθα εκεινο το βραδυ..
ενα πραγμα που με εκανε να γουσταρω τοσο πολυ αυτον τον τραγουδιστη ειναι οτι ειναι ισως ο μοναδικος που μπορουσες να πας καθε βραδυ και να ακουσεις κατι διαφορετικο.πηγαινα με φιλους και μου λεγανε δεν ειπε αυτο δεν ειπε εκεινο και τους ελεγα οτι μπορει να το ειπε χτες ή να το πει αυριο..αυτο ειναι μαγικο.επειδη προσεχω λεπτομερειες, αν παω σε οποιονδηποτε αλλο με το ιδιο προγραμμα μπορει την δευτερη φορα να θυμαμαι και την σειρα των τραγουδιων..και ξενερωνω αφανταστα.. ε εισαι μοναδικος ρε φιλε! αποδειξε το..οι αλλοι δεν μπορουν να το κανουν..
κατι αλλο μαγικο που επισης ειναι της εποχης βεβαια.. αυτο το θεαμα στο δευτερο προγραμμα κυριως με τους θαυμαστες να καθονται απο κατω του και να τον παρακολουθουν σαν να ειναι συναυλια περιμενοντας να φωτογραφηθουν ειναι κατι που επισης δεν βοηθαει...το βλεπεις και τρελαινεσαι ειδικα αν εισαι σαν εμενα 35αρης και οχι 20χρονος. αυτο απλως το λεω παιδια γιατι μου ηρθε..δεν γινεται να αλλαξει δυστυχως πιστευω..απλως θυμηθηκα σχολια δημοσιογραφων και δαιφορων αλλων οτι ο νοτης ειναι απροσωπος και τετοια.. Ο ΝΟΤΗΣ??? απλως αστειο..απλως αυτοι που τα ελεγαν δεν ειχαν παει ποτε να τον ακουσουν και να τον δουν.
antonisinfo

επισης βλεπω οτι οι απαντησεις μας συμπιπτουν..στις 2 οπως λεει και ο φιλος, ο αλλος εχει πιει ηδη κανα δυο ποτα και ειναι ψιλο ετοιμος..και εσυ τον ριχνεις.. επειδη εχω δουλεψει σαν dj για λιγα χρονια και μουσικος παραγωγος παλια, ξερετε ποσο ευκολο ειναι να ξενερωσετε καποιον και να μην τον φτιαξεις μετα με τιποτα??? απιστευτα ευκολο...
δεν μπορει να το βλεπουμε εμεις και οχι αυτοι που πρεπει... και αυτο που λεγατε για το δυνατο σχημα ισχυει.δεν ειναι οτι πηγαιναμε για την ζηνα,αν και σιογυρα κοσμος πηγε και για την ζηνα, αλλα γιατι στο ενδιαμενο η ωρα περναγε ευχαριστα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εκτος θέματος αλλά εκεί στην σελίδα του Φωταέριου στο facebook είναι απίστευτα ερασιτέχνες. Είχαν τον Νότη cover και τώρα άλλαξαν βάζοντας Μαζωνάκη! :tourta:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μπορεί να χάλασε με το Φωταέριο... :lol:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Προφανώς και συμφωνούμε όλοι σε αυτά. Εγώ πραγματικά απόλαυσα μια βραδιά πρόπερσι στην Πύλη Αξιού όπου μετά το Έναστρον δεν έλεγε κοινωνικά τραγούδια. Είπε μόνο το Ήταν τρελός και κανένα άλλο. Έφυγες όντως γεμάτος και μάλιστα ήταν από τις φορές που δεν έφευγε κανείς από το μαγαζί ακόμα και στις 5κ30-6παρά. Πόσο μάλλον όταν έλεγε απανωτούς ύμνους εκεί στο κλείσιμο με χαρακτηριστική την τριάδα Δεν Πόνεσα-Να Ξαναρθείς-Μα εσύ με καις. Ισχύει πάντως ότι κάνει και προγράμματα αρκετά βαριά, ειδικά πέρυσι εφόσον έβγαινε με κοινωνικό, δεν υπήρχε και τόσο μεγάλος λόγος να τα συνεχίζει μετά. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να λέει ένα δυο-κοινωνικά στο τέλος όπως έκανε παλιά στο Ρεξ. Ή τέλος πάντων να μην λέει πάνω από τρία. Διάλεξε τα καλύτερα σου και πες τα. Αυτή η αλλαγή ας πούμε Φόντο το Μνημείο-Άκου φίλε πως καθιερώθηκε από τότε; Υπερβολικό. Δηλαδή δεν είναι μόνο ότι λέει και πολλά κοινωνικά, είναι ότι και κάποια δεν είναι και τόσο δυνατά και κουράζουν. Όσο για το πρόγραμμα, θέλει ένα κλικ πάνω σε ταχύτητα, νεύρο και ρυθμό. Όλοι αναφερόμαστε στα ποτ-πουρί όπου θα γινόταν χαμός. Ειδικά στο δεύτερο μέρος με τις μεγάλες γέφυρες και τον κόσμο κοιλιάζει πολύ το πράγμα. Πάντως, το ακούς από πολλούς αυτό ότι δεν διασκεδάζεις στο Νότη..Εγώ το δέχομαι από κάποιον μη Νοτικό..Διότι ο Νότης στηρίζει ένα πρόγραμμα στα τραγούδια του, δεν κάνει αυτό που κάνουν σε άλλα μαγαζιά που λένε και τραγούδια άλλων τραγουδιστών που κάνουν επιτυχία την εκάστοτε περίοδο οπότε και καλύπτουν τα γούστα όλου του κοινού. Συνεπώς, αν δεν σου αρέσει ο Νότης σε μεγάλο βαθμό, ε όσο να ναι ξενερώνεις. Αυτό με τα ρεφρέν εντάξει γίνεται σε κάποια συγκεκριμένα τραγούδια και παντού..είναι το τελευταίο που θα με πείραζε εμένα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Εκτος θέματος αλλά εκεί στην σελίδα του Φωταέριου στο facebook είναι απίστευτα ερασιτέχνες. Είχαν τον Νότη cover και τώρα άλλαξαν βάζοντας Μαζωνάκη! :tourta:
Μήπως χάλασε όντως;; :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Μπορεί να χάλασε με το Φωταέριο... :lol:
Ικανό τον έχω... :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εκτος θέματος αλλά εκεί στην σελίδα του Φωταέριου στο facebook είναι απίστευτα ερασιτέχνες. Είχαν τον Νότη cover και τώρα άλλαξαν βάζοντας Μαζωνάκη! :tourta:
Μήπως χάλασε όντως;; :lol:
Μέχρι χθες βράδυ που μίλησα δεν υπήρχε κάποια αλλαγή. Λέτε;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα! Οπότε όλα είναι πιθανά! Μακάρι... :lol:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά κάποιος ανέφερε στο Facebook για πιθανή έναρξη 27 Νοεμβρίου καθώς επίσης και στο σχήμα μαζί με την Αποστολία Ζώη θα έχει και την Ειρήνη Μερκούρη.Όποιος γνωρίζει κάτι ας διαψεύσει ή ας επιβεβαιώσει.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά κάποιος ανέφερε στο Facebook για πιθανή έναρξη 27 Νοεμβρίου καθώς επίσης και στο σχήμα μαζί με την Αποστολία Ζώη θα έχει και την Ειρήνη Μερκούρη.Όποιος γνωρίζει κάτι ας διαψεύσει ή ας επιβεβαιώσει.
Δεν αποκλείεται να εννοούσε Ειρήνη Παπαδοπούλου και να μπερδεύτηκε με Μερκούρη. Θέλω να ελπίζω γιατί άμα είναι και η Μερκούρη θα αρχίσουμε να αναπολούμε την Ηλιάδη. :lol:
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

To χει ξαναλλαξει προσφατα.Αμφιβαλλω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:
To χει ξαναλλαξει προσφατα.Αμφιβαλλω
Νομίζω το είχε αλλάξει ξανά πριν συμφωνήσει με Νότη. Τώρα το "συμφωνήσει" είναι σχετικό γιατί επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί από το μαγαζί το παραμικρό. Μόνο από το fan club και τις σελίδες στο facebook έχει ανακοινωθεί. Γενικά πλακίτσα κάνω γιατί προς το παρόν δεν έχω μάθει ότι άλλαξε κάτι. Για να δούμε...
81argus

Μην συγκρίνουμε την 10ετία 90 με το 15 τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ σ' ένα ποσοστό 90% όχι μόνο στον Νότη γενικότερα στη νυχτερινή Αθήνα. Τότε τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά 6-7 φορές την εβδομάδα και τις καθημερινές γινόταν ακριβώς ο ίδιος χαμός όπως τα Παρασκευοσάββατα και ο κόσμος το πρωί πήγαινε απευθείας στις δουλειές τους μετά από ξενύχτι. Τότε όταν έλεγες έκλεισα τραπέζι στον Νότη σου έλεγαν έλα ρε φίλε είσαι πολύ κωλόφαρδος, εμείς προσπαθούμε καιρό και δεν μπορούμε να βρούμε, τότε βέβαια ήταν αγαπητός σε όλη την Ελλάδα και τον αγαπούσαν και τα ΜΜΕ. Τότε ετοιμαζόσουν μια εβδομάδα νωρίτερα να αγοράσεις ένα καλό κουστούμι, παπούτσια. Οι κυρίες πήγαιναν κομμωτήριο έβαζαν την καλή τους τουαλέτα και τις γόβες, με τζιν και με t-shirt δεν έμπαινες μέσα ούτε ασυνόδευτος όπως τώρα. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί στις μέρες μας υπάρχει παντού αυτή η προχειρότητα, το fast food, βέβαια καταλαβαίνω και κατανοώ τον κάθε επιχειρηματία πως δεν τον παίρνει στις μέρες μας να γίνονται αυτά οπότε γι' αυτό υπάρχει κι αυτή η προχειρότητα σε όλους τους τομείς μόνο και μόνο για να μπορείς να επιβιώνεις.
Απάντηση