Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Bασικά τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί τουλάχιστον ενα μισάωρο(στο ιερά θέα ήταν ώρα)περίπου για κοινωνικά τραγούδια με πολιτικά μηνύματα..Γιατί για παράδειγμα έχει κομματάρες που δε λένε για αγάπες και έρωτες και είναι για μένα τα κορυφαία στη δισκογραφία του..Δηλαδή με Γεννέθελεια,Στέλλα Σμυρνία,Αετό,Σώμα μου,Δάνειο ζωής,νταβατζή,ναυάγια, καλέ μου άγγελε κλπ θα μπορούσε να δίνει το στίγμα του έτσι και άλλιως..Δε χρειάζεται να αποδείξει ότι το ρεπερτόριο του έχει ξεφύγει από τα καθιερωμένα..Παρόλα αυτά πολλά από αυτά δε ακούγονται και έχουμε βαρέθει να ακούμε τη αλλαγή με φόντο το μνημείο-άκου φίλε κλπ..Κι στη συνέχεια κατά τις 2 και με το κόσμο παγωμένο να προσπαθεί να ζεστάνει το κλίμα..Αντι για αυτό γιατί να μη έχει καθιερώσει τη τριάδα δε πονεσα-να ξναρθεις-μα εσυ με καις(μερικές φορές και σκιές) που κάνει τόσο σπάνια και δε θα τη βαριοτάν κανείς..Γενικά λέμε έμενα και όταν κάνει πλάκα με τους συνεργάτες του και δε τραγουδάει γελάω μου αρκεί που τον βλέπω στη πίστα,άλλοι όμως το βλέπουν τελείως αλλίως..Πάντως κάθε φορά που αρχίζουν τα ζόρια(βλέπε ιερά οδο 2η χρονια,έναστρον μετά τη διάλυση με Βανδή) τα περιορίζει να δούμε φέτος που έτσι και άλλιως θα είναι δύσκολη σεζόν..
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

καλημερα παιδια..φυσικα και εχουν αλλαξει τα πραγματα απο την δεκαετια 90..δυστυχως παρα πολυ.δεν θα ξεχασω που Τριτη βραδυ ημουν στον Νοτη...που ακουγα το αηδονι πριν βγει ο δισκος και ελεγα ποιο τραγουδι ειναι αυτο...υπεροχες εποχες.ομως πρεπει να προσαρμοζονται ειδικα οι καλλιτεχνες.ενταξει δεν θα δουμε και τον νοτη με φουστα αλλα οκ χασαμε τις εντυπωσιακες εισοδους απο πιστολια μπαλες και οτι αλλο ειχαμε δει να βγαινει, αλλα μην χασουμε την ουσια..συμφωνω πολυ μαζι σας οτι εχει καθιερωσει αυτο το μισαωρο και κατι με κοινωνικα που ειναι το μαγαζι σαν εκκλησια..οπως και να χει, αν ειδικα φετος ειναι το μοναδικο ονομα του μαγαζιου θα πρεπει να κανει κατι διαφορετικο οπωσδηποτε..

υ.γ αληθεια θυμαται κανεις καποτε οταν στο τελος του πρωτου προγραμματος ελεγε το "παρε Με" που εβγαινε μια σκαλα στην μεση της πιστας και επεφταν φυλλα??? νομιζω οτι πιο μαγικο εχω δει... επισης καταπληκτικο σε ενα τραγουδι με θαλασσα που δεν θυμαμαι ποιο, απλως θυμαμαι τα μελη του μπαλετου να πηδουν με τραμπολινα και να φαινονται σαν ψαρια πισω απο ενα υπερηψωμενο τοιχο μπλε..
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Καλημερα σε ολους!!!
Λοιπον στο ραδιοφωνο, στους 792 στα μεσαια εκπεμπει στην Αθηνα 24ωρες το 24ωρο ο ερασιτεχνικος ραδιοφωνικος σταθμος Studio 1. Συνηθως παιζει παλια λαικα και καθε πρωι καθημερινα κανει ενας τυπος ζωντανη εκπομπη με αφιερωσεις και τηλεφωνα ζωντανα στον αερα.
Σημερα εβαλε λοιπον ολο το Ενθυμιον του Νοτη και τα 2 cd απο την αρχη ως το τελος.
Αυτη τη στιγμη παιζει το "The World is a Gheto" και λογικα σε 5 λεπτα που τελειωνει το 2ο cd, θα τελειωσει και η ζωντανη εκπομπη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

antonisinfo έγραψε: υ.γ αληθεια θυμαται κανεις καποτε οταν στο τελος του πρωτου προγραμματος ελεγε το "παρε Με" που εβγαινε μια σκαλα στην μεση της πιστας και επεφταν φυλλα??? νομιζω οτι πιο μαγικο εχω δει... επισης καταπληκτικο σε ενα τραγουδι με θαλασσα που δεν θυμαμαι ποιο, απλως θυμαμαι τα μελη του μπαλετου να πηδουν με τραμπολινα και να φαινονται σαν ψαρια πισω απο ενα υπερηψωμενο τοιχο μπλε..
Πως δεν θυμόμαστε... ειδικά τότε Τρίτη-Τετάρτη ρώταγε πάντα "τραγούδια χορού ή τάβλας;". Και όλοι φωναζάμε ακουστικό πρόγραμμα και δεν έλεγε ούτε ένα τσιφτετέλι, ούτε μία ρούμπα και ζεϊμπέκικα το πολύ 1-2. Τα καλύτερα προγράμματα αυτά.
Το πρώτο σκηνικό που λες ήταν τον 2ο χρόνο Ιερά Οδό 2000-01 που ήταν με την Κωνσταντίνα και ήταν πάνω που είχε κυκλοφορήσει το Πολύχρωμα και έντονα.

Το δεύτερο που λες πρέπει να είναι πιο πρόσφατο 2006-07 στο "Ελλάδα μου" η χορογραφία που μετά από κάποιες εβδομάδες το αφαίρεσε γιατί πήγε να γίνει ένα ατύχημα με έναν χορευτή.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πολλά σχήματα ξεκινούν σήμερα, άλλα χθες, κι εμείς ακόμα περιμένουμε μία ανακοίνωση... :eh:
http://www.tralala.gr/chimonas-2015-201 ... -ena-klik/
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εναρξη: 27 Νοέμβρη, λέει εδώ...http://www.musicity.gr/pistes-athina/it ... -2014-2015
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Scorpion86 έγραψε:Εναρξη: 27 Νοέμβρη, λέει εδώ...http://www.musicity.gr/pistes-athina/it ... -2014-2015
Είναι το περσινό αυτό!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

J&B έγραψε:
antonisinfo έγραψε:επισης τα τελευταια 2 χρονια,που το εχω τσεκαρει, στο μεγαλυετερο ποσοστο οσων τραγουδαει κανει το εξης.. λεει τα κουπλε και αφηνει τα ρεφρεν στον κοσμο... διπλανο μου τραπεζι ακουσα να λεει επι λεξη περυσι,,,'"τραγουδα ρε π... μου δεν ηρθα να τραγουδησω εγω.." αντιλαμβανομαι τα περι οικονομιας φωνης και αλλα τετοια αλλα...
Σε αυτό έχεις δίκιο μου το έχουν πει και μένα μη Νοτικοί ότι τους εκνευρίζει...
Το έχω πει και εγώ το συγκεκριμένο. Δεν εκνευρίζει μόνο τους μη Νοτικούς αλλά και τους Νοτικούς καμια φορά. Πολλές φορές αφηνει τον κοσμο να τραγουδά, και δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα είτε γιατι ο κοσμος βαριέται, είτε γιατι δεν ξερει καλά τους στίχους, είτε γιατι στην τελική γουστάρει να το ακούσει από τον ιδιο τον καλλιτέχνη. Αν παρατηρήσετε , πάντα στο τέλος που λεει ο Αρχοντας το τελευταιο ρεφρεν, τότε είναι που ο κοσμος απογειωνεται. Πάντως στο "δίνει τα φιλιά" μου αρεσει που αφήνει τον κόσμο να το τραγουδάει, βρίσκει τέλεια εφαρμογή γιατι βοηθάει και η μουσική του τραγουδιού.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

fylakas_aggelos έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εναρξη: 27 Νοέμβρη, λέει εδώ...http://www.musicity.gr/pistes-athina/it ... -2014-2015
Είναι το περσινό αυτό!
Πως είναι περσινό από την στιγμή που λέει "Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του και τη συνεργασία με την Πέγγυ Ζήνα ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στο Φωταέριο." και έναρξη 27 Νοεμβρίου 2015;;;
moulitsaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moulitsaki »

Καλησπερα μολισ εμαθα απο εγκυρη πηγη (συνεργατη του ιδιοκτητη του φωταεριου )πωσ ο Νοτης ακυρωσε..... ξαναστελνω μολις εχω νεοτερα... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

Notis Sfakianakis
2 min ·
Δεν θα είναι τελικά φέτος στο "Φωταέριο" ο Νότης Σφακιανάκης, παρότι είχαν ξεκινήσει οι πρόβες των μουσικών την περασμένη Δευτέρα.
Εν αναμονή των επόμενων επαγγελματικών σχεδίων του Νότη...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Άκυρο το Φωταέριο σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Άρχοντα παιδιά!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τελικά δεν ήταν τυχαία η αλλαγή του cover από το μαγαζί χθες που επισήμανα. Anyway σήμερα έχει ραντεβού με τον επιχειρηματία του Fantasia και έχει ήδη ως επιλογές την Πέγκυ (με την οποία έχει μιλήσει και είναι θετική αλλά για μέσα Δεκεμβρίου να αρχίσουν) αλλά και Γονίδη.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Είναι σίγουρο ότι θα τραγουδήσει τελικά φέτος; Γιατί τα χάλασε με το Φωταεριο;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

http://www.notissfakianakis.eu:
"Λόγο κάποιων δυσκολιών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελικά ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να αλλάξει τα πλάνα του και να μην ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο "Φωταεριο".
Ωστόσο δεν μας έχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση και γι αυτό διατηρούμε κάθε επιφύλαξη έως ότου μας δοθεί.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε."

Μέχρι να τους δοθεί η άδεια θα έχει κλείσει αλλού... :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Πολύ ευχάριστα νέα! Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχήμα. Ελπίζω αν εμφανιστεί κάπου φέτος να αξίζει τον κόπο.
Υγ. Όχι άλλο Πέγκυ και Γονίδη..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Εισακούστηκαν οι ευχές μας... Το ένιωθα πως θα χαλούσε πριν ανακοινωθεί :smile:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Πολύ ευχάριστα νέα! Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχήμα. Ελπίζω αν εμφανιστεί κάπου φέτος να αξίζει τον κόπο.
Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο; Ειδικά με Πέγκυ πέρσι ήταν μέσα στα 2-3 καλύτερα σχήματα. Η' προτιμάς μόνος του με τα τριτοτέταρτα ονόματα που είχε για Φωταέριο;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:Πολύ ευχάριστα νέα! Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχήμα. Ελπίζω αν εμφανιστεί κάπου φέτος να αξίζει τον κόπο.
Να παρακαλάμε να είναι με Πέγκυ ή Γονίδη κι όχι με τίποτα άκυρους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο; Ειδικά με Πέγκυ πέρσι ήταν μέσα στα 2-3 καλύτερα σχήματα. Η' προτιμάς μόνος του με τα τριτοτέταρτα ονόματα που είχε για Φωταέριο;
Ας μην εμφανιστεί. Δεν κατάλαβα; Κι επειδή πήγαν καλά πέρυσι τι σημαίνει ότι θα πηγαίνουν κάθε χρόνο; Είδες πολλά σχήματα να επαναλαμβάνονται; Εξακολουθώ να μην βρίσκω κανένα νόημα στις φετινές του εμφανίσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση