Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Πολύ ευχάριστα νέα! Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχήμα. Ελπίζω αν εμφανιστεί κάπου φέτος να αξίζει τον κόπο.
Υγ. Όχι άλλο Πέγκυ και Γονίδη..
Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο; Ειδικά με Πέγκυ πέρσι ήταν μέσα στα 2-3 καλύτερα σχήματα. Η' προτιμάς μόνος του με τα τριτοτέταρτα ονόματα που είχε για Φωταέριο;
Ας μην εμφανιστεί. Δεν κατάλαβα; Κι επειδή πήγαν καλά πέρυσι τι σημαίνει ότι θα πηγαίνουν κάθε χρόνο; Είδες πολλά σχήματα να επαναλαμβάνονται; Εξακολουθώ να μην βρίσκω κανένα νόημα στις φετινές του εμφανίσεις.
Eγώ ήμουν της άποψης να μην εμφανιστεί καλύτερα εάν κάνει σχήμα απλά για να κάνει με Ζώη-Παπαδοπούλου και 48 ώρες γιατί έτσι δεν βγαίνει. Αν όμως κάνει σχήμα με Πέγκυ και έχει μαζί του και τους παραπάνω που είναι απλά συμπληρωματικοί, μια χαρά θα τον βγάλει τον χειμωνα για 3-4 μήνες. Γιατί να μην επαναληφθεί κάτι που πηγαίνει καλά; Ξέρω πολύ κόσμο που δεν μπόρεσε να πάει πέρσι (με τόσα sold-out) και θα ήθελε να πάει φέτος να δει αυτήν την συνεργασία. Το ότι άλλοι δεν συνεργάζονται δεύτερη φορά δεν μου λεει κάτι...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Εδώ είχε πάει με Πιερίδη τόσες σεζόν και με Ηλιάδη που ήταν δεύτερα ονόματα δεν θα πάει με Πέγκυ; Μακάρι να πάει και φέτος και του χρόνου με Πέγκυ.
Υ.Γ. Πέρσι πήγα στο καμαρίνι της Πέγκυς και της είπα μακάρι να σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα μαζί και μου χαμογέλασε και μου είπε λες ε;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Πολύ ευχάριστα νέα! Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχήμα. Ελπίζω αν εμφανιστεί κάπου φέτος να αξίζει τον κόπο.
Υγ. Όχι άλλο Πέγκυ και Γονίδη..
Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο; Ειδικά με Πέγκυ πέρσι ήταν μέσα στα 2-3 καλύτερα σχήματα. Η' προτιμάς μόνος του με τα τριτοτέταρτα ονόματα που είχε για Φωταέριο;
Ας μην εμφανιστεί. Δεν κατάλαβα; Κι επειδή πήγαν καλά πέρυσι τι σημαίνει ότι θα πηγαίνουν κάθε χρόνο; Είδες πολλά σχήματα να επαναλαμβάνονται; Εξακολουθώ να μην βρίσκω κανένα νόημα στις φετινές του εμφανίσεις.
Eγώ ήμουν της άποψης να μην εμφανιστεί καλύτερα εάν κάνει σχήμα απλά για να κάνει με Ζώη-Παπαδοπούλου και 48 ώρες γιατί έτσι δεν βγαίνει. Αν όμως κάνει σχήμα με Πέγκυ και έχει μαζί του και τους παραπάνω που είναι απλά συμπληρωματικοί, μια χαρά θα τον βγάλει τον χειμωνα για 3-4 μήνες. Γιατί να μην επαναληφθεί κάτι που πηγαίνει καλά; Ξέρω πολύ κόσμο που δεν μπόρεσε να πάει πέρσι (με τόσα sold-out) και θα ήθελε να πάει φέτος να δει αυτήν την συνεργασία. Το ότι άλλοι δεν συνεργάζονται δεύτερη φορά δεν μου λεει κάτι...
Εντάξει εγώ δεν θα καθόμουν να παρακαλάω την Πέγκυ. Πλάκα μας κάνει κι αυτή; Ήταν μέχρι τέλη Μαΐου στο Vogue (παλιό club) στη Θεσσαλονίκη και μετά από 5 μήνες πάλι εκεί; Μόνο και μόνο για να νιώθει ότι είναι πρώτο όνομα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το Νότης-Πέγκυ το ήθελε ο Γκόγκος για την Θεσσαλονίκη (σεζόν) από φέτος, αλλά το άφησε ανοικτό ο Νότης πιθανότατα για μετά το Πάσχα όπως πέρσι. Τι να λέμε, δεν θα υπάρχει πιο ηχηρή συνεργασία από αυτή πλην του Καρράς-Μαζωνάκης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Το Νότης-Πέγκυ το ήθελε ο Γκόγκος για την Θεσσαλονίκη (σεζόν) από φέτος, αλλά το άφησε ανοικτό ο Νότης πιθανότατα για μετά το Πάσχα όπως πέρσι. Τι να λέμε, δεν θα υπάρχει πιο ηχηρή συνεργασία από αυτή πλην του Καρράς-Μαζωνάκης.
Μακάρι να γινόταν αυτή η συνεργασία Θεσσαλονίκη. Αλλά πάλι δεν θα γίνει. Αν το άφησε ο Νότης, λες να ξανανέβει η Πέγκυ μαζί του; Πολύ δύσκολο. Για Αθήνα αν είναι η μόνη επιλογή είναι καλοδεχούμενη αλλά ως εκεί. Θα τον ήθελα σε κάτι διαφορετικό.
81argus

Η Πέγκυ απ' όσο ξέρω από κόσμο που την ξέρουν όσο κι αν ακούγεται παράξενο έχει οικονομικά προβλήματα και ο Λύρας δεν πάνε καλά οι δουλειές και μεγαλώνουν κι ένα παιδί γι' αυτό πηγαίνει από το ένα μαγαζί στο άλλο και συνεργάζεται όπου να 'ναι. Κανείς δεν παίρνει τα τρελά λεφτά πια.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ρε παιδια το Φαντασια του Μπερτακη δεν ειναι?Ρωταω γιατι ο Μπερτακης διορθωστε με αν κανω λαθος εχει το teatro και το φαντασια και ο παντελιδης με τη βανδη ειναι προγραμμματισμενο απο το νεο χρονο που θα χουν τελειωσει απο θεσ/νικη να κατεβουν αθηνα στο φαντασια.Ο Μπερτακης αλλο μαγαζι δεν εχει και ο Παντελιδης μ αυτον συνεργαζεται.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Μακάρι να γινόταν αυτή η συνεργασία Θεσσαλονίκη. Αλλά πάλι δεν θα γίνει. Αν το άφησε ο Νότης, λες να ξανανέβει η Πέγκυ μαζί του; Πολύ δύσκολο. Για Αθήνα αν είναι η μόνη επιλογή είναι καλοδεχούμενη αλλά ως εκεί. Θα τον ήθελα σε κάτι διαφορετικό.
Πως εννοείς το "κάτι διαφορετικό"; Tι θα ήθελες δηλαδή να δεις;
81argus έγραψε:Η Πέγκυ απ' όσο ξέρω από κόσμο που την ξέρουν όσο κι αν ακούγεται παράξενο έχει οικονομικά προβλήματα και ο Λύρας δεν πάνε καλά οι δουλειές και μεγαλώνουν κι ένα παιδί γι' αυτό πηγαίνει από το ένα μαγαζί στο άλλο και συνεργάζεται όπου να 'ναι. Κανείς δεν παίρνει τα τρελά λεφτά πια.
Kανείς δεν δουλεύει από χόμπι. Και για βιοποριστικούς και για καριέρα το κάνουν. Αλλοι το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, άλλοι λιγότερο. Πάντως, με τον Μακρόπουλο δύο σερι σχήματα έκανε. Και ο Μακρόπουλος επουδενί δεν είναι Νότης, άλλη χημεία υπάρχει μεταξύ τους.
81argus

Μακάρι να βλέπουμε τον Νότη να έχει δίπλα του Κυρίες σαν την Πέγκυ και την Νατάσα παρά με το κάθε τυχαίο ξέκωλο γιατί τον μειώνουν καλλιτεχνικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Μακάρι να γινόταν αυτή η συνεργασία Θεσσαλονίκη. Αλλά πάλι δεν θα γίνει. Αν το άφησε ο Νότης, λες να ξανανέβει η Πέγκυ μαζί του; Πολύ δύσκολο. Για Αθήνα αν είναι η μόνη επιλογή είναι καλοδεχούμενη αλλά ως εκεί. Θα τον ήθελα σε κάτι διαφορετικό.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα με τη περσινή είσοδο, το μέτριο ντουέτο και τα λοιπά. Αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν από τις καλύτερες χρονιές του τα τελευταία χρόνια με γεμάτα όλα τα διήμερα. Έχω ξαναπεί ότι θα τον ήθελα και σε μια συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη. Αυτό με την δευτερότριτη δίπλα του έχει κουράσει. Εννοείται βέβαια πως η Πέγκυ είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι δίπλα του. Ήταν κρίμα που δεν συνέχισαν πέρυσι στην Πύλη Αξιού, θα γινόταν χαμός στη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:Ρε παιδια το Φαντασια του Μπερτακη δεν ειναι?Ρωταω γιατι ο Μπερτακης διορθωστε με αν κανω λαθος εχει το teatro και το φαντασια και ο παντελιδης με τη βανδη ειναι προγραμμματισμενο απο το νεο χρονο που θα χουν τελειωσει απο θεσ/νικη να κατεβουν αθηνα στο φαντασια.Ο Μπερτακης αλλο μαγαζι δεν εχει και ο Παντελιδης μ αυτον συνεργαζεται.
Τίποτα δεν εχει κλείσει. Ούτε Παντελίδης με Βανδή στο Φαντασία, ούτε Νότης με Πέγκυ. Απόψε ήταν προγραμματισμένο από χθες (που τα χάλασε με Φωταέριο) να συζητήσει με Φαντασία. Μέχρι εκεί. Περιμένουμε...
Υ.Γ.: To Teatro είχε επιδιώξει συνεργασία Νότη με Παντελίδη παλαιότερα, δεν είχε κάτσει τότε για ευνόητους λόγους και το Teatro επέλεξε Πλούταρχο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Την Νατάσα την ρώτησες? Φρίσμπι είχε κάνει τους δίσκους του. Οχι εμένα δεν μου αρέσει η Θεοδωρίδου. Υπερεκτιμημένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Οκτ 23, 2015 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα με τη περσινή είσοδο, το μέτριο ντουέτο και τα λοιπά. Αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν από τις καλύτερες χρονιές του τα τελευταία χρόνια με γεμάτα όλα τα διήμερα. Έχω ξαναπεί ότι θα τον ήθελα και σε μια συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη. Αυτό με την δευτερότριτη δίπλα του έχει κουράσει. Εννοείται βέβαια πως η Πέγκυ είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι δίπλα του. Ήταν κρίμα που δεν συνέχισαν πέρυσι στην Πύλη Αξιού, θα γινόταν χαμός στη Θεσσαλονίκη.
Εννοείς θα τον ήθελες με Χατζηγιάννη π.χ.? Δεν διαφωνώ και το επιδίωξε το "κάτι διαφορετικό". Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω με Χαρούλη και επειδή ξέρω τον Χαρούλη έχει σε εκτίμηση καλλιτεχνικά τον Νότη. Και θα ήταν και μία συνεργασία που θα έκανε γκελ στα νεανικά κοινά. Πάντα προσωπική άποψη εκφέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Οκτ 23, 2015 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Μακάρι να βλέπουμε τον Νότη να έχει δίπλα του Κυρίες σαν την Πέγκυ και την Νατάσα παρά με το κάθε τυχαίο ξέκωλο γιατί τον μειώνουν καλλιτεχνικά.
Κι εγώ την εκτιμώ τη Νατάσα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται το όνομά της εδώ μέσα όταν η ίδια έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται το Νότη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Εννοείς θα τον ήθελες με Χατζηγιάννη π.χ.? Δεν διαφωνώ και το επιδίωξε το "κάτι διαφορετικό". Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω με Χαρούλη και επειδή ξέρω τον Χαρούλη έχει σε εκτίμηση καλλιτεχνικά τον Νότη. Και θα ήταν και μία συνεργασία που θα έκανε γκελ στα νεανικά κοινά. Πάντα προσωπική άποψη εκφέρω.
Όχι απαραίτητα με Χατζηγιάννη, αλλά (υποθετικά) θα ήθελα να τον δω με Τερζή ή Οικονομόπουλο, ακόμα και με Πλούταρχο ή Ρόκκο. Με Χαρούλη θα ήταν ιδανικό. Αυτό το χεις ακούσει ε;''Τον Χαρούλη τον έστειλε ο Θεός στον δρόμο μας για να ξεχάσουμε τον Σφακιανάκη να "εκτελεί" την μπαλάντα του κυρ Μέντιου''; :lol:
81argus

jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:Μακάρι να βλέπουμε τον Νότη να έχει δίπλα του Κυρίες σαν την Πέγκυ και την Νατάσα παρά με το κάθε τυχαίο ξέκωλο γιατί τον μειώνουν καλλιτεχνικά.
Κι εγώ την εκτιμώ τη Νατάσα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται το όνομά της εδώ μέσα όταν η ίδια έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται το Νότη.
Σχετικό είναι αυτό... Και ο Ρόκκος έλεγε είναι σα να μην υπάρχει και τώρα λέει πως θα ήταν η πιο δυνατή του συνεργασία. Δεν κρατάμε κακίες.
Υ.Γ. Τον Χαρούλη τον είχα αναφέρει παραπάνω μεταξύ σοβαρού κι αστείου λόγω της καταγωγής του που είναι κι αυτός Κρητικός. Δεν το γνώριζα πως τον είχε σε εκτίμηση αλλά θα το ήθελα πολύ αυτό το σχήμα.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Γιατί ακυρώθηκε το Φωταέριο ενώ είχαν ξεκίνησει και πρόβες οι μουσικοί;;;
Τι έγινε και στράβωσε;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εννοείς θα τον ήθελες με Χατζηγιάννη π.χ.? Δεν διαφωνώ και το επιδίωξε το "κάτι διαφορετικό". Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω με Χαρούλη και επειδή ξέρω τον Χαρούλη έχει σε εκτίμηση καλλιτεχνικά τον Νότη. Και θα ήταν και μία συνεργασία που θα έκανε γκελ στα νεανικά κοινά. Πάντα προσωπική άποψη εκφέρω.
Όχι απαραίτητα με Χατζηγιάννη, αλλά (υποθετικά) θα ήθελα να τον δω με Τερζή ή Οικονομόπουλο, ακόμα και με Πλούταρχο ή Ρόκκο. Με Χαρούλη θα ήταν ιδανικό. Αυτό το χεις ακούσει ε;''Τον Χαρούλη τον έστειλε ο Θεός στον δρόμο μας για να ξεχάσουμε τον Σφακιανάκη να "εκτελεί" την μπαλάντα του κυρ Μέντιου''; :lol:
Kαλά πάντα υπήρχε κόμπλεξ από Κρητικούς για το ότι ο Νότης επέλεξε να πει την "Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου". Δυστυχώς, η νοοτροπία σε κάποια πράγματα δεν αλλάζει. Επειδή το είπε ο Ξυλούρης δεν μπορεί να το πει άλλος; Δηλαδή, με αυτή τη λογική να απαγορεύσει και ο Νότης να τραγουδούν άλλοι τον "Αετό", π.χ. που υπάρχει μεσα σε όλα τα λαικά προγράμματα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

johnytzitzi έγραψε:Γιατί ακυρώθηκε το Φωταέριο ενώ είχαν ξεκίνησει και πρόβες οι μουσικοί;;;
Τι έγινε και στράβωσε;;;

Η αλήθεια ειναι ότι ο επιχηριματιας άλλαξε την συμφωνία,ήθελε να κόψει απ όλους χρήματα.και έτσι ο Νοτης την έκανε.
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

http://www.kratisinow.gr/stages/votanikos-sfakianakis/
Μάλλον μετακομίζουμε στο Βοτανικό με το ίδιο σχήμα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση