Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Και με τον Μαροσούλη γι' αυτό το λόγο τα είχε πάρει την δεύτερη σεζόν με Φανή Δρακοπουλου και είχσν βγει στα μέσα της σεζόν φήμες ότι σταματά από Ιερά Οδό και ψάχνεται για μεταφορά του σχήματος στο Εναστρον. Κι όχι μόνο δεν μείωσε τότε τους μισθούς ο Μαροσούλης αλλα μείωσε και την τιμή της φιαλης. Καλα κάνει ο Νότης σε τέτοια θέματα. Ή κύριε τηρείς τα όσα λες ή άντε γεια. Και με τον Ματσίκα στο Έναστρον πρόπερσι το ίδιο είχε συμβεί παρότι πήγαινε τρένο το μαγαζί ένα μήνα...Εκεί βέβαια υπήρχαν άλλα θεματα... :shifty:
Εντάξει αν ένα σχήμα δεν τραβάει και μπαίνει μέσα ο επιχειρηματίας κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός. Αυτό για το Έναστρον το ξέρεις ή έτσι το λες; Τι θέματα υπήρχαν;
Ο Νότης τοτε με τις γνωστές δηλώσεις είχε γίνει ο αγαπημένος προορισμός για ΣΔΟΕ. Σε κάθε επίσκεψη έριχναν πρόστιμα για ψίλου πήδημα και ο Ματσίκας αγανάκτησε. Κάπως έτσι φτάσαμε στο λουκέτο κι αφού προηγήθηκαν κάποιες διαπραγματεύσεις με Νότη που δεν είχαν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Βέβαια τα κοράκια τότε είχαν πει ότι έκλεισε επειδή δεν είχε κόσμο, ενώ ένα μήνα ήταν συνεχώς πίτα το μαγαζί!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:http://www.kratisinow.gr/stages/votanikos-sfakianakis/
Μάλλον μετακομίζουμε στο Βοτανικό με το ίδιο σχήμα...
Παλιό αυτό. Αρβανιτάκη-Πορτοκάλογλου θα είναι εκεί.
Στο Βοτανικό ο Νότης Σφακιανάκης για το χειμώνα 2015-2016.Η μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα για την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα έγινε την τελεταία στιγμή με την ακύρωση της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη με το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο και την επικείμενη συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός Live Stage.Το σχήμα αναμένεται να είναι το ίδιο που είχε προγραμματιστεί για το κέντρο στην οδό Πειραιώς με την παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου , της Αποστολίας Ζώης και του συγκροτηήματος 48 ώρες... μπλα μπλα...

Για αυτό το έβαλα...
Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης τοτε με τις γνωστές δηλώσεις είχε γίνει ο αγαπημένος προορισμός για ΣΔΟΕ. Σε κάθε επίσκεψη έριχναν πρόστιμα για ψίλου πήδημα και ο Ματσίκας αγανάκτησε. Κάπως έτσι φτάσαμε στο λουκέτο κι αφού προηγήθηκαν κάποιες διαπραγματεύσεις με Νότη που δεν είχαν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Βέβαια τα κοράκια τότε είχαν πει ότι έκλεισε επειδή δεν είχε κόσμο, ενώ ένα μήνα ήταν συνεχώς πίτα το μαγαζί!
Ποιός όμως τελικά έβαλε το λουκέτο ο Νότης ή ο επιχειρηματίας; Έχει και αυτό την σημασιά του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το συγκεκριμένο σαιτ έχει αλλάξει 4 μαγαζιά φέτος στον Νότη. Από τα πιο αστεία και μη έγκυρα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Και με τον Μαροσούλη γι' αυτό το λόγο τα είχε πάρει την δεύτερη σεζόν με Φανή Δρακοπουλου και είχσν βγει στα μέσα της σεζόν φήμες ότι σταματά από Ιερά Οδό και ψάχνεται για μεταφορά του σχήματος στο Εναστρον. Κι όχι μόνο δεν μείωσε τότε τους μισθούς ο Μαροσούλης αλλα μείωσε και την τιμή της φιαλης. Καλα κάνει ο Νότης σε τέτοια θέματα. Ή κύριε τηρείς τα όσα λες ή άντε γεια. Και με τον Ματσίκα στο Έναστρον πρόπερσι το ίδιο είχε συμβεί παρότι πήγαινε τρένο το μαγαζί ένα μήνα...Εκεί βέβαια υπήρχαν άλλα θεματα... :shifty:
Εντάξει αν ένα σχήμα δεν τραβάει και μπαίνει μέσα ο επιχειρηματίας κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός. Αυτό για το Έναστρον το ξέρεις ή έτσι το λες; Τι θέματα υπήρχαν;
Ο Νότης τοτε με τις γνωστές δηλώσεις είχε γίνει ο αγαπημένος προορισμός για ΣΔΟΕ. Σε κάθε επίσκεψη έριχναν πρόστιμα για ψίλου πήδημα και ο Ματσίκας αγανάκτησε. Κάπως έτσι φτάσαμε στο λουκέτο κι αφού προηγήθηκαν κάποιες διαπραγματεύσεις με Νότη που δεν είχαν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Βέβαια τα κοράκια τότε είχαν πει ότι έκλεισε επειδή δεν είχε κόσμο, ενώ ένα μήνα ήταν συνεχώς πίτα το μαγαζί!
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχε βγει ο επιχειρηματίας τότε και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αλήθεια, από που βγήκε η φήμη ότι ο Νότης αποκάλεσε ζώα τους θαμώνες; Μήπως ο Ματσικας το άφησε να διαρρεύσει; Λέω εγώ τώρα. Ας έβγαινε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να μην αφήνει να σέρνεται το όνομα του Σφακιανάκη ούτε και του Έναστρον. Γιατί μην ξεχνάμε, ο Σφακιανάκης το ''έφτιαξε'' το Έναστρον. Επίσης, γιατί δεν απάντησε και στη φήμη ότι η συνέντευξη του Νότη τότε στον Θέμο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι; Εν ολίγοις, εν γνώσει του άφησε να πέσει όλο το βάρος στο Νότη. Ο επιχειρηματίας έβαλε λουκέτο J&B.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στην συνέντευξη στο Θέμο είχε αφήσει να εννοηθεί. "Υπήρχε μία περίεργη-σκοτεινή κατάσταση" ή κάπως έτσι ήταν η ατάκα.

Υ.Γ.: Τον Ματσίκα η Αμαρυλλίς τον ενδιαφέρει,όχι ο Νότης. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όπως έγραψαν τα παιδιά του φαν κλαμπ, ο Δίσκος ΜΑΖΙ έχει γίνει 7 φορές πλατινένιος και το τραγούδι "Μα εγω είμαι Έλληνας" είναι στο Νο1 πανευρωπαικά σε αγορές ringtones με την Beyonce στο Νο2.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Όπως έγραψαν τα παιδιά του φαν κλαμπ, ο Δίσκος ΜΑΖΙ έχει γίνει 7 φορές πλατινένιος και το τραγούδι "Μα εγω είμαι Έλληνας" είναι στο Νο1 πανευρωπαικά σε αγορές ringtones με την Beyonce στο Νο2.
Από που προκύπτει αυτό; Γιατί κι εγώ μπορώ να γράψω ότι έχει γίνει 20 φορές πλατινένιος...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Όπως έγραψαν τα παιδιά του φαν κλαμπ, ο Δίσκος ΜΑΖΙ έχει γίνει 7 φορές πλατινένιος και το τραγούδι "Μα εγω είμαι Έλληνας" είναι στο Νο1 πανευρωπαικά σε αγορές ringtones με την Beyonce στο Νο2.
Από που προκύπτει αυτό; Γιατί κι εγώ μπορώ να γράψω ότι έχει γίνει 20 φορές πλατινένιος...
Από το fan club... :biggrin: Εντάξει μπορεί και να ισχύουν, αλλά δεν λέει και κάτι... βασικά δεν λέει τίποτα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει αφού έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία ο δίσκος γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση η Cobalt; Δεν το αμφισβητώ, αλλά τι εκνευριστική προχειρότητα είναι αυτή; Είναι μεγάλη υπόθεση ένας ''εξαφανισμένος'' από τα μέσα τραγουδιστής να κάνει τέτοιους αριθμούς και να μην προβάλλονται πουθενά. Επίσης, έχουμε κλείσει 11 μήνες από την κυκλοφορία του δίσκου. Βγήκε ένα πρόμο, ένα σινγκλ κι ένα κλιπ, ε μπορεί πλέον η Cobalt να αποφασίσει και τα επόμενα βήματα. Αναλογικά, με βάση το καλλιτεχνικό μέγεθος και την ιστορία του, ο Νότης παίζει να είναι ο λιγότερο προωθημένος, ακόμα και από την εταιρία του, τραγουδιστής όλων των εποχών.
Υγ. Ότι τι δηλαδή; Όλη η Ευρώπη κατεβάζει το Μα εγώ είμαι Έλληνας; Τι φάση; Σοβαρευτείτε και μείνετε στις νοτικές βραδιές.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

84.000 δίσκοι δεν είναι τοσο δύσκολο να γίνουν. Τόσο έχει πουλήσει. Επίσης, το ότι είναι 1ο Πανευρωπαικά δεν σημαίνει ότι το κατέβασαν απαραίτητα όλοι οι Ευρωπαίοι αλλά το κατέβασαν περισσότερο οι Έλληνες (που είναι στην Ευρώπη) απ ότι έχουν κάνει download άλλο κομμάτι συνολικά οι υπόλοιποι. Επίσης, αρκετοί Ελληνες πλέον ζουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εχουν δεσμευθεί ότι θα δώσουν τα επίσημα στοιχεία προσεχώς...

Για την Cobalt συμφωνώ όμως από την στιγμή που βλέπουν ότι πουλάει δίσκους και χωρίς προβολή τότε επαναπαύονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πάντως για μένα αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια..Όπως και να έχει (ίσως στις πλατίνες συνυπολογίζονται downloads κλπ όπως έλεγε κάποιος) το επόμενο βήμα στο δίσκο πρέπει να γίνει άμεσα και με σοβαρή προώθηση αλλίως ας πάει για τον επόμενο..Και στην τελική εγώ όταν ακούω διάφορους σταθμούς πετυχαίνω συνέχεια παλία του κομμμάτια αν υπήρχε σχέδιο εξαφάνισης του δε θα παίοζαν καθόλου..Μάλλον περιμένουν και αυτοί κάποιο έναυσμα από εταιρεία και Νότη..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Πάντως για μένα αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια..Όπως και να έχει (ίσως στις πλατίνες συνυπολογίζονται downloads κλπ όπως έλεγε κάποιος) το επόμενο βήμα στο δίσκο πρέπει να γίνει άμεσα και με σοβαρή προώθηση αλλίως ας πάει για τον επόμενο..Και στην τελική εγώ όταν ακούω διάφορους σταθμούς πετυχαίνω συνέχεια παλία του κομμμάτια αν υπήρχε σχέδιο εξαφάνισης του δε θα παίοζαν καθόλου..Μάλλον περιμένουν και αυτοί κάποιο έναυσμα από εταιρεία και Νότη..
Αυτό με τα downloads και τα views στα τραγούδια του επίσημου καναλιού κάθε δισκογραφικής εταιρείας ισχύει. Είχε ειπωθεί στην απονομή του τελευταίου δίσκου του Οικονομόπουλου. Απλά νομίζω ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις 84.000 που είναι καθαρά πωλήσεις από δισκοπωλεία. Δεν είμαι και σίγουρος. Από κει και πέρα, δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Βρεττός τρελά και να μην παίζει ο Νότης με κάποιο νέο κομμάτι. Δηλαδή, το "Εγώ" είναι χειρότερο αυτής της μετριότητας; Απλά στα ραδιόφωνα υπάρχει πλέον ένα γκρουπ 10-15 τραγουδιστών που παίζουν με ότι κι αν βγάλουν (π.χ. Πλούταρχος, Ρέμος, Οικονομόπουλος, Μαζωνάκης, Πάολα, μίμος, Σταν, Βέρτης, Κιάμος κ.α.) και υπάρχει κι ένα άλλο γκρουπ που δύσκολα ακούγεται ή ακούγεται πιο σπάνια (Θεοδωρίδου, Πέγκυ, Νότης, Χατζηγιάννης κ.α.).
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:84.000 δίσκοι δεν είναι τοσο δύσκολο να γίνουν. Τόσο έχει πουλήσει. Επίσης, το ότι είναι 1ο Πανευρωπαικά δεν σημαίνει ότι το κατέβασαν απαραίτητα όλοι οι Ευρωπαίοι αλλά το κατέβασαν περισσότερο οι Έλληνες (που είναι στην Ευρώπη) απ ότι έχουν κάνει download άλλο κομμάτι συνολικά οι υπόλοιποι. Επίσης, αρκετοί Ελληνες πλέον ζουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εχουν δεσμευθεί ότι θα δώσουν τα επίσημα στοιχεία προσεχώς...

Για την Cobalt συμφωνώ όμως από την στιγμή που βλέπουν ότι πουλάει δίσκους και χωρίς προβολή τότε επαναπαύονται...
Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα Scorpion. Μην τρώτε αμάσητο ότι σας πασάρουν. Εδώ 30.000 ήταν οι Αυτοτελείς.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως για μένα αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια..Όπως και να έχει (ίσως στις πλατίνες συνυπολογίζονται downloads κλπ όπως έλεγε κάποιος) το επόμενο βήμα στο δίσκο πρέπει να γίνει άμεσα και με σοβαρή προώθηση αλλίως ας πάει για τον επόμενο..Και στην τελική εγώ όταν ακούω διάφορους σταθμούς πετυχαίνω συνέχεια παλία του κομμμάτια αν υπήρχε σχέδιο εξαφάνισης του δε θα παίοζαν καθόλου..Μάλλον περιμένουν και αυτοί κάποιο έναυσμα από εταιρεία και Νότη..
Αυτό με τα downloads και τα views στα τραγούδια του επίσημου καναλιού κάθε δισκογραφικής εταιρείας ισχύει. Είχε ειπωθεί στην απονομή του τελευταίου δίσκου του Οικονομόπουλου. Απλά νομίζω ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις 84.000 που είναι καθαρά πωλήσεις από δισκοπωλεία. Δεν είμαι και σίγουρος. Από κει και πέρα, δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Βρεττός τρελά και να μην παίζει ο Νότης με κάποιο νέο κομμάτι. Δηλαδή, το "Εγώ" είναι χειρότερο αυτής της μετριότητας; Απλά στα ραδιόφωνα υπάρχει πλέον ένα γκρουπ 10-15 τραγουδιστών που παίζουν με ότι κι αν βγάλουν (π.χ. Πλούταρχος, Ρέμος, Οικονομόπουλος, Μαζωνάκης, Πάολα, μίμος, Σταν, Βέρτης, Κιάμος κ.α.) και υπάρχει κι ένα άλλο γκρουπ που δύσκολα ακούγεται ή ακούγεται πιο σπάνια (Θεοδωρίδου, Πέγκυ, Νότης, Χατζηγιάννης κ.α.).
Παίζω σε σταθμό δε σημαίνει ότι βάζουν ένα-δυο τραγούδια μου όποτε τους κατέβει. Ίσα ίσα αναιρούν παντελώς και κάθε νέα δισκογραφική δουλειά με το να παίζουν μόνο παλιά κομμάτια. Είναι αυτό που λέει ο Scorpion. Σημασία δεν έχει το τραγούδι, αλλά ο τραγουδιστής. Αν πέσει το χρήμα πχ για τον Οικονομόπουλο, θα παίζει συνέχεια το νέο του κομμάτι κι ας είναι μια μετριότητα για παράδειγμα. Λες να υπήρχε σχέδιο εξαφάνισης του στυλ να μην παίζουμε ποτέ Σφακιανάκη; Αρκεί όλα τα ΜΜΕ όποτε εμφανίζεται να τον θάβουμε. Για θυμήσου το τελευταίο θετικό δημοσίευμα ή σχόλιο για το Νότη που είδες ας πούμε.
bebest

Προφανώς δε είναι ο αγαπημένος των σταθμών και δε θα το προωθήσουν..Αλλά αν πέσει λίγο σπρώξιμο από εταιρεία και το ζητάει μετά και ο κόσμος δε νομίζω να τους επηρεάζει να παίζουν ένα τραγούδι ..Μη λέμε και ότι θέλουμε τα συγκεκριμένα ραδιόφωνα τα ακούει κυρίως νεανικό κοινό δεν είναι και τίποτα βαθία πολιτικοποιήμενα άτομα να πουν γιατί βάζουν Νότη που έλεγε αυτά κλπ..Υπάρχουν και αυτοί αλλά ένα καλό τραγούδι το ακούς ακόμα και αν κάποιον τραγουδιστή δε το συμπάθεις..
ΥΓ:Πάει και η Ιερά οδός έκλεισε Πάριος-Ασλανίδου :yawn:..Δε βλέπω επιλογές στον ορίζοντα εκτός από Παραλιακή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όντως, έκλεισε Πάριο-Ασλανίδου-Stavento η Ιερά Οδός, το επιβεβαίωσε η Ασλανίδου πριν λίγο. Σήμερα-αύριο ο Νότης θα έχει νέα συνάντηση με Fantasia. Λιγοστεύουν οι πιθανότητες να εμφανιστεί...
bebest

Πάντως το συγκεκριμένο έχει κλείσει σχήμα για το 16 Βανδή-Μίμο..Εκτός αν το πάει για μετά το πάσχα γιατί να πάει για 1-.5-2 μήνες σεζόν δε έχει νοήμα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Πάντως το συγκεκριμένο έχει κλείσει σχήμα για το 16 Βανδή-Μίμο..Εκτός αν το πάει για μετά το πάσχα γιατί να πάει για 1-.5-2 μήνες σεζόν δε έχει νοήμα..
Eπειδή δεν παρακολουθώ τους δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες". Αυτοί ξεκινήσαν στην Θεσσαλονίκη και αν ναι σε ποιο μαγαζί? Και πόσο θα κάτσουν?
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πάντως αν ισχύουν οι 7 πλατίνες το τραγικό είναι πως για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ δεν θα δώσουν βάση σε αυτό όταν με το καλό θα γίνει η απονομή αλλά στις δηλώσεις του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως το συγκεκριμένο έχει κλείσει σχήμα για το 16 Βανδή-Μίμο..Εκτός αν το πάει για μετά το πάσχα γιατί να πάει για 1-.5-2 μήνες σεζόν δε έχει νοήμα..
Eπειδή δεν παρακολουθώ τους δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες". Αυτοί ξεκινήσαν στην Θεσσαλονίκη και αν ναι σε ποιο μαγαζί? Και πόσο θα κάτσουν?
Στην πυλη θα είναι άγνωστο το πόσο αλλά τα μέσα τους προωθούν σαν να έχει κλείσει η συμφωνία για το φαντασια..
Απάντηση