Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως το συγκεκριμένο έχει κλείσει σχήμα για το 16 Βανδή-Μίμο..Εκτός αν το πάει για μετά το πάσχα γιατί να πάει για 1-.5-2 μήνες σεζόν δε έχει νοήμα..
Eπειδή δεν παρακολουθώ τους δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες". Αυτοί ξεκινήσαν στην Θεσσαλονίκη και αν ναι σε ποιο μαγαζί? Και πόσο θα κάτσουν?
Στην πυλη θα είναι άγνωστο το πόσο αλλά τα μέσα τους προωθούν σαν να έχει κλείσει η συμφωνία για το φαντασια..
Αρα αποκλείεται το σενάριο να ανέβαινε άμεσα στην Πύλη ο Νότης. :sad:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως το συγκεκριμένο έχει κλείσει σχήμα για το 16 Βανδή-Μίμο..Εκτός αν το πάει για μετά το πάσχα γιατί να πάει για 1-.5-2 μήνες σεζόν δε έχει νοήμα..
Eπειδή δεν παρακολουθώ τους δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες". Αυτοί ξεκινήσαν στην Θεσσαλονίκη και αν ναι σε ποιο μαγαζί? Και πόσο θα κάτσουν?
Στην πυλη θα είναι άγνωστο το πόσο αλλά τα μέσα τους προωθούν σαν να έχει κλείσει η συμφωνία για το φαντασια..
Αρα αποκλείεται το σενάριο να ανέβαινε άμεσα στην Πύλη ο Νότης. :sad:
Για ποιο λόγο να ανέβει στην Πύλη ο Νότης; Πριν 4-5 μήνες δεν ήταν εκεί; Scorpion, δεν ξέρω με ποιον μιλάς και μαθαίνεις πράγματα, αλλά όντως εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα είναι στην Πύλη Αξιού και μετά προορίζεται για Fantasia. Επίσης κι έτσι να μην ήταν είναι πολύ δύσκολο να εμφανιζόταν ο Νότης σε μαγαζί του χορηγού του μίμου, δε στέκει με την καμία. Εν ολίγοις, προσανατολιζόμαστε στη λογική και φυσική ροή των πραγμάτων που ήθελε το Νότη να μην εμφανίζεται, αλλά και να μην μπορεί να βρει και συνεργασία. Γλιτώνουμε επίσης από το χειρότερο φετινό και όχι μόνο σχήμα. Πραγματικά, ακόμα και αν δεν μας αρέσει, τα νυχτερινά κέντρα έχουν στελεχωθεί με έξυπνα και ωραία σχηματάκια για το νεανικό κυρίως κοινό. Επίσης όλες οι εταιρίες έχουν και από ένα μίμο έτοιμο λες και περνάμε σε μια νέα γενιά πρώτων ονομάτων-τραγουδιστών. Η Cobalt έχει τον μίμο του Αντωνάκη του Ρέμου τον Αργυρό, τον προωθεί τρελά και ''δικαίως'' γιατί βγάζει και ωραία τραγούδια για το μέγεθος του. Προβλέπω να γίνεται χαμός και φέτος στο Teatro με την φόρα που έχει η Πάολα και με Αργυρό-Φουρέιρα πρόκειται για ένα φουλ νεανικό σχήμα. Ο άλλος μίμος ο Οικονομόπουλος ξεκίνησε κι αυτός δυναμικά, έχει κάνει το κοινό του, έχει και τους πονεμένους νοτικούς (λέει το Θέλω να σε ξαναδώ και οι ξεχασμένοι νοτικοί φωνάζουν στο ρεφρέν από κάτω ''μόνο'' αλά Νότης), παίζει παντού, δεδομένη επιτυχία. Ο άλλος μίμος θα ανέβει το χειμώνα οπότε όλα μια χαρά. Γενικά για να μην τα αναφέρω όλα τα σχήματα, οι τραγουδιστές που παίζουν κι ενδιαφέρουν τα μέσα, έχουν κάνει καλά σχηματάκια μεταξύ τους και νομίζω ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον πλέον. Θέλω να καταλήξω στο ότι με μηδενική προβολή, χωρίς τραγούδι-επιτυχία και με τόσο σκάρτο σχήμα ήταν σαν να πετάει λευκή πετσέτα ο αρχηγός. Ας αράξει λίγο, έχουν περάσει και τα χρόνια, ο κόσμος έχει τσιμπήσει λίγο και τη βρίσκει με τα ακούσματα της εποχής. Η μια λύση που υπάρχει για να επιβιώσει ο Νότης είναι να κάνει συνεργασία με κάποιους από αυτούς τους τρελά προβαλλόμενους τραγουδιστές. Στην ανάγκη το έκαναν και άλλοι, βλ. Πλούταρχος, Βανδή, Μαζωνάκης. Ή στην τελική ας κάνει ένα σχήμα που να αξίζει τα λεφτά του. Όχι άλλα ημίμετρα και δευτεράντζες λες και βρισκόμαστε σε εποχές δόξας και μεγαλείου που θα γεμίζει ένα μαγαζί μόνος του. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό αισθάνεσαι ότι είναι πολύ στην απέξω και ''ντεμοντέ'' ο Νότης.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για ποιο λόγο να ανέβει στην Πύλη ο Νότης; Πριν 4-5 μήνες δεν ήταν εκεί; Scorpion, δεν ξέρω με ποιον μιλάς και μαθαίνεις πράγματα, αλλά όντως εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα είναι στην Πύλη Αξιού και μετά προορίζεται για Fantasia. Επίσης κι έτσι να μην ήταν είναι πολύ δύσκολο να εμφανιζόταν ο Νότης σε μαγαζί του χορηγού του μίμου, δε στέκει με την καμία. Εν ολίγοις, προσανατολιζόμαστε στη λογική και φυσική ροή των πραγμάτων που ήθελε το Νότη να μην εμφανίζεται, αλλά και να μην μπορεί να βρει και συνεργασία. Γλιτώνουμε επίσης από το χειρότερο φετινό και όχι μόνο σχήμα. Πραγματικά, ακόμα και αν δεν μας αρέσει, τα νυχτερινά κέντρα έχουν στελεχωθεί με έξυπνα και ωραία σχηματάκια για το νεανικό κυρίως κοινό. Επίσης όλες οι εταιρίες έχουν και από ένα μίμο έτοιμο λες και περνάμε σε μια νέα γενιά πρώτων ονομάτων-τραγουδιστών. Η Cobalt έχει τον μίμο του Αντωνάκη του Ρέμου τον Αργυρό, τον προωθεί τρελά και ''δικαίως'' γιατί βγάζει και ωραία τραγούδια για το μέγεθος του. Προβλέπω να γίνεται χαμός και φέτος στο Teatro με την φόρα που έχει η Πάολα και με Αργυρό-Φουρέιρα πρόκειται για ένα φουλ νεανικό σχήμα. Ο άλλος μίμος ο Οικονομόπουλος ξεκίνησε κι αυτός δυναμικά, έχει κάνει το κοινό του, έχει και τους πονεμένους νοτικούς (λέει το Θέλω να σε ξαναδώ και οι ξεχασμένοι νοτικοί φωνάζουν στο ρεφρέν από κάτω ''μόνο'' αλά Νότης), παίζει παντού, δεδομένη επιτυχία. Ο άλλος μίμος θα ανέβει το χειμώνα οπότε όλα μια χαρά. Γενικά για να μην τα αναφέρω όλα τα σχήματα, οι τραγουδιστές που παίζουν κι ενδιαφέρουν τα μέσα, έχουν κάνει καλά σχηματάκια μεταξύ τους και νομίζω ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον πλέον. Θέλω να καταλήξω στο ότι με μηδενική προβολή, χωρίς τραγούδι-επιτυχία και με τόσο σκάρτο σχήμα ήταν σαν να πετάει λευκή πετσέτα ο αρχηγός. Ας αράξει λίγο, έχουν περάσει και τα χρόνια, ο κόσμος έχει τσιμπήσει λίγο και τη βρίσκει με τα ακούσματα της εποχής. Η μια λύση που υπάρχει για να επιβιώσει ο Νότης είναι να κάνει συνεργασία με κάποιους από αυτούς τους τρελά προβαλλόμενους τραγουδιστές. Στην ανάγκη το έκαναν και άλλοι, βλ. Πλούταρχος, Βανδή, Μαζωνάκης. Ή στην τελική ας κάνει ένα σχήμα που να αξίζει τα λεφτά του. Όχι άλλα ημίμετρα και δευτεράντζες λες και βρισκόμαστε σε εποχές δόξας και μεγαλείου που θα γεμίζει ένα μαγαζί μόνος του. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό αισθάνεσαι ότι είναι πολύ στην απέξω και ''ντεμοντέ'' ο Νότης.[/quote]

Ναι σε ολα!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για να συναντιέται με Μπερτάκη δεν ξέρω πόσο είναι κλεισμένο το Μίμος-Μαλέα. Ας περιμένουμε να δούμε, ίσως υπάρχει νέα πληροφόρηση απόψε.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

manosb77 έγραψε:Για ποιο λόγο να ανέβει στην Πύλη ο Νότης; Πριν 4-5 μήνες δεν ήταν εκεί; Scorpion, δεν ξέρω με ποιον μιλάς και μαθαίνεις πράγματα, αλλά όντως εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα είναι στην Πύλη Αξιού και μετά προορίζεται για Fantasia. Επίσης κι έτσι να μην ήταν είναι πολύ δύσκολο να εμφανιζόταν ο Νότης σε μαγαζί του χορηγού του μίμου, δε στέκει με την καμία. Εν ολίγοις, προσανατολιζόμαστε στη λογική και φυσική ροή των πραγμάτων που ήθελε το Νότη να μην εμφανίζεται, αλλά και να μην μπορεί να βρει και συνεργασία. Γλιτώνουμε επίσης από το χειρότερο φετινό και όχι μόνο σχήμα. Πραγματικά, ακόμα και αν δεν μας αρέσει, τα νυχτερινά κέντρα έχουν στελεχωθεί με έξυπνα και ωραία σχηματάκια για το νεανικό κυρίως κοινό. Επίσης όλες οι εταιρίες έχουν και από ένα μίμο έτοιμο λες και περνάμε σε μια νέα γενιά πρώτων ονομάτων-τραγουδιστών. Η Cobalt έχει τον μίμο του Αντωνάκη του Ρέμου τον Αργυρό, τον προωθεί τρελά και ''δικαίως'' γιατί βγάζει και ωραία τραγούδια για το μέγεθος του. Προβλέπω να γίνεται χαμός και φέτος στο Teatro με την φόρα που έχει η Πάολα και με Αργυρό-Φουρέιρα πρόκειται για ένα φουλ νεανικό σχήμα. Ο άλλος μίμος ο Οικονομόπουλος ξεκίνησε κι αυτός δυναμικά, έχει κάνει το κοινό του, έχει και τους πονεμένους νοτικούς (λέει το Θέλω να σε ξαναδώ και οι ξεχασμένοι νοτικοί φωνάζουν στο ρεφρέν από κάτω ''μόνο'' αλά Νότης), παίζει παντού, δεδομένη επιτυχία. Ο άλλος μίμος θα ανέβει το χειμώνα οπότε όλα μια χαρά. Γενικά για να μην τα αναφέρω όλα τα σχήματα, οι τραγουδιστές που παίζουν κι ενδιαφέρουν τα μέσα, έχουν κάνει καλά σχηματάκια μεταξύ τους και νομίζω ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον πλέον. Θέλω να καταλήξω στο ότι με μηδενική προβολή, χωρίς τραγούδι-επιτυχία και με τόσο σκάρτο σχήμα ήταν σαν να πετάει λευκή πετσέτα ο αρχηγός. Ας αράξει λίγο, έχουν περάσει και τα χρόνια, ο κόσμος έχει τσιμπήσει λίγο και τη βρίσκει με τα ακούσματα της εποχής. Η μια λύση που υπάρχει για να επιβιώσει ο Νότης είναι να κάνει συνεργασία με κάποιους από αυτούς τους τρελά προβαλλόμενους τραγουδιστές. Στην ανάγκη το έκαναν και άλλοι, βλ. Πλούταρχος, Βανδή, Μαζωνάκης. Ή στην τελική ας κάνει ένα σχήμα που να αξίζει τα λεφτά του. Όχι άλλα ημίμετρα και δευτεράντζες λες και βρισκόμαστε σε εποχές δόξας και μεγαλείου που θα γεμίζει ένα μαγαζί μόνος του. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό αισθάνεσαι ότι είναι πολύ στην απέξω και ''ντεμοντέ'' ο Νότης.
Ναι σε ολα![/quote]
Eκτός από το οτι δε θα τραγουδήσει ο Νότης...'Αλλωστε και η απάντηση που δίνουν όλοι είναι ότι άμεσσα θα μάθουμε το που θα είναι,ότι ετοιμάζει απονομή κλπ..Αν σκόπευε να μη κάνει τίποτα δε θα άφηνε τέτοιες πληροφορίες να διαρρεούν..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Για μένα το καλύτερο θα ήταν αποχή από τις πίστες φέτος,να ετοιμάσει καινουργιο δυνατό δίσκο γύρω στο Πάσχα και το καλοκαίρι να επανέλθει με 6-7 συναυλίες στην Ελλάδα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aν και ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ελπίζω το φετινό να του γίνει μάθημα. Αυτό το ότι τα αφήνει όλα για τελευταία στιγμή με κίνδυνο να μείνει εκτός νυχτερινής Αθήνας. Γιατί και μειώνονται οι ποιοτικές επιλογές για καλή συνεργασία και οι χώροι. Δηλαδή, ήμαρτον αυτό που πρέπει να πρέπει να μπει ο Σεπτέμβριος για να αφήσει την Κω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tέλος και το "Fantasia". Ακύρωσε το ραντεβού που είχε γι' απόψε. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλο διαθέσιμο μαγαζί στην Αθήνα. Γρίφος τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες. Εχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική της Θεσσαλονίκης, όπου έχει πρόταση από το καλοκαίρι από τον Γκόγκο. Βέβαια τότε την είχε απορρίψει, αλλά εδώ που έφτασε το ξανασκέφτεται...
bebest

Scorpion86 έγραψε:Tέλος και το "Fantasia". Ακύρωσε το ραντεβού που είχε γι' απόψε. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλο διαθέσιμο μαγαζί στην Αθήνα. Γρίφος τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες. Εχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική της Θεσσαλονίκης, όπου έχει πρόταση από το καλοκαίρι από τον Γκόγκο. Βέβαια τότε την είχε απορρίψει, αλλά εδώ που έφτασε το ξανασκέφτεται...
Aφου στη Πύλη ξεκινάνε Βανδή-Παντελίδης....Και η προοπτική να ξεκινήσει σεζόν από Θεσσαλονίκη δε είναι ότι καλύτερο..Βλέπω να στρέφεται ξανά προς φωτάεριο αλλώστε η πόρτα δε έχει κλεισει οριστικά σύμφωνα με την αναοίνωση του επίσημου Φαν κλαμπ μάλλον δε θα είναι εκεί..Ακόμα μου ρθε στο μυαλλο το central 22 που είναι το νέο μαγαζί δίπλα στο Κιάμο και είχε πέρυσι Τσαλικη και μετά Γαρμπή..Δε έχει ανακοινώσει σχήμα από τα λίγα σχετικά μεγάλα μαγαζία αλλά δε ξέρω σε ποιον ανήκουν και τι σχέσεις έχει με τον Νότη..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σε 10 μέρες ξεκινάνε αυτοί οι δύο και θα πάνε 4 διήμερα. Οπότε από Δεκέμβριο θα είναι ελεύθερη η Πύλη. Το θέμα είναι ότι ποτέ απ' όσο θυμάμαι δεν έχει ανεβεί χειμερινή σεζόν στην Θεσσαλονίκη. Θα το κάνει τώρα;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Σε 10 μέρες ξεκινάνε αυτοί οι δύο και θα πάνε 4 διήμερα. Οπότε από Δεκέμβριο θα είναι ελεύθερη η Πύλη. Το θέμα είναι ότι ποτέ απ' όσο θυμάμαι δεν έχει ανεβεί χειμερινή σεζόν στην Θεσσαλονίκη. Θα το κάνει τώρα;
13 Νοέμβρη ξεκινάνε και λένε ότι θα πάνε μέχρι Γενάρη. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλετε να εμφανιστεί σώνει και καλά ο Νότης. Τον ίδιο τον ρωτήσατε αν θέλει;
bebest

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Σε 10 μέρες ξεκινάνε αυτοί οι δύο και θα πάνε 4 διήμερα. Οπότε από Δεκέμβριο θα είναι ελεύθερη η Πύλη. Το θέμα είναι ότι ποτέ απ' όσο θυμάμαι δεν έχει ανεβεί χειμερινή σεζόν στην Θεσσαλονίκη. Θα το κάνει τώρα;
13 Νοέμβρη ξεκινάνε και λένε ότι θα πάνε μέχρι Γενάρη. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλετε να εμφανιστεί σώνει και καλά ο Νότης. Τον ίδιο τον ρωτήσατε αν θέλει;
Προφανώς και θέλει για να ψάχνει μαγαζί και να έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες σε ένα από αυτά πριν λίγες μέρες..http://toamerikanaki.blogspot.gr/2015/1 ... l?spref=fb
Eδω λέει αυτά που πάνω κάτω λέει και ο scorpion..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Προφανώς και θέλει για να ψάχνει μαγαζί και να έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες σε ένα από αυτά πριν λίγες μέρες..http://toamerikanaki.blogspot.gr/2015/1 ... l?spref=fb
Eδω λέει αυτά που πάνω κάτω λέει και ο scorpion..
Εννοώ ότι εφόσον δεν του έκατσε η φάση, δεν ξέρω κατά πόσο θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. Πόσο μάλλον να ψαχτεί και για Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κάποιο σχήμα χάλασε στο παρα πέντε σε αθηναικό μαγαζί κι έτσι ο Νότης ξανα πάγωσε την προοπτική της Θεσσαλονίκης. Σήμερα ή αύριο θα έχει συνάντηση με αυτό το μαγαζί. Ακόμα δεν έχω μάθει ποιο είναι.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παίδες κάτι άσχετο.Επειδή πριν μέρες αναφέρατε ότι ο Νότης δεν παίζει στα ραδιόφωνα...αυτό συμβαίνει μόνο στην Αθήνα.Τυχαίνει να είμαι ένα μήνα σερί επαρχία και δεν είναι υπερβολή να πω ότι 2 στα 10 τραγούδια που ακούω,απο λαϊκούς σταθμούς πάντα,είναι Νότης.Και δεν μιλάω για mainstream τραγούδια του,ακούς όλη την δισκογραφία(και κοινωνικά παρακαλώ).Να σημειώσω ότι Αθήνα μένω μόνιμα και έχω μέτρο σύγκρισης .
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Παίδες κάτι άσχετο.Επειδή πριν μέρες αναφέρατε ότι ο Νότης δεν παίζει στα ραδιόφωνα...αυτό συμβαίνει μόνο στην Αθήνα.Τυχαίνει να είμαι ένα μήνα σερί επαρχία και δεν είναι υπερβολή να πω ότι 2 στα 10 τραγούδια που ακούω,απο λαϊκούς σταθμούς πάντα,είναι Νότης.Και δεν μιλάω για mainstream τραγούδια του,ακούς όλη την δισκογραφία(και κοινωνικά παρακαλώ).Να σημειώσω ότι Αθήνα μένω μόνιμα και έχω μέτρο σύγκρισης .
Κάτι είναι κι αυτό. Τουλάχιστον δεν ξεχνάνε τον Νότη, ο οποίος έχει γράμμένη κανονικά την επαρχία εδώ και κάτι χρόνια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ισχύει ότι στην επαρχία παίζει κανονικά και αρκετά μάλιστα ο Νότης. Και είναι λογικό, γιατί υπάρχουν σταθμοί που δεν παίζουν βάσει συμφερόντων ή απολαβών. Ειδικά με τα παλιά του κομμάτια γίνεται χαμός. Στα μεγάλα ραδιόφωνα δεν παίζει ο Νότης και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, όταν αρχίσει να ζητάει κάποιο τραγούδι ο κόσμος το παίζουν κι αυτοί οι σταθμοί, αναγκαστικά ή μη..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το "Εγώ" τώρα τελευταία το πετυχαίνω σε δύο σταθμούς και χωρίς να τους ακούω όλη μέρα. Ίσως ήταν σύμπτωση..
bebest

Oι λόγοι είναι προφανής και εγώ όταν κατεβαίνω επαρχία πετυχαίνω κομμάτια του Νότη που δε παίζουν στους μεγάλους σταθμούς...Δυστυχώς εκεί πρέπει να πέσει το αντίστοιχο γλύψιμο-λάδωμα ή δε ξέρω τι άλλο από την εταιρεία..Η οποία όμως προτιμάει να διαφημίζει το Σαμπάνη και τους vegas..Τέλος πάντων μεγάλη συζήτηση το θέμα μας τώρα είναι το αν θα εμφανιστεί και με τι αλλαγές-προσθήκες στο πρόγραμμα..
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Kαλησπερα! Διαβαζω τα σχολια σας και εχω να παραθεσω τα εξης: Ειναι "επιτακτικη αναγκη" να εμφανιστει ο Νοτης κι αυτον τον χειμωνα στην νυχτερινη Αθηνα. Τα υπολοιπα σχηματα ειναι περιεργα και δεν βλεπω για κανενα σιγουρη και δεδομενη επιτυχια. Ειναι αποριας αξιο πως θα "περπατησει" το σχημα του Παριου επι παραδειγματι..ο ιδιος δεν τραγουδαει καλα τα τελευταια χρονια και λυπαμαι για τη διαπιστωση. Το Μαζωνακης με "guest" Καρρα εχει πλακα,κυριως γιατι και οι 2 ο,τι ειχαν να πουν το ειπαν και απο αποψη φωνητικου αποτελεσματος ειναι κριμα να διασυρονται. Επισης λυπαμαι για τη διαπιστωση. Τα υπολοιπα σχηματα ειναι μικροτερης εμβελειας με ενα ονομα-μαγνητη που θα μαζεψουν τον κοσμο που θαυμαζει τον συγκεκριμενο εκαστοτε καλλιτεχνη. Κατα συνεπεια, απαιτειται η παρουσια του Νοτη. Στα καθ'ημας ο Νοτης αργησε πολυ και φοβαμαι μην ειναι αργα πια. Δεν του χρεωνω την ακυρωση συμφωνιας με ΦΩΤΑΕΡΙΟ. Δεν ευθυνεται αυτος. Τελος, καποιος καλλιτεχνης της δικης του δυναμικης δεν χρειαζεται κατ'αναγκη νεο δισκο για να υφισταται λογος εμφανισης σε πιστα.
Απάντηση