Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Και ο Derti παίζει καθημερινά πάρα πολύ Νότη... Δε νομίζω να είναι τυχαίο το γεγονός κάθε φορά που χρησιμοποιώ ταξί που παίζει Derti να πετυχαίνω πάντα Νότη και μάλιστα κομμάτια όπως τα έρωτας είναι έρωτας, εγώ για δύο κτλ. Επίσης και μικρότεροι σταθμοί της Αθήνας παίζουν πολύ Νότη όπως και πάρα πολλά μαγαζιά στη γειτονιά μου όπως μπυραρίες, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, ψησταριές, νεανικές καφετέριες σε στυλ καφενείου παίζουν πάρα πολύ Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Για τον Derti τα έχουμε πει. Είναι ο μόνος αθηναικός σταθμός που παίζει όσο Νότη πρέπει. Και ποικιλια όχι τα ίδια και τα ίδια, π.χ. το Και Χριστός κι Αλήτης δεν θα το παίξει κανείς. Μόνο εκεί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Τελικα,θα εμφανιζεται καπου; Εντυπωση μου κανει. Υπαρχουν ενα σωρο σελιδες για τον Νοτη στο fb με δηθεν αποκλειστικα νεα και μονο τρσγουδια ανεβαζουν. Της πλακας.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Τελικα,θα εμφανιζεται καπου; Εντυπωση μου κανει. Υπαρχουν ενα σωρο σελιδες για τον Νοτη στο fb με δηθεν αποκλειστικα νεα και μονο τρσγουδια ανεβαζουν. Της πλακας.
Αμα δεν υπάρχουν νέα ουσιαστικά (και όχι φήμες) τι θελεις να κάνουν? Να κατασκευάσουν ειδήσεις? Αμα δεν αποφασίσει ο Νότης...
nikos9

Aπο τον κο Λαμπρο Γκαραγκανη μαθαμε και κατι ουσιαστικο. Εφοσον απευθυνονται σε θαυμαστες του Νοτη θα μπορουσαν να γραψουν και καμια πληροφορια για σκεψεις,για κινησεις..εχουν κουρασει να γραφουν "θα ενημερωσουμε προσεχως", "ελπιζουμε σε κατι καλο" κτλ. Δυστυχως υπαρχει τεραστιο κενο στην πληροφορηση σε θεματα γυρω απο τον Νοτη και αυτες οι σελιδες δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ περα απο τη ματαιοδοξια των διαχειριστων τους..
81argus

Δυστυχώς η official page του Νότη στο fb δεν αναφέρθηκε ούτε σήμερα για την 28η Οκτωβρίου, ούτε του Αγίου Δημητρίου για τα 2 χρόνια χωρίς τον Παζούζου, ούτε καν ανέφερε πως χάλασε το σχήμα στο Φωταέριο... Απλά κατέβασε την φωτό... Νομίζω είναι καιρός να δημιουργηθεί μια σοβαρή σελίδα στο fb για τον Νότη που να την διαχειρίζονται κοντινοί συνεργάτες του Νότη, άτομα εμπιστοσύνης και να ενημερώνουν το κοινό σε τακτά διαστήματα τις κινήσεις του Νότη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Βασικά θα μπορούσαν να βάζουν και λίγο πιο συστηματικά κομμάτια του, γενικά να υπάρχει ένα πιο οργανωμένο πλάνο, ώστε να προβάλλεται σωστά και στο facebook ο Νότης. Είναι πολύ πίσω σε επίπεδο social media ο Νότης, αυτές οι σελίδες είναι σχεδόν φαντάσματα. Δεν υπάρχει ένα άτομο από το περιβάλλον του ή την εταιρία να μπορεί να οργανώσει δυο πράγματα; Αν είναι δυνατόν. Επίσης ειδικά από τον Μαζί έχουν βάλει ελάχιστα κομμάτια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Aπο τον κο Λαμπρο Γκαραγκανη μαθαμε και κατι ουσιαστικο. Εφοσον απευθυνονται σε θαυμαστες του Νοτη θα μπορουσαν να γραψουν και καμια πληροφορια για σκεψεις,για κινησεις..εχουν κουρασει να γραφουν "θα ενημερωσουμε προσεχως", "ελπιζουμε σε κατι καλο" κτλ. Δυστυχως υπαρχει τεραστιο κενο στην πληροφορηση σε θεματα γυρω απο τον Νοτη και αυτες οι σελιδες δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ περα απο τη ματαιοδοξια των διαχειριστων τους..
Ο κύριος Γκαραγκάνης εκπροσωπεί τον εαυτό του. Αυτός που έχει μία σελίδα που ονομάζεται "Notis Sfakianakis" και δεν είναι ο Νότης θα πρέπει να είναι και πιο προσεκτικός για το τι ποστάρει γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει εύκολα ότι πίσω από τις αναρτήσεις δεν είναι ο Νότης. Πολλοί νομιζουν ότι είναι ο Νότης και έτσι εάν κάθε μέρα γράφουν τις εξελίξεις θα "κάψουν" εκτός των άλλων και τους πρωταγωνιστές. Ο Γκαραγκάνης τώρα πρώτη φορά βγήκε και μας παρουσίασε γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο δίμηνο και τα έχουμε σχολιάσει από εδώ αρκετά και όταν "εσκαγαν" σαν πληροφορίες. Δεν έκανε καθημερινές αναρτήσεις για τις εξελίξεις. Ξαναλέω, είδηση είναι "έκλεισε ο Νότης στο Φωταέριο", δεν είναι π.χ. "σήμερα ο Νότης συναντιέται με Φωταέριο, αλλά έχει και 2-3 μαγαζιά ακόμα να του έχουν κανει πρόταση". Και για εξήγησε μου πως ικανοποιούν την ματαιοδοξια τους κάποιοι διαχειριστές, διότι ως διαχειριστής σελίδας Νότη κι εγώ, θέλω να μάθω.
81argus έγραψε:Δυστυχώς η official page του Νότη στο fb δεν αναφέρθηκε ούτε σήμερα για την 28η Οκτωβρίου, ούτε του Αγίου Δημητρίου για τα 2 χρόνια χωρίς τον Παζούζου, ούτε καν ανέφερε πως χάλασε το σχήμα στο Φωταέριο... Απλά κατέβασε την φωτό... Νομίζω είναι καιρός να δημιουργηθεί μια σοβαρή σελίδα στο fb για τον Νότη που να την διαχειρίζονται κοντινοί συνεργάτες του Νότη, άτομα εμπιστοσύνης και να ενημερώνουν το κοινό σε τακτά διαστήματα τις κινήσεις του Νότη.
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν είναι επίσημη σελίδα του Νότη? Και για ποια σελίδα μιλάς, για του προηγούμενου φαν κλαμπ "notis.gr"???
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτό που βγαίνει τις τελευταίες ώρες από τις πηγές πληροφόρησης μου είναι ότι βρίσκεται σε καλό...μονοπάτι η διαπραγμάτευση του Νότη με αθηναικό μαγαζι. Σε πολύ καλό...Ακόμα δεν λένε ποιο ειναι το μαγαζί παρα μόνο ότι είχε κλεισμένο μέχρι πρότινος ένα σχήμα το οποίο στο παρα πέντε χάλασε.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion, το σχήμα θα παραμείνει ίδιο έτσι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Scorpion, το σχήμα θα παραμείνει ίδιο έτσι;
Υπάρχει η σκέψη για αντικατάσταση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Σκέψη όμως. Δεν υπάρχει απόφαση.
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Scorpion86, διαβασα το αρθρο του Γκαραγκανη και λεει τα ιδια που μας εχεις πει κι εσυ τοσο καιρο. Το μονο καινουργιο που εγραφε, ειναι οτι σε 2 μερες το ηδη υπαρχον σχημα θα εχει βρει στεγη. Βρε φιλε, μπας και εισαι εσυ ο Γκαραγκανης !!!; :thumbup: :lol: Ειλικρινα μου περασε απ' το μυαλο!!!
Επισης μου περασε απ' το μυαλο, μηπως εισαι ο ιδιος ο Νοτης, αλλα απ' οτι ξερω δεν ειναι ο τυπος του Internet και των Social Media, οποτε δεν το νομιζω!!! :-P
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

fasma88 έγραψε:Scorpion86, διαβασα το αρθρο του Γκαραγκανη και λεει τα ιδια που μας εχεις πει κι εσυ τοσο καιρο. Το μονο καινουργιο που εγραφε, ειναι οτι σε 2 μερες το ηδη υπαρχον σχημα θα εχει βρει στεγη. Βρε φιλε, μπας και εισαι εσυ ο Γκαραγκανης !!!; :thumbup: :lol: Ειλικρινα μου περασε απ' το μυαλο!!!
Επισης μου περασε απ' το μυαλο, μηπως εισαι ο ιδιος ο Νοτης, αλλα απ' οτι ξερω δεν ειναι ο τυπος του Internet και των Social Media, οποτε δεν το νομιζω!!! :-P
Δεν είμαι ο Γκαραγκάνης αλλά τον γνωρίζω καλά. Επί σειρά ετών συνάδελφος, συνυπήρξαμε στον ίδιο χώρο και είχα την χαρά να είμαι παρών στις 2 από τις 3 συνεντεύξεις που είχε τον Αρχοντα στον ΣΠΟΡ ΦΜ. Η μία το 2007 με αρκετή ζέστη και η άλλη πριν κάποιους μήνες με κρύο... :wink: Λες να ήταν τέτοιο τρολ ο Νότης, να έφτιαχνε ένα προφιλ σε φόρουμ και να πέταγε πληροφορίες για να κόψει αντιδράσεις Νοτικών και αναλόγως να προχωρήσει επαγγελματικά; Xμμμ ενδιαφέρον ακούγεται... :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Και για εξήγησε μου πως ικανοποιούν την ματαιοδοξια τους κάποιοι διαχειριστές, διότι ως διαχειριστής σελίδας Νότη κι εγώ, θέλω να μάθω.
Δεν ξερω αν ειναι ματαιοδοξια αλλα εκεινη η σελιδα που αν και εχει το ονομα του Νοτη ανεβαζει τα πιο ασχετα θεματα , αρα μια χαρα κανει το σκοπο της που ειναι να προωθει τα πιο ασχετα site.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Και για εξήγησε μου πως ικανοποιούν την ματαιοδοξια τους κάποιοι διαχειριστές, διότι ως διαχειριστής σελίδας Νότη κι εγώ, θέλω να μάθω.
Δεν ξερω αν ειναι ματαιοδοξια αλλα εκεινη η σελιδα που αν και εχει το ονομα του Νοτη ανεβαζει τα πιο ασχετα θεματα , αρα μια χαρα κανει το σκοπο της που ειναι να προωθει τα πιο ασχετα site.
Μην ξαναλέμε τα ίδια. Η συγκεκριμένη σελίδα αγοράστηκε από άσχετους περί Νότη για να εκπροσωπήσει δικά της συμφέροντα. Το ίδιο team με την ίδια διαδικασία έχει αγοράσει κι άλλες σελίδες. Εγώ ρωτώ για σελίδες Νότη που έχουν μία σοβαρότητα και οντότητα. Αυτήν δεν την παίρνει κανείς στα σοβαρά.
81argus

81argus έγραψε:Δυστυχώς η official page του Νότη στο fb δεν αναφέρθηκε ούτε σήμερα για την 28η Οκτωβρίου, ούτε του Αγίου Δημητρίου για τα 2 χρόνια χωρίς τον Παζούζου, ούτε καν ανέφερε πως χάλασε το σχήμα στο Φωταέριο... Απλά κατέβασε την φωτό... Νομίζω είναι καιρός να δημιουργηθεί μια σοβαρή σελίδα στο fb για τον Νότη που να την διαχειρίζονται κοντινοί συνεργάτες του Νότη, άτομα εμπιστοσύνης και να ενημερώνουν το κοινό σε τακτά διαστήματα τις κινήσεις του Νότη.
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν είναι επίσημη σελίδα του Νότη? Και για ποια σελίδα μιλάς, για του προηγούμενου φαν κλαμπ "notis.gr"???[/quote]
Καλά σίγουρα καμία δεν είναι official με την έννοια να την διαχειρίζονται συνεργάτες του Νότη ή άτομα της εταιρίας απλά είναι λίγο πιο έγκυρη από τις εκατοντάδες που κυκλοφορούν οι οποίες έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει και δεν κάνει κάποιος κάτι γι' αυτό. Γι' αυτό και αναφέρω παραπάνω πως πρέπει να φτιαχτεί μια official που να ενημερώνει συνεχώς το κοινό.
nikos9

Δεν ξερω ποια σελιδα διαχειριζεσαι απο τις πολλες του συρμου και του παλουκιου, αλλα ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι ικανοποιειται η κενοδοξια πολλων σ'αυτες. Δεν χρειαζεται εξηγηση επ'αυτου. Προκειται για συναισθημα,δεν εχει υλη και το "κερδιζεις" εμμεσα,απο σποντα μεσω των πολλων θαυμαστων του Νοτη. Εν παση περιπτωσει, αυτο ειναι το εσχατο. Διαβασα καπου οτι ο δισκος ΜΑΖΙ εχει γινει 7 φορες πλατινενιος..πως τεκμαιρεται αυτο; Πολυ ευχαριστη ειδηση αλλα πες και κατι παραπανω,βρε αδερφε. Μακαρι να ισχυει η πληροφορια σου φιλε Scorpion86 και να εμφανιστει ο Νοτης φετος. Νομιζω,χαριτολογωντας, οτι ετοιμαζεται 'καταιγιδα Νοτης'. Εχει διαθεση να τραγουδησει και δεν καμπτεται. Ελπιζω και σε νεο δισκο μεχρι το Πασχα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Oι σελίδες είναι της πλάκας αλλά εδώ που τα λέμε τι να κάνουν να ανεβάζουν συνέχεια τις φήμες που υπάρχουν και συζητάμε εδώ??Πρέπει να φροντίσει και ο ίδιος να υπάρχει κάτι σχετικό με τα επαγγελματικά του :lol: ...Μακάρι να ισχύει η πληροφορία σου Scorpion δυσκολεύομαι να σκεφτώ πάντως μαγαζί διαθέσιμο(central 22 μου έρχεται μόνο στο μυαλό),..Για ακύρωση πάλι δε βλέπω ποια μπορεί να είναι αφού τα μισά ήδη ξεκίνησαν ενώ όσα δε έχουν συνεχίζουν το πρόμο κανονικά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Δεν ξερω ποια σελιδα διαχειριζεσαι απο τις πολλες του συρμου και του παλουκιου, αλλα ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι ικανοποιειται η κενοδοξια πολλων σ'αυτες. Δεν χρειαζεται εξηγηση επ'αυτου. Προκειται για συναισθημα,δεν εχει υλη και το "κερδιζεις" εμμεσα,απο σποντα μεσω των πολλων θαυμαστων του Νοτη. Εν παση περιπτωσει, αυτο ειναι το εσχατο. Διαβασα καπου οτι ο δισκος ΜΑΖΙ εχει γινει 7 φορες πλατινενιος..πως τεκμαιρεται αυτο; Πολυ ευχαριστη ειδηση αλλα πες και κατι παραπανω,βρε αδερφε. Μακαρι να ισχυει η πληροφορια σου φιλε Scorpion86 και να εμφανιστει ο Νοτης φετος. Νομιζω,χαριτολογωντας, οτι ετοιμαζεται 'καταιγιδα Νοτης'. Εχει διαθεση να τραγουδησει και δεν καμπτεται. Ελπιζω και σε νεο δισκο μεχρι το Πασχα.
Πραγματικά δεν κατάλαβα ακόμα πως κερδίζει κάποιος από υην δημιουργία σελίδας του Νότη. Όταν θα γράφετε κάτι να είστε σε θέση να το τεκμηριώσετε με στοιχεία και όχι με παπάτζες και μιλώντας περί ανέμων και υδάτων. Τώρα το πως προκύπτουν πληροφορίες και εάν ισχύουν ας περιμένουμε να το δούμε εάν ισχύουν ή είναι ράδιο αρβύλα. Τι να κάνουμε τώρα; Είδες τι λάθος έκανες πάλι; Δεν είπα ότι θα τραγουδήσει φέτος αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις με το μαγαζί. Εάν χαλάσει μην βγαίνεις μετά σαν άλλος fillcollins και μου λες ναι αλλά έγραψες ότι θα εμφανιστεί. Εχει συμβεί με 2-3 από εδώ μέσα που δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.
nikos9

Προφανως εσυ δεν καταλαβαινεις'η προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις. Υπαρχει ματαιοδοξια και επιχειρηματολογησα. Δεν εχω διαθεση για καμια κοντρα μαζι σου. Εχω τις αμφιβολιες μου,αν μου επιτρεπεις. Δεν εχω διαθεση επιθετικη απεναντι σου. Ο,τι θελει,γραφει ο καθενας μας. Συμφωνουμε σ'αυτο; Ο χρονος μας δικαιωνει ειτε ετσι ειτε αλλιως. Ειχε δικιο ο φιλος filcollins. Xαθηκε και δεν ξαναεγραψε. Τον φαγανε καποιοι. Τελοσπαντων..Ειμαι απ'αυτους που επιθυμουν σφοδρα να τραγουδαει ο Νοτης και φετος. Η τελευταια μου φραση δεν ειχε σκωμμα για τις πηγες σου..την εκτιμηση μου εκανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos9 την Πέμ Οκτ 29, 2015 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση