Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Και αυτό με τις σελίδες με βρίσκει 200% αντίθετο. Οι δύο μεγάλες (δεν αναφέρομαι σε αυτή που διαφημίζει μεζεδοπωλεία) κάνουν καλή δουλειά και ενημερώνουν άμεσα για τα νέα του Νότη. Για παράδειγμα μία συνέντευξη που είναι να δώσει ο Νότης την Παρασκευή την μαθαίνεις από Δευτέρα και δίχως να έχει παίξει τρέιλερ στην ΤV. Έχουν αποκλειστικότητες για βιντεο-κλιπ, καινούργια τραγούδια και πολύ πριν ενημερώσει υποτίθεται η Cobalt. Γενικά όχι μόνο της πλάκας δεν είναι αλλά είναι και έγκυρες (πάντα θα γίνονται και λάθη) και έγκαιρες στην ενημέρωση σου. Λέτε να φτιαχτεί μία που θα είναι επίσημη και θα ενημερώνετε από συνεργάτες του, ε αν γίνει αυτό θα ανεβαίνει μία ανάρτηση σήμερα και η επόμενη τον Δεκέμβριο. Δείτε με τι επιφύλαξη λειτιυργεί το επίσημο φαν κλαμπ μη τυχόν και τους μαλώσει ο Νότης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Και αυτό με τις σελίδες με βρίσκει 200% αντίθετο. Οι δύο μεγάλες (δεν αναφέρομαι σε αυτή που διαφημίζει μεζεδοπωλεία) κάνουν καλή δουλειά και ενημερώνουν άμεσα για τα νέα του Νότη. Για παράδειγμα μία συνέντευξη που είναι να δώσει ο Νότης την Παρασκευή την μαθαίνεις από Δευτέρα και δίχως να έχει παίξει τρέιλερ στην ΤV. Έχουν αποκλειστικότητες για βιντεο-κλιπ, καινούργια τραγούδια και πολύ πριν ενημερώσει υποτίθεται η Cobalt. Γενικά όχι μόνο της πλάκας δεν είναι αλλά είναι και έγκυρες (πάντα θα γίνονται και λάθη) και έγκαιρες στην ενημέρωση σου.
Σωστα τα λες scorpion...Kαι καλα ρε παιδια, τι νομιζετε πως ο Νοτης ειναι ο Ρουβας η ο Παντελιδης που βγαινουν απο το σπιτι τους με τον προσωπικο τους φωτογραφο η ρεπορτερ για να ενημερωνουν το fan club σε καθε βημα..Δηλαδη αυτο θελετε απο τις σελιδες του Νοτη? Οταν εκλεισε εμφανισεις στο φωταεριο δεν το μαθετε απο τις σελιδες? οταν ακυρωσε τις εμφανισεις στο φωταεριο δεν το μαθετε? Εβγαλε καινουργιο δισκο και δεν επαιξαν τα τραγουδια ? Οπως ειπε και ο Scorpion πιο πανω, αυτες οι σελιδες κανουν καλη δουλεια και ενημερωνουν αμεσα για οτι νεο υπαρχει...Εκτος αν θελετε καποιον να βρισκεται ολοκληρο τον Αυγουστο στην Κω και να μας ενημερωνει για τις ποδοσφαιρικες ικανοτητες του Νοτη :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Και αυτό με τις σελίδες με βρίσκει 200% αντίθετο. Οι δύο μεγάλες (δεν αναφέρομαι σε αυτή που διαφημίζει μεζεδοπωλεία) κάνουν καλή δουλειά και ενημερώνουν άμεσα για τα νέα του Νότη. Για παράδειγμα μία συνέντευξη που είναι να δώσει ο Νότης την Παρασκευή την μαθαίνεις από Δευτέρα και δίχως να έχει παίξει τρέιλερ στην ΤV. Έχουν αποκλειστικότητες για βιντεο-κλιπ, καινούργια τραγούδια και πολύ πριν ενημερώσει υποτίθεται η Cobalt. Γενικά όχι μόνο της πλάκας δεν είναι αλλά είναι και έγκυρες (πάντα θα γίνονται και λάθη) και έγκαιρες στην ενημέρωση σου.
Σωστα τα λες scorpion...Kαι καλα ρε παιδια, τι νομιζετε πως ο Νοτης ειναι ο Ρουβας η ο Παντελιδης που βγαινουν απο το σπιτι τους με τον προσωπικο τους φωτογραφο η ρεπορτερ για να ενημερωνουν το fan club σε καθε βημα..Δηλαδη αυτο θελετε απο τις σελιδες του Νοτη? Οταν εκλεισε εμφανισεις στο φωταεριο δεν το μαθετε απο τις σελιδες? οταν ακυρωσε τις εμφανισεις στο φωταεριο δεν το μαθετε? Εβγαλε καινουργιο δισκο και δεν επαιξαν τα τραγουδια ? Οπως ειπε και ο Scorpion πιο πανω, αυτες οι σελιδες κανουν καλη δουλεια και ενημερωνουν αμεσα για οτι νεο υπαρχει...Εκτος αν θελετε καποιον να βρισκεται ολοκληρο τον Αυγουστο στην Κω και να μας ενημερωνει για τις ποδοσφαιρικες ικανοτητες του Νοτη :thumbup:
Προφανώς, ζηλεύουν τον Σάκη και τον κάθε Σάκη που ανεβάζει φωτογραφία με το μαξιλάρι του που λέει "Καλημέρα". Εγώ είπα, μόνο μία σελιδα δουλεύει σωστά και επαγγελματικά και αυτή είναι της Πέγκυς, την οποία διαχειρίζεται ο Λύρας. Τώρα να μου είναι επίσημη και να μου ποστάρει ποτε ξύπνησε, πότε έφαγε και πότε πήγε τουαλέτα δεν με ενδιαφέρει.
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Προσωπικα,θα ηθελα αν υπαρχει κατι νεο να το αναφερουν αλλα και να το στοιχειοθετουν. Πιο συγκεκριμενα: Εγραψαν οτι εγινε 7 φορες πλατινενιος ο δισκος ΜΑΖΙ. Ωραια και μπραβο και συγχαρητηρια. Αλλα πως το εμαθαν αυτο οι φωστηρες; Θα πουν και σ'εμας τους χαχολους και αδαεις; Μπα,οχι. Μετα,λενε ακυρωθηκε η εμφανιση στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ. Ωραια και παλι. Γιατι ομως; Τι σκοπευει να κανει; Διοτι αν εμαθαν οτι ακυρωσε,δεν μπορει θα εμαθαν και κατι παραπανω. Τι σοι πηγες ειναι αυτες; Μονοπλευρες; Ρωτανε καποιοι..ποτε θα γινει η απονομη; Ευλογο ερωτημα. Απαντανε..καθε πραγμα στον καιρο του. Κλειστο,ρε μεγαλε το ρημαδι. Ετσι,φτιαχνω κι εγω σελιδα και πεταω ο,τι μου κατεβει. Οπως κανω κι εδω δηλαδη. Χαιρετε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Προσωπικα,θα ηθελα αν υπαρχει κατι νεο να το αναφερουν αλλα και να το στοιχειοθετουν. Πιο συγκεκριμενα: Εγραψαν οτι εγινε 7 φορες πλατινενιος ο δισκος ΜΑΖΙ. Ωραια και μπραβο και συγχαρητηρια. Αλλα πως το εμαθαν αυτο οι φωστηρες; Θα πουν και σ'εμας τους χαχολους και αδαεις; Μπα,οχι. Μετα,λενε ακυρωθηκε η εμφανιση στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ. Ωραια και παλι. Γιατι ομως; Τι σκοπευει να κανει; Διοτι αν εμαθαν οτι ακυρωσε,δεν μπορει θα εμαθαν και κατι παραπανω. Τι σοι πηγες ειναι αυτες; Μονοπλευρες; Ρωτανε καποιοι..ποτε θα γινει η απονομη; Ευλογο ερωτημα. Απαντανε..καθε πραγμα στον καιρο του. Κλειστο,ρε μεγαλε το ρημαδι. Ετσι,φτιαχνω κι εγω σελιδα και πεταω ο,τι μου κατεβει. Οπως κανω κι εδω δηλαδη. Χαιρετε.
Μα το Θεό εάν μου βρεις μία επίσημη σελίδα καλλιτέχνη στο facebook που να λέει "χάλασε" η τάδε συνεργασία και να εξηγεί τους λόγους (π.χ. δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά, θέλαμε περισσότερο χρόνο στην πίστα κλπ), πραγματικά θα πω "έχεις δίκιο". Οι περισσότερες όχι μόνο δεν ενημερώνουν αναλυτικά όταν χαλαει κάτι αλλά δεν ενημερώνουν καθόλου! Όσο για το εάν ισχύουν αυτά ή όχι για τις 7 πλατίνες ας περιμένουμε να δούμε εάν ισχύουν και εάν δεν ισχύουν τότε να κρίνουμε. Για παράδειγμα εγώ σου έγραψα ότι συναντήθηκε με ένα μαγαζί. Οk? Πρέπει να ποστάρω και φωτό από την συνάντηση για να το πιστέψεις? Αν θες το πιστεύεις, αν όχι πας παρακάτω και δεν με λαμβάνεις υπόψη σου. Τώρα το τι απαντάνε και τι όχι είναι δικό τους θέμα, όπως και δεν είναι αναγκασμένοι για να σε ενημερώσουν για κάτι εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί γιατί εάν το κάνουν πρώτος εσύ θα βγεις και θα τους κράξεις επειδή έγραψαν κάτι το οποίο δεν έγινε.
nikos9

Δηλαδη,παραλογιζομαι οταν ζηταω οι πληροφοριες που μου πλασαρουν να δικαιολογουνται κιολας. Και καλα για τη συμφωνια με το ΦΩΤΑΕΡΙΟ,ας συμφωνησω μαζι σου για την οικονομια της συζητησης αλλα για τις 7 πλατινες..Καπου το χανουν,δε νομιζεις; Γιατι καλες οι αναρτησεις στα τραγουδια και οι αφιερωσεις αλλα δωσε και κατι ακομα,ρε ηγετη! Αλλιως κανε μονο ποσταρισματα τραγουδιων. Ετσι,το δεχομαι. Ολα τ'αλλα και αφου ΔΕΝ υποστηριζονται με καποιον τροπο, μην τα αναφερεις καθολου. Κακο κανεις. Νομιζω...Συγχυση προκαλουν με χρησμους αλα Πυθια με συναντησεις που χαλανε γιατι βρηκε μποτιλιαρισμα ο μπαρμαν κτλ. Ας περιμενουμε λοιπον...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Δηλαδη,παραλογιζομαι οταν ζηταω οι πληροφοριες που μου πλασαρουν να δικαιολογουνται κιολας. Και καλα για τη συμφωνια με το ΦΩΤΑΕΡΙΟ,ας συμφωνησω μαζι σου για την οικονομια της συζητησης αλλα για τις 7 πλατινες..Καπου το χανουν,δε νομιζεις; Γιατι καλες οι αναρτησεις στα τραγουδια και οι αφιερωσεις αλλα δωσε και κατι ακομα,ρε ηγετη! Αλλιως κανε μονο ποσταρισματα τραγουδιων. Ετσι,το δεχομαι. Ολα τ'αλλα και αφου ΔΕΝ υποστηριζονται με καποιον τροπο, μην τα αναφερεις καθολου. Κακο κανεις. Νομιζω...Συγχυση προκαλουν με χρησμους αλα Πυθια με συναντησεις που χαλανε γιατι βρηκε μποτιλιαρισμα ο μπαρμαν κτλ. Ας περιμενουμε λοιπον...
Από την στιγμή που δεν σου αρέσει μία σελίδα ή δεν σε ικανοποιεί ο τρόπος που λειτουργεί, έχεις την δυνατότητα να μην είσαι μέλος της. Απλά είναι τα πράγματα. Τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση.
nikos9

Αποστομωτικο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εν τω μεταξύ ορισμένοι θεωρείστε και αστείοι ας πούμε, ενώ δεν καταλαβαίνετε καν τι σας λέει ο άλλος. Ποιος ζήτησε ενημέρωση για το τι κάνει ο Νότης, πως ξυπνάει κι άλλες τέτοιες μπούρδες και μου αναφέρετε τον Σάκη; Μια πιο στοιχειώδης λειτουργία θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι σελίδες σε κάθε περίπτωση. Και το κυριότερο πέρα από τις πληροφορίες που όταν βγαίνει κάτι το βγάζουν όλες μαζί, θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να γίνεται καλύτερο προμοτάρισμα του δίσκου. Έχεις εθνική επέτειο ρε αδερφέ πχ, βάλε το Μα εγώ είμαι Έλληνας, αφού αυτό είναι το κορυφαίο κομμάτι σου φέτος, κάνε κάτι. Επίσης τα χαζά βαρύγδουπα 538403 φορές πλατινένιος ο δίσκος που βγαίνουν από το επίσημο φαν κλαμπ, που θέλει να λειτουργεί και λίγο ως μυστική οργάνωση όπου την εντελώς απόρρητη πληροφορία για τις πωλήσεις την έχουν εκμυστηρευτεί μόνο σε αυτούς και με κίνδυνο της ζωής τους δεν μπορούν να την αποκαλύψουν, γιατί είμαστε και λίγο προνομιούχοι εμείς και φίλοι του Νότη και πρώτο τραπέζι κλπ, δεν είναι ούτε για παιδάκια. Γι' αυτό relax γενικότερα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikos9

Υπερθεματιζω στο παραπανω σχολιο. Επιτελους,υπαρχει ελπιδα!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:Εν τω μεταξύ ορισμένοι θεωρείστε και αστείοι ας πούμε, ενώ δεν καταλαβαίνετε καν τι σας λέει ο άλλος. Ποιος ζήτησε ενημέρωση για το τι κάνει ο Νότης, πως ξυπνάει κι άλλες τέτοιες μπούρδες και μου αναφέρετε τον Σάκη; Μια πιο στοιχειώδης λειτουργία θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι σελίδες σε κάθε περίπτωση. Και το κυριότερο πέρα από τις πληροφορίες που όταν βγαίνει κάτι το βγάζουν όλες μαζί, θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να γίνεται καλύτερο προμοτάρισμα του δίσκου. Έχεις εθνική επέτειο ρε αδερφέ πχ, βάλε το Μα εγώ είμαι Έλληνας, αφού αυτό είναι το κορυφαίο κομμάτι σου φέτος, κάνε κάτι. Επίσης τα χαζά βαρύγδουπα 538403 φορές πλατινένιος ο δίσκος που βγαίνουν από το επίσημο φαν κλαμπ, που θέλει να λειτουργεί και λίγο ως μυστική οργάνωση όπου την εντελώς απόρρητη πληροφορία για τις πωλήσεις την έχουν εκμυστηρευτεί μόνο σε αυτούς και με κίνδυνο της ζωής τους δεν μπορούν να την αποκαλύψουν, γιατί είμαστε και λίγο προνομιούχοι εμείς και φίλοι του Νότη και πρώτο τραπέζι κλπ, δεν είναι ούτε για παιδάκια. Γι' αυτό relax γενικότερα.
Μόνο εσύ το έπιασες το νόημα αδελφέ :wink:
Γελάω μ' αυτά που βλέπω περί Σάκη, selfie, Κως και τα ρέστα :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μερικοί δεν έχετε χάσει μόνο το δέντρο και το δάσος αλλά ολόκληρη πολιτεία. Εδώ ο Νότης 4-5 μήνες γράφει τα πάντα στα τέτοια του και φτάνει να μείνει χωρίς μαγαζί και εσείς θέλετε επίσημες σελίδες που να ενημερώνουν για τι; Τα είχε όλα η επίσημη σελίδα του έλειπε. Εδώ η εταιρεία του δεν ασχολείται καθόλου στο facebook με Νότη και τα βάζετε με τις σελίδες που τις χειρίζονται φανς και γιατί δεν ενημερώνουν σωστά όταν οι αρμόδιοι οι ίδιοι δεν το κάνουν. Γυρίστε πλευρό γιατί θα δείτε κι άλλα όνειρα. Π.χ. τον Νότη να πηγαίνει καλεσμένος στις εκπομπές και να μιλά για το τραγούδι και τα επαγγελματικά του κι όχι την πολιτική. Κάποιοι έχουν ξεμείνει στο 1996...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Χαλαρώστε τα βασικά λέμε... Ένα "Μα εγώ είμαι Έλληνας" για την εθνική εορτή κι ένα "Ο γιος της κυρα Λένης" για τα 2 χρόνια απουσίας του Παζούζου... Αυτά που έκανε πάντα δηλαδή όχι κάτι παραπάνω.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Καλό και το fb δεν λέω αλλά το μεγάλο σφάλμα που έγινε ήταν που έκλεισε το notis.gr και κατ' επέκταση και το forum. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ένα forum αποκλειστικά για το Νότη και προφανώς να έχει και σωστή ενημέρωση όπως γινόταν παλιότερα... τώρα ο καθένας έφτιαξε και μια σελίδα στο fb και για να ενημερωθείς πρέπει να κοιτάς 2-3 σελίδες, εγω προσωπικά αυτό κάνω... Επίσης, τον τελευταίο χρόνο έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα 22-23 άτομα και θα έρθουν και άλλοι γιατί απλά υπάρχει ανάγκη για ενημέρωση...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για μένα ή αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι μεν πρέπει να υπάρχει μια στοιχειοθέτηση όταν μιλάει μια σελίδα για 7 πλατίνες κτλ αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να ζητάμε να γίνεται κουτσομπολιό πάνω σε μια ασυμφωνία για συνεργασία... Ή πληροφορία μας ενδιαφέρει και όχι ή αιτία σε τέτοια θέματα. Δλδ αν βγει ή πληροφορία ότι ο Νότης θα τραγουδήσει εκεί που λέει ο scorpion θα πρέπει να μάθουμε γτ χάλασε το προηγούμενο σχήμα πως πήγε ο Νότης εκεί και τι συμφωνια εγινε σε σχέση με το φωταέριο που χάλασε; Μην είμαστε υπερβολικοί σε κάποια θέματα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

H Fantasia είναι τελικά το μαγαζί που είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις του Νότη. Και το σχήμα που είχε και χάλασε στο παρα πέντε είναι το Μίμος-Μαλέα, όπως είχαν πει κάποια παιδιά παλαιότερα. Όπως είχα ενημερώσει επρόκειτο να κάνει ένα ραντεβού Δευτέρα ή Τρίτη με Μπερτάκη, το οποίο είχε ακυρώσει αλλά απλά το ακύρωσε λόγω κάποιας άλλης υποχρέωσης του. Ολα δείχνουν ότι βρισκόμαστε προ των πυλών για Fantasia. Δεν έχει κλείσει, αλλά είναι πολύ κοντά...
Μένει να δούμε εάν θα παραμείνει το ίδιο σχήμα ή θα υπάρχει κάποια προσθήκη δεύτερου ονόματος (π.χ. Πέγκυς ή Γονίδη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Οκτ 30, 2015 2:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos9

Σημασια εχει οτι δεν υπαρχει κανενα νεο. Ειτε απο σελιδες φιλα προσκειμενες στον Νοτη ειτε απο μουσικα sites. Αν θυμηθω,παντως, συνεντευξη του,λεει χαρακτηριστικα οτι θα επανελθει Νοεμβριο-Δεκεμβριο. Για να δουμε.
nikos9

Πολυ ωραια!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Προβλεπω πως την επομενη εβδομαδα θα εχουμε εξελιξεις αφου την Δευτερα ειναι τα γενεθλια του και παντα εχει κατι να ανακοινωσει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Προβλεπω πως την επομενη εβδομαδα θα εχουμε εξελιξεις αφου την Δευτερα ειναι τα γενεθλια του και παντα εχει κατι να ανακοινωσει.
Και για έναν επιπλέον λόγο, επειδή ακόμα δεν ξέρουμε με τι σχήμα θα κατέβει. Με Ζώη, Παπαδοπούλου, 48 ώρες και ένα δεύτερο όνομα καλό ή μόνος του με την τριάδα; Το Fantasia είναι μεγαλυτερο μαγαζί από το Φωταέριο.
Απάντηση