Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
προσωπικα cd θα βγαλουν αυτοι οι καλλιτεχνες?
I like people too much or not at all.
Μάλλον όχι,τουλάχιστον όχι σύντομα.Πρώτον είναι μικρή εταιρεία,και έχει πολλά έξοδα για τόσα albums,και επίσης δεν νομίζω να τους νοιάζει και πολύ να βγάλουν album.Τρία τραγούδια το χρόνο,έτσι για να έχουν κάτι νέο να πουν στα μπουζούκια.stelios έγραψε:προσωπικα cd θα βγαλουν αυτοι οι καλλιτεχνες?
to oute kruo oute zesth einai kalo tragoudaki omws...supernatural22 έγραψε:Tο "Ούτε κρύο ούτε ζέστη" το έβαλε επειδή δεν υπήρχε άλλο τραγούδι από Γιώργο Γιασεμή.Τα πρόσφατα δεν τα έβαλε,επειδή πουλάνε ακόμα ψηφιακά.Λογικά θα βγει και 2ο μέρος.

αν το ελεγε ο καρρας θα ειχε κανει επιτυχια.με τον γιασεμη δεν επαιξε καθολου.Stavros έγραψε:to oute kruo oute zesth einai kalo tragoudaki omws...supernatural22 έγραψε:Tο "Ούτε κρύο ούτε ζέστη" το έβαλε επειδή δεν υπήρχε άλλο τραγούδι από Γιώργο Γιασεμή.Τα πρόσφατα δεν τα έβαλε,επειδή πουλάνε ακόμα ψηφιακά.Λογικά θα βγει και 2ο μέρος.
isws...stelios έγραψε:αν το ελεγε ο καρρας θα ειχε κανει επιτυχια.με τον γιασεμη δεν επαιξε καθολου.Stavros έγραψε:to oute kruo oute zesth einai kalo tragoudaki omws...supernatural22 έγραψε:Tο "Ούτε κρύο ούτε ζέστη" το έβαλε επειδή δεν υπήρχε άλλο τραγούδι από Γιώργο Γιασεμή.Τα πρόσφατα δεν τα έβαλε,επειδή πουλάνε ακόμα ψηφιακά.Λογικά θα βγει και 2ο μέρος.
Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για την εφτάχρονη συνεργασία του με τον Φοίβο και πόσο σημαντική είναι για εκείνον. «Είναι το Α και το Ω της καριέρας μου. Εύχομαι να ερμηνεύω τραγούδια του μέχρι το τέλος της καριέρας μου, κάτι που δεν θεωρώ αδύνατο να γίνει. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και ο κόσμος δείχνει ότι περνάει καλά με τα τραγούδια μας. Η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά και φιλική», δήλωσε ο τραγουδιστής. Αν για κάποιο λόγο τελείωνε αυτή η συνεργασία, θα ένιωθε ανασφάλεια για την πορεία της καριέρας του; «Θα ήταν μια μεταβατική περίοδος για μένα. Δεν ξέρω αν θα ένιωθα ανασφάλεια, αλλά σίγουρα θα ήταν περίεργα», είπε.
Πηγή: ΕΓΩ
Πηγή: ΕΓΩ
-
"ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ…"
Στίχος μάλλον από νέο τραγούδι του Φοίβου, από τη σελίδα του στο facebook. Έλλη ίσως;;;
Στίχος μάλλον από νέο τραγούδι του Φοίβου, από τη σελίδα του στο facebook. Έλλη ίσως;;;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
athlios o stixos, elpizw na exei kalh mousikh toulaxiston... 

pop μου κάνει από το στίχο,στο στυλ του "Καινούργια αρχή"Stavros έγραψε:athlios o stixos, elpizw na exei kalh mousikh toulaxiston...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Σάβ Ιουν 18, 2011 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
It's catchy bitch!Stavros έγραψε:athlios o stixos, elpizw na exei kalh mousikh toulaxiston...

auto me ta genethlia mou na mn eixe tha htan kapws kalutero
makari na einai san to kainourgia arxh!
makari na einai san to kainourgia arxh!
-
"Τα Γενέθλια Μου" νέο τραγούδι από την Έλλη Κοκκίνου δια χειρός Φοίβου ! ! Ακούστε το πρώτοι στο Greek Idol ! !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΣ ΦΟΙΒΟΣ!!!!!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
λογικα ερχεται και το αλμπουμ.σημερα λογικα θα πει η ελλη. 

-
Ε ναι αφού το είπαμε!stelios έγραψε:λογικα ερχεται και το αλμπουμ.σημερα λογικα θα πει η ελλη.
-
a einai ekdikhtika ta genne8lia...MusicLover έγραψε:"ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑ

k gw nomiza oti 8a bgalei kanena xaroumeno tragoudaki.. alla na mou peis ebgale to erwteythka me 8etiko stixo pame pali sta ekdikhtika...

to kalo einai oti 8a akousoume neo song epitelous.. elpizww na mhn einai mapa..

Οι στίχοι πάντως δεν είναι και τίποτα...
κι έγραψα ότι θα είναι τραγούδι χωρισμού.. τελικά τα χώνει η ΕλλάραMusicLover έγραψε:"ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑ

Nothing lasts forever but the earth and sky
Δώσε τρέλανέ μας!!! Επιτέλους τραγουδάρα!!