Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πραγματικά η επόμενη εβδομάδα είναι η τελευταία ελπίδα να ανακοινωθεί κάτι,,'Άλλες χρονιές στα γενέθλεια του είχαμε πρεμίερα,νέα τραγούδια κλπ ή έστω πρόβες φέτος ακόμα ψάχνει μαγαζί..Πάντως αν τελικά πάει Fantasia δε ξέρω για την χωριτικόιτητα αν θέλει πιο πολύ κόσμο για να γεμίσει ξέρω σίγουρα όμως ότι θέλει κάτι δυνατό για να τραβήξει κόσμο μέχρι το Ελληνικό..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καλά τελευταία φορά που έκανε πρεμιέρα σε γενέθλια του ήταν "Ιερά Οδό" με Φανή Δρακοπούλου το 2012/13.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Επειδή έχω πάει και στους 2 χώρους (Fantasia και Φωταέριο) νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο το 2ο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mία άποψη του (καλοκαιρινού κυρίως) μαγαζιού "Fantasia"
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καλά έχει κάνει και πρεμιέρα Γενάρη στο Ωδείον που ήτανε απ' τις καλύτερες σεζόν όπου είχε παρουσιάσει και σε πρώτη τα κομμάτια από Ερωτικόν και γενικά έλεγε κομμάτια που τα λέει σπάνια όπως... Χάθηκες, θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς, φωτεινή επιγραφή, μεσόγειος, να ξαναρθείς, δεν πόνεσα πολλά από ΧΧΧ και εμπιρειών συλλέκτης και πολλά κομμάτια από Στράτο και το παραθύρι (το χελιδόνι) που έχει πει και ο Καρράς... Και τότε είχαμε απογοητευτεί πάλι που άργησε να ανακοινωθεί κι όμως ακόμα την θυμόμαστε εκείνη τη χρονιά ήταν αξέχαστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Παρ Οκτ 30, 2015 4:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:Πραγματικά η επόμενη εβδομάδα είναι η τελευταία ελπίδα να ανακοινωθεί κάτι,,'Άλλες χρονιές στα γενέθλεια του είχαμε πρεμίερα,νέα τραγούδια κλπ ή έστω πρόβες φέτος ακόμα ψάχνει μαγαζί..Πάντως αν τελικά πάει Fantasia δε ξέρω για την χωριτικόιτητα αν θέλει πιο πολύ κόσμο για να γεμίσει ξέρω σίγουρα όμως ότι θέλει κάτι δυνατό για να τραβήξει κόσμο μέχρι το Ελληνικό..
Εντάξει εδώ ο Παντελίδης το γέμισε μόνος του..Πάντως καλό είναι να συνεργαστεί και με άλλους επιχειρηματίες, ίσως ανοίξουν κι άλλοι δρόμοι. Μακάρι να αλλάξει και το σχήμα γιατί το συγκεκριμένο δεν υποφέρεται όπου και να εμφανιστεί τελικά..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Πραγματικά η επόμενη εβδομάδα είναι η τελευταία ελπίδα να ανακοινωθεί κάτι,,'Άλλες χρονιές στα γενέθλεια του είχαμε πρεμίερα,νέα τραγούδια κλπ ή έστω πρόβες φέτος ακόμα ψάχνει μαγαζί..Πάντως αν τελικά πάει Fantasia δε ξέρω για την χωριτικόιτητα αν θέλει πιο πολύ κόσμο για να γεμίσει ξέρω σίγουρα όμως ότι θέλει κάτι δυνατό για να τραβήξει κόσμο μέχρι το Ελληνικό..
Εντάξει εδώ ο Παντελίδης το γέμισε μόνος του..Πάντως καλό είναι να συνεργαστεί και με άλλους επιχειρηματίες, ίσως ανοίξουν κι άλλοι δρόμοι. Μακάρι να αλλάξει και το σχήμα γιατί το συγκεκριμένο δεν υποφέρεται όπου και να εμφανιστεί τελικά..
O Mίμος ακούγεται παντού και είχε την συμπαράσταση όλης της showbiz. Να σου θεμα που πήγε η Βίσση, να σου θέμα που πήγε ο Πλούταρχος. Κάθε μέρα διαφήμιση γινόταν. Και ήταν καλοκαιρινό σχήμα. Το χειμώνα δύσκολα πάει κάποιος παραλιακή...Συμφωνώ για το σχήμα που λες, δεν μπορεί να αντέξει, θέλει κάτι πιο δυνατό εστω σαν δεύτερο όνομα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
O Mίμος ακούγεται παντού και είχε την συμπαράσταση όλης της showbiz. Να σου θεμα που πήγε η Βίσση, να σου θέμα που πήγε ο Πλούταρχος. Κάθε μέρα διαφήμιση γινόταν. Και ήταν καλοκαιρινό σχήμα. Το χειμώνα δύσκολα πάει κάποιος παραλιακή...Συμφωνώ για το σχήμα που λες, δεν μπορεί να αντέξει, θέλει κάτι πιο δυνατό εστω σαν δεύτερο όνομα.
Προφανώς ο Μπερτάκης ξέρει τι κάνει..Για να λέει κι ο Γκαραγκάνης ότι έχει επιμείνει και άλλες φορές για συνεργασία με Νότη, κάτι θα έχει στο μυαλό του. Για τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω περιοχής είναι καθαρά θέμα αν θέλει να πάρει το ρίσκο ο Νότης, και δεν είναι εποχές για τόσα ρίσκα μαζεμένα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Είχε επιμείνει και για Νότης-Πάολα πέρσι και για Νότης-Μίμος πριν δύο χρόνια. Για Teatro...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Είχε επιμείνει και για Νότης-Πάολα πέρσι και για Νότης-Μίμος πριν δύο χρόνια. Για Teatro...
Για το Νότης-Μίμος το είχα ακούσει κι εγώ..Δε ξέρω τη γνώμη σας, αλλά εμένα δεν θα με χαλούσε κάποια στιγμή ένα σχήμα Νότης-Πάολα, θα γινόταν χαμός. Βέβαια, απ' όσο νομίζω δεν την έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Νότης. Αλλά από Ζώη, Παπαδοπούλου, Μιλλή, Λύτρα, Δρακοπούλου κατά καιρούς, την προτιμώ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Με τον σύζυγο της Πάολα είναι φίλοι.... :wink:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Με τον σύζυγο της Πάολα είναι φίλοι.... :wink:
Άντε Scorpion κανόνισε τα!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τώρα που άνοιξε η πόρτα σε Μπερτάκη τίποτα δεν αποκλείεται μελλοντικά. Εξαρτάται και πως θα πάνε οι σχέσεια τους στο Fantasia.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μπορεί κάποιος να κάνει επικόλληση στο forum αυτά που έγραψε ο Γκαραγκάνης...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Μπορεί κάποιος να κάνει επικόλληση στο forum αυτά που έγραψε ο Γκαραγκάνης...
http://toamerikanaki.blogspot.gr/2015/1 ... ref=fb&m=1
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

H Demy είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα για να προστεθούν στο ήδη υπάρχον σχήμα...
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

ολο και χειροτερευει το πραγμα...

ας γινω ελληνας να γκρινιαξω λιγο..αν και υπαρχει λογος που ολο το thread γκρινιαζει! θυμαμαι καποτε που ελεγε οτι καθε 7 χρονια θα εκανε περιοδεια ανα τον κοσμο,καθε τοσο στην ελλαδα και διαφορα τετοια που εδειχναν μια τελεια σκεψη για τα πραγματα..ασχετα αν εγιναν οσα εγιναν και οποια εγιναν..
αλλα αυτο που συμβαινει ειναι αξιο ερευνας το γιατι συμβαινει..
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Από το notissfakianakis.eu.

Η αγωνία μας έλαβε τέλος. Πριν λίγο ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης έκλεισε συμφωνία με το νυχτερινό κέντρο "Φαντασία" για τις εμφανίσεις του κατά τη χειμερινή περίοδο 2015-2016 ... Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε και την ημερομηνία έναρξης!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τρίτη ξεκινούν πρόβες...Μάλλον 4 Δεκεμβρίου πρεμιέρα.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Προσωπική μου γνώμη κακή επιλογή μαγαζιού. Μακάρι να πάει καλά αλλά έτσι όπως έχει διαμορφώσει τα πράγματα δεν το πολυκόβω. Εκτός κι αν ετοιμάζει κάτι συνταρακτικό. Στους Νοτικούς μου κύκλους υπάρχει μια παγωμάρα με την συγκεκριμένη επιλογή.....ίδωμεν.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση