Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

ilias16 έγραψε:Προσωπική μου γνώμη κακή επιλογή μαγαζιού. Μακάρι να πάει καλά αλλά έτσι όπως έχει διαμορφώσει τα πράγματα δεν το πολυκόβω. Εκτός κι αν ετοιμάζει κάτι συνταρακτικό. Στους Νοτικούς μου κύκλους υπάρχει μια παγωμάρα με την συγκεκριμένη επιλογή.....ίδωμεν.
Και στους δικούς μου κύκλους ακριβώς το ίδιο συμβαίνει από την ώρα που ανακοινώθηκε είναι σαν να κατάπιαν όλοι την γλώσσα τους δεν είδα ενθουσιασμό από κανέναν. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να διαψευθούμε, δύσκολος επιχειρηματίας χωμένος στη showbiz με πάρτυ στις Μυκόνους, μίλια μακριά από την φιλοσοφία του Άρχοντα μας. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Και ήταν καλοκαιρινό σχήμα. Το χειμώνα δύσκολα πάει κάποιος παραλιακή...
+1
jdarmody έγραψε:Δε ξέρω τη γνώμη σας, αλλά εμένα δεν θα με χαλούσε κάποια στιγμή ένα σχήμα Νότης-Πάολα, θα γινόταν χαμός.
Εγω το εχω ξαναπει, αν της βαλει " φιμωτρο" ισως γινει καλη συνεργασια, αλλα μετα δεν θα ειναι η κλασικη Παολα.
Scorpion86 έγραψε:H Demy είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα για να προστεθούν στο ήδη υπάρχον σχήμα...
θα τα μαζεψει ολα τα παιδακια ??
81argus έγραψε: δύσκολος επιχειρηματίας χωμένος στη showbiz με πάρτυ στις Μυκόνους, μίλια μακριά από την φιλοσοφία του Άρχοντα μας. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν!
Ας τηρησει αυτα που θα συμφωνησει με τον κοντο και ας παρει και την Ζηνα και πιστευω οτι θα παει καλα. Αλλιως ειπαμε το μπουκαλι στα 140€ .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ας περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η σύνθεση του σχήματος πρώτα. Προς το παρόν μόνο Νότης και Αποστολία Ζώη είναι σίγουροι. Απο κει και πέρα η Ζωή Παπαδοπούλου, οι 48 ώρες, η Demy και κάποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι. Όλα θα εξαρτηθούν από το εάν βρει κάτι καλό (Πέγκυ, Γονίδη, Καίτη) για τα δεδομένα της εποχής ώστε να τον πλαισιώσει. Αλλιώς πρόγραμμα δεν βγαίνει. Πρέπει να τραγουδάει 5 ώρες. Δηλαδή 10 ώρες το διήμερο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Οι ομοκεντροι κυκλοι σας ταυτιζονται απ'o,τι φαινεται. Υπαρχει "παγωμαρα" γιατι η θερμοκρασια κοντα στη θαλασσα ειναι 2-3 βαθμους χαμηλοτερα και διοτι καποιοι "Νοτικοι" θα ηθελαν με χαρα να εξαφανιζεται απο τη νυχτερινη Αθηνα. Το μαγαζι ειναι πολυ καλο. Δεν βρισκω λογο να μη γεμιζει τις ημερες που θα λειτουργει και τις προηγουμενες χρονιες το σχημα που εκανε παταγο, παραλιακη ηταν. Θα ηθελα να εχει και ενα εφαμιλλης αξιας ονομα στο πλαι του, περισσοτερο για να μην πληττει ο κοσμος στα ενδιαμεσα. Χαιρομαι που θα τον ακουσουμε και φετος να τραγουδα και ειναι ευκαιρια (απευθυνομαι σε ολους) να τον επισκεφτουν μπας και ακουσουν επιτελους τι σημαινει ζωντανη εμφανιση απο τραγουδιστη. Ειναι απο εκεινους που σεβονται τον κοσμο που τον πληρωνει. Σπανιο στις ημερες μας!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

nikos9 έγραψε:Οι ομοκεντροι κυκλοι σας ταυτιζονται απ'o,τι φαινεται. Υπαρχει "παγωμαρα" γιατι η θερμοκρασια κοντα στη θαλασσα ειναι 2-3 βαθμους χαμηλοτερα και διοτι καποιοι "Νοτικοι" θα ηθελαν με χαρα να εξαφανιζεται απο τη νυχτερινη Αθηνα. Το μαγαζι ειναι πολυ καλο. Δεν βρισκω λογο να μη γεμιζει τις ημερες που θα λειτουργει και τις προηγουμενες χρονιες το σχημα που εκανε παταγο, παραλιακη ηταν. Θα ηθελα να εχει και ενα εφαμιλλης αξιας ονομα στο πλαι του, περισσοτερο για να μην πληττει ο κοσμος στα ενδιαμεσα. Χαιρομαι που θα τον ακουσουμε και φετος να τραγουδα και ειναι ευκαιρια (απευθυνομαι σε ολους) να τον επισκεφτουν μπας και ακουσουν επιτελους τι σημαινει ζωντανη εμφανιση απο τραγουδιστη. Ειναι απο εκεινους που σεβονται τον κοσμο που τον πληρωνει. Σπανιο στις ημερες μας!
Φίλε δεν θα τσακωθώ εδώ μέσα.Απλά νομίζετε ότι μόνο εσείς ακούτε και αγαπάτε το Νότη και οι υπόλοιποι πλάθουμε κουλουράκια.Αν κατάλαβες στους κύκλους μας υπάρχει παγωμάρα όχι σε εμάς τους ίδιους.Εγώ έτσι κι αλλιώς μόνο για το Νότη πάω και θα πηγαίνω...οπότε δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα...απλά η απόσταση και λόγο χειμώνα δεν βολεύει.Πολύ κόσμο.Οι Νοτικοί θα πάμε,αλλά ο άλλος που θέλει να πάει μια φορά το σκέφτεται και έχω δίκιο σε ότι σου λέω.Ότι και κίνηση να κάνει ο κοντός εμείς τον ακολουθούμε,απλά εκφράζουμε την άποψη μας για το τι θα βόλευε και τον υπόλοιπο κόσμο.Τέλος πάντων,καλή σεζόν να έχουμε...και να σκίσει ο Άρχοντας μας!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikos9

Δεν υπονοησα οτι δεν εκτιμας τον Νοτη. Μου φανηκε πολυ δημοσιογραφικο το "κυκλοι" που αναφερθηκε. Οπως εχει επισημανθει εδω και απο αλλους φιλους, ειναι λιγα τα χρονια που θα εχουμε την χαρα να ακουμε και να βλεπουμε τον Νοτη Σφακιανακη να τραγουδα,οποτε το που θα εμφανιζεται, για μενα ειναι το λιγοτερο. Σε τελικη αναλυση, οσο τραβηξει το σχημα..και τι εγινε δηλαδη; Ο κοσμος περνα δυσκολα, ποιος εχει τοσα λεφτα για διασκεδασεις τετοιου ειδους; Ευχομαστε καθε επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikos9 έγραψε:Δεν υπονοησα οτι δεν εκτιμας τον Νοτη. Μου φανηκε πολυ δημοσιογραφικο το "κυκλοι" που αναφερθηκε. Οπως εχει επισημανθει εδω και απο αλλους φιλους, ειναι λιγα τα χρονια που θα εχουμε την χαρα να ακουμε και να βλεπουμε τον Νοτη Σφακιανακη να τραγουδα,οποτε το που θα εμφανιζεται, για μενα ειναι το λιγοτερο. Σε τελικη αναλυση, οσο τραβηξει το σχημα..και τι εγινε δηλαδη; Ο κοσμος περνα δυσκολα, ποιος εχει τοσα λεφτα για διασκεδασεις τετοιου ειδους; Ευχομαστε καθε επιτυχια!
Είναι λογικό να εκφράζονται επιφυλάξεις όταν επιλέγεται για χειμερινή σεζόν ένα μαγαζί στην παραλιακή. Ο κόσμος που δίνει τα λεφτά του για να διασκεδάσει κοιτάει και τις αποστάσεις και όλα, και σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτεται ότι είναι τα τελευταία χρόνια του Νότη. Καλώς ή κακώς έχει ρίσκο η επιλογή του, τόσο λόγω τοποθεσίας, όσο και λόγω σχήματος. Ο Filcollins είσαι;;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikos9

Οχι ρε..
81argus

Σχετικό είναι αυτό με την παραλιακή... Υπάρχει κόσμος που μένει κι από εκείνη την πλευρά και δεν τους βόλευαν τα μαγαζιά στην Πειραιώς και Ιερά Οδού και ερχόντουσαν. Και ο Πλούταρχος και η Πάολα παραλιακή είναι τι δεν πάει ο κόσμος; Οι περισσότεροι έχουν και αμάξια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Σχετικό είναι αυτό με την παραλιακή... Υπάρχει κόσμος που μένει κι από εκείνη την πλευρά και δεν τους βόλευαν τα μαγαζιά στην Πειραιώς και Ιερά Οδού και ερχόντουσαν. Και ο Πλούταρχος και η Πάολα παραλιακή είναι τι δεν πάει ο κόσμος; Οι περισσότεροι έχουν και αμάξια.
Η Πάολα δεν είναι παραλιακή...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Eπειδη το teatro ειναι στον παραδρομο της Παραλιακης δεν πιανεται? :biggrin:
nikos9

Α ρε Παολα...ολοι μαζι σου θελουν να συνεργαστουν. Νεοελληνες με γεια σας, που ελεγε και η φωναρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos9 την Σάβ Οκτ 31, 2015 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:Eπειδη το teatro ειναι στον παραδρομο της Παραλιακης δεν πιανεται? :biggrin:
Όταν σε λιγότερο από 10 λεπτά είσαι με αμάξι στο Γκάζι, δεν είναι το ίδιο. Στο λέω εγώ που μένω 5 λεπτά με τα πόδια από teatro. Το fantasia ειναι στην...άλλη άκρη, αποκομμένο από κεντρικά σημεία.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο fillcollins ξέχασε τον κωδικό του και έφτιαξε άλλο προφιλ nikos9. Δεν εξηγείται αλλιώς... :lol:
81argus

nikos9 έγραψε:Α ρε Παολα...ολοι μαζι σου θελουν να συνεργαστουν. Νεοελληνες με γειας σας, που ελεγε και η φωναρα!
Πριν πολλά χρόνια έπρεπε να είχε γίνει αυτή η συνεργασία πρωτού γίνει η Πάολα αυτό το αίσχος που έχει γίνει, που την έκαναν δηλαδή αυτό το αίσχος η εταιρία της.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:
nikos9 έγραψε:Α ρε Παολα...ολοι μαζι σου θελουν να συνεργαστουν. Νεοελληνες με γειας σας, που ελεγε και η φωναρα!
Πριν πολλά χρόνια έπρεπε να είχε γίνει αυτή η συνεργασία πρωτού γίνει η Πάολα αυτό το αίσχος που έχει γίνει, που την έκαναν δηλαδή αυτό το αίσχος η εταιρία της.
Ακριβώς την είχα ακούσει στα "Μαμούνια Live" πριν μία 10ετια και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εικόνα που βγαίνει πάνω στην πίστα και κοπανιέται σαν χταπόδι...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

nikos9 έγραψε:Δεν υπονοησα οτι δεν εκτιμας τον Νοτη. Μου φανηκε πολυ δημοσιογραφικο το "κυκλοι" που αναφερθηκε. Οπως εχει επισημανθει εδω και απο αλλους φιλους, ειναι λιγα τα χρονια που θα εχουμε την χαρα να ακουμε και να βλεπουμε τον Νοτη Σφακιανακη να τραγουδα,οποτε το που θα εμφανιζεται, για μενα ειναι το λιγοτερο. Σε τελικη αναλυση, οσο τραβηξει το σχημα..και τι εγινε δηλαδη; Ο κοσμος περνα δυσκολα, ποιος εχει τοσα λεφτα για διασκεδασεις τετοιου ειδους; Ευχομαστε καθε επιτυχια!
Έχεις δίκιο αλλά εννοούσα παρέες Νοτικών φίλων μου. Απλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι πιο κεντρικά. Ο Νότης βέβαια ξέρει τι κάνει.Απλά βγάζοντας εμάς τους θαυμαστές του απ'έξω που βρέξει χιονίσει θα πάμε να τον δούμε,για ένα φοιτητή πχ είναι πιο εύκολο να κατέβει εκεί γύρω στο Γκάζι να τον δει πάρα να κάνει αυτό το ταξίδι προς το Φαντασία.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Την ίδια ώρα η σελίδα του μαγαζιού συνεχίζει την διαφήμιση σε Μίμο και Πάολα. Για την Πάολα πάει στο καλό λες ότι είναι σε δικό τους μαγαζί αλλά τους άλλους γιατί; Αυτό είναι κάτι που με χαλάει προσωπικά. Δηλαδή, έτσι θα πάει. Μία θα διαφημίζει Νότη μία τους άλλους; Ψιλοξενερώνω με το Οτι πάει να συνεργαστεί με το σάπιο σύστημα που προμοτάρει δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες".

Υ.Γ.: "Σκάει βόμβα μέσα στην μέρα για την Αθηναική νύχτα!!!! Αναμείνατε....", έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Μίμου. Βρε λέτε; :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τον Γονίδη ας τον αποκλείσουμε. Ξεκινά 20/11 στην Θεσσαλονίκη με Τσαλίκη και Στικούδη.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Scorpion86 έγραψε:Την ίδια ώρα η σελίδα του μαγαζιού συνεχίζει την διαφήμιση σε Μίμο και Πάολα. Για την Πάολα πάει στο καλό λες ότι είναι σε δικό τους μαγαζί αλλά τους άλλους γιατί; Αυτό είναι κάτι που με χαλάει προσωπικά. Δηλαδή, έτσι θα πάει. Μία θα διαφημίζει Νότη μία τους άλλους; Ψιλοξενερώνω με το Οτι πάει να συνεργαστεί με το σάπιο σύστημα που προμοτάρει δύο συγκεκριμένους "καλλιτέχνες".

Υ.Γ.: "Σκάει βόμβα μέσα στην μέρα για την Αθηναική νύχτα!!!! Αναμείνατε....", έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Μίμου. Βρε λέτε; :hysterical:
Αν και μηδαμινές πιθανότητες ας προσευχηθούμε να μην πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι.
Απάντηση