Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nick_Man έγραψε:Μα καλά τι νόημα έχει να βγει σε εκπομπή σήμερα και το τραγούδι να είναι έτοιμο και να βγει αύριο και να μη το παίξουν σήμερα στην εκπομπή;
Λογικά πήγε σήμερα για να στηρίξει την πρεμιέρα της Μελέτη.Spicy-Star.
Nick_Man έγραψε:Μα καλά τι νόημα έχει να βγει σε εκπομπή σήμερα και το τραγούδι να είναι έτοιμο και να βγει αύριο και να μη το παίξουν σήμερα στην εκπομπή;
Ναι, αλλά αν το τραγούδι είναι έτοιμο να παίξει αύριο γιατί δεν το παίζανε σήμερα; Να έχει λόγο που πήγε κιόλας και να ακουστεί και το τραγούδι.
Ναι, αλλά αν το τραγούδι είναι έτοιμο να παίξει αύριο γιατί δεν το παίζανε σήμερα; Να έχει λόγο που πήγε κιόλας και να ακουστεί και το τραγούδι.
πιθανότατα θα παίξει και αύριο αλλά χωρίς Έλλη μωρέ...πήγε για την ανακοίνωση και την αγωνία μετά
λες και θα το έλεγε live;
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να γίνει.Της το είπα κιόλας.Πιστεύω όμως αυτό που σου είπα παραπάνω.
Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ APOSPASMA.GR: «ΕΤΣΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ!»
Ανανεωμένη, ακόμα μαυρισμένη και πολύ πιο αδύνατη εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου στη πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη! Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα και απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας όμως αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με το κους κους αλλά με τη…δύναμη της ψυχής της!!! Και το γράφω αυτό γιατί η Έλλη είναι το ζωντανό παράδειγμα πως όταν μια γυναίκα θέλει όλα τα μπορεί! Αρκεί να έχει δύναμη και υπομονή! Η Έλλη Κοκκίνου έχει και τα δυο και αυτή τη φορά άγγιξε το τέλειο! Η εικόνα της εντυπωσιακή! Ίσως πιο αδύνατη από ποτέ και ιδιαίτερα γοητευτική η Έλλη Κοκκίνου καθήλωσε τους τηλεθεατές! Τι κι αν εκείνη μιλούσε για τη ζωή της δίνοντας απαντήσεις…. Κάποιοι απλά τη κοιτούσαν αφού είχαν μαγευτεί από την εικόνα της! Γι αυτό και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της για να μάθουμε το μυστικό της! Η τραγουδίστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής μίλησε αποκλειστικά στο apospasma.gr και αποκάλυψε την διατροφή της: «Είναι αλήθεια πως έχασα κάποια κιλά. Συνεχίζω όμως… Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά εντελώς! Αντί για γάλα χρησιμοποιώ γάλα σόγιας! Παντού! Στον καφέ, στο κέικ, στις κρέπες… ότι χρειάζεται γάλα εγώ βάζω σόγια! Επίσης έχω κόψει τα τυριά εκτός από εκείνα που έχουν χαμηλά λιπαρά. Δεν τρώω λακτόζη και χρησιμοποιώ αλεύρι Ζεας με χαμηλή - σχεδόν μηδενική- περιεκτικότητα σε γλουτένη. Φυσικά εδώ και ένα χρόνο έχω κόψει μαχαίρι τα τηγανιτά και το πολύ πολύ να ‘’τσιμπήσω’’ καμιά πατάτα! Αναψυκτικά δεν πίνω ούτε λαιτ καθώς ούτε και αλκοόλ! Σε ότι αφορά τη γυμναστική, έκανα μια παύση για δυο μήνες, λόγω του καλοκαιριού και την άλλη βδομάδα ξεκινώ και πάλι με την Νίκη Πετρουλάκη! Θα με γυμνάζει δυο φορές την βδομάδα!»
Ο Μουρατίδης έχει ...ξεκατινιαστεί με όλες νομίζω! Έχει αφήσει και κάποια ασχολίαστη όλα αυτά τα χρόνια???
Δικαίωμα του είναι και σωστό τον βρίσκω να λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του, αλλά το κάνει με όλες! Επίσης μπορεί άνετα να αλλάξει γνώμη και άποψη αν του προταθεί κάποια πχ.συνεργασία κλπ. Παρόλο που παλαιότερα "στήριζε" την άποψη του, κατάντησε λίγο γραφικός...!!!
Χωρίς να σημαίνει πως θεωρώ σπουδαία την Κοκκίνου!