Καλησπέρα Filcolllins!! Βασικά έχει κάποιο ενημερωτικό χαρακτήρα το φόρουμ; Είμαστε πολλοί τελευταία, κάνουμε χαβαλέ, πιάσαμε και τις φαβορίτες σιγά! Αφού δεν υπάρχουν νεότερα!Θέλω να κάνει μια ερώτηση προς όλους. Από που προκύπτει ότι ο Νότης πάει για νέο δίσκο σύντομα;; Εδώ απονομή δεν έχει κάνει ακόμα για τον προηγούμενο.VERDON έγραψε:Οι τελευταιες αναρτησεις θυμιζουν γωνια αλλου τραγουδιστη,μιας και ασχολουμαστε με τριχες(με την κομμωση του δηλαδη), με το ντυσιμο του κτλ. Σημασια δεν εχουν τα παραπανω..καθολου ομως. Νομιζω,οτι ετοιμαζεται για πολλα πραγματα φετος. ΚΑΙ δισκο θα κυκλοφορησει μεχρι το Πασχα,ΚΑΙ θα τραγουδησει στη Θεσσαλονικη ΑΛΛΑ ΚΑΙ θα εμφανιστει σε καποιο κεντρο του Μπερτακη το καλοκαιρι. Ακουω οτι προβαρει τραγουδια που μας εχει συνηθισει να ακουμε,με κοινωνικο προσανατολισμο εννοω, και ειδικα τωρα επιβαλλεται να τα ακουμε ΔΥΝΑΤΑ. Περιμενω να μαθω νεα του απο καποια συνεντευξη του και φυσικα να τον δω αμα τη εμφανισει του στο ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Χαχαχα δεν έχεις άδικο! Πάντως βάζω και στοίχημα ότι δεν θα ξεκινάει με τραγούδι από τον Μαζί. Πολύ δύσκολα θα επιλέξει είσοδο με κοινωνικό για δεύτερη σεζόν. Τώρα ίσως να θεωρείται ως τρέχον σινγκλ το Πως Γίνεται αυτό, δε νομίζω παντως να ξεκινήσει μ αυτό που το έντυσε και με χορογραφία πέρυσι. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με το Δώσε ένα τέλος που ήταν το δεύτερο κομμάτι στα Αστέρια, άρχισε να ακούγεται πολύ κι έγινε την επόμενη χρονιά κομμάτι έναρξης. Εγώ, Τέρμα, και λοιπά κοινωνικά έχουν καεί ήδη από πέρυσι. Στηρίζω εδώ και καιρό το Ότι και να κάνεις, το οποίο αν το έλεγε ο Οικονομόπουλος με την πιο αλητικη νεανική νοτική χροιά του θα λέγατε τι τραγουδάρες βγάζει ο Οικονομό και τέτοια και θα είχε 1.000.000 views σε μια βδομάδα.bebest έγραψε:Πιο ρεαλιστικό από το να βγει με τα ναυάγια ή να πει το καλλιτένχη(κανονικό)jdarmody έγραψε:Δεν πρόκειται να βγάλει νέο τραγούδι βρε παιδιά, μην περιμένετε δίχως λόγο. Κάτι θα είχαμε ακούσει αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο.bebest έγραψε:Λογικά το καινούργιο σινγκλ(αν είναι από το δίσκο μαζί ή κάτι νέο θα φανεί)...
- Scorpion86
Δηλαδή, που είναι το νέο? Λογικό είναι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου δίσκου, να ξεκινάει σιγά-σιγά για τον επόμενο. Στον "ΜΑζί" θα μείνει? Η μουσική συνεχίζεται και όταν βλέπει ότι έστω και σε μικρότερο βαθμό με παλαιότερα -αλλα σε μεγαλύτερο σε σχέση με όλους τους άλλους που υπερπροβαλλονται από ραδιόφωνα- κάνει καλές πωλήσεις, αυτό το δίνει την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσει. Το θέμα είναι να μην συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Δηλαδή, στον επόμενο δίσκο δεν θα ήθελα 5-6 κοινωνικά όπως στον "Μαζι". Ας κοιτάξει να βρει πιο σουξεδιάρικα κομμάτια, γιατί κακά τα ψέματα από τον δίσκο "Μαζι" μόνο 3 κομμάτια είναι τετοια.VERDON έγραψε:Εδω,γραφτηκε οτι ο Νοτης ειναι ετοιμος για νεο δισκο. Αυτο θα ηθελα να κανει. Νεα τραγουδια να γουσταρουμε.
Εδώ το "Αν Πονάς" που είναι μετριότατο κάνει επιτυχία και ακούγεται παντού επειδή το λέει ο Οικονομόπουλος.jdarmody έγραψε:Στηρίζω εδώ και καιρό το Ότι και να κάνεις, το οποίο αν το έλεγε ο Οικονομόπουλος με την πιο αλητικη νεανική νοτική χροιά του θα λέγατε τι τραγουδάρες βγάζει ο Οικονομό και τέτοια και θα είχε 1.000.000 views σε μια βδομάδα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σωστός ο jdarmody.Όντως παιδιά,αποκλείεται να κινείται τουλάχιστον αυτήν την στιγμή για δίσκο.Είναι σαν να καίει το ''Μάζι'' μη έχοντας κάνει την απονομή.Όσο για τα περί απονομής,αν θυμάστε υπήρχε σαν ιδέα να γίνει στο φινάλε του Φωταερίου κάτι που έμεινε ως σκέψη.Απο τότε έχουν περάσει 8 μήνες κοντά και απονομή γιοκ.Άρα κατά πως φαίνεται θέλει να προχωρήσει κι άλλο τα τραγούδια του δίσκου.Εικάζω ότι μόνο στο επόμενο σχήμα ή προς το τέλος του Fantasia θα ακούσουμε κάτι καινούργιο.jdarmody έγραψε:Καλησπέρα Filcolllins!! Βασικά έχει κάποιο ενημερωτικό χαρακτήρα το φόρουμ; Είμαστε πολλοί τελευταία, κάνουμε χαβαλέ, πιάσαμε και τις φαβορίτες σιγά! Αφού δεν υπάρχουν νεότερα!Θέλω να κάνει μια ερώτηση προς όλους. Από που προκύπτει ότι ο Νότης πάει για νέο δίσκο σύντομα;; Εδώ απονομή δεν έχει κάνει ακόμα για τον προηγούμενο.VERDON έγραψε:Οι τελευταιες αναρτησεις θυμιζουν γωνια αλλου τραγουδιστη,μιας και ασχολουμαστε με τριχες(με την κομμωση του δηλαδη), με το ντυσιμο του κτλ. Σημασια δεν εχουν τα παραπανω..καθολου ομως. Νομιζω,οτι ετοιμαζεται για πολλα πραγματα φετος. ΚΑΙ δισκο θα κυκλοφορησει μεχρι το Πασχα,ΚΑΙ θα τραγουδησει στη Θεσσαλονικη ΑΛΛΑ ΚΑΙ θα εμφανιστει σε καποιο κεντρο του Μπερτακη το καλοκαιρι. Ακουω οτι προβαρει τραγουδια που μας εχει συνηθισει να ακουμε,με κοινωνικο προσανατολισμο εννοω, και ειδικα τωρα επιβαλλεται να τα ακουμε ΔΥΝΑΤΑ. Περιμενω να μαθω νεα του απο καποια συνεντευξη του και φυσικα να τον δω αμα τη εμφανισει του στο ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Kυκλοφόρησε τέλη Νοέμβρη ο δίσκος και θα έκανε απονομή 4 μήνες μετά? Πότε το έχει ξανακάνει αυτό? Αυτά τα κάνουν άλλοι, ο Κιάμος, ο Βέρτης, ο Σαμπάνης, ο Μαζωνάκης. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Εμένα θα με ενδιέφερε να προετοιμάσει ένα πιο πρόσφορο -για τα ραδιόφωνα- έδαφος για το νέο δίσκο κι ας τον βγάλει το 2017 που λέει ο λόγος. Να προετοιμάσει κάπως μία κατάσταση όπου τουλάχιστον θα ασχοληθούν οι μισοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί με τα κομμαται, κι εφόσον γίνει και είναι αξιόλογα θα παίξουν ακόμα και μέσα στη μάζα του "τίποτα" και του "Τικι Τακα Τακ". Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κιάμος παίζει με 3-4 και 5 τραγούδια στα ραδιόφωνα και ο Νότης παίζει λίγο με το Τέρμα το Ράδιο και από κει και πέρα εάν θα τον ακούσεις, θα τον ακούσεις στο "Δωσε Ενα Τέλος", το "Εσύ η Θαλασσα" και το "Τσιγγανάκι" που παίζουν.ilias16 έγραψε:Σωστός ο jdarmody.Όντως παιδιά,αποκλείεται να κινείται τουλάχιστον αυτήν την στιγμή για δίσκο.Είναι σαν να καίει το ''Μάζι'' μη έχοντας κάνει την απονομή.Όσο για τα περί απονομής,αν θυμάστε υπήρχε σαν ιδέα να γίνει στο φινάλε του Φωταερίου κάτι που έμεινε ως σκέψη.Απο τότε έχουν περάσει 8 μήνες κοντά και απονομή γιοκ.Άρα κατά πως φαίνεται θέλει να προχωρήσει κι άλλο τα τραγούδια του δίσκου.Εικάζω ότι μόνο στο επόμενο σχήμα ή προς το τέλος του Fantasia θα ακούσουμε κάτι καινούργιο.jdarmody έγραψε:Καλησπέρα Filcolllins!! Βασικά έχει κάποιο ενημερωτικό χαρακτήρα το φόρουμ; Είμαστε πολλοί τελευταία, κάνουμε χαβαλέ, πιάσαμε και τις φαβορίτες σιγά! Αφού δεν υπάρχουν νεότερα!Θέλω να κάνει μια ερώτηση προς όλους. Από που προκύπτει ότι ο Νότης πάει για νέο δίσκο σύντομα;; Εδώ απονομή δεν έχει κάνει ακόμα για τον προηγούμενο.VERDON έγραψε:Οι τελευταιες αναρτησεις θυμιζουν γωνια αλλου τραγουδιστη,μιας και ασχολουμαστε με τριχες(με την κομμωση του δηλαδη), με το ντυσιμο του κτλ. Σημασια δεν εχουν τα παραπανω..καθολου ομως. Νομιζω,οτι ετοιμαζεται για πολλα πραγματα φετος. ΚΑΙ δισκο θα κυκλοφορησει μεχρι το Πασχα,ΚΑΙ θα τραγουδησει στη Θεσσαλονικη ΑΛΛΑ ΚΑΙ θα εμφανιστει σε καποιο κεντρο του Μπερτακη το καλοκαιρι. Ακουω οτι προβαρει τραγουδια που μας εχει συνηθισει να ακουμε,με κοινωνικο προσανατολισμο εννοω, και ειδικα τωρα επιβαλλεται να τα ακουμε ΔΥΝΑΤΑ. Περιμενω να μαθω νεα του απο καποια συνεντευξη του και φυσικα να τον δω αμα τη εμφανισει του στο ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Δεν θεωρώ ότι διαμορφώθηκε ιδιαίτερα κάποιο κοινωνικό μοτίβο. Μόνο στον Μαζί έβαλε τόσα κοινωνικά και δε νομίζω να το ξανακάνει. Αντιθέτως, στις Αυτοτελείς είχε τόσα ερωτικά κομμάτια. Για μένα θα πρέπει να βρει κομμάτια που να αναδεικνύουν τη φωνή του καταρχήν. Δεν μπορώ να ακούω αψεγάδιαστες ερμηνείες στο Δεν υποχωρώ, Της Ζωής μου το Στολίδι, το Πέτα ψηλά, το Έλληνας και στα ερωτικά να ακούω απλή απαγγελία. Βάλε λίγο πάθος από τα παλιά βρε άνθρωπε. Απαιτούνται ερωτικές μελωδικές μπαλάντες και δυνατά ζειμπέκικα. Τα μισά τραγούδια δεν ταιριάζουν καν στη φωνή του, βλ. Τέρμα, Εγώ..Το Ότι και να κάνεις θα γινόταν μεγάλη επιτυχία με λίγο καλύτερη ενορχήστρωση και χροιά Νότη του 90.Scorpion86 έγραψε:Το θέμα είναι να μην συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Δηλαδή, στον επόμενο δίσκο δεν θα ήθελα 5-6 κοινωνικά όπως στον "Μαζι". Ας κοιτάξει να βρει πιο σουξεδιάρικα κομμάτια, γιατί κακά τα ψέματα από τον δίσκο "Μαζι" μόνο 3 κομμάτια είναι τετοια.
Όντως είχε ειπωθεί ότι υπάρχει σαν σκέψη να γίνει η απονομή στο κλείσιμο στο Φωταέριο ή και για Πύλη Αξιού λέγαμε τότε, δεν λέει κάτι άτοπο.Kυκλοφόρησε τέλη Νοέμβρη ο δίσκος και θα έκανε απονομή 4 μήνες μετά? Πότε το έχει ξανακάνει αυτό? Αυτά τα κάνουν άλλοι, ο Κιάμος, ο Βέρτης, ο Σαμπάνης, ο Μαζωνάκης. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Προφανώς και δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί,απλά τι είχε βγεί αναφέρω.Της ίδια άποψης είμαι.Πριν κλείσει χρόνο ο δίσκος(και βάλε)δεν πρέπει να κάνουν απονομή.Scorpion86 έγραψε:Kυκλοφόρησε τέλη Νοέμβρη ο δίσκος και θα έκανε απονομή 4 μήνες μετά? Πότε το έχει ξανακάνει αυτό? Αυτά τα κάνουν άλλοι, ο Κιάμος, ο Βέρτης, ο Σαμπάνης, ο Μαζωνάκης. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.ilias16 έγραψε:Σωστός ο jdarmody.Όντως παιδιά,αποκλείεται να κινείται τουλάχιστον αυτήν την στιγμή για δίσκο.Είναι σαν να καίει το ''Μάζι'' μη έχοντας κάνει την απονομή.Όσο για τα περί απονομής,αν θυμάστε υπήρχε σαν ιδέα να γίνει στο φινάλε του Φωταερίου κάτι που έμεινε ως σκέψη.Απο τότε έχουν περάσει 8 μήνες κοντά και απονομή γιοκ.Άρα κατά πως φαίνεται θέλει να προχωρήσει κι άλλο τα τραγούδια του δίσκου.Εικάζω ότι μόνο στο επόμενο σχήμα ή προς το τέλος του Fantasia θα ακούσουμε κάτι καινούργιο.jdarmody έγραψε:Καλησπέρα Filcolllins!! Βασικά έχει κάποιο ενημερωτικό χαρακτήρα το φόρουμ; Είμαστε πολλοί τελευταία, κάνουμε χαβαλέ, πιάσαμε και τις φαβορίτες σιγά! Αφού δεν υπάρχουν νεότερα!Θέλω να κάνει μια ερώτηση προς όλους. Από που προκύπτει ότι ο Νότης πάει για νέο δίσκο σύντομα;; Εδώ απονομή δεν έχει κάνει ακόμα για τον προηγούμενο.VERDON έγραψε:Οι τελευταιες αναρτησεις θυμιζουν γωνια αλλου τραγουδιστη,μιας και ασχολουμαστε με τριχες(με την κομμωση του δηλαδη), με το ντυσιμο του κτλ. Σημασια δεν εχουν τα παραπανω..καθολου ομως. Νομιζω,οτι ετοιμαζεται για πολλα πραγματα φετος. ΚΑΙ δισκο θα κυκλοφορησει μεχρι το Πασχα,ΚΑΙ θα τραγουδησει στη Θεσσαλονικη ΑΛΛΑ ΚΑΙ θα εμφανιστει σε καποιο κεντρο του Μπερτακη το καλοκαιρι. Ακουω οτι προβαρει τραγουδια που μας εχει συνηθισει να ακουμε,με κοινωνικο προσανατολισμο εννοω, και ειδικα τωρα επιβαλλεται να τα ακουμε ΔΥΝΑΤΑ. Περιμενω να μαθω νεα του απο καποια συνεντευξη του και φυσικα να τον δω αμα τη εμφανισει του στο ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Σίγουρα ρε παιδιά δε κάνετε πλάκα θέλετε να βγει με τη μαυροφορυσα και το φτου ξελευθερια? ? Αν πεί κοινωνικό χίλιες φορές το ίδιο. το ότι και να κάνεις η το αθάνατο νερό ίσως..Τώρα οκ αν τα λεγε ο Οικονομο μπορεί να παίζανε παντού το θέμα είναι όμως να δει λίγο και την ενορχήστρωση πχ στο ότι και να κάνεις βγενει μια θαμπάδα όπως στις 16Α.Ι .Το Καλέ μου αγγελε το πιστεύω αλλά δε ξέρω αν κάνει για έναρξη..
- Scorpion86
Εχει ενα συν βέβαια το οποίο πρέπει να του αναγνωρίσουμε. Εάν σκεφτείς ότι το ένα ήταν αφιερωμένο στον Παζούζου και βγάλεις και το Εγώ Ποτέ δεν Κρύφτηκα που είναι καθαρά τραγούδι Νότη προς επικριτές, έχουμε μείον δύο. Ωστόσο, θα μπορούσε να βγάλει εκτός το Φτου Ξελευθερία. Δηλαδή, υπό νορμάλ συνθήκες 3 θα έπρεπε να είναι τα κοινωνικά (Μα Εγώ είμαι Ελληνας, Μαυροφορούσα, Πέτα ψηλά). Και να είχε 3 τραγούδια, 1 χορευτικό και δύο ακόμα ερωτικές μπαλάντες.jdarmody έγραψε:Δεν θεωρώ ότι διαμορφώθηκε ιδιαίτερα κάποιο κοινωνικό μοτίβο. Μόνο στον Μαζί έβαλε τόσα κοινωνικά και δε νομίζω να το ξανακάνει. Αντιθέτως, στις Αυτοτελείς είχε τόσα ερωτικά κομμάτια. Για μένα θα πρέπει να βρει κομμάτια που να αναδεικνύουν τη φωνή του καταρχήν. Δεν μπορώ να ακούω αψεγάδιαστες ερμηνείες στο Δεν υποχωρώ, Της Ζωής μου το Στολίδι, το Πέτα ψηλά, το Έλληνας και στα ερωτικά να ακούω απλή απαγγελία. Βάλε λίγο πάθος από τα παλιά βρε άνθρωπε. Απαιτούνται ερωτικές μελωδικές μπαλάντες και δυνατά ζειμπέκικα. Τα μισά τραγούδια δεν ταιριάζουν καν στη φωνή του, βλ. Τέρμα, Εγώ..Το Ότι και να κάνεις θα γινόταν μεγάλη επιτυχία με λίγο καλύτερη ενορχήστρωση και χροιά Νότη του 90.Scorpion86 έγραψε:Το θέμα είναι να μην συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Δηλαδή, στον επόμενο δίσκο δεν θα ήθελα 5-6 κοινωνικά όπως στον "Μαζι". Ας κοιτάξει να βρει πιο σουξεδιάρικα κομμάτια, γιατί κακά τα ψέματα από τον δίσκο "Μαζι" μόνο 3 κομμάτια είναι τετοια.
Καλά για μένα δεν έφταιγαν τα κοινωνικά, φταίει ότι δεν ήταν καλά έστω και τα λίγα ερωτικά-χορευτικά που είχε. Δηλαδή, αναλογικά, αν αντί για το Τέρμα το Ράδιο, το Εγώ και το Ότι και να κάνεις είχε το Αν θα σε χάσω, το Εσύ η Θάλασσα και το Δώσε ένα τέλος θα μιλούσαμε για δισκάρα. Πάντως μπορεί να τα κάνει bonus track αυτά τα αφιερωμένα, κι επιπλεον έχουν μαζευτεί πολλά ''ανούσια'' κοινωνικά του στυλ Ποντίκια, Μπόγιας, Άκου φίλε, Είδα στον υπνο μου, Έχω αντέξει πολλά, Εξαρτημένε Καλλιτέχνη (κομματάρα), Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα κ.α. τα τελευταία χρόνια που μετά εξαφανίζονται κι απλά στερούν ερωτικά κομμάτια.
Αν οι αυτοτελεις ειχαν την παραγωγη του μαζι θα ακουγονταν ακομα περισσοτερα κομματια. οπως πχ τον δεν υπολογισες καλα, μη με ρωτατε τα οποια τα χουν διαλύσει στην ενορχήστρωση. στο τελευταιο δισκο ο νοτης διαλεξε ομορφα κομματια (πλην 2-3), εγινε καλη δουλεια στο στουντιο αλλα ως εκει. δεν επεσε μεσα ουτε στο τραγουδι σουξε που βαζει σε καθε δισκο (τερμα το ραδιο) ουτε στο πιο συγχρονο ( πως γινεται αυτο) ουτε στα χορευτικα στο δυνατο ζειμπεκικο (οτι και να κανεις). αντιθετως επελεξε δυο πολυ δυνατα κοινωνικα και μια σχετικα καλη μπαλαντα (καλε μου αγγελε) που για μενα βεβαια δεν συγκρινεται με τις παλιες ουτε καν το προσφατο αν θα σε χασω απ τις αυτοτελεις. στα 16 τραγουδια που βαζει σε καθε δισκο μπορουν να υπαρχουν τα παντα αλλα θα πρεπει να επικεντρωθει λιγο στο λαικο μερος του δισκου και να επιλεξει τα τραγουδια που θα χουν γκελ στον κοσμο γιατι πιστευω πως περισσοτερη σημασια δινει στα κοινωνικα. μου δινει πια την εντυπωση πως απ τα 600 700 που λεει πως ακουει στην προεπιλογη τα 500 ειναι κοινωνικα και δεν ξερει τι να πρωτοδιαλεξει ενω οτι λαικομπαλαντοειδες του δινουν το πεταει μεσα.
Κάτι άσχετο. Είπαμε ότι ο Νότης πράγματι χρειαζόταν μια νέα συνεργασία με επιχειρηματία αλλά ως εκεί. Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο Teatro και σκάει κάθε βδομάδα ο Μίμος να μην έχουμε τίποτα αντίστοιχο και στο Fantasia. Τι υπερέκθεση είναι αυτή; Σας βαρεθήκαμε.
Συμφωνώ απόλυτα. Στο ερωτικό-χορευτικό μέρος ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει κανένα μεγάλο κομμάτι, αυτή είναι η αλήθεια. Απόπειρες σουξέ θα χαρακτήριζα τα περισσότερα. Επίσης, δεν θα αρέσει ποτέ ξανά ερωτικό κομμάτι αν ερμηνεύει τόσο ''ξύλινα'' ο Νότης. Ίσως είναι και θέμα χροιάς όχι μόνο ενορχήστρωσης.manosb77 έγραψε:Αν οι αυτοτελεις ειχαν την παραγωγη του μαζι θα ακουγονταν ακομα περισσοτερα κομματια. οπως πχ τον δεν υπολογισες καλα, μη με ρωτατε τα οποια τα χουν διαλύσει στην ενορχήστρωση. στο τελευταιο δισκο ο νοτης διαλεξε ομορφα κομματια (πλην 2-3), εγινε καλη δουλεια στο στουντιο αλλα ως εκει. δεν επεσε μεσα ουτε στο τραγουδι σουξε που βαζει σε καθε δισκο (τερμα το ραδιο) ουτε στο πιο συγχρονο ( πως γινεται αυτο) ουτε στα χορευτικα στο δυνατο ζειμπεκικο (οτι και να κανεις). αντιθετως επελεξε δυο πολυ δυνατα κοινωνικα και μια σχετικα καλη μπαλαντα (καλε μου αγγελε) που για μενα βεβαια δεν συγκρινεται με τις παλιες ουτε καν το προσφατο αν θα σε χασω απ τις αυτοτελεις. στα 16 τραγουδια που βαζει σε καθε δισκο μπορουν να υπαρχουν τα παντα αλλα θα πρεπει να επικεντρωθει λιγο στο λαικο μερος του δισκου και να επιλεξει τα τραγουδια που θα χουν γκελ στον κοσμο γιατι πιστευω πως περισσοτερη σημασια δινει στα κοινωνικα. μου δινει πια την εντυπωση πως απ τα 600 700 που λεει πως ακουει στην προεπιλογη τα 500 ειναι κοινωνικα και δεν ξερει τι να πρωτοδιαλεξει ενω οτι λαικομπαλαντοειδες του δινουν το πεταει μεσα.
Υ.Γ. Το Καλέ μου άγγελε είναι ένα κομμάτι του 8. Έχει κι αυστηρό περιεχόμενο. Είναι ξεκάθαρα δισκογραφικό κομμάτι, το ακούς ως ένα βαθμό, επιτυχία δε γίνεται όμως και λόγω περιεχομένου.
συμφωνω οτι ειναι ομορφο σαν τραγουδι αλλα δεν νομιζω να του δινει και πολλες δυνατοτητες να ξεφυγει απο την τυπικη ερμηνια. Ειναι ολο πολυ φλατ.
ΥΓ. Ρε παλιοπαιδα πειτε τι ωρες ειναι οι προβες να ξεχαρμανιασουμε και μεις λιγο....
ΥΓ. Ρε παλιοπαιδα πειτε τι ωρες ειναι οι προβες να ξεχαρμανιασουμε και μεις λιγο....
- Scorpion86
Πιο μεγάλη επίδειξη θεαθηνισμού δεν υπάρχει από αυτό. Για το Fantasia το αποκλείω να το δούμε. Αν όμως τελικά κυλήσουν όλα ομάλα και όπως λένε πάμε του χρόνου με Νότης-Πάολα στο Teatro, τότε δεν βλέπω να το γλιτώνουμε. Το άλλο χάλι που γίνεται, είναι που απέξω από το μαγαζί είναι παρκαρισμένες Ferrari, Porsche κλπ. και βλέπω ότι οι εργαζόμενοι του μαγαζιού με καμάρι ποστάρουν "Γίναμε Πριγκιπάτο" και δύο βήματα πιο κάτω πεινάει ο κόσμος. Δεν πιστεύω να επιτρέψει τέτοια ο Νότης. Και εάν πηγαίνει το μικρόφωνο από κάποιον στους...επισκέπτες καλλιτέχνες, τότε θα πηγαίνει από Πάολα. Δεν πιστεύω ότι ο Νότης θα μπει σε τετοια διαδικασία. Δεν γουστάρει την δηθενιά αυτή. ΘΑ έρθει για παράδειγμα ο Ρέμος με τον οποίο έχει πει "Οτι και ένα γεια που του είπα ήταν αρκετό γιατί τέτοια άτομα σε μαχαιρώνουν πισώπλατα" και να του δώσει να τραγουδήσει? Ούτε καν σε Πλούταρχους ή Μαζωνάκηδες.jdarmody έγραψε:Κάτι άσχετο. Είπαμε ότι ο Νότης πράγματι χρειαζόταν μια νέα συνεργασία με επιχειρηματία αλλά ως εκεί. Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο Teatro και σκάει κάθε βδομάδα ο Μίμος να μην έχουμε τίποτα αντίστοιχο και στο Fantasia. Τι υπερέκθεση είναι αυτή; Σας βαρεθήκαμε.
Μετα τις 19:00-20:00 ξεκινούν, αλλά όσο κυλούν οι μέρες και πλησιάζουμε στην πρεμιέρα θα πηγαίνουν πιο αργά...manosb77 έγραψε:ΥΓ. Ρε παλιοπαιδα πειτε τι ωρες ειναι οι προβες να ξεχαρμανιασουμε και μεις λιγο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Νοέμ 16, 2015 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστω φιλε scorpion ελπιζω να μην εχω θεμα να μπω... οτι πρεπει μετα απο 10ωρα δουλειας
- Scorpion86
Και εγώ θα πάω μία βόλτα αλλά την άλλη εβδομάδα, να έχει τρέξει λίγο το πράγμα.manosb77 έγραψε:Ευχαριστω φιλε scorpion ελπιζω να μην εχω θεμα να μπω... οτι πρεπει μετα απο 10ωρα δουλειας
Είναι γεγονός ότι σε μερικά κοινωνικά δίνει ερμηνείες δυνατές..Στα ερωτικά σαν να δίνει πιο τυπικες ενώ πολλές φορές το χάνει η ενορχήστρωση..Πχ κάποια κομμάτια από 16Α.Ι. .Ωστόσο το κυριότερο θέμα είναι τα ίδια τα τραγούδια..Όπως λέτε το Καλέ μου αγγελε είναι του 8 λόγω περιεχόμενου όμως δεν γίνετε σουξέ δαρα..Ίσως με ένα ακόμα ρεφρεν με πιο πολύ ένταση το ανέβαζε κ αλλο. .Τα καθαρά ερωτικά είναι του 5 αντε 6 για ΝΟΤΗ ΠΑΝΤΑ..Θα πρέπει εκτός από το να περιορίσει τα κοινωνικά να γίνει πιο σωστή διαλογή ερωτικών..
οχι ρε φίλε αυτήν την αγωνία-περιέργεια για το ποιο τραγούδι θα πει λίγα δευτερόλεπτα πριν βγει μέχρι να ακουστούν οι πρώτες νότες δεν την αλλάζω με τίποταjdarmody έγραψε:Θέλω να μας πεις ποιο τραγούδι ψήνεται για έναρξη και θα έχεις κερασμένη τυρόπιτα όταν βγαίνει η Παπαδοπούλου!KeepNoting έγραψε:Scorpion αν δεν τραγουδαει, χρωστας 10 ευρω βενζινη φιλε μoυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η ενα μπουκαλι 1ο τραπεζι, διαλεγεις....
![]()
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το τραγούδι της έναρξης. Αυτήν την εβδομάδα θα το αποφασίσει, όπως και την χορογραφία που θα ανοίξει το πρόγραμμα, σε συννενόηση με τον Garry.nikosp έγραψε:οχι ρε φίλε αυτήν την αγωνία-περιέργεια για το ποιο τραγούδι θα πει λίγα δευτερόλεπτα πριν βγει μέχρι να ακουστούν οι πρώτες νότες δεν την αλλάζω με τίποταjdarmody έγραψε:Θέλω να μας πεις ποιο τραγούδι ψήνεται για έναρξη και θα έχεις κερασμένη τυρόπιτα όταν βγαίνει η Παπαδοπούλου!KeepNoting έγραψε:Scorpion αν δεν τραγουδαει, χρωστας 10 ευρω βενζινη φιλε μoυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η ενα μπουκαλι 1ο τραπεζι, διαλεγεις....
![]()