επαιξε και ηταν καλο κομματι.Stavros έγραψε:To teleia tou Fwka dn kserw an epaikse polu alla gnk arese san kommati... Kai kuriws stous neous...
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
kai mena mou arese!stelios έγραψε:επαιξε και ηταν καλο κομματι.Stavros έγραψε:To teleia tou Fwka dn kserw an epaikse polu alla gnk arese san kommati... Kai kuriws stous neous...

τελικά η Κοκκίνου θα βγάλει δίσκο ή θα πάθουμε όπως τη Μάρω Λύτρα;;;;
Εμένα από Spicy μου άρεσαν το Όντως Remix της Κοκκίνου, το Όλα Τα Ωραία της Σπανού, το Θέλω Και Τα Παθαίνω του Πετρέλλη, το ΟΚ του Νίνο και από Δέσποινα τα Έρωτα Θέλει Η Ζωή, Για Άλλη Μια Φορά, Κομμάτι Απ' Την Καρδιά Σου και το Πάει-Πάει...
Εμένα από Spicy μου άρεσαν το Όντως Remix της Κοκκίνου, το Όλα Τα Ωραία της Σπανού, το Θέλω Και Τα Παθαίνω του Πετρέλλη, το ΟΚ του Νίνο και από Δέσποινα τα Έρωτα Θέλει Η Ζωή, Για Άλλη Μια Φορά, Κομμάτι Απ' Την Καρδιά Σου και το Πάει-Πάει...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άρα σου άρεσε το cd! Πάνω απ'τα μισά!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Phoebus Music
Παιδιά επισκευθείτε όλοι τώρα το ανανεωμένο site του Γιώργου Γιασεμή με πλούσιο υλικό και περιεχόμενο!!
www.giorgosgiasemis.gr
Παιδιά επισκευθείτε όλοι τώρα το ανανεωμένο site του Γιώργου Γιασεμή με πλούσιο υλικό και περιεχόμενο!!
www.giorgosgiasemis.gr
να σε ρωτησω κατι.ποιος αλλος καλλιτεχνης της spicy εκτος απο την βανδη και τον γιασεμη εχει site?supernatural22 έγραψε:Phoebus Music
http://www.giorgosgiasemis.gr
Η Κοκκίνου είχε,όταν ήταν στη SONY,για τώρα δεν ξέρω.Οι άλλοι δεν νομίζω να έχουν site,μόνο fanclubs!
-
Δηλαδή πριν τις 24 δεν θα ακούσουμε το " Τα γενεθλιά μου" σε cd rip ε? 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
αυτο ξερω και εγω.απλως μου κανει εντυπωση που μετα της δεσποινας εφτιαξαν τουsupernatural22 έγραψε:Η Κοκκίνου είχε,όταν ήταν στη SONY,για τώρα δεν ξέρω.Οι άλλοι δεν νομίζω να έχουν site,μόνο fanclubs!
γιασεμη και οχι της κοκκινου,του πετρελη ή του νινο που ειναι πιο μεγαλα ονοματα.
Υπάρχει ακόμα το site της Κοκκίνου αλλά έχει να ανανεωθεί 3 χρόνια
http://www.ellikokkinou.eu/site.v3/home.php
Και ο Πετρέλης έχει επίσημο site αλλά έχει να ανανεωθεί ένα χρόνο
http://www.thanospetrelis.gr/index.php? ... &Itemid=14
Οι άλλοι δεν έχουν,το έψαξα!
http://www.thanospetrelis.gr/index.php? ... &Itemid=14
Οι άλλοι δεν έχουν,το έψαξα!
δεν νομιζω να ανανεωθει γιατι της το ειχαν κανει στην sony αυτο.supernatural22 έγραψε:Υπάρχει ακόμα το site της Κοκκίνου αλλά έχει να ανανεωθεί 3 χρόνια
Tου Πετρέλη παρόλο που είχε φτιαχτεί από τότε που ήταν στη heaven το ανανέωσαν με το video "Φιλότιμο" της Spicy,αν και δεν έχει ανανεωθεί με άλλα videos.Ίσως επειδή συνεχίστηκε η συνεργασία Φοίβου-Θάνου ή μπορεί το site να μην ανήκει στη heaven αλλά να το έφτιαξαν οι συνεργάτες του.
Της Κοκκίνου δεν πρόκειται να ανανεωθεί,εκτός και αν πάρει τα δικαιώματα η Spicy,που δεν το νομίζω!
Της Κοκκίνου δεν πρόκειται να ανανεωθεί,εκτός και αν πάρει τα δικαιώματα η Spicy,που δεν το νομίζω!
εξακολουθω να θεωρω περιεργο που εφτιαξαν τοσο συντομα το site του γιασεμη.τι να πω. 

Όπως επίσης και ότι είναι το μόνο κομμάτι του 2011 που μπήκε στη συλλογή The Spicy Collection.Όλα τα υπόλοιπα βγήκαν από αρχές ως Δεκέμβρη 2010.stelios έγραψε:εξακολουθω να θεωρω περιεργο που εφτιαξαν τοσο συντομα το site του γιασεμη.τι να πω.
-
Ακουσα το " Τα γενεθλιά μου " σε cd rip !!!! Πολύ καλύτερο !!! 

μου φανεται πως το εχεις λατρεψει.Slim_Shady έγραψε:Ακουσα το " Τα γενεθλιά μου " σε cd rip !!!! Πολύ καλύτερο !!!
-
stelios έγραψε:μου φανεται πως το εχεις λατρεψει.Slim_Shady έγραψε:Ακουσα το " Τα γενεθλιά μου " σε cd rip !!!! Πολύ καλύτερο !!!
Δεν με απασχολέι πως θα ακουστεί αυτό αλλα είμαι χρονια φαν της Έλλης ( χωρίς να σημαίνει πως όλα τα κομμάτια τα βρίσκω σουπερ και έτσι )..
Ναι μου άρεσε πολύ το κομμάτι ... Χρειαζόμαστε και λίγη χαρά σε αυτές τις άσχημες περιόδους ...!!!
δεν το ειπα ειρωνικα.μου αρεσουν και εμενα τραγουδια που αλλοι τα θεωρουν απαραδεκτα.Slim_Shady έγραψε:stelios έγραψε:μου φανεται πως το εχεις λατρεψει.Slim_Shady έγραψε:Ακουσα το " Τα γενεθλιά μου " σε cd rip !!!! Πολύ καλύτερο !!!
Δεν με απασχολέι πως θα ακουστεί αυτό αλλα είμαι χρονια φαν της Έλλης ( χωρίς να σημαίνει πως όλα τα κομμάτια τα βρίσκω σουπερ και έτσι )..
Ναι μου άρεσε πολύ το κομμάτι ... Χρειαζόμαστε και λίγη χαρά σε αυτές τις άσχημες περιόδους ...!!!
μου αρεσει και εμενα η ελλη απλως πιστευω πως μπορει και καλυτερα.
-
Το ξέρω βρε εσυ πως δεν το είπες ειρωνικά !stelios έγραψε:δεν το ειπα ειρωνικα.μου αρεσουν και εμενα τραγουδια που αλλοι τα θεωρουν απαραδεκτα.Slim_Shady έγραψε:stelios έγραψε:μου φανεται πως το εχεις λατρεψει.Slim_Shady έγραψε:Ακουσα το " Τα γενεθλιά μου " σε cd rip !!!! Πολύ καλύτερο !!!
μου αρεσει και εμενα η ελλη απλως πιστευω πως μπορει και καλυτερα.
Σαφώς και θα μπορούσε καλύτερα , αυτο εννοείται !!!
Και εγώ έχω αγανακτίσει με τα ντιτζιταλ σινκλς αλλα....είδωμεν