Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Καλησπερα σε ολους! Ξερει κανεις αν αρχισε επιτελους να κανει προβες και ο κοντος μας; :/ λυπαμαι να καψω την βενζινουλα μου ετσι αδικα :smile:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

KeepNoting έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Ξερει κανεις αν αρχισε επιτελους να κανει προβες και ο κοντος μας; :/ λυπαμαι να καψω την βενζινουλα μου ετσι αδικα :smile:
Να σου δώσω το κινητό του Νότη να τον ρωτήσεις;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Ξερει κανεις αν αρχισε επιτελους να κανει προβες και ο κοντος μας; :/ λυπαμαι να καψω την βενζινουλα μου ετσι αδικα :smile:
Να σου δώσω το κινητό του Νότη να τον ρωτήσεις;
Εμαθα οτι τραγουδησε χθες...αλλα δεν εμπιστευομαι πολυ το ατομο που το ειπε... :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Μήπως να το ψησουμε όσοι ενδιαφερόμαστε να πάμε μ ένα αμάξι να μοιράσουμε την βενζίνη...; :clap:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

manosb77 έγραψε:Μήπως να το ψησουμε όσοι ενδιαφερόμαστε να πάμε μ ένα αμάξι να μοιράσουμε την βενζίνη...; :clap:
Κατεβαίνω από Θεσσαλονίκη αν είναι να μοιραστούμε την βενζίνη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

George Michalopoulos στην τοποθεσία Studio Alfa.

Ο ΜΕΝΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ !!!! ‪#‎ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ‬ ‪#‎EPSILONTV‬ ‪#‎WELOVEMENIO‬

Εικόνα

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

#‎ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ‬ ‪#‎EPSILONTV‬
Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Πέμ Νοέμ 19, 2015 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Aντε να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά ενόψει πρεμίερας..Ελπίζω να έχει γίνει σωστή δουλεία και να έχουν γίνει ερωτήσεις για τα επαγγελματικά του και όχι πολιτική ανάλυση.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Βρε βρε,σαν τα χιόνια...φρεσκαδούρα ο κοντός,μακάρι μια φορά να μιλήσει ΜΟΝΟ για επαγγελματικά.Aπ'όσο έψαξα αυτός κάνει εκπομπές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις ''13.55'' πληροφοριακά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ωραία συνέντευξη. Στα θετικά ότι πάει σε μία εκπομπή που κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, κι εφόσον μιλήσει για το σχήμα στο Fantasia, θα διαφημιστεί σε αρκετό κόσμο, και νεανικό κόσμο.
Απ' 'οτι φαίνεται η ρούλα χάμου έκανε το κονέ, τον έψησε, δεν του πήρε την συνέντευξη.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ωραία συνέντευξη. Στα θετικά ότι πάει σε μία εκπομπή που κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, κι εφόσον μιλήσει για το σχήμα στο Fantasia, θα διαφημιστεί σε αρκετό κόσμο, και νεανικό κόσμο.
Απ' 'οτι φαίνεται η ρούλα χάμου έκανε το κονέ, τον έψησε, δεν του πήρε την συνέντευξη.
Mακάρι αντέ σειρά να πέρνει ένα σινγκλ να προωθηθεί δυνατά και η απονομή...
ΥΓ: Όποιος πάει στις πρόβες και δώσει παραγγελίες ας πει και αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=9vBD2YrdGy0
Και αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=IY98Lyqmmi8
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τραγική επιλογή. Απορώ πως δεν ντρέπονται αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν συνέντευξη από έναν άνθρωπο τον οποίο έχουν ισοπεδώσει με χαρακτηρισμούς. Δε μπορώ να βρω το βίντεο της εκπομπής από την εποχή Έναστρον, ίσως το κατέβασαν για ευνόητους λόγους, αλλά ήταν άθλια η αντιμετώπιση του Νότη από μέρους τους. Έλεος, βγες μια φορά σ΄έναν σοβαρό δημοσιογράφο βρε άνθρωπε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν σας χάλασε ο Λεμπιδάκης που κάποτε τράβαγε βίντεο και τα μόνταρε κόβωντας ατάκες και σας πειράζει ο Φουρθιώτης; Πόση υποκρισία;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Δεν σας χάλασε ο Λεμπιδάκης που κάποτε τράβαγε βίντεο και τα μόνταρε κόβωντας ατάκες και σας πειράζει ο Φουρθιώτης; Πόση υποκρισία;
Άσε ρε Scorpion που σου δημιούργησε και θετική αίσθηση ο Μένιος. Ο Λεμπιδάκης υποστήριξε το μαγαζί το οποίο εκπροσωπεί και το προιόν του εκείνη την εποχή. Και είναι ένα ''αναγκαίο'' κακό αυτή τη στιγμή. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πριν από καιρό μας λέγατε πόσο θετικό είναι που θα ασχοληθούν κάποιοι που δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με Νότη. Πάει σε μία εκπομπή που σαρώνει τηλεοπτικά, κάνει την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο 14.00-16.00 το σαββατοκύριακο και σας χαλάει επειδή είναι ο Φουρθιώτης; Εκτός κι αν θεωρείται ότι είναι πιο ποιοτική η θεματολογία του newspistol από τα "Αποκαλυπτικά". Το ίδιο κοινό είναι και στα δύο. Ελεος! Ξανά υποκρισία...

Υ.Γ.: Θα προτιμώ παντα τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο από τον επί πληρωμή αβανταδόρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Νοέμ 19, 2015 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μα στον Μένιο; Έλεος... Ένα ντουέτο με την Άντζελα μας μένει να δούμε για την πατρίδα για να τα δούμε όλα να τριτώσει το κακό :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

panosif έγραψε:George Michalopoulos στην τοποθεσία Studio Alfa.

Ο ΜΕΝΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ !!!! ‪#‎ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ‬ ‪#‎EPSILONTV‬ ‪#‎WELOVEMENIO‬

Εικόνα

Να και οι selfies... Μας τον χαλάσανε τον άρχοντα
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Πριν από καιρό μας λέγατε πόσο θετικό είναι που θα ασχοληθούν κάποιοι που δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με Νότη. Πάει σε μία εκπομπή που σαρώνει τηλεοπτικά, κάνει την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο 14.00-16.00 το σαββατοκύριακο και σας χαλάει επειδή είναι ο Φουρθιώτης; Εκτός κι αν θεωρείται ότι είναι πιο ποιοτική η θεματολογία του newspistol από τα "Αποκαλυπτικά". Το ίδιο κοινό είναι και στα δύο. Ελεος! Ξανά υποκρισία...

Υ.Γ.: Θα προτιμώ παντα τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο από τον επί πληρωμή αβανταδόρο.
Καλό είναι να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς πάντως. Αν είχες δει το απόσπασμα θα συμφωνούσες μάλλον. Και σου ξαναλέω δεν έχει κανένα νόημα η αντιπαραβολή που κάνεις. Ο Νότης είχε ''θίξει'' τότε το κοινό του μαγαζιού όπου υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων είναι ο Λεμπιδάκης. Τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά του. Είναι ντροπή να αναφέρουμε ως δημοσιογράφους τον Φουρθιώτη και τον Λεμπιδάκη, αν είναι δυνατόν. Ο άλλος πάει και δίνει συνεντεύξεις στα μμε που κατηγορεί. Αν εσένα σου αρέσει, δικαίωμα σου, έχω άλλη άποψη εγώ. Επίσης, οι πληροφορίες που ξέρεις για την εκπομπή του είναι ανησυχητικές.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Πριν από καιρό μας λέγατε πόσο θετικό είναι που θα ασχοληθούν κάποιοι που δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με Νότη. Πάει σε μία εκπομπή που σαρώνει τηλεοπτικά, κάνει την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο 14.00-16.00 το σαββατοκύριακο και σας χαλάει επειδή είναι ο Φουρθιώτης; Εκτός κι αν θεωρείται ότι είναι πιο ποιοτική η θεματολογία του newspistol από τα "Αποκαλυπτικά". Το ίδιο κοινό είναι και στα δύο. Ελεος! Ξανά υποκρισία...

Καλό είναι να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς πάντως. Αν είχες δει το απόσπασμα θα συμφωνούσες μάλλον. Και σου ξαναλέω δεν έχει κανένα νόημα η αντιπαραβολή που κάνεις. Ο Νότης είχε ''θίξει'' τότε το κοινό του μαγαζιού όπου υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων είναι ο Λεμπιδάκης. Τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά του. Είναι ντροπή να αναφέρουμε ως δημοσιογράφους τον Φουρθιώτη και τον Λεμπιδάκη, αν είναι δυνατόν. Ο άλλος πάει και δίνει συνεντεύξεις στα μμε που κατηγορεί. Αν εσένα σου αρέσει, δικαίωμα σου, έχω άλλη άποψη εγώ. Επίσης, οι πληροφορίες που ξέρεις για την εκπομπή του είναι ανησυχητικές.
Καταρχήν, για ποιον χαρακτηρισμό μιλάς? Δεύτερον, το να μιλάς εσύ για χαρακτηρισμούς είναι ένα αστείο γεγονός από μόνο του, εκτός κι αν θες να σου δείξω τι έγραφες πριν 2 εβδομάδες. Τρίτον,δεν κατάλαβες για ποιο απόσπασμα μιλάω, τότε ο Γουμενίδης του την ειχε πέσει. Ότι ώρα θες μπορώ να σου στείλω τα στατους που έχει κατά καιρούς αναρτήσει ο Λεμπιδάκης, κατά την διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων του Νότη του στυλ "Γελάει ο κόσμος μαζί σου" κλπ. Ποια ΜΜΕ κατηγορεί? Ανέκαθεν έδινε συνεντεύξεις σε όλους, ανεξαρτήτως διακρίσεων. Από την Στεφανίδου, την Σκορδά, την Τσιμτσιλή τον Λιάγκα, τον Μπογδάνο και την σύζυγο του Τριανταφυλλόπουλου, μέχρι τον Χαρδαβέλλα, τον Χατζηνικολάου και τον Ευαγγελάτο. Τι σας πειράζει? Αν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή του, παρελαύνει όλη η showbiz και η σάχλα που παίζει παντού, που παίζει κι από τον Λεμπιδάκη. Δεν είναι δηλαδή κάτι τζιζ (μην το αγγίζουμε).
Υ.Γ.: Eγώ επειδή είμαι δημοσιογράφος, μπορώ να κρίνω καλύτερα εάν είναι δημοσιογράφος, όπως επίσης και να ξέρω το πως ξεκίνησε ο καθένας από αυτούς. Πίστεψε με, ο Φουρθιώτης έχει αγωνιστεί περισσότερο για να φτάσει εκεί που είναι από άλλους που πατήσαν επί πτωμάτων, με τις πλάτες φίλων τους επιχειρηματιών. Ασχετα εάν και ο Φουρθιώτης στιγματίστηκε από την εμπλοκή του με την Τζούλια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει ρε συ Scorpion δεν θα κάθομαι να πλακώνομαι κάθε φορά που διαφωνούμε. Προσωπικά, το ίδιο αδιάφορο με αφήνουν και οι δύο. Τώρα αν εσύ έχεις εμπάθεια με τον Λεμπιδάκη είναι δικό σου θέμα. Απόσπασμα εννοώ από την εκπομπή του Φουρθιώτη, τότε για το Έναστρον. Ουσιαστικά τα ίδια έλεγε κι αυτός για το Νότη. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μην είπε καμιά χοντράδα τουλάχιστον.
Απάντηση