Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:ΥΓ: Όποιος πάει στις πρόβες και δώσει παραγγελίες ας πει και αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=9vBD2YrdGy0
Και αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=IY98Lyqmmi8
Το δεύτερο το έλεγε κάποτε. Εγώ θα ήθελα να περάσει στο χορευτικό του πρόγραμμα και να λέει πιο συχνά το Τοπίο Γκρίζο, το Σήκω και Φύγε και το Φεγγαράκι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Δεν σας χάλασε ο Λεμπιδάκης που κάποτε τράβαγε βίντεο και τα μόνταρε κόβωντας ατάκες και σας πειράζει ο Φουρθιώτης; Πόση υποκρισία;
Προσωπικα αυτα τα προσωπα δεν μπορω να τα παρω στα σοβαρα...
Αλλα εμενα δεν με χαλανε αυτα, γιατι και περυσι που ειχε δωσει συνεντευξεις στο μεγκα μετα απο λιγο παλι μαλακιες πετουσε ο Ουγγαρεζος, η απορια μου ειναι πως πηγε και εδωσε συνεντευξη σε στουντιο μετα απο 10 χρονια? Σε τοσο εκτιμηση τον εχει τον Μενιο ?
Αντε να δουμε που θα παει το πραγμα στο τελος.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Δεν σας χάλασε ο Λεμπιδάκης που κάποτε τράβαγε βίντεο και τα μόνταρε κόβωντας ατάκες και σας πειράζει ο Φουρθιώτης; Πόση υποκρισία;
Αλλα εμενα δεν με χαλανε αυτα, γιατι και περυσι που ειχε δωσει συνεντευξεις στο μεγκα μετα απο λιγο παλι μαλακιες πετουσε ο Ουγγαρεζος, η απορια μου ειναι πως πηγε και εδωσε συνεντευξη σε στουντιο μετα απο 10 χρονια? Σε τοσο εκτιμηση τον εχει τον Μενιο ?
Και στον Μπογδάνο πήγε σε στούντιο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Και στον Μπογδάνο πήγε σε στούντιο.
Η Ρούλα Χάμου του το ζήτησε και επειδή την έχει σε εκτίμηση, το έκανε. Δεν θα τον έστελνε η Ρούλα που τον αγαπάει αρκετά σε ένα δημοσιογράφο που θα τον περιμενει στην γωνια για να τον φάει. H τελευταία συνέντευξη σε στούντιο ήταν η επεισοδιακή με Μπογδάνο? Γιατί με τον Σεφερλή έγινε στο Gazzoo στο οποίο είχε γίνει η παρουσίαση του δίσκου, εκείνη στον Νέζο είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη εξωτερικά. Δεν θυμάμαι ποια άλλη μεσολάβησε. Πάντως, θα δούμε κι άλλη συνέντευξη μέχρι τις αρχές Γενάρη. Τον έχει ζαλίσει ο Λεμπιδάκης για το Happy Day και του έχει πει για μετά τις γιορτές.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

jdarmody έγραψε: Και στον Μπογδάνο πήγε σε στούντιο.
Και ελεγα οτι κατι ειχα ξεχασει. Βεβαια με τον Μπογδανο δεν μπορουσε να γινει και αλλου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: Και στον Μπογδάνο πήγε σε στούντιο.
Και ελεγα οτι κατι ειχα ξεχασει. Βεβαια με τον Μπογδανο δεν μπορουσε να γινει και αλλου.
Κοίτα προφανώς επειδή έγινε πέρυσι στο μαγαζί με Σεφερλή ίσως δεν ήθελε πάλι. Οι πιο πολλές στο καμαρίνι του δε γίνονται; Ε μπορεί στη Fantasia να έχει τους δίσκους του Μίμου κρεμασμένους ακόμα ξέρω γω; :lol: Και στον Θέμο βέβαια που γίνεται αποκλειστικά στο στούντιο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Για την εκπομπή του Αρναούτογλου έχει κανείς άποψη; Θα ήθελα να τον δω σε κάτι βραδινό και όχι τόσο κίτρινο.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:Για την εκπομπή του Αρναούτογλου έχει κανείς άποψη; Θα ήθελα να τον δω σε κάτι βραδινό και όχι τόσο κίτρινο.
Αυτό μας έλειπε να τον δούμε και στον κολλητό του Αντωνάκη... Λίγα του 'χει σούρει κι αυτός κατά καιρούς; Και τι να πει με τον Γρηγόρη; Αυτός ούτε να μιλήσει δεν ξέρει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Και τι έγινε δηλαδή που δινει συνεντευξη στην εκπομπή του Φουρθιωτη?? Όπως λεει ο Scorpion (και ισχύει) εχει μεγάλη τηλεθέαση η συγκεκριμένη εκπομπή, οπότε καλό θα του κάνει. Και στον παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις στον κάθε πικραμενο, για να το θέσω λαικά. Η μήπως ο Λιαγκας, η Τσιμτσιλή, και η Σκορδα είναι τοσο μεγάλες προσωπικότητες και δεν μας πείραξε όταν μιλούσε σε αυτούς? Η ο Σεφερλής που δεν είναι καν δημοσιογράφος. Και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα. Το θέμα είναι να γίνει μια σωστη συνεντευξη, να βγουν μουσικές ειδήσεις, να μην γίνουν ερωτήσεις προβοκατορικες, να διαφημιστεί το σχήμα και την συνεντευξη ας την κάνει και η κουτσή Μαρία.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:Για την εκπομπή του Αρναούτογλου έχει κανείς άποψη; Θα ήθελα να τον δω σε κάτι βραδινό και όχι τόσο κίτρινο.
Αυτό μας έλειπε να τον δούμε και στον κολλητό του Αντωνάκη... Λίγα του 'χει σούρει κι αυτός κατά καιρούς; Και τι να πει με τον Γρηγόρη; Αυτός ούτε να μιλήσει δεν ξέρει.
Δεν υπάρχει κανείς που δεν τον έχει κράξει. Τον προτιμάς δηλαδή στους Λεμπιδοφουρθιώτηδες;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

jdarmody έγραψε:Και στον Θέμο βέβαια που γίνεται αποκλειστικά στο στούντιο.
Και αυτα τα ξεχασα, αλλα και παλι δεν θα μπορουσε να γινει καπου αλλου.
Απο την στιγμη που θα παει στο εψιλον μετα μπορει να παει παντου. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

djibril έγραψε: Και στον παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις στον κάθε πικραμενο, για να το θέσω λαικά.
Αυτό ακριβώς θέλαμε να σταματήσει να κάνει. Σόρρυ που δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας ε! Αυτά με τις μουσικές ειδήσεις για τι τα λέτε αφού και οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε; Το θέμα είναι να μην γίνουν οι χιλιοειπωμένες ερωτήσεις, αλλά είναι βέβαια ότι πάλι για πολιτικά θα πει, Παντελίδη και τη γνωστή θεματολογία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Παρ Νοέμ 20, 2015 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
djibril

Ντάξει ένα από τα πλέον μισητα πρόσωπα της τηλεόρασης για μένα. Ο ορισμός του έχω φίλους καναλάρχες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, και όλους όσους μπορούν να με βοηθήσουν να προβάλλομαι και να έχω μόνιμη δουλειά...
djibril

jdarmody έγραψε:
djibril έγραψε: Και στον παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις στον κάθε πικραμενο, για να το θέσω λαικά.
Αυτό ακριβώς θέλαμε να σταματήσει να κάνει. Σόρρυ που δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας ε! Τι μ...ες ακούμε..
Να μιλας για τον εαυτο σου φιλε μου. Και τους χαρακτηρισμούς μα...ιες να τους αφήνεις στην ακρή....Αν θες να μιλαμε ετσι μπορούμε και οι υπόλοιποι , για χαλαρωσε λιγο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

djibril έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Αυτό ακριβώς θέλαμε να σταματήσει να κάνει. Σόρρυ που δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας ε! Τι μ...ες ακούμε..
Να μιλας για τον εαυτο σου φιλε μου. Και τους χαρακτηρισμούς μα...ιες να τους αφήνεις στην ακρή....Αν θες να μιλαμε ετσι μπορούμε και οι υπόλοιποι , για χαλαρωσε λιγο
Καλά εδώ εσείς ξέρετε τι τηλεθέαση κάνει η εκπομπή του Φουρθιώτη πλάκα μας κάνετε; Ψηφίζετε κιόλας;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:
Δεν υπάρχει κανείς που δεν τον έχει κράξει. Τον προτιμάς δηλαδή στους Λεμπιδοφουρθιώτηδες;
Σε κανέναν δεν τον προτιμάω ειδικά σε αυτούς τους 2 δεν τους έχω καθόλου σε εκτίμηση μαζί με τον Γουμενίδη είναι το τρίο της trash tv. Τον προτιμώ όμως στον Γκαραγκάνη, την Γεροθόδωρου κι ας είναι ραδιόφωνο. Ντάξει και στον Νέζο και την Χάμου που είναι εγγύηση :thumbup:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Παρ Νοέμ 20, 2015 1:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ε βέβαια, στον Αρναούτογλου έπρεπε να πάει, που κάνει σοβαρές συνεντεύξεις...
Εικόνα

Υ.Γ.: Δεν είναι δύσκολο να ξέρεις τι τηλεθέαση γίνεται. Υπάρχουν ανάλογα σαιτ.
djibril

jdarmody έγραψε:
djibril έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Καλά εδώ εσείς ξέρετε τι τηλεθέαση κάνει η εκπομπή του Φουρθιώτη πλάκα μας κάνετε; Ψηφίζετε κιόλας;
Ναι ξέρουμε...δεν είναι δύσκολο να το μαθεις μεσα σε ένα λεπτό αυτό μεσα από το Διαδικτυο..Και ναι εχουμε και εμεις γνώμη, και θα την λέμε.Και μάντεψε και κατι άλλο. Δεν εισαι ο μονος εξυπνος εδώ πέρα μέσα, για να πρέπει να συμφωνούμε σε όλα μαζι σου. Και στο ξαναλεω χαλαρωσε λίγο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπόν, εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε συνέντευξη στην Κατρίτση, που κάνει το "Προσωπικά" στην ΕΡΤ. Αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρεται πλέον η Κατρίτση να του κάνει συνέντευξη, αν και του έχει κάνει δύο συνεντεύξεις κατά το παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Scorpion86 έγραψε:Ε βέβαια, στον Αρναούτογλου έπρεπε να πάει, που κάνει σοβαρές συνεντεύξεις...
Γιαυτο δεν πηγαινε στο στουντιο και τον εστελνε μια στην Καρδιτσα και μια στην θεσσαλονικη. Οπως και με την Τσιμτσιλη εξω ειχαν παει.
Απάντηση