Φοίβος
- fylakas_aggelos
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Έπαιξαν και τα 4 κομμάτια της στην αρχή,μετά έπαιξε Last Christmas και στη συνέχεια ήρθε!Το "Αρνούμαι" ξαναέπαιξε και στο τέλος!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
deba έγραψε:όσοι αναρωτιούνται γιατί ο Φοίβος γράφει "σου 'ρίχνω άκυρο" και "αρνούμαι" στην Καλλή τις επιλογές της στο sfera τις άκουσαν να τους φύγει η απορία;
να σχολιάσω εδώ πως τον τίτλο του τελευταίου κομματιού (αρνούμαι) δεν τον θυμόμουν και πατώντας το όνομά της στο youtube το κομμάτι πουθενά...μόνο τα άλλα τρία βγήκαν
ti epiloges?idio styl me auta panw katw?
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Όσους έχω ρωτήσει (και ρώτησα πολλούς) μου είπαν οτι γνώρισαν το Τους στο τραγούδι Μη Ρωτάς Πως Περνάω και στην αρχή δεν ήξεραν ποιός ερμήνευε το ραπ και ποιός το σκυλάδικο ενω ενας άλλος που ρώτησα μου είπε το εξής θεικό: ''είναι αυτός που αντιγράφει τη γκόμενα του Μίκυ Μάους''?Slim_Shady έγραψε:Παιδιά ο Τούσις είχε κοινό και μεγάλο μάλιστα και εποχές προ Φοίβου!
Και το τραγούδι χριστουγεννιάτικο είναι και λογικό να βγάλουν και το κλίπ τώρα.

-
Δές views απο παλιά κομμάτια στο γιουτούμπι και έλα ξαναπέστα μου!minerboh έγραψε:Όσους έχω ρωτήσει (και ρώτησα πολλούς) μου είπαν οτι γνώρισαν το Τους στο τραγούδι Μη Ρωτάς Πως Περνάω και στην αρχή δεν ήξεραν ποιός ερμήνευε το ραπ και ποιός το σκυλάδικο ενω ενας άλλος που ρώτησα μου είπε το εξής θεικό: ''είναι αυτός που αντιγράφει τη γκόμενα του Μίκυ Μάους''?Slim_Shady έγραψε:Παιδιά ο Τούσις είχε κοινό και μεγάλο μάλιστα και εποχές προ Φοίβου!
Φένεται τόσο πολυ οτι είναι αναληθή όσα γράφεις...
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις οτι θέλεις φίλε μου. Αυτα ξέρω αυτά παραθέτω.Slim_Shady έγραψε:Δές views απο παλιά κομμάτια στο γιουτούμπι και έλα ξαναπέστα μου!minerboh έγραψε:Όσους έχω ρωτήσει (και ρώτησα πολλούς) μου είπαν οτι γνώρισαν το Τους στο τραγούδι Μη Ρωτάς Πως Περνάω και στην αρχή δεν ήξεραν ποιός ερμήνευε το ραπ και ποιός το σκυλάδικο ενω ενας άλλος που ρώτησα μου είπε το εξής θεικό: ''είναι αυτός που αντιγράφει τη γκόμενα του Μίκυ Μάους''?Slim_Shady έγραψε:Παιδιά ο Τούσις είχε κοινό και μεγάλο μάλιστα και εποχές προ Φοίβου!

Και οι θεάσεις στο You Tube δεν μου λένε και πάρα πολλά. Εδώ το Πουλάκι Τσίου έγινε διαδικτυακό φαινόμενο.
Αν είχε κάνει τη δισκογραφία των Goin Through ή έστω των Ημισκουμπρίων τότε ίσως και να εντυπωσιαζόμουν!

-
ευτυχώς δεν την έκανεminerboh έγραψε:Αν είχε κάνει τη δισκογραφία των Goin Through ή έστω των Ημισκουμπρίων τότε ίσως και να εντυπωσιαζόμουν!Slim_Shady έγραψε:Δές views απο παλιά κομμάτια στο γιουτούμπι και έλα ξαναπέστα μου!minerboh έγραψε:Όσους έχω ρωτήσει (και ρώτησα πολλούς) μου είπαν οτι γνώρισαν το Τους στο τραγούδι Μη Ρωτάς Πως Περνάω και στην αρχή δεν ήξεραν ποιός ερμήνευε το ραπ και ποιός το σκυλάδικο ενω ενας άλλος που ρώτησα μου είπε το εξής θεικό: ''είναι αυτός που αντιγράφει τη γκόμενα του Μίκυ Μάους''?Slim_Shady έγραψε:Παιδιά ο Τούσις είχε κοινό και μεγάλο μάλιστα και εποχές προ Φοίβου!

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο!Slim_Shady έγραψε:ευτυχώς δεν την έκανεminerboh έγραψε:Αν είχε κάνει τη δισκογραφία των Goin Through ή έστω των Ημισκουμπρίων τότε ίσως και να εντυπωσιαζόμουν!Slim_Shady έγραψε:Δές views απο παλιά κομμάτια στο γιουτούμπι και έλα ξαναπέστα μου!minerboh έγραψε:Όσους έχω ρωτήσει (και ρώτησα πολλούς) μου είπαν οτι γνώρισαν το Τους στο τραγούδι Μη Ρωτάς Πως Περνάω και στην αρχή δεν ήξεραν ποιός ερμήνευε το ραπ και ποιός το σκυλάδικο ενω ενας άλλος που ρώτησα μου είπε το εξής θεικό: ''είναι αυτός που αντιγράφει τη γκόμενα του Μίκυ Μάους''?Slim_Shady έγραψε:Παιδιά ο Τούσις είχε κοινό και μεγάλο μάλιστα και εποχές προ Φοίβου!

καλίδη, μενιδιάτη (συνεργασία βέβαια), οικονομόπουλο (τοπ αγαπημένο της αυτή την εποχή "μια καρδιά στον άνεμο")manos έγραψε:deba έγραψε:όσοι αναρωτιούνται γιατί ο Φοίβος γράφει "σου 'ρίχνω άκυρο" και "αρνούμαι" στην Καλλή τις επιλογές της στο sfera τις άκουσαν να τους φύγει η απορία;
να σχολιάσω εδώ πως τον τίτλο του τελευταίου κομματιού (αρνούμαι) δεν τον θυμόμουν και πατώντας το όνομά της στο youtube το κομμάτι πουθενά...μόνο τα άλλα τρία βγήκαν
ti epiloges?idio styl me auta panw katw?
στη συνέχεια οκ θυμήθηκε και κάτι πιο παλιά
το έγραψα το μήνυμα πριν ακούσω ένα της Ευρυδίκης που έβαλε (πυξίδα για να τιμήσει και την Κύπρο)
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
o tus itan gnostos alla entaksei den ekane kai patago
px ego iksera to mounodoulo mounara men alla poutana tis prodiagrafes vres ena tropo stomatiko sto nikola kai para polloi kserane to giatre den klano pia
alla itan tragoudakia just for fun osoi ton kserame itan gia plaka apo to youtube
den eixe kamia sovari diskografia -vasika eixe diskografia pou den iksere kaneis pera apo ta 5-6 gnosta sto youtube-
itan gnostos pantos alla oxi onoma pano sta mousika dedomena
px ego iksera to mounodoulo mounara men alla poutana tis prodiagrafes vres ena tropo stomatiko sto nikola kai para polloi kserane to giatre den klano pia
alla itan tragoudakia just for fun osoi ton kserame itan gia plaka apo to youtube
den eixe kamia sovari diskografia -vasika eixe diskografia pou den iksere kaneis pera apo ta 5-6 gnosta sto youtube-
I am....Palo Fierce !!!
Τι τίτλοι είναι αυτοί?!ppapp2 έγραψε:o tus itan gnostos alla entaksei den ekane kai patago
Έλεος, θα ξεράσω!
Επι προσθέτω.... 'εκανε ο Τους δισκογραφία????
re einai asteia!!!
gia xavale sou leo ton akougame
den itan sovara tragoudia ekeina...(oute ta torina einai)
to kalytero einai o mounodoulos eixe kai 1 mil views prin ginei gnostos meta nomizo to svisane de thymamai kala....
meta proteino na akouseis tis prodiagrafes, vres ena tropo kai mounara men alla poutana
akouse ta omos poly kala
an goustareis kafrila vevaia...
memonomena kommatia iksera ego alla meta eida oti eixe k cd
[link]
de thymamai an to ksanagrapsa alla o foivos vrike ti xara tou me to tus na grafei trashies kai xazostixoun opos sinithizei
alla afth ti fora tis pasarei meso tus wste na min ginontai perigelos vandi petrelis kokkinou lempesis (tote) me stixous karagkiozilikia
gia xavale sou leo ton akougame
den itan sovara tragoudia ekeina...(oute ta torina einai)
to kalytero einai o mounodoulos eixe kai 1 mil views prin ginei gnostos meta nomizo to svisane de thymamai kala....
meta proteino na akouseis tis prodiagrafes, vres ena tropo kai mounara men alla poutana
akouse ta omos poly kala

an goustareis kafrila vevaia...
memonomena kommatia iksera ego alla meta eida oti eixe k cd
[link]
de thymamai an to ksanagrapsa alla o foivos vrike ti xara tou me to tus na grafei trashies kai xazostixoun opos sinithizei
alla afth ti fora tis pasarei meso tus wste na min ginontai perigelos vandi petrelis kokkinou lempesis (tote) me stixous karagkiozilikia
I am....Palo Fierce !!!
-
ό,τι ακριβώς ήθελα να πώ !ppapp2 έγραψε:o tus itan gnostos alla entaksei den ekane kai patago

Κάποιος απο τους διαχειρστες να σβήσει τον σύνδεσμο το ppapp2!
Eμένα στο δικό μου κύκλο και οι δικοί τους οι γνωστοί δεν τον ήξεραν τον Τούς προ Φοίβου.Slim_Shady έγραψε:ό,τι ακριβώς ήθελα να πώ !ppapp2 έγραψε:o tus itan gnostos alla entaksei den ekane kai patago
ppapp2 βγάλε το σύνδεσμο!
Δεν πρόλαβα να δω τι είχε ο σύνδεσμος γμτ...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Δισκογραφία για download.afn έγραψε:Δεν πρόλαβα να δω τι είχε ο σύνδεσμος γμτ...
Αααα μάλιστα! Και τι δισκογραφία!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη