Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ε..Οκ για τη Βίσση είναι και Ιεροσυλία...
Αλλα τη Βανδή ποτε δεν την εχουν πει φωναρα κτλ.[/quote]
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΝΔΗ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΒΙΣΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ POST ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝTIFAN ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.[/quote]
με ειχαν εκνευρισει καποιοι αλλοι για αυτο και το εγραψα...το να πεις χειροτερη τη βανδη,ε ευκολα λεω εγω χειροτερη τη βισση.Ειναι χαζη η παγιδα που πεφτεις και εγω επεσα...η βανδη ειναι φωναρα και ας σκουζουν καποιοι και η βισση το ιδιο
To μισο ταλεντο να ειχε η Λυτρα απο τη Βανδη θα εκανε τα αυτακια ολων μας πιο χαρουμενα,εχω ακουσει κ τις δυο live κ ξερω τι λεω.το θεμα δεν ειναι τοσο οι δυνατοτητες κ η εκταση μιας φωνης αλλα η χροια κ η Βανδη την εχει σε αντιθεση με τη Λυτρα...
sakis88888 έγραψε:To μισο ταλεντο να ειχε η Λυτρα απο τη Βανδη θα εκανε τα αυτακια ολων μας πιο χαρουμενα,εχω ακουσει κ τις δυο live κ ξερω τι λεω.το θεμα δεν ειναι τοσο οι δυνατοτητες κ η εκταση μιας φωνης αλλα η χροια κ η Βανδη την εχει σε αντιθεση με τη Λυτρα...
sakis88888 έγραψε:To μισο ταλεντο να ειχε η Λυτρα απο τη Βανδη θα εκανε τα αυτακια ολων μας πιο χαρουμενα,εχω ακουσει κ τις δυο live κ ξερω τι λεω.το θεμα δεν ειναι τοσο οι δυνατοτητες κ η εκταση μιας φωνης αλλα η χροια κ η Βανδη την εχει σε αντιθεση με τη Λυτρα...
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000
den exo akousei th lutra live alla genika de trelenomai gia th fonh ths...h despoina live einai fonara kai oso paei ginetai kaluterh....oso gia thn atzela poios pairnei sta sovara ths dhloseis ths....
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000
den exo akousei th lutra live alla genika de trelenomai gia th fonh ths...h despoina live einai fonara kai oso paei ginetai kaluterh....oso gia thn atzela poios pairnei sta sovara ths dhloseis ths....
san na eiste ligo ipervolikoi kai me tis dio...kales einai se ayto pou kanoun...
black magic έγραψε:Ε..Οκ για τη Βίσση είναι και Ιεροσυλία...
Αλλα τη Βανδή ποτε δεν την εχουν πει φωναρα κτλ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΝΔΗ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΒΙΣΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ POST ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝTIFAN ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.[/quote]
με ειχαν εκνευρισει καποιοι αλλοι για αυτο και το εγραψα...το να πεις χειροτερη τη βανδη,ε ευκολα λεω εγω χειροτερη τη βισση.Ειναι χαζη η παγιδα που πεφτεις και εγω επεσα...η βανδη ειναι φωναρα και ας σκουζουν καποιοι και η βισση το ιδιο [/quote]
black magic έγραψε:με ειχαν εκνευρισει καποιοι αλλοι για αυτο και το εγραψα...το να πεις χειροτερη τη βανδη,ε ευκολα λεω εγω χειροτερη τη βισση.Ειναι χαζη η παγιδα που πεφτεις και εγω επεσα...η βανδη ειναι φωναρα και ας σκουζουν καποιοι και η βισση το ιδιο
Για σενα....Για εμένα είναι μια μέτρια τραγουδίστρια με περιορισμένες δυνατότητες....
Η Βισση ναι...Ήταν,είναι και θα είναι η απόλυτη!
loipon to 8ema den einai na exeis mono fwnara alla na exeis kai to paketo. oses mporesan kai phgan psila loipon eixan to paketo kai as mh aresei se merikous. de ginete na aresoun oloi se olous. kai h madonna den exei fwnara alla einai h apoluth star tou planhth. merikes loipon einai xronia sth diskografia mh mporwntas na kanoun oute ena souxe kai na edraiw8oun ws star kai alles se liga xronia ginonte super star