ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ!
-
-
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ...
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΙΧΟ!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟ ΡΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΙΧΟ!

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟ ΡΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PENELOPE την Δευ Φεβ 16, 2009 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PENELOPE έγραψε:ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΙΧΟ!![]()
sto proto kommati simfwnw alla sovaromilas oti de sou thimizei tis mpalantes tou theofanous i kati pou xalara tha tragudouse o Remos?!!!!
Παρε ανασα και παμε...
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ...
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ -ΑΑΑΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...
ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ 'ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΕ';
ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ...
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ -ΑΑΑΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...
ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ 'ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΕ';
ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ...
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...
http://www.youtube.com/watch?v=LZPnvhyGMIw
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, το X-Factor και τα κοινά χαρακτηριστικά του Λούκα με τον Αντώνη Ρέμο.
Το πρώτο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα, με τίτλο «Δεν Φαντάζεσαι», είχε ακουστεί πως προοριζόταν για την Άννα Βίσση. Τι απαντά, όμως, ο Γιώργος Θεοφάνους; «Το έχω δηλώσει αυτό, οπότε δεν μπορώ να το πάρω πίσω τώρα. Καθένας, όμως, το λέει με το δικό του τρόπο. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις».
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, το X-Factor και τα κοινά χαρακτηριστικά του Λούκα με τον Αντώνη Ρέμο.
Το πρώτο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα, με τίτλο «Δεν Φαντάζεσαι», είχε ακουστεί πως προοριζόταν για την Άννα Βίσση. Τι απαντά, όμως, ο Γιώργος Θεοφάνους; «Το έχω δηλώσει αυτό, οπότε δεν μπορώ να το πάρω πίσω τώρα. Καθένας, όμως, το λέει με το δικό του τρόπο. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις».
Καλόόόό!PENELOPE έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
+1SD54 έγραψε:Καλόόόό!PENELOPE έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
Ο πρώην κριτής του talent show αναφέρθηκε και στον Λούκα. Ο Θεοφάνους, άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που του έγραψε το πρώτο του τραγούδι. «Ο Λούκας το άξιζε να βγει νικητής. Έχει μία ωραία λαϊκή, ακατέργαστη φωνή που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πουθενά». Αστειευόμενος παρομοίασε το νικητή του X-Factor με τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως και οι δυο αργούν στα ραντεβού τους. «Ελπίζω να μην είναι αυτό το μοναδικό κοινό τους. Εύχομαι ο Λούκας να αποδείξει ότι έχει και το άστρο του Αντώνη».
-
- PENELOPE
- Επικοινωνία:

Ο Λούκας επισήμως στην Sony Music
Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στα γραφεία της Sony Music υπέγραψε επισήμως ο Λούκας το πρώτο του συμβόλαιο σαν ο μεγάλος νικητής του X Factor. Ο νικητής του X Factor Λούκας, που μας συγκίνησε με τις φωνητικές του ικανότητες & την δύναμη της ερμηνείας του, είναι στο στούντιο και ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Προάγγελος του, το τραγούδι «Δεν φαντάζεσαι» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους & στίχους του Θάνου Παπανικολάου ήδη ακούγεται σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση από τον Love Radio.
Μία πολύ δυναμική μπαλάντα που σίγουρα θα μας συναρπάσει όλους!
Τα καλύτερα έρχονται για τον Λούκα & την Sony Music!!!
http://www.sonybmg.gr/page/news/news_artists.asp?id=229