Νίκος Βέρτης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

antidoto έγραψε:
fylakas_aggelos έγραψε:Φέτος για μένα,έβγαλε το χειρότερο δίσκο της καριέρας του!Τουλάχιστον το "Όλα είναι εδώ" είχε και 4 κομματάρες του Βαρδή,και επίσης κάποια ακόμα κομμάτια ακούγονταν ευχάριστα.

+1
+2 :thumbup:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Δεν ακούγεται πάντως καθόλου!
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

to adiaforis akoustike ta ala .... :whatever:
Krouela agapes mou, Krouela
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Η απάντηση του Βέρτη στις αντιδράσεις για την συναυλία του στην Πάτρα

Συναυλία στην Πάτρα έδωσε ο Νίκος Βέρτης με… αρκετές αντιδράσεις.

Στην πόλη και συγκεκριμένα στην λιμενική ζώνη προκλήθηκε σάλος για την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τον χώρο στάθμευσης φορτηγών απέναντι από το κέντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης Veso Mare για την συναυλία. Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα αυτό ανέφερε πως: «Πολύς κόσμος με ρωτάει γιατί επιλέξαμε αυτό το μέρος. Ο λόγος είναι επειδή μια πολύ μεγάλη παραγωγή δεν μπορεί να στηθεί μέσα σε ένα γήπεδο γιατί τα φορτηγά θα το καταστρέψουν. Για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία χρειάζονται οχτώ φορτηγά και ένας γερανός. Πρέπει να γίνει σε μια μεγάλη αλάνα και ένα καλό προσβάσιμο σημείο. Αυτό εδώ μας υπέδειξαν και δεν θα κάνουμε και κάποια ζημιά. Προέχει η ασφάλεια του κόσμου». Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και πως ο χώρος δεν πρόκειται να μετατραπεί σε μπουζουξίδικο, με τον Νίκο Βέρτη να του απαντά: «Θεωρώ απαράδεκτο για κάθε άνθρωπο και τον προκαλώ να έρθει να το πει σε μένα αυτό το πράγμα τη στιγμή που δεν έχει δει κάτι. Ποτέ δεν θα κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις κάνει και δεν το έχεις δει».

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... stin-patra
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Θα βγάλει live dvd από τις συναυλίες αλλά και live cd.
I like people too much or not at all.
stelios

Νίκος Βέρτης: "Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν με τα άκρα, ο κόσμος διψά για αποτελέσματα"

…Τον Νίνο θεωρώ καλό μου φίλο, τον εκτιμώ γιατί είναι καλό παιδί, άσχετα με το προφίλ που βγάζει προς τα έξω… Μόνο που συναναστρέφομαι με τον Τόλη Βοσκόπουλο για μένα είναι όνειρο… Έχω βαθιά πίστη και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε επαφή με έναν πνευματικό…μεγάλωσα σε μια χώρα που τα ναρκωτικά είναι ελεύθερα και ποτέ δεν τα ακούμπησα… Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας "Λεωνίδας" να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν…»"
Ηγείται της ομάδας του και όλα περνάνε από τον ίδιο, από το στήσιμο του stage, τις διαπραγματεύσεις και deals, τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, μέχρι και το fashion style επί σκηνής. Ο χαμογελαστός και απίστευτα γοητευτικός Νίκος Βέρτης, μίλησε για το show της συναυλίας και την περιοδεία αυτού, έδωσε σαφή εξήγηση για το θέμα των ναρκωτικών και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς έκλεισε οριστικά το θέμα που αφορά στην προσωπική του ζωή.

1.Νίκο, έχεις δημιουργήσει μια υπερπαραγωγή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "προκλητική" στις μέρες που διανύουμε και περιοδεύεις ανά την Ελλάδα, στοχεύοντας να αφήσεις μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό που θα έρθει να σε παρακολουθήσει.

1. Είναι προκλητικό με την καλή έννοια, καθώς ο κόσμος τα λεφτά που δίνει σήμερα για μία συναυλία τα υπολογίζει, όπως κατά την άποψη μου είναι και υπερβολή από την στιγμή που κάποιος δεν έχει να φάει και να πιει.

Άρα εμείς για κάθε ευρώ που δίνει ο κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να δει κάτι που αξίζει, κάτι που θα του μείνει αξέχαστο για μια ζωή.

Ότι και να πω με λόγια είναι φτωχά, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που έχει στηθεί, είναι υπερπαραγωγή. Το συγκεκριμένο project το δουλεύω από τον Σεπτέμβρη, όσοι άνθρωποι έρχονται στο σημείο που στήνεται το σκηνικό, συνάδελφοι, επιχειρηματίες, του χώρου εταιρείες, όσοι βλέπουν τι έχει γίνει, λένε μπράβο, σας βγάζουμε το καπέλο γιατί οικονομικά είναι δύσκολο να στηθεί κάτι τέτοιο και τώρα ήδη έχουμε ξεκινήσει την περιοδεία, προσφέροντας αυτό το θέαμα στο κόσμο.

2. Είναι η πρώτη φορά στα 10 χρόνια πορείας που κάνεις συναυλίες;

2. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στηρίζει αυτά τα 10 χρόνια και ζητώ συγγνώμη που δεν εμφανίστηκα αυτό το διάστημα.
Είναι ο λόγος που βγαίνω φέτος, ήθελα να πάω σε όσες πόλεις μπορώ και να δουν κάτι που θα μου πουν "ευχαριστούμε που είδαμε αυτό το θέαμα και το ευχαριστηθήκαμε" γιατί αυτό το όλο show, αξίζει ένα μπράβο.

3. Ξεκινώντας την περιοδεία σου, διαπιστώνεις και το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Τι χρειάζεται η Ελλάδα, για να αλλάξει το σκηνικό;

3. Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας ¨Λεωνίδας¨ να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, αν βγει ένας ¨Λεωνίδας¨ με πυγμή και δυναμική, ώστε να μπορέσει να αλλάξει τη χώρα, να μην φοβηθεί το κατεστημένο και τη γραφειοκρατία και να πει εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχω.

Ένας πρέπει να χτυπήσει το χέρι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν γιατί αν υπάρχουν 10 πλευρές και κοιτούν το συμφέρον τους, πως θα βρεθεί χρυσή τομή;

Πρέπει να υπάρχει μόνο το συμφέρον της πατρίδας μας και να μοιραστεί το καλό σε όλους. Να μην υπάρχει χαμηλόμισθος με 400 ευρώ το μήνα, είναι αστείο αυτό.

4. Ποια είναι η γνώμη σου για το αυξημένο ποσοστό της Χ.Α.;

4. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν με τα άκρα, ο κόσμος διψά για αποτελέσματα, εγώ ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος. Δένομαι με κάποιο πρόσωπο που θα με πείσει ότι είναι ικανός να κυβερνήσει, αυτός που έχει το σκεπτικό και λείπει από την πολιτική για να αλλάξει τη χώρα.

Ποτέ δεν πήρα θέση σε κόμματα και δεν συμφωνώ ή διαφωνώ με κανέναν. Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά, ο Συνασπισμός το ίδιο, ο καθένας έχει κάτι, εμένα δεν με αντιπροσωπεύει κανείς από όλους αυτούς στο σύνολο.

5. Έχεις μεγαλώσει στην Ολλανδία όπου εκεί υπάρχει άλλη νομοθεσία περί των ναρκωτικών. Έχεις δηλώσει πως θα έπρεπε και στην Ελλάδα να είναι ελεύθερα τα ναρκωτικά. Πιστεύεις πως θα είχαμε λιγότερους χρήστες αν ήταν στην ελεύθερη αγορά;

5. Είπα ότι μεγάλωσα σε μια χώρα που τα ναρκωτικά είναι ελεύθερα και ποτέ δεν τα ακούμπησα, όπως και η παρέα μου.

Ερχόμενος στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που τα ναρκωτικά δεν είναι ελεύθερα, είδα ότι η κατανάλωση τους είναι μεγαλύτερη από ότι σε χώρες που είναι.

Είμαι κατά των ναρκωτικών και δεν τα θέλω στη ζωή μου. Είμαι επαναστάτης. Παλεύω στη δουλειά μου και θέλω οι συνεργάτες μου να απέχουν από αυτά. Έχει τύχει στην καριέρα μου να διώξω ανθρώπους που τα είχαν στη ζωή τους γιατί δεν ήταν νηφάλιοι τη στιγμή που κάναμε δουλειά.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, όταν δουλεύουμε όμως, θέλω το μυαλό του να είναι 100% εκεί. Ούτε αλκοόλ, ούτε οτιδήποτε άλλο και είμαι κατά των ναρκωτικών και της υπερβολής.

Ακόμα και για το αλκοόλ που πουλάμε στα μαγαζιά δεν μου αρέσει να τους βλέπω να μεθάνε, προτιμώ να πιεί ο άλλος 1-2 ποτά.

6. Ως επαγγελματίας δείχνεις απόλυτος, έτσι είσαι και στη ζωή σου;

6. Αν ρωτήσεις συνεργάτες μου, όταν δουλεύουμε είμαι πολύ σκληρός και ανάποδος.

Στην προσωπική μου ζωή όμως προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Διώχνω οτιδήποτε αρνητικό στη ζωή μου και βελτιώνω τον εαυτό μου. Φεύγοντας από αυτό τον κόσμο επιδιώκω να νιώσω ότι κατάφερα πνευματικά να ανέβω σε ένα επίπεδο που ο κόσμος θα με θεωρεί καλό άνθρωπο.

7. Διακρίνω μία κλήση προς τον χριστιανισμό. Υπάρχει και κάποιος πνευματικός που εξομολόγησε;

7. Έχω βαθιά πίστη μέσα μου για την ορθοδοξία και τον χριστιανισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ο καλύτερος χριστιανός. Ξέρω παιδιά που δεν πιστεύουν στο Θεό, αλλά είναι πιο κοντά Του και στον Χριστό. Οι πράξεις τους είναι καλύτερες από τις δικές μου.

Εκκλησία πηγαίνω στις γιορτές και 2, 3 φορές θα πάω και στον πνευματικό μου. Έχω βαθιά πίστη και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε επαφή με έναν πνευματικό.

8. Η προσωπική σου ζωή; Υπάρχει η σκέψη για οικογένεια;

8. Ζω μόνος μου. Όταν θα βρω την κοπέλα που θα αποφασίσω να παντρευτώ, τότε θα την παρουσιάσω επίσημα και θα μάθουν όλοι ότι αυτή είναι η γυναίκα μου, μέχρι τότε θα προσπαθήσω να διαφυλάξω όσο μπορώ τη προσωπική μου ζωή.

Ο στόχος της ζωής μου είναι να κάνω τέσσερα παιδιά. Θέλω με την γυναίκα μου να κάνω τέσσερα παιδιά.

9. Υπάρχουν φίλοι μέσα στο χώρο που κινείσαι επαγγελματικά;

9. Ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζω κάθε χρόνο, είτε είναι συνεργάτης, είτε είναι φίλος, νομίζω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μοιραία συναντάμε κάποιους ανθρώπους.

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρώ ότι είναι φίλοι μου, ο Χρήστος Κυπριανίδης ας πούμε από τα πρώτα μου χρόνια...
Τον Νίνο θεωρώ καλό μου φίλο, τον εκτιμώ γιατί είναι καλό παιδί, άσχετα με το προφίλ που βγάζει προς τα έξω.

Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμώ πολύ, όπως ο Βοσκόπουλος που γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε, μιλάμε και βλέπω ότι ο άνθρωπος αυτός μου δίνει αγάπη, συμβουλές που είναι τόσα χρόνια μέσα στη δουλειά… Τον θαυμάζω. Ξεκίνησα έχοντάς τον ως πρότυπο και μόνο που συναναστρέφομαι με τον Τόλη Βοσκόπουλο για μένα είναι όνειρο.

http://patrasevents.gr/Interviews/546e6 ... kos-vertis
stelios

Τον Ρέμο δεν τον ανέφερε. :give_rose:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

4 δεν έχει κι ο Πλούταρχος? Ο Τσαλίκης πόσα? :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

afn έγραψε:4 δεν έχει κι ο Πλούταρχος? Ο Τσαλίκης πόσα? :fan:
Ο Γιάννης έχει 5.Ο άλλος νομίζω 3 αγόρια.Δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα μαζί του. :fan:
afn

Ο Ρέμος άρα θα κάνει 2? Ή 6 επειδή έκανε ο Ρουβάς 2? :10-pleko:
stelios

afn έγραψε:Ο Ρέμος άρα θα κάνει 2? Ή 6 επειδή έκανε ο Ρουβάς 2? :10-pleko:
Ο Ρουβάς 3 παιδιά δεν έχει; :fan:
afn

Τα 'χω μπλέξει, άστο... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Με το καλό Νικόλα! :fan:
Krouela
Επικοινωνία:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Nikolaki mou asto agapi mou afou den se pernei... :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
panosif

Nikos Moraitis
Άλλος ένας τραγουδιστής προστέθηκε στους διαγραμμένους της ζωής. "Στα 100 που λέει η Χ.Α., λέει και 10 σωστά.
Το ίδιο και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ", δήλωσε. Το ίδιο; Ε, βέβαια. Όταν δεν έχεις ίχνος ιστορικής γνώσης και βγαίνεις και μιλάς
για πολιτική απλώς επειδή σε ρωτάνε, όλα φαντάζουν ίδια.
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

panosif έγραψε:Nikos Moraitis
Άλλος ένας τραγουδιστής προστέθηκε στους διαγραμμένους της ζωής. "Στα 100 που λέει η Χ.Α., λέει και 10 σωστά.
Το ίδιο και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ", δήλωσε. Το ίδιο; Ε, βέβαια. Όταν δεν έχεις ίχνος ιστορικής γνώσης και βγαίνεις και μιλάς
Δε θα σχολιάσω δε θα σχολιάσω δε θα σχολιάσω :fan:
Krouela
Επικοινωνία:

sxoliase, sxoliase :fan:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Krouela έγραψε:sxoliase, sxoliase :fan:

Ευτυχώς είναι διαβασμένος ο Μωραϊτης και ξέρει καλά από πολιτική και ιστορία και μπορεί να έχει άποψη και οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι. :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Πάτρα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

panosif έγραψε:Nikos Moraitis
Όταν δεν έχεις ίχνος ιστορικής γνώσης και βγαίνεις και μιλάς
Για τον εαυτό του μιλά; Ακόμα να τον ρίξουν στον κεάδα αυτόν;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση