Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KeepNoting έγραψε:Σημερα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χει προβες ο Νοτης
Πολλές φορές στήνεται ένας προτζέκτορας ή μία μεγάλη τηλεόραση και το βλέπουν όλοι οι μουσικοί μαζί με το Νότη εκεί.
Επειδή όμως νομίζω ότι γίνονται εργασίες ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος.
Έμαθες αν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη σκηνή και αν ανέβηκε η ορχήστρα;;;
KeepNoting έγραψε:Σημερα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χει προβες ο Νοτης
Πολλές φορές στήνεται ένας προτζέκτορας ή μία μεγάλη τηλεόραση και το βλέπουν όλοι οι μουσικοί μαζί με το Νότη εκεί.
Επειδή όμως νομίζω ότι γίνονται εργασίες ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος.
Έμαθες αν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη σκηνή και αν ανέβηκε η ορχήστρα;;;
Οχι φιλε μου, δεν εμαθα κατι...αν μαθω θα ενημερωσω...
Πάλι με Ρέμο κλπ ξεκινάμε ..Εντάξει ρε παιδία είπαμε καλός τραγουδιστής ο Ρέμος ως εκεί δε έχει πει και τίποτα ύμνους..Πριν κανά 20ετία είχε 2-3 ζεμπέκικα ωραία και προς το τέλος του ο Βάρδης του δώσε κάποια ερωτικά που όντως μου άρεσαν.κάτι ποπ-ντανς κομμάτια για 15χρόνα λέει τελευταία και το πρωθούν με το ζόρι..Το παραδέχεται ο Νότης ότι έχει καλή φωνή ο Ρέμος το ίδιο για τον Νότη δεν υπάρχει λόγος να γίνεται άλλο αυτό(όπως και με Παντελίδη-Βανδή)..
Ε μα πηγαίνει κι αυτός στο ''σπίτι'' του Ρέμου..Βέβαια συντηρείται άνευ ουσίας μια υποτιθέμενη κόντρα εδώ και δύο χρόνια έχεις απόλυτο δίκιο. Πιο πολύ εξυπηρετεί τα μέσα για να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα του Ρέμου.
Εχει καταντήσει τραγική αυτή η εκπομπή του Θέμου. Κάποτε έβαζαν και κανα βιντεακι και γελούσαμε λίγο και περνούσε η ώρα. Τωρα βλέπουμε την Δουκισσα να το παίζει ιστορία, τον Θέμο να κάνει ότι μπορεί για να ανεβασει τα νούμερα τηλεθέασης και πάει λέγοντας. Πάντως συνεχίζει να είναι χαλαρός ο Νότης, αυτό είναι το θετικό.
Πω πω ας την ανεβάσει κάποιος την συνέντευξη ολόκληρη να την δούμε και να την χορτάσουμε. Εγώ βαρέθηκα. Βάζει 5 λεπτά και μέχρι να ξαναβάλει έχουμε ξεχάσει ότι δίνει συνέντευξη. Τραγικός! Βάλε 25 λεπτά Νότη και μετά τους υπολοίπους, τι τα κάνει αχταρμά; Ξενέρωσα...