Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Το καλο που εφυγε ο Περρης ειναι οτι δεν πεφτει ψαλιδι στις δηλωσεις.
τοσο ωραια το πηγενε... παει το πνιξε παλι...
- Scorpion86
Και αυτό είναι καλό sfakattack; Με την δήλωση ότι ψήφισε Χ.Α. βλέπω από αύριο να έρχεται θύελλα... φύλλαγε το "καλύτερο" για το τέλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 25, 2015 2:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Τοση ωρα το πηγαινε χαλαρα αλλα ειπε να δωσει δουλεια στις εκπομπες αυριο.

Τουλαχιστον πηγε να το καλυψει ο Θεμος , αλλα πως να το καλυψει? Πλεον ειναι ψηφοφορος τους.Scorpion86 έγραψε:Και αυτό είναι καλό sfakattack; Με την δήλωση ότι ψήφισε Χ.Α. βλέπω από αύριο να έρχεται θύελλα... φύλλαγε το "καλύτερο" για το τέλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Τετ Νοέμ 25, 2015 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Αύριο 9 στα 10 σαιτ θα έχουν τίτλο "Νότης Σφακιανάκης: Ψήφισα Χρυσή Αυγή". Ρε γαμώ την ειλικρίνεια του πάλι... 

Άντε πάλι. Μια χαρά το πήγαινε μέχρι τώρα. Έχει φάει κόλλημα με Χ.Α. Από άυριο θα παίζει ΜΟΝΟ ή συγκεκριμένη δήλωση. Τι να πω.Τα θέλει και τα τραβάει και αυτός μερικές φορές...
To πήγαινε μια χαρά αλλά στο τέλος έδωσε πάλι την ευκαιρία να τον θάψουν...Μια φορά το πήγαινε χαλάρα και με κάποια μέσα να τον αβαντάρουν και τελικά από αύριο βλέπω πάλι θυέλλα...
ΥΓ:Aν μπορεί να βγει κάτι για τα επαγγελματικά είναι ότι και φέτος θα φάμε μιασωρό χαλάρα με κοινωνικό
..Αλλά πάντα φυσικά ανάλογα τη διάθεση..Για δίσκο δε είπε τίποτα πάλι οπότε δε βλέπω σύντομα..
ΥΓ:Aν μπορεί να βγει κάτι για τα επαγγελματικά είναι ότι και φέτος θα φάμε μιασωρό χαλάρα με κοινωνικό

οντως πηγε να το του το μαζεψει αλλα εκει ο νοτης το χαβα του.... (εχω τη δικη μου λογικη λιγο αυτοκαταστροφικη)
Κι εκεί που περίμενα να ακούσω ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου και ιδρώνω...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Πωπω,δεν μπορώ να φανταστώ τι θα του σύρουν αύριο..Α ρε Νότη, δεν έχω λόγια...Τώρα όπως εστρωσες κοιμησου
και γω μετα τα λογια για ζωη κτλ ειπα συριζα θα πει αλλα με την ελπιδα εμεινα...
- Scorpion86
Καλό κουράγιο Νότη από αύριο, αλλά σε τρώει κι εσένα ο πωπός σου λες και δεν ξέρεις πως λειτουργεί το πράγμα. 

- SFAKattack10
Εγω οταν ειπε οτι ψηφισε νομιζα θα πει για το δημοψηφισμα.manosb77 έγραψε:και γω μετα τα λογια για ζωη κτλ ειπα συριζα θα πει αλλα με την ελπιδα εμεινα...
-
Έγω πάλι μετά τη δήλωση ότι είναι θαυμαστής της Ζωής νόμιζα ότι θα έλεγε ότι ψήφισε Λαϊκή Ενότητα.
Τι δουλειά εχει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Τι δουλειά εχει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
τελος παντων ας ελεγε και λεβεντη.... πφφφφ
- Scorpion86
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 25, 2015 3:21 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Έχεις δίκιο τις ξέχασα τις τελευταίες εκλογές είχα μείνει στις προηγούμενες.
- Scorpion86
Αυτογκόλ στο 90'... 
Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκα γι αυτό που έγραψα χθες ότι κακώς δίνει δεύτερη συνέντευξη σε διάστημα 3 ημερών. Έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες ο Θέμος να το μαζέψει να βάλει μία δικαολογία, ένα ανάθεμα πίσω από την φράση "ψήφισα Χ.Α." όμως ο Νότης εκεί! "Όχι. Ηταν συνειδητή επιλογή". Θα κολλήσουν και την φράση "το ένα από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν ερχόταν στο μαγαζί" και θα έχουμε τρελές συνδέσεις. Κρύος ιδρώτας πρέπει να έχει λούσει Μπερτάκη και το επιτελείο του Fantasia.

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκα γι αυτό που έγραψα χθες ότι κακώς δίνει δεύτερη συνέντευξη σε διάστημα 3 ημερών. Έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες ο Θέμος να το μαζέψει να βάλει μία δικαολογία, ένα ανάθεμα πίσω από την φράση "ψήφισα Χ.Α." όμως ο Νότης εκεί! "Όχι. Ηταν συνειδητή επιλογή". Θα κολλήσουν και την φράση "το ένα από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν ερχόταν στο μαγαζί" και θα έχουμε τρελές συνδέσεις. Κρύος ιδρώτας πρέπει να έχει λούσει Μπερτάκη και το επιτελείο του Fantasia.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 25, 2015 3:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- makis celica
Ανεβαζω ολοκληρη την συνεντευξη σε λιγο 

Άλλο να είσαι ειλικρινής κι άλλο να είσαι αυτοκαταστροφικός... Δεν είπαμε ειλικρινής σε σημείο χαζομάρας έχει και κάποια όρια.