Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Κούκλα!!! Και ο George Ant κάνει πολύ καλές δουλειές!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Ωραίο φαίνεται.Ο κύριος όμως θέλει ξύρισμα. 

I like people too much or not at all.
Η συνεργασία με τον Φοίβο είναι επίσημη πλέον οπότε τον θεωρώ καλλιτέχνη της Spicy.
O Bασίλης λοιπόν πάει στην Γερμανία.

O Bασίλης λοιπόν πάει στην Γερμανία.

ουουου....ωραίο trailer

...αλλά τώρα σοβαρά...δε χρειάζεται να βγάζουμε για τους πάντες και τα πάντα trailers

...αλλά τώρα σοβαρά...δε χρειάζεται να βγάζουμε για τους πάντες και τα πάντα trailers

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
είναι η νέα μόδα να βγαίνουν teasers και μετά το κανονικό
επίσης βγάζουν πολλές φορές lyric videos μόνο με τους στίχους πριν βγει το κανονικό
φαίνεται ωραίο το κλιπ, έκαναν σοβαρή δουλειά
επίσης βγάζουν πολλές φορές lyric videos μόνο με τους στίχους πριν βγει το κανονικό
φαίνεται ωραίο το κλιπ, έκαναν σοβαρή δουλειά

Nothing lasts forever but the earth and sky
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΚΡΙΜΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ
μήπως μεταφέρθηκε απλά εδώ; viewtopic.php?f=1&t=37534&start=20tzotzos έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΚΡΙΜΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ
μη βιάζεσαι
χωρίστηκαν τα θέματα
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Μπορεί να χάθηκα κάπου στην μετακόμιση αν έλεγες για την Κ! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!
-
tzotzos έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΚΡΙΜΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ
a kala den eisai o monos!!!!!kai se mena egine ayto prin liges meres!!!!!eipa se kati xwris na vrisw vevaia kai diagrapsane ta sxolia mou!!!!!den mporousa na koimithw olo to vrady!asta!!!!!
ayto aksizw matia mou...
-
- Επικοινωνία:
κ γω....MusicLover έγραψε:Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!
Εγώ πάλι μπορώ να περιμένω και άλλο.kostakisss91 έγραψε:κ γω....MusicLover έγραψε:Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!

-
- Επικοινωνία:
εσυ εχεις να ακουσεις του γιαννη!stelios έγραψε:Εγώ πάλι μπορώ να περιμένω και άλλο.kostakisss91 έγραψε:κ γω....MusicLover έγραψε:Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!
vasika kai egw eimai periergos na dw ti exoun kanei me karra...tha mas gyrisoun sta 90s h tha einai kamia patata!!!?kostakisss91 έγραψε:εσυ εχεις να ακουσεις του γιαννη!stelios έγραψε:Εγώ πάλι μπορώ να περιμένω και άλλο.kostakisss91 έγραψε:κ γω....MusicLover έγραψε:Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
-
????kostakisss91 έγραψε:εσυ εχεις να ακουσεις του γιαννη!stelios έγραψε:Εγώ πάλι μπορώ να περιμένω και άλλο.kostakisss91 έγραψε:κ γω....MusicLover έγραψε:Πότε θα ακούσουμε promo single του Καρρά;;; Ανυπομονώ!
Kάτι δικά μας.
Αύριο στις 9 το βράδυ θα δώσει συνέντευξη στον sfera ο Καρράς.Ελπίζω να τον ρωτήσει η Κωστάκη για τον δίσκο με τον Φοίβο.

Αύριο στις 9 το βράδυ θα δώσει συνέντευξη στον sfera ο Καρράς.Ελπίζω να τον ρωτήσει η Κωστάκη για τον δίσκο με τον Φοίβο.

Ο δίσκος έρχεται το Πάσχα σύμφωνα με τον Βασίλη.Μπούκωσαν τα μικρόφωνα.
Αυτός δεν ξέρει να κάνει συνεντεύξεις.Βαρέθηκε ο Καρράς και σταμάτησε την συνέντευξη.

Αυτός δεν ξέρει να κάνει συνεντεύξεις.Βαρέθηκε ο Καρράς και σταμάτησε την συνέντευξη.