Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ελισάβετ Σπανού - Δημήτρης Αλεξάνδρου
Είναι ζευγάρι!
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη", το μεσημέρι της Τρίτης, και παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση, δηλώνοντας μάλιστα πολύ ερωτευμένος. Αν και ο ίδιος δεν ανέφερε ποτέ το όνομα της αγαπημένης του, αν και επεσήμανε πως βρίσκεται και εκείνη στον χώρο της showbiz, αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξής του, οι συνεργάτες της εκπομπής αποκάλυψαν πως η γυναίκα που του έχει "κλέψει" την καρδιά δεν είναι άλλη από την Ελισάβετ Σπανού.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί και η σχέση τους χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τους θέλουν να ετοιμάζουν και το επόμενο βήμα στη ζωή τους, δηλαδή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελισάβετ Σπανού και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεργάστηκαν πριν λίγες ημέρες και στο video clip του νέου single της τραγουδίστριας με τίτλο "Ο Τελευταίος Άνθρωπος" δια χειρός Φοίβου.
Στέλλα Καλλή: «Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με τον Πάριο!»
Το ανερχόμενο αστέρι του λαϊκού τραγουδιού, η Στέλλα Καλλή είναι καλεσμένη στο στούντιο του MTV και την εκπομπή «Movies & Stars» με τον Γιώργο Σατσίδη.
Αποκαλύπτει τις δυσκολίες και τα χτυπήματα που έχει δεχθεί στην πορεία προς την δόξα, αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το Γιάννη Πάριο και σχολιάζει επικριτικά την άποψη του Βαλάντη ότι ο Πάριος "πρέπει να αποσυρθεί!". Ακόμα, παραδέχεται ότι είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων και κατά του θεσμού της Eurovision! Τέλος ερμηνεύει a capella στο στούντιο την slow επιτυχία
«All by my self» της Σελίν Ντιόν- ερμηνεία που άκουσε ο Φοίβος απο τη Στέλλα και έτσι βρέθηκε στην Spicy!
«Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με τον Πάριο!»
«Είμαι των άκρων στον ερώτα! Αν ζω κάτι το ζω έντονα. Έχω ζήσει καταστροφικούς έρωτες με bad ending. Ωστόσο δεν υπήρξα ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτές τις φήμες γιατί με το που μου είπε ο Φοίβος ότι ο Γιάννης Πάριος σε άκουσε και συμφώνησε να πείτε μαζί ένα ντουέτο είχα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα: «Τι έχω να ακούσω τώρα με αυτή τη συνεργασία!». Επιβεβαιώθηκα δυστυχώς σύντομα. Ο Γιάννης Πάριος μου φέρθηκε τόσο καλά όσο κανείς άλλος και με βοήθησε πολύ. Μου αρέσουν οι λίγο μεγαλύτεροι άντρες...να έχουμε το πολύ 10 χρόνια διαφορά».
«Ο Βαλάντης έπρεπε να κρατήσει την άποψη του για τον εαυτό του»!
«Συμφωνώ με το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να δίνουν χώρο στους νέους αλλά διαφωνώ με το ότι βγαίνεις και λες τη γνώμη σου δημόσια. Την άποψή σου την κρατάς για εσένα και τους φίλους σου γιατί δεν αφορά και κανέναν η δίκη σου γνώμη σου... στην τελική! Ήταν υπερβολική η αντίδραση του. Οι ίδιοι και ο κόσμος θα αποφασίσουν πότε θα φύγουν από τον χώρο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί ο Γιάννης Πάριος με έβγαλε μπροστά. Δεν συμβαίνει συχνά».
«Είμαι υπερ των πλαστικών»!
«Έχω άψογη σχέση με την αισθητική και την περιποίηση. Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων. Είμαι όμως κατά της κατάχρησης και των παραμορφώσεων, το να γίνεις δηλαδή στο τέλος κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Κάτι έχω αλλάξει κάτι πάνω μου οπότε καλό είναι να είμαι ειλικρινής»!
«Δεν μου αρέσει η Eurovision»!
«Δεν θα πήγαινα Eurovision. Δεν μου ταιριάζει και δεν μου αρέσει, Είναι ένα πανηγύρι που δεν ξέρω αν θα ήθελα να πάω και να συμμετέχω. Το τραγούδι που θα πάει μου θυμίζει ένα παλιότερο που είχε συμμετάσχει και δεν ξέρω πως θα πάει. Μακάρι να πάει καλά, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στην Εurovision μπορείς να περιμένεις από την πρώτη έως την τελευταία θέση. Κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» !
deba έγραψε:εγώ γιατί το έχω πετύχει παραπάνω από αρκετές φορές κι εσείς όχι;
Για να είμαι ειλικρινής εγω ακούω αποκλειστικά Ντέρτι. Σφέρα έχω κάτι αιώνες να ακούσω και η αλήθεια είναι οτι εκεί (Ντέρτι) τόσες το έχω ακούσει. Μπορεί να φταίει το γεγονός οτι τον Νίνο τον θεωρούν πιο πολύ ποπ τραγουδιστή παρά λαικό.
H Kαλλή τελικά είναι 33.Έφυγε για σπουδές στην Αμερική στα 18.
Σύμφωνα με το βιογραφικο της έμεινε εκεί 6 χρόνια και σήμερα στην εκπομπή του Σατσίδη δήλωσε πως γύρισε στην Ελλάδα το 2004.Άρα 33.
stelios έγραψε:H Kαλλή τελικά είναι 33.Έφυγε για σπουδές στην Αμερική στα 18.
Σύμφωνα με το βιογραφικο της έμεινε εκεί 6 χρόνια και σήμερα στην εκπομπή του Σατσίδη δήλωσε πως γύρισε στην Ελλάδα το 2004.Άρα 33.
Γιαγιάκα...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ναι το ξέρω,19/6/1980 είναι!Και η Ελισάβετ Σπανού είναι το Φεβρουάριο του 1981.
Ναι το ξέρω,19/6/1980 είναι!Και η Ελισάβετ Σπανού είναι το Φεβρουάριο του 1981.
Όλους φακελωμένους τους έχεις...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη