Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είναι λες και έμεινε εκτός από το Επιστρέφω και μπορεί να νοσταλγούμε την δεκαετία του 90 αλλά μουσικά έχουμε προχωρήσει.
Περιμένεις μετά από 14 χρόνια να ακούσεις κάτι καινούργιο όχι να συνεχίσουν απο εκεί που σταμάτησαν επαναλαμβάνοντας τα ίδια.
Το ''Αγαπάω τα λάθος άτομα'' μπορεί να γίνει και σλόγκαν.Το ''Πληγωμένη μου Ελλάδα'' όμως κάνει trash το κομμάτι.Περιμένω τα υπόλοιπα κομμάτια.
Δεν μου αρέσει καθόλου! Περίμενα κάτι πιο δυνατό, ενα ζειμπέκικο, μια πονεμένη μπαλάντα, κάτι. Αυτό δεν ακούγεται καθόλου! Ας ελπίσουμε για μια καλύτερη συνέχεια!
stelios έγραψε:Το ''Πληγωμένη μου Ελλάδα'' όμως κάνει trash το κομμάτι
Και ο Καζαντζίδης ( δεν συγκρίνω τπτ ) έλεγε για πληγωμένες ελλάδες και τόσοι άλλοι αλλα trash δεν τα χαρακτήρισε κανείς ποτέ.
Και στο κάτω κάτω ο Καρράς είναι ρε παιδιά,αλήτικη καψούρα τραγουδούσε πάντα έτσι και τώρα..Σιγά.
Και ο Καζαντζίδης ( δεν συγκρίνω τπτ ) έλεγε για πληγωμένες ελλάδες και τόσοι άλλοι αλλα trash δεν τα χαρακτήρισε κανείς ποτέ.
Και στο κάτω κάτω ο Καρράς είναι ρε παιδιά,αλήτικη καψούρα τραγουδούσε πάντα έτσι και τώρα..Σιγά.
Μα δεν σου απαγορεύω να το βρίσκεις τέλειο,ούτε έκρινα όσους γουστάρουν το κομμάτι.Για μένα όμως είναι ακριβώς αυτό που είπα.
Μα δεν σου απαγορεύω να το βρίσκεις τέλειο,ούτε έκρινα όσους γουστάρουν το κομμάτι.Για μένα όμως είναι ακριβώς αυτό που είπα.
Δεν το βρήκα τέλειο βρε Στελιο,μου άρεσε και απλά είπα την αποψή μου. Και δεν το έγραψα κάπως η είπα πως μου το απαγορεύεις προς θεού δηλαδή.Ας μην κάνουμε κάθε μέρα την τρίχα τριχιά έλεος.Ειδικα σε γιούσερς που συμπαθώ δεν θα μίλαγα έτσι.άποψη ήταν.
Όπως και να έχει, μία mod δεν συμπεριφέρεται έτσι σε καμία περίπτωση!
Όταν ακούσω και τις 2 πλευρές θα ζήτησω και την τιμωρία μερικών γαρμπικών που έκαναν προσωπική επίθεση στον slim.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη