Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Gshore έγραψε:Θα παω μετα απο μια 3ετια 4ετια και 'γω 2η βδομαδα λογικα....ελπιζω μονο να μη μας πλακωσει στα κοινωνικα... :sad:
Μην επηρεάζεσαι πάντως από τα σχόλια μας εδώ μέσα, είναι αναλόγως τα κέφια του. Δεν το παρακάνει συνήθως, ελπίζω να είσαι τυχερός! :thumbup:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

manosb77 έγραψε:Τραγική πιστεύω επιλογή να βγαίνει με ξένο κομμάτι... Δεν κολλάει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνει έναρξη με τις 48 ώρες μαζί και να ξεκινήσουν με ξένα κομμάτια και μόλις φύγουν να ξεκινήσει τα δικά του. Δεν μου κάθεται αλλιώς.

Επιβεβαίωνω ότι έχει τραπέζια για πρεμιέρα... Μόλις εκλεισα
Εγώ πάντως μόλις άκουσα για 48 ώρες ήμουν σίγουρος ότι όλο και κάποιο κομμάτι θα του θυμίσουν και θα βάλει πάλι ξένο κομμάτι μετά από 3-4 χρόνια. Τώρα για να κάνει έναρξη με αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι γνωστό και ευρύτερα αποδεκτό. Επίσης μπορεί να ισχύει αυτό που λες με την έννοια να υπάρχει μια συνοχή μετά τις 48 ώρες αν και νομίζω ότι θα βγαίνουν πρώτοι πριν από την Ειρήνη και την Πωλίνα. Περιμένετε να το ακούσουμε πρώτα, μπορεί μαζί με τη χορογραφία να είναι εντυπωσιακή η έναρξη. Στη τελική πότε ήταν καθαρά μπουζούκια ο Νότης; Αν δεν σας αρέσει και θέλετε κλαπατσίμπαλα να πάτε στο Μίμο!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εν τω μεταξύ στην σελίδα του μαγαζιού έγραψαν ότι ξεκίνησαν τις κρατήσεις για 18-19/12.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Εν τω μεταξύ στην σελίδα του μαγαζιού έγραψαν ότι ξεκίνησαν τις κρατήσεις για 18-19/12.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις το μαγαζί σου από το να λες ότι είσαι sold-out ένα μήνα πριν; :lol: Scorpion, σου άρεσε εσένα η επιλογή για έναρξη;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ναι στο μαγαζί μη ψάχνεται μόνο από τρίτους παιδιά για κρατήσεις..Τώρα για το πρόγραμμα μη το προδικαζουμε και επηρεαζουμε το κόσμο..Εφόσον βγενει με ξενο κομμάτι μπορεί να το παντρέψει με τα ρυθμικά (δώσε ένα τέλος, γυφτισα μερα κλπ) κι σταδιακά να το παει ερωτικά και για το τέλος να αφήσει λιγα κοινωνικά . Υπάρχει και το πιο κακό σενάριο βέβαια να το παει μετά την εισαγωγή κοινωνικό και να τραβήξει αρκετά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εν τω μεταξύ στην σελίδα του μαγαζιού έγραψαν ότι ξεκίνησαν τις κρατήσεις για 18-19/12.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις το μαγαζί σου από το να λες ότι είσαι sold-out ένα μήνα πριν; :lol: Scorpion, σου άρεσε εσένα η επιλογή για έναρξη;
Ακόμα δεν ξέρω ποιο τραγούδι είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει. Μόλις μάθω θα μπορώ να πω.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Ακόμα δεν ξέρω ποιο τραγούδι είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει. Μόλις μάθω θα μπορώ να πω.
Α το καταπληκτική επιλογή που είχες πει ήταν ειρωνικό ή αναφερόταν στο Καλέ μου Άγγελε;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το καταπληκτική επιλογή το είχα γράψει για το Καλέ μου Αγγελε ως επιλογή για χορογραφία. Δεν είπα για τραγούδι έναρξης απ όσο θυμάμαι.
bebest

Πάντως η μία χορογραφία συνήθως κλείνει το πρώτο πρόγραμμα..Οπωτε είτε έναρξη είτε κλείσιμο πρόγραμματος θα είναι το κομμάτι..Επίσης καλό είναι να το εκμεταλλευτει και σαν σινγκλ και με ένα κλιπ..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πάντως να λέμε και την αλήθεια είναι ακραία επιλογή να βγει με ξένο κομμάτι. Άλλο να το έχει στο πρόγραμμα και άλλο να κάνει έναρξη με αυτό. Τον βλέπω να αλλάζει άποψη ή να το αλλάζει γενικότερα το τραγούδι έναρξης κάποια στιγμή.
bebest

Βασικα θα παρουσιάζει τη κίνηση σα καινοτομία αλλά κατά βάση δείχνει ότι ο δίσκος δεν έχει τραγούδι δυνατό για έναρξη..Και ο Έλληνας μπορεί να ξεχώρισε αλλά δεν είναι ότι έβγαινε καί έπεφτε το μαγαζί πέρυσι..Κατά τα άλλα ανέβηκε μια φώτο στο fb από πρόβες ο Νότης φαίνεται πίσω...αραχτός :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Χαχαχαχα πράγματι φοβερό στιγμιότυπο από τις πρόβες! Γεμάτος ενέργεια ο Νότης! Εντάξει για το τραγούδι υποθέσεις κάνουμε, γενικότερα μπορεί να έχει ένα concept στο μυαλό του και να ταιριάζει, αλλά είναι αυτό που λες bebest, χαμό δεν πρόκειται να κάνει. Με κόβω να μην πατάω για πρώτη φορά φέτος :lol:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τη φωτογραφία που φαίνεται ο Νότης στις πρόβες;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

jdarmody έγραψε:Χαχαχαχα πράγματι φοβερό στιγμιότυπο από τις πρόβες! Γεμάτος ενέργεια ο Νότης! Εντάξει για το τραγούδι υποθέσεις κάνουμε, γενικότερα μπορεί να έχει ένα concept στο μυαλό του και να ταιριάζει, αλλά είναι αυτό που λες bebest, χαμό δεν πρόκειται να κάνει. Με κόβω να μην πατάω για πρώτη φορά φέτος :lol:
Νταξει εγώ δε μπορώ να διανοηθώ χρόνια που να μην πάω καθόλου..Σίγουρα όμως θέλω μια αλλαγή στο πρόγραμμα μη ακούω κάθε φορά 90% τα ίδια..Όσο για το κομμάτι μπορεί να ν και καλή επιλογή αλλά μη περιμένουν ότι θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.,
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τη φωτογραφία που φαίνεται ο Νότης στις πρόβες;;;
Εικόνα
Aυτήν την φωτό νομίζω λένε, την οποία ανέβασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μετά την ανέβασε το μαγαζί. Δεν φαίνεται να είναι ο Νότης στο βάθος, εκτός κι αν είναι αυτός με γυρισμένη πλάτη.
Υ.Γ.: Τελικά οι καναπέδες δεν έφυγαν από μπροστά, όπως λέγανε;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Έχεις δίκιο Scorpion δεν πρέπει να είναι ο Νότης.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Θέρμανση δεν έχουν εκεί μέσα και είναι όλοι σαν να βρίσκονται στη Σιβηρία;Θα φωνάζει πάλι ο αρχηγός.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Σήμερα η Cobalt ανέβασε πάλι clips του Νότη.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Σημερα το menu εχει Fantasia Live...και θα σας φερω φρεσκα νεα ... :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
bebest

Αντε μακάρι να έχουμε νέα..Εγώ θα πήγαινα από Δευτέρα πάντως να μαι και σίγουρος ότι θα τραγουδήσει :lol:
Απάντηση