Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manosb77 έγραψε:Τραγική πιστεύω επιλογή να βγαίνει με ξένο κομμάτι... Δεν κολλάει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνει έναρξη με τις 48 ώρες μαζί και να ξεκινήσουν με ξένα κομμάτια και μόλις φύγουν να ξεκινήσει τα δικά του. Δεν μου κάθεται αλλιώς.
Επιβεβαίωνω ότι έχει τραπέζια για πρεμιέρα... Μόλις εκλεισα
Εγώ πάντως μόλις άκουσα για 48 ώρες ήμουν σίγουρος ότι όλο και κάποιο κομμάτι θα του θυμίσουν και θα βάλει πάλι ξένο κομμάτι μετά από 3-4 χρόνια. Τώρα για να κάνει έναρξη με αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι γνωστό και ευρύτερα αποδεκτό. Επίσης μπορεί να ισχύει αυτό που λες με την έννοια να υπάρχει μια συνοχή μετά τις 48 ώρες αν και νομίζω ότι θα βγαίνουν πρώτοι πριν από την Ειρήνη και την Πωλίνα. Περιμένετε να το ακούσουμε πρώτα, μπορεί μαζί με τη χορογραφία να είναι εντυπωσιακή η έναρξη. Στη τελική πότε ήταν καθαρά μπουζούκια ο Νότης; Αν δεν σας αρέσει και θέλετε κλαπατσίμπαλα να πάτε στο Μίμο!!
Ναι στο μαγαζί μη ψάχνεται μόνο από τρίτους παιδιά για κρατήσεις..Τώρα για το πρόγραμμα μη το προδικαζουμε και επηρεαζουμε το κόσμο..Εφόσον βγενει με ξενο κομμάτι μπορεί να το παντρέψει με τα ρυθμικά (δώσε ένα τέλος, γυφτισα μερα κλπ) κι σταδιακά να το παει ερωτικά και για το τέλος να αφήσει λιγα κοινωνικά . Υπάρχει και το πιο κακό σενάριο βέβαια να το παει μετά την εισαγωγή κοινωνικό και να τραβήξει αρκετά..
Πάντως η μία χορογραφία συνήθως κλείνει το πρώτο πρόγραμμα..Οπωτε είτε έναρξη είτε κλείσιμο πρόγραμματος θα είναι το κομμάτι..Επίσης καλό είναι να το εκμεταλλευτει και σαν σινγκλ και με ένα κλιπ..
Πάντως να λέμε και την αλήθεια είναι ακραία επιλογή να βγει με ξένο κομμάτι. Άλλο να το έχει στο πρόγραμμα και άλλο να κάνει έναρξη με αυτό. Τον βλέπω να αλλάζει άποψη ή να το αλλάζει γενικότερα το τραγούδι έναρξης κάποια στιγμή.
Βασικα θα παρουσιάζει τη κίνηση σα καινοτομία αλλά κατά βάση δείχνει ότι ο δίσκος δεν έχει τραγούδι δυνατό για έναρξη..Και ο Έλληνας μπορεί να ξεχώρισε αλλά δεν είναι ότι έβγαινε καί έπεφτε το μαγαζί πέρυσι..Κατά τα άλλα ανέβηκε μια φώτο στο fb από πρόβες ο Νότης φαίνεται πίσω...αραχτός
Χαχαχαχα πράγματι φοβερό στιγμιότυπο από τις πρόβες! Γεμάτος ενέργεια ο Νότης! Εντάξει για το τραγούδι υποθέσεις κάνουμε, γενικότερα μπορεί να έχει ένα concept στο μυαλό του και να ταιριάζει, αλλά είναι αυτό που λες bebest, χαμό δεν πρόκειται να κάνει. Με κόβω να μην πατάω για πρώτη φορά φέτος
jdarmody έγραψε:Χαχαχαχα πράγματι φοβερό στιγμιότυπο από τις πρόβες! Γεμάτος ενέργεια ο Νότης! Εντάξει για το τραγούδι υποθέσεις κάνουμε, γενικότερα μπορεί να έχει ένα concept στο μυαλό του και να ταιριάζει, αλλά είναι αυτό που λες bebest, χαμό δεν πρόκειται να κάνει. Με κόβω να μην πατάω για πρώτη φορά φέτος
Νταξει εγώ δε μπορώ να διανοηθώ χρόνια που να μην πάω καθόλου..Σίγουρα όμως θέλω μια αλλαγή στο πρόγραμμα μη ακούω κάθε φορά 90% τα ίδια..Όσο για το κομμάτι μπορεί να ν και καλή επιλογή αλλά μη περιμένουν ότι θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.,
johnytzitzi έγραψε:Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τη φωτογραφία που φαίνεται ο Νότης στις πρόβες;;;
Aυτήν την φωτό νομίζω λένε, την οποία ανέβασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μετά την ανέβασε το μαγαζί. Δεν φαίνεται να είναι ο Νότης στο βάθος, εκτός κι αν είναι αυτός με γυρισμένη πλάτη.
Υ.Γ.: Τελικά οι καναπέδες δεν έφυγαν από μπροστά, όπως λέγανε;