Νατάσα Θεοδωρίδου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

supernatural22 έγραψε:
minerboh έγραψε: Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...
Όχι,το αντίθετο,ότι ο συνθέτης επιλέγει τα τραγούδια πάντα!Το "Η ζωή μου έρωτας" είχε καλά κομμάτια αλλά λίγα!Αν είχε ακόμα 5 κομμάτια,θα ήταν πολύ καλός δίσκος!
Δεν συμφωνώ.Ήταν από τους χειρότερους που έχει βγάλει.
I like people too much or not at all.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

M'άρεσαν τα 7 στα 8.Μόνο το "Ρωτάς" δεν μ''αρεσε!Ίσως μερικούς τους πείραξε ότι υπήρχαν 2 ντουέτα,σε δίσκο με μόλις 8 κομμάτια.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Chronisgreek έγραψε:ποιο? :fan:
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις
τα χεις χαμένα, ανησυχώ για σένα...
Αφιερωμένο στο Νατασάκι με αγάπη.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

stelios έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
minerboh έγραψε: Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...
Όχι,το αντίθετο,ότι ο συνθέτης επιλέγει τα τραγούδια πάντα!Το "Η ζωή μου έρωτας" είχε καλά κομμάτια αλλά λίγα!Αν είχε ακόμα 5 κομμάτια,θα ήταν πολύ καλός δίσκος!
Δεν συμφωνώ.Ήταν από τους χειρότερους που έχει βγάλει.

Αν είχε ακόμα 5 πολύ καλά τραγούδια, τότε θα ήταν ένας δίσκος με 5μιση πολύ καλά τραγούδια. 5 1/2 στα 13 δεν πιάνει καν τη βάση! Άρα θα εξακολουθούσε να ήταν από τους χειρότερους της! :fan:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

η Πεγκυ και η Νατασα ειχαν 1-2 δισκουσ στη καριερα τους που ηταν αστα να πανε
Παρε ανασα και παμε...
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

antidoto έγραψε:η Πεγκυ και η Νατασα ειχαν 1-2 δισκουσ στη καριερα τους που ηταν αστα να πανε
Και ποιος δεν έχει; Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τραγουδιστή (με κάμποση δισκογραφία) που να μην έχει μία ατυχή στιγμή.
Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνεται
supernatural22

Η Πέγκυ είχε τους 2 πρώτους δίσκους μέτριους.Ειδικά ο πρώτος που είχε το "Αν πας με άλλη".Οι επόμενοι δίσκοι της είχαν πολύ καλά κομμάτια,απλά δεν έκαναν όλα τα κομμάτια, επιτυχία σε μερικούς δίσκους.Ακόμα και το Τρέξε που θεωρείται μέτριος δίσκος είχε διαμάντια,όπως "Στον ουρανό","Να'ρθεις", και φυσικά την υπέροχη "Ιθάκη".Για τη Νατάσα θεωρώ μέτριους δίσκους το "Έχω μια αγκαλιά",το οποίο είχε μόνο τα 3 πολύ καλά κομμάτια ("Δεν επιτρέπεται","Έχω μια αγκαλιά","Τελικά δεν αξίζεις τίποτα),και τα υπόλοιπα εντελώς μέτρια έως αδιάφορα.Και ο δίσκος "Νατάσα" με Κυριάκο Παπαδόπουλο/Ηλία Φιλίππου,εκτός από "Πάλι","Δεν θέλω τίποτα" και "Να μ'αγαπάς",τα υπόλοιπα κομμάτια πέρασαν αδιάφορα.
minerboh

supernatural22 έγραψε:Η Πέγκυ είχε τους 2 πρώτους δίσκους μέτριους.Ειδικά ο πρώτος που είχε το "Αν πας με άλλη".Οι επόμενοι δίσκοι της είχαν πολύ καλά κομμάτια,απλά δεν έκαναν όλα τα κομμάτια, επιτυχία σε μερικούς δίσκους.Ακόμα και το Τρέξε που θεωρείται μέτριος δίσκος είχε διαμάντια,όπως "Στον ουρανό","Να'ρθεις", και φυσικά την υπέροχη "Ιθάκη".Για τη Νατάσα θεωρώ μέτριους δίσκους το "Έχω μια αγκαλιά",το οποίο είχε μόνο τα 3 πολύ καλά κομμάτια ("Δεν επιτρέπεται","Έχω μια αγκαλιά","Τελικά δεν αξίζεις τίποτα),και τα υπόλοιπα εντελώς μέτρια έως αδιάφορα.Και ο δίσκος "Νατάσα" με Κυριάκο Παπαδόπουλο/Ηλία Φιλίππου,εκτός από "Πάλι","Δεν θέλω τίποτα" και "Να μ'αγαπάς",τα υπόλοιπα κομμάτια πέρασαν αδιάφορα.
Επι προσωπικού πάντα φάσματος θεωρώ απο μέτριες ως κακιές δουλειές τα κάτωθι
Πέγκυ: Νόημα, Ένα και το Ευαίσθητη 'η Λογική aka Το νεκροταφείο.
Νατάσσα: Ως Εκεί Που η Καρδιά Μπορεί να Αντέξει,Νατάσσα, Κόκκινη Γραμμή (προφανώς κάποιος απο τη Σόνυ νόμιζε οτι τρώμε κουτόχορτο και διαφήμισε το δίσκο ως νέος δίσκος με 10(!) νέα κομμάτια ενώ τα νέα κομμάτια ήαν εφτά) και το προτελευταίο με τα 8 κομμάτια. Είναι ντροπή να βγάζουν μια μυξοριξιά για μια Νατάσσα και την ίδια στιγμή να βγάζουν αρτιμελείς δίσκους σε κάτι κοριτσόπουλα απο το χ σφάχτον που ακούστηκε το ονομά τους λόγω της όποιας κόντρας είχαν με το Θεοφάνους και δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ούτε ενα μικρό πρόσκαιρο σουξέ, πόσο μάλλον τις επιτυχιάρες της Νατάσσας.
stelios

Απο τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι "Για κανένα".
Εικόνα
stelios

Εικόνα
Στη Θεσσαλονίκη καλοπερνάει η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια ανέβηκε στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να απολαύσει από κοντά την καλή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη Μαρινέλλα.

Και επειδή είναι γνωστή η αδυναμία της Ελένης στο καλό φαγητό, η Νατάσα φρόντισε γι’ αυτό! Οι δυο τους, παρέα με τη Μαρινέλλα πήγαν σε ένα από τα πιο νόστιμα μαγαζιά της περιοχής.

Κατενθουσιασμένη μάλιστα η Ελένη έγραψε στο Twitter της: «Λοιπόν παιδιά η Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη όπως πάντα! Ο ήλιος έλαμπε και όλος ο κόσμος ήταν παραλία! Η Νατασούλα με πήγε σε ένα μαγαζί με γεύσεις», ενώ «ανέβασε» και μια φωτογραφία με την ίδια, τη Νατάσα αλλά και τη Μαρινέλλα.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Μα κοίτα χαρά! :biggrin:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

supernatural22

Φωνάρα στο live η Νατάσα,πολύ καλύτερη από το cd.Και το "Θα'ρθω να σε δω" είναι κομματάρα!!!!!!
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

minerboh έγραψε: Επι προσωπικού πάντα φάσματος θεωρώ απο μέτριες ως κακιές δουλειές τα κάτωθι
Πέγκυ: Νόημα, Ένα και το Ευαίσθητη 'η Λογική aka Το νεκροταφείο..
:surprised: Αν εξαιρέσεις το ΕΝΑ τα υπόλοιπα τα λατρεύω....!
minerboh

chris3m έγραψε:
minerboh έγραψε: Επι προσωπικού πάντα φάσματος θεωρώ απο μέτριες ως κακιές δουλειές τα κάτωθι
Πέγκυ: Νόημα, Ένα και το Ευαίσθητη 'η Λογική aka Το νεκροταφείο..
:surprised: Αν εξαιρέσεις το ΕΝΑ τα υπόλοιπα τα λατρεύω....!
Τι να σου πω Chris3m μου. Τα γούστα μου βλέπεις....
Eμένα ειδικά το Νεκροταφείο ειδικά με ξενέρωσε πολύ!
:wink:
stelios

Εικόνα
Εικόνα
supernatural22

Πιο νέα φαίνεται η Νατάσα από την Έλενα.Θα ήταν ωραίο να συνεργάζονταν!
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

ωραία η Νατάσα εδώ όντως! και με τα χρωματιστά παντελόνια που τα βλέπεις παντού φέτος
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

supernatural22 έγραψε:Πιο νέα φαίνεται η Νατάσα από την Έλενα.Θα ήταν ωραίο να συνεργάζονταν!
Όχι φέτος θα είναι με την Δέσποινα. :fan:
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
το κλείσαμε εμείς...εκείνες δεν ξέρουμε αν το γνωρίζουν...λεπτομέρεια :lol:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Απάντηση