Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η συνέντευξη στο θέμα ο ορισμός του μια από τα ίδια. Αύριο λογικά πάντως θα έχει ενδιαφέρον..
Τώρα το κομμάτι αν κατάλαβα καλά το σχόλιο του Γκογοου πρόκειται να κυκλοφορήσει..Επίσης κατάλαβε κανείς αν εννοει ότι το κάνουμε και ν χορευτικό σημαίνει ότι θα γίνει χορόγραφια ή ότι με μία διαφορετική ενορχήστρωση γίνεται ρυθμικό? ?
Εντάξει δεν περιμέναμε κάτι από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, τουλάχιστον δεν είπε (ή δεν έβαλαν) αυτό που είπε στο Θέμο. Όσον αφορά τα κομμάτια που θα γίνουν ντουέτα με 48ώρες, τα ήθελα στο πρόγραμμα του Νότη, ελπίζω να έχουν ενδιαφέρον και έτσι. Την προηγούμενη φορά είχαν αποπειραθεί να ρεμιξάρουν το ''Χειμώνας είναι'', αλλά δεν νομίζω ότι απέδωσε. Θα ήταν ωραίο ντουέτο κι αυτό πάντως.
Scorpion86 έγραψε:Απ ότι μου είπαν τραγούδι έναρξης θα είναι το "Να σταθώ στα πόδια μου" και μετά θα βγαίνει το μπαλέτο για το "Καλέ μου Αγγελε".
Μετα το "Να σταθω στα ποδια μου" χθες εβαζαν αμεσως μετα το "εγω ειμαι Ελληνας"...πιστευω οτι το "καλε μου αγγελε" το κραταει για κλεισιμο 1ου προγραμματος...δν ξερω...
Αμέσως μετά το σόλο της λύρας στο "Να σταθώ στα πόδια μου" θα μπαίνει ψιλοακαπέλα ο Νότης στο ρεφρέν του "Μα εγώ είμαι Έλληνας"!
Το "Καλέ μου άγγελε" θα το λέει λίγο αργότερα.
Αρα λογικά θα βγενει με αυτό το κρητικό που θα το μπερδεύει με το Μα εγώ είμαι Έλληνας..Και το Καλέ μου αγγελε η στο κλείσιμο η κάπου στ μέση και να κλείνει μαζί με 48 ώρες το αγγλόφωνο η γυφτισα μερα..
Διαφωνώ με το σκεπτικό να αποκαλύπτουμε στοιχεία του προγράμματος πριν αυτό φανερωθεί στον κόσμο.
Δείχνει να μη ''σεβόμαστε'' τους κόπους των ανθρώπων που επιμελούνται του σχήματος.
Γιατί εκμεταλλευόμαστε την καλοσύνη κάποιων που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τις πρόβες;
Δεν καταλαβαίνετε οτι,έτσι, χάνεται η όποια μαγεία υπάρχει;
Σε λίγο θα μας τα τραγουδήσετε κιόλας;
Αυτό πάλι που τα κρύβατε τόσο καιρό, ενώ όλοι ξέραμε ότι θα τα πείτε τελευταία βδομάδα..Καλά όχι ότι τα γνωρίζατε κιόλας ακριβώς. Κρατάμε λοιπόν μια ακόμα κοινωνική έναρξη χωρίς να ξέρουμε ακόμα πόσο θα τραβάει. Την μόνη αναμενόμενη χορογραφία από τον Μαζί, το Καλέ μου Άγγελε, έπρεπε να την κρατήσουμε επτασφράγιστο μυστικό; Καλή επιλογή πάντως και λογικά θα είναι στο κλείσιμο του πρώτου προγράμματος. Τα ντουέτα με τις 48ώρες μου φαίνονται λίγο ''ξεκάρφωτα'' προς το παρόν, αλλά οκ.