Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
NARKOTIKO

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

Μου αρεσουν τα κουπλε.αδυναμο το ρεφρεν

Ωραιο κλιπ!
Ψυχή για τα σίδερα...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

nai ta couple exoun kati to atmosfairiko enw to refrain ena bareto makry prama...
Άβαταρ μέλους
stathis2b_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b_ »

Συμπαθητικό
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

NARKOTIKO έγραψε:Μου αρεσουν τα κουπλε.αδυναμο το ρεφρεν

Ωραιο κλιπ!
Συμφωνώ. :thumbup:
I like people too much or not at all.
stelios

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο η Έλλη δίνει το ρυθμό σε ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε και συνεχίζεται δυναμικά!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Αν έχω καταλάβει σωστά ξεκίνησε αρχές Νοέμβρη κάθε Πέμπτη με τον Νίνο Παρασκευή/Σάββατο. Μετά διαδέχτηκαν τον Νίνο οι ''Μέλισσες'' και η Έλλη συνέχισε σταθερά τις Πέμπτες και τώρα που τελείωσαν οι ''Μέλισσες'' συνεχίζει Πεμ/Παρ/Σαβ. Μπράβο, μια χαρά πάει. :thumbup:

Ωραίο στέκι έχουν φτιάξει στο ''Cabaret'' από εποχής Onirama. :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Η Έλλη Κοκκίνου σε ένα μοναδικό live στο Abu Dhabi για την υποστήριξη του Make-A-Wish!
Εικόνα

Στο Abu Dhabi θα ταξιδέψει η Έλλη Κοκκίνου…
Η Έλλη Κοκκίνου λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου τραγουδιού της “Ας φταίω πάντα εγώ” θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να βρεθεί στο μακρινό Abu Dhabi.
Τι θα κάνει εκεί; Θα πραγματοποιήσει ένα live για λογαριασμό του Make-A-Wish. Συγκεκριμένα, στις 16/4, ημέρα Πέμπτη, λίγο μετά τις 8 η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή για μια ελληνική βραδιά με διασκέδαση και κέφι μέχρι το πρωί.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:
“Απολαύστε την Έλλη Κοκκίνου ζωντανά στο Αμπού Ντάμπι σε μια ελληνική βραδιά, την Πέμπη 16 Απριλίου και βοηθήστε μας να στηρίξουμε την μη κερδοσκοπική οργάνωση Κάνε-Μια-Ευχή. Tα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση!”
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
stelios

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

5 βραδιές και σήμερα πάμε CABARET στο Κολωνάκι.Μετά πάμε αλλού...με το CABARET...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

...και το «Cabaret» θα κατέβει στο «Romeo» την πρώτη βδομάδα του Μαΐου μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama.
http://www.athinorama.gr/nightlife/arti ... id=2505988
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

panosif έγραψε:...και το «Cabaret» θα κατέβει στο «Romeo» την πρώτη βδομάδα του Μαΐου μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama.
http://www.athinorama.gr/nightlife/arti ... id=2505988
Ωραίο σχηματάκι,καλοκαιρινο :biggrin:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

einai k to magazi pou thn anedeixe to 2003!
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Μετά την επιστροφή του Πλούταρχου στο ''Ποσειδώνιο'', επιστροφή της Έλλης στο πρώην ''Romeo'' νυν ''Cabaret'' λοιπόν! :525807:

Πλούταρχος, Δέσποινα - Ρόκκος, Καίτη, Έλλη...με ενδιαφέρον αρχίζει η καλοκαιρινή περίοδος! :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Το Romeo το είχε ο πρώην άντρας της!Να το έχει ακόμα?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Το Cabaret στο Κολωνάκι ανήκει στον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη οπότε λογικά αυτός αγόρασε και το παλιό Romeo.
stelios

Έλλη Κοκκίνου: «Κάνω υπομονή τώρα που λείπει ο Γιώργος»
Εικόνα

Έλλη Κοκκίνου: «Κάνω υπομονή τώρα που λείπει ο Γιώργος»

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ
11/04/2015 10:00:43 πμ

elli kokkinou people 96 1Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στο People –που περνά το Πάσχα στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι, λόγω μιας συναυλίας που είχε εκεί- αλλά και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη που μετρά 4 χρόνια πλέον.

Με το σύντροφό σου, Γιώργο Μπόγρη, συμπληρώσατε τέσσερα χρόνια μαζί. Έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που κρατάει ζωντανή τη σχέση σας;

Αλήθεια, δεν ξέρω! Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που κάνουμε και μας έχει κρατήσει μαζί αυτά τα τέσσερα χρόνια και μέσα από πολλές δυσκολίες που έχουμε περάσει. Το ότι γελάμε πολύ μαζί; Θεωρώ πως το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση και ιδίως όταν ο άλλος είναι μακριά, καθώς από μόνο του αυτό το γεγονός είναι δύσκολο.

Το σύντροφό σου τον γνώρισες μετά το χωρισμό σου. Φοβήθηκες να μπεις σε μια νέα σχέση;

Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, έχει τελειώσει όλο αυτό μέσα σου, έχει σπάσει καιρό πριν. Η σχέση μου με τον Γιώργο δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη. Πέρασαν μήνες. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν φοβάμαι κι αυτό αποδεικνύεται, καθώς πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν το περίμενα όλο αυτό με τον Γιώργο και τελικά τα ωραιότερα πράγματα γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Όταν αυτό έρχεται ξαφνικά και σου δείχνει μια νέα πρόταση ζωής στην καθημερινότητά σου, λες «γιατί όχι;». Από τη στιγμή που αυτό έχει αποδειχτεί πως είναι δυνατό και σταθερό γιατί όχι;
Εικόνα
Τους τελευταίος μήνες ο Γιώργος παίζει σε ομάδα του εξωτερικού. Υπήρξε περίοδος που η χιλιομετρική απόσταση στάθηκε εμπόδιο στη σχέση σας ή μπορεί να σας αναζωογόνησε κιόλας;

Όχι, δεν αναζωπύρωσε τη σχέση μας. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι θετικό να έχει να δει το σύντροφό του πέντε μήνες, αλλά για μένα δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε αναζωπυρωτικό. Κάνω υπομονή!

Πώς αντέδρασες όταν σου ανακοίνωσε ότι θα πάρει μετεγγραφή;

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φρενάρω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου σε κάτι που θα ήταν θετικό για τον ίδιο. Άρα πολύ ψύχραιμα του είπα να μην το συζητήσει και να φύγει για το εξωτερικό, να κάνει το καλύτερο για εκείνον. Προσωπικά αυτό του έχω πει και για του χρόνου, να πάει όπου είναι καλύτερα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, αγαπάς όλα αυτά που κάνει και τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει. Τουλάχιστον το επάγγελμά του οφείλεις να το σεβαστείς. Γνώριζα πολύ καλά πως ένας αθλητής μπορεί σήμερα να παίζει εδώ κι αύριο να φύγει για την Αυστραλία.

Πρόσφατα ο σύντροφός σου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση σας και, μάλιστα, δήλωσε πως τον βοήθησες και ως αθλητή και ως άνθρωπο, τον έκανες να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες και να μην παρασύρεται. Ένιωσες μια μικρή δικαίωση σε σχέση με όσα σου χρέωναν για την επαγγελματική του πορεία;

Πιο πολλά άκουγα στις αρχές της σχέσης μας. Πάντα είναι γλυκό να μιλάει κάποιος ωραία για σένα. Σίγουρα αισθάνομαι όμορφα, αλλά δεν το χρειάζομαι για επιβεβαίωση, ούτε σαν δικαίωση. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πούνε.

Εσένα τι σου έχει μάθει ο Γιώργος;

Να αγαπάω τον εαυτό μου και να είμαι λίγο πιο χαλαρή. Αυτά τα δύο πράγματα που είναι πολύ σημαντικά.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας;

Το γεγονός πως είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί είναι ένα μεγάλο βήμα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα
stelios

Η απίστευτη δήλωση Κοκκίνου: "Τα τελευταία δύο χρόνια δεν πέρασα καλά. Δεν ήμουν ευτυχισμένη"
Εικόνα
Συνέντευξη στο περιοδικό «People» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου και εκτός των άλλων μίλησε για την αλλαγή της δισκογραφικής της εταιρίας και τον νέο δίσκο που ετοιμάζει....

Πιο αναλυτικά, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Μεγαλώνοντας έχεις ανάγκη να κάνεις διαφορετικά πράγματα, εξελίσσεσαι και θέλεις να πας παραπέρα κι αυτό το οφείλω στον εαυτό μου. Δεν δουλεύω μόνο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά γιατί αγαπάω πολύ το τραγούδι και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν έκανα αυτό που ήθελα ή έτσι όπως το ήθελα. Υπήρξαν στιγμές που καταπιέστηκα για να κάνω πράγματα κι έτσι τα έβαλα κάτω να δω τι μου αρέσει και τι όχι προκειμένου να τα αλλάξω. Τελικά άλλαξα πολλά και συνεχίζω να αλλάζω πράγματα. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν πέρασα καλά, δεν ήμουν ευτυχισμένη».

http://www.newspistol.com/article.php?i ... I4.twitter
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Πως να περάσεις καλά Έλλη μου,με 3 μόνο τραγούδια που σου έδωσε ο Φοίβος μέσα σε 3 χρόνια?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση