Καλά μη μου συγχίζεσαι χρονιάρες μέρες... Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη!minerboh έγραψε:Το μάθαμε απο όπου θέλαμε και λογαριασμό δεν θα δώσουμε.MusicLover έγραψε:Aυτό από που το μάθαμε ακριβώς είπαμε;;;minerboh έγραψε:και τώρα μαθαίνουμε οτι θα τον πάει και αυτόν (τον Βασίλη Καρρά) με ψηφιακές κυκλοφορίες.
Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Kόψε κάτι.MusicLover έγραψε:Έβγαλε πρόσφατα κ πάει πάρα πολύ καλά. Ε φωτογράφιση για περιοδικό είναι τι θες; Τόσες έχει κάνει κ η Δέσποινα..manos έγραψε:Lyssa kakia pia me tis fotografies...vgale kana tragoudi kyra mou..alliws gine montelo!

I like people too much or not at all.
Αληθώς ο Κύριος.MusicLover έγραψε:Καλά μη μου συγχίζεσαι χρονιάρες μέρες... Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη!minerboh έγραψε:Το μάθαμε απο όπου θέλαμε και λογαριασμό δεν θα δώσουμε.MusicLover έγραψε:Aυτό από που το μάθαμε ακριβώς είπαμε;;;minerboh έγραψε:και τώρα μαθαίνουμε οτι θα τον πάει και αυτόν (τον Βασίλη Καρρά) με ψηφιακές κυκλοφορίες.
Δεν συγχίζομαι έτσι εύκολα αγαπητό μου, το ποιός συγχίζεται οταν κάποιιος θίγει το συνθέτη των επιτυχιών φαίνεται απο μίλια μακριά.

MusicLover έγραψε:Έβγαλε πρόσφατα κ πάει πάρα πολύ καλά. Ε φωτογράφιση για περιοδικό είναι τι θες; Τόσες έχει κάνει κ η Δέσποινα..manos έγραψε:Lyssa kakia pia me tis fotografies...vgale kana tragoudi kyra mou..alliws gine montelo!
''ksespaw'' giati th sympatho th spanou k de mou aresei h poreia pou exei parei ('h pou ths exei kanei o allos)...anti na mas deinei kommatia mas dinei fotografies....
H Despoina outos h allos mas dinei yliko opote no problem...
ase pou oi polles ''paparazzi'' fotografies apo psonia,pisines,voltes me apothoun....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Ο Καρράς στο προγραμμα του στην Θεσσαλονίκη θα λέει 3 κομμάτια από τον δίσκο με τον Φοίβο.
-
Καλά όσους και να φέρανε,τι βίντεο κλίπ είναι αυτό που κάνει τόσο καιρό για να βγεί?..Το "et" της Katy Perry νομίζουν πως φτιάχνουν? 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Diskos edw, diskos ekei, pou einai o diskos???stelios έγραψε:Ο Καρράς στο προγραμμα του στην Θεσσαλονίκη θα λέει 3 κομμάτια από τον δίσκο με τον Φοίβο.
-
Μου αρέσει που κάτω στην αφίσα γράφουν και τα τραγούδια τα οποία υπάρχει και η περίπτωση να έχει ακούσει ο κόσμοςstelios έγραψε:Live αυριο στην Κέρκυρα !

Αλλα λογικό.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Για το τραγούδι του Καρρά που λέτε ποιό είναι; Εκείνο το πρώτο που είχαν βγάλει πριν καιρό; Το είχα ακούσει μία φορά στο ράδιοφωνο αλλά δεν μου έχει μείνει τίποτα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Για το τραγούδι του Καρρά που λέτε ποιό είναι; Εκείνο το πρώτο που είχαν βγάλει πριν καιρό; Το είχα ακούσει μία φορά στο ράδιοφωνο αλλά δεν μου έχει μείνει τίποτα!
Life is a RollerCoaster...
χαχα δείτε το top comment αυτού του βίντεο.. έλεος 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Το κακό είναι πως υπάρχουν fans που τα λένε και τα πιστεύουν αυτά.ADAM2 έγραψε:χαχα δείτε το top comment αυτού του βίντεο.. έλεος

stelios έγραψε:Το κακό είναι πως υπάρχουν fans που τα λένε και τα πιστεύουν αυτά.ADAM2 έγραψε:χαχα δείτε το top comment αυτού του βίντεο.. έλεος

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη

[imghttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283806_606807199365890_2089443812_n.jpg][/img]

-
- Επικοινωνία:
χριστε μου!ο καρρας δεν ακουγεται!stelios έγραψε:
- fylakas_aggelos
Αχ πόσο κούκλα η Στέλλα Καλλή,τη λατρεύω!Αυτή μάλιστα έχει όλο το "πακέτο"!Η άλλη η Ελισάβετ Σπανού μόνο φωτογραφίσεις ξέρει να κάνει.Btw ο σύντροφός της πόσο βρωμιάρης παίζει να δείχνει!!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...