ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
Απ οτι βλεπω εισαι πολυ καλα ενημερωμενος!!Μπραβο!! :Psupernatural22 έγραψε:Το cd δεν κυκλοφόρησε ούτε σήμερα!Τα μέλη του fanclub το αγόρασαν από την εταιρεία στα 22e!Μάλλον στις 13/7 θα βγει το cd!
Πρωτον... αυτο με τα μελη του fanclub και την Sony ειναι τελειως ασχετο!!Ποτε δεν εγινε κατι τετοιο και ουτε προκειται να γινει.Ακομα κι αν ισχυε κατι τετοιο,δεν υπηρχε περιπτωση να το πουλησουν στην τιμη που αναφερεις!
Η διανομη του cd ξεκινησε σημερα,αρα μεσα στις επομενες μερες θα υπαρχει σε ολα τα δισκοπωλεια.Η τιμη του θα ειναι 9,99 euro!
Καλυτερα να γραφουμε μονο οταν ειμαστε σιγουροι και σωστα ενημερωμενοι...

1. Χαρηκα για τη γνωριμιαsupernatural22 έγραψε:1)Είμαι κοπέλα
2)Για το cd της Μαριάντας μου το είπε μια φίλη μου,που ότι λέει ισχύει,ποτέ δεν έχει πέσει έξω
3)Για το cd της Νατάσας απλά ακούστηκε,δεν ξέρω αν ήταν φήμη
2. Μαλλον αυτη θα ειναι η πρωτη φορα που θα πεσει εξω...
3. Δεν εγραψες ομως οτι απλα ακουστηκε,αλλα το εγραψες και με λεπτομερειες...
Μα το εξώφυλλο της Μαριάντας μου έστειλε η φίλη μου τη photo,και λέει ότι είναι summer edition,σε χάρτινη θήκηSofiana έγραψε:1. Χαρηκα για τη γνωριμιαsupernatural22 έγραψε:1)Είμαι κοπέλα
2)Για το cd της Μαριάντας μου το είπε μια φίλη μου,που ότι λέει ισχύει,ποτέ δεν έχει πέσει έξω
Το εξωφυλλο ειναι αυτο που εχεις βαλει στο post σου???supernatural22 έγραψε:Μα το εξώφυλλο της Μαριάντας μου έστειλε η φίλη μου τη photo,και λέει ότι είναι summer edition,σε χάρτινη θήκηSofiana έγραψε:1. Χαρηκα για τη γνωριμιαsupernatural22 έγραψε:1)Είμαι κοπέλα
Αν ειναι αυτο ειναι απλως μια φωτογραφια η οποια φτιαχτηκε απο εμας για την επισημη page της Μαριαντας στο facebook...!!!!
http://www.facebook.com/mariadapieridi

01. ΚΥΚΛΟΣ
02. ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
03. ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΟΛΑ
04. ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
05. ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
06. ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ
07. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ
08. ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
09. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ
10. ΟΝΕΙΡΟ
11. ΟΝΕΙΡΟ (ECOTEC PROJECT REMIX)
Το cd υπάρχει στα public από το απόγευμα,δεν πήγα εγώ,μια φίλη μου το αγόρασε.Δεν έχει τους στίχους