Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Eντάξει αν κανόνισε 6-8 συναυλίες στο εξωτερικό λογικό να δεχτεί μείωση στη Φαντασία!
Καλά για δίσκο από του χρόνου..

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Χαίρομαι που επιβεβαιώνονται τα όσα έγραφα προ 2μηνου για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Θα είναι δραστήριος φέτος.
Λοιπόν, πέραν της Κύπρου (Λάρνακα), έχει δύο προτάσεις από Αυστραλία (Μελβούρνη-Σίδνεϊ), τέσσερις προτάσεις από Αμερική, έχει ακόμα από Νότια Αφρική, από Βουλγαρία, από Ισραήλ και από Γερμανία. Για δίσκο, δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για χειμώνα 2016 (δηλαδή από Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2016).
Λοιπόν, πέραν της Κύπρου (Λάρνακα), έχει δύο προτάσεις από Αυστραλία (Μελβούρνη-Σίδνεϊ), τέσσερις προτάσεις από Αμερική, έχει ακόμα από Νότια Αφρική, από Βουλγαρία, από Ισραήλ και από Γερμανία. Για δίσκο, δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για χειμώνα 2016 (δηλαδή από Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2016).
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Γιατί να μην κάνει συναυλίες στην υπόλοιπη Ελλάδα;Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τον δει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Βρες του παραγωγό και θα κάνει.
Το έχει πει και ο ίδιος ότι δεν του κάνουν προτάσεις για περιοδεία στην Ελλάδα (σε γήπεδα-στάδια εννοεί).
Πρότασεις για να πάει στα Αστέρια την Πάτρας ή στις Αναδρομές ξανά ή στο Starz της Λάρισας δέχεται κάθε χρόνο απλά τις απορρίπτει, το ξέρω γιατί μου το έχει πει.
Το 1998 παραγωγός ήταν ο Μαροσούλης και ήταν υπερπαραγωγή.
Οι 7 που έδωσε το 2005 ήταν παραγωγός, ο κουμπάρος του από την Κύπρο, ο Αχιλλέας Δημητρίου. Μάλιστα απορούσα που έκανε σχεδόν 5 χρόνια να ξανακατέβει στο νησί γιατί ο συγκεκριμένος έχει ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό και όσο να 'ναι δεν θα ήταν δύσκολο να πάνε σε κάποιο χώρο.
Το έχει πει και ο ίδιος ότι δεν του κάνουν προτάσεις για περιοδεία στην Ελλάδα (σε γήπεδα-στάδια εννοεί).
Πρότασεις για να πάει στα Αστέρια την Πάτρας ή στις Αναδρομές ξανά ή στο Starz της Λάρισας δέχεται κάθε χρόνο απλά τις απορρίπτει, το ξέρω γιατί μου το έχει πει.
Οι 7 που έδωσε το 2005 ήταν παραγωγός, ο κουμπάρος του από την Κύπρο, ο Αχιλλέας Δημητρίου. Μάλιστα απορούσα που έκανε σχεδόν 5 χρόνια να ξανακατέβει στο νησί γιατί ο συγκεκριμένος έχει ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό και όσο να 'ναι δεν θα ήταν δύσκολο να πάνε σε κάποιο χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Τετ Ιαν 27, 2016 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
δραστηριος θα είναι δυστυχώς όμως όχι στην Αθηνα το καλοκάιρι...οπότε για τους Έλληνες του εξωτερικού μια χαρα θα είναι αν και όπου κάνει εμφανίσεις.. για Αθηνα απο το τέλος των εμφανίσεων στο φαντασία μέχρι να ξαναεμφανιστει θα μεσολαβήσει κανένα 10μηνο...δεν το λες και λίγο...Scorpion86 έγραψε:Χαίρομαι που επιβεβαιώνονται τα όσα έγραφα προ 2μηνου για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Θα είναι δραστήριος φέτος.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Για starz ξέρω και εγώ ότι είχε προτάσεις γιατί είμαι από Λάρισα.Στο συγκεκριμένο έχουν έρθει όλοι μα όλοι εκτός από Νότη.Για τον παραγωγό που λες έλεγα μήπως τώρα με τον Μπερτάκη γίνει τίποτα.johnytzitzi έγραψε:Βρες του παραγωγό και θα κάνει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αυτό είναι κάτι που όλοι περιμένουμε να το δούμε. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος. Μέχρι τώρα ο Μπερτάκης βγάζει χρήμα από σχετικά φθηνά ''προϊόντα''. Ήδη δεν έδειξε διάθεση να ανταποκριθεί στις υψηλές(;) απαιτήσεις του Νότη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνεργασία τους.nikosp έγραψε:Για starz ξέρω και εγώ ότι είχε προτάσεις γιατί είμαι από Λάρισα.Στο συγκεκριμένο έχουν έρθει όλοι μα όλοι εκτός από Νότη.Για τον παραγωγό που λες έλεγα μήπως τώρα με τον Μπερτάκη γίνει τίποτα.johnytzitzi έγραψε:Βρες του παραγωγό και θα κάνει.
- Scorpion86
Eίναι άκρως θετικό ότι από τον Γενάρη κλείνει εμφανίσεις για Ιούλιο. Δείχνει προγραμματισμό, τον οποίο δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Τώρα το εάν θα κάνει κι εντός Ελλάδας εμφανίσεις (πέραν της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας) μένει να το δούμε.
Υ.Γ.: Kι από ένα μαγαζί στην Ξάνθη, όπου χωράει 2.000 άτομα έχει πρόταση.
Υ.Γ.: Kι από ένα μαγαζί στην Ξάνθη, όπου χωράει 2.000 άτομα έχει πρόταση.
Βασικά το ότι δεν αποδέχτηκε παρόμοιες προτάσεις τα προηγούμενα χρόνια δεν σημαίνει έλλειψη προγραμματισμού. Απλώς φέτος αποφάσισε να κάνει συναυλίες. Λες και έκανε κάθε καλοκαίρι συναυλίες ας πούμε. Συμφωνώ με τη λογική του να μην πηγαίνει σε μαγαζιά.
Καλησπέρα παλιόπαιδα.. Κι επίσημα πλεον!! O Nότης Σφακιανάκης συνεχίζει στη Fantasia Live και τον Φεβρουάριο, λόγω της μεγάλης αγάπης που του δείχνετε και την τρέχουσα σεζόν! http://prntscr.com/9vlv4a
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
Μετά το μεγάλο ΝΑΙ , ήρθε στην Λάρνακα και παρέα με την ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ προετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Κατά την διαμονή του στην Λάρνακα, ο Νότης επισκέφθηκε το Δημοτικό γήπεδο του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνωνα (χωρητικότητας 13.000 θέσεων), για να τσεκάρει τον χώρο στον οποίο θα παραθέσει την συναυλία του, στις 8 Ιουλίου.
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christos την Πέμ Ιαν 28, 2016 3:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Είναι ωραίος ο τρόπος που γράφουνε για το Νότη οι κυπριακές σελίδες, τον αποκαλούν και άρχοντα! Του αξίζει βέβαια μιας και είναι ο μόνος που τιμάει κάποια γεγονότα με τα τραγούδια του.
- Scorpion86
Λόγω ασθένειας του Νότη Σφακιανάκη σήμερα το Fantasia θα παραμείνει κλειστο! Παρα τις προςπάθειες του να το δουλέψει, πρέπει να ακολουθήςει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή ! Του ευχόμαστε περαστικά και ανάλογα με την εξέλιξη του κρυώματος που τον ταλαιπωρεί θα σας ενημερώσουμε για την αυριανή εμφάνισή του! Οι κρατήσεις μεταφέρονται γι αύριο... Σας ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση...
- Scorpion86
Αυτό είναι; Ή είναι εκείνη η γνωστή πάγια τακτική κάποιων χρόνων όταν δεν υπήρχαν αρκετές κρατήσεις την Παρασκευή;;Scorpion86 έγραψε:Τον "έφαγε" το ταξίδι στην Κύπρο...