Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εγω απο πουθενα δεν ακουσα οτι ηταν παπατζα αρρωστος. Ισα ισα αν ηταν παπατζα θα ηταν ανοιχτος το Σαββατο οπως ειχε γινει μια φορα στο Ιερα θεα αλλα οχι για προβλημα προσελευσης κοσμου αλλα για αλλους λογους.
Δε ακούγεται τίποτα γιατί αυτή τη φορά αντιθέτως με άλλα χρόνια έχει ένα μέσο που τον προστάτεψε βγάλαν και καλά το αποκλειστικό Ο Λεμπιδάκης με το σαιτ του και όλα καλά..Δείτε τι έγραψα πριν 2 Σάββατα που είχα πάει...Από τότε εγώ είχα εκφράσει αμφιβολίες για το πόσο θα τραβήξει το σχήμα..Όταν βλέπω Σάββατο βράδυ να γεμίζουν τραπέζια με κόσμο από το μπαρ και πολλά φοιτητικά..Και ήταν ακόμα το πρώτο διήμερο μετά τις γιορτές οπότε κοινή λογική είναι όσο περνάει ο καιρός να δυσκολεύει το πράγμα, βάλτε ότι είναι και τέλος του μήνα οικονομικές δυσκολίες δε μου κάνει εντύπωση να μην υπήρχε ούτε για Σάββατο αρκετός κόσμος..
- SFAKattack10
Βρε δεν λεω για τον Λεμπιδακη, σιγα μην περιμενα απο τα site για να μαθω την αληθεια.bebest έγραψε:Δε ακούγεται τίποτα γιατί αυτή τη φορά αντιθέτως με άλλα χρόνια έχει ένα μέσο που τον προστάτεψε βγάλαν και καλά το αποκλειστικό Ο Λεμπιδάκης με το σαιτ του και όλα καλά..

- KeepNoting
Εγω παντως που ειμαι καθε βδομαδα εκει...βλεπω παρασκευες 15-20 ατομα μπαρ, και τα πισω τραπεζια τελευταια σειρα αδεια....αλλα σαββατο γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ...αντε να εχει 4-5 τραπεζια αδεια...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
-
οκ δεν είναι αρρωστος... δεν έχει κόσμο το μαγαζί...και η προβλεψη-προφητεια ισχυει θα κλείσει σύντομα οπότε θα δικαιωθείς...μετά όλα θα είναι οκ..???ας ασχοληθούμε τώρα με τις εμφανίσεις στην κύπρο στην κρήτη στη μαδασκαρη και δεν ξέρω και εγω που αλλού και ας γίνουμε απροσκλητοι μανατζερ -αναλυτες -επιχειρηματίες της καριέρας του μεγαλύτερου τραγουδιστη της τελευταιας 30ετιας...ξεκολλήστε το μυαλό σας πηγαίνετε στον νότη απολαυστε τον τώρα που μπορειτε και μην μετράτε την απόλαυση σας με τα τραπέζια που είναι αδεια με τα φοιτητικά μπουκάλια και όλα αυτα τα χαζα που είναι εκτός αρμοδιότητας σας...όταν σε μερικά χρόνια δεν θα έχουμε καθόλου νότη-λόγω ηλικίας-θα λέμε τότε που τον είχαμε αντί να τον απολαυσουμε μας έφταιγαν τα τραπεζια οι τουαλετες τα σχήματα τα προγραμματα και δεν ξέρω και εγω τι άλλο...bebest έγραψε:Δε ακούγεται τίποτα γιατί αυτή τη φορά αντιθέτως με άλλα χρόνια έχει ένα μέσο που τον προστάτεψε βγάλαν και καλά το αποκλειστικό Ο Λεμπιδάκης με το σαιτ του και όλα καλά..Δείτε τι έγραψα πριν 2 Σάββατα που είχα πάει...Από τότε εγώ είχα εκφράσει αμφιβολίες για το πόσο θα τραβήξει το σχήμα..Όταν βλέπω Σάββατο βράδυ να γεμίζουν τραπέζια με κόσμο από το μπαρ και πολλά φοιτητικά..Και ήταν ακόμα το πρώτο διήμερο μετά τις γιορτές οπότε κοινή λογική είναι όσο περνάει ο καιρός να δυσκολεύει το πράγμα, βάλτε ότι είναι και τέλος του μήνα οικονομικές δυσκολίες δε μου κάνει εντύπωση να μην υπήρχε ούτε για Σάββατο αρκετός κόσμος..
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Φιλαράκι πραγματικά με κάλυψες... Αυτά ακριβώς θα έγραφα κι εγώ... Κοιτάξτε να τον απολαύσετε μάγκες τώρα που μπορεί και εμφανίζεται γιατί δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να το κάνει για πολλά ακόμα χρόνια όπως όλοι μας θα επιθυμούσαμε και αφήστε αν έχει τραπέζια άδεια η γεμάτα εκτός κι αν θέλετε να γίνεται σαν αυτούς που πριν λίγα χρόνια έκραζαν και τώρα τον προσκυνάνε..dimitris13 έγραψε:bebest έγραψε:Δε ακούγεται τίποτα γιατί αυτή τη φορά αντιθέτως με άλλα χρόνια έχει ένα μέσο που τον προστάτεψε βγάλαν και καλά το αποκλειστικό Ο Λεμπιδάκης με το σαιτ του και όλα καλά..Δείτε τι έγραψα πριν 2 Σάββατα που είχα πάει...Από τότε εγώ είχα εκφράσει αμφιβολίες για το πόσο θα τραβήξει το σχήμα..Όταν βλέπω Σάββατο βράδυ να γεμίζουν τραπέζια με κόσμο από το μπαρ και πολλά φοιτητικά..Και ήταν ακόμα το πρώτο διήμερο μετά τις γιορτές οπότε κοινή λογική είναι όσο περνάει ο καιρός να δυσκολεύει το πράγμα, βάλτε ότι είναι και τέλος του μήνα οικονομικές δυσκολίες δε μου κάνει εντύπωση να μην υπήρχε ούτε για Σάββατο αρκετός κόσμος..
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
Και αρρωστος να μην ειναι, και λογο κοσμου να εμεινε κλειστο...εγω παρασκευη παλι εκει θα ειμαι....παω να τον ακουω τωρα που μπορω...γιατι σε 2-3 χρονακια...δεν...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση φασαρία για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είπε κανείς ότι το συγκεκριμένο σχήμα είναι το κορυφαίο της φετινής σεζόν; Ή μήπως πρόκειται για καμιά τρύπα και είναι ζήτημα αν έχει 4-5 τραπέζια άδεια;Είναι αρκετοί φίλοι του Νότη που δεν μπορούν να διαχειριστούν ότι τους αρέσει ένας τραγουδιστής που δεν είναι στο πικ του τη συγκεκριμένη περίοδο. Μια χαρά το έχει πάει ο Νότης, με σχήμα ανάγκης μεν, αλλά το γεμίζει το μαγαζί κι ας είναι και με φοιτητικά. Την έβγαλε κουτσά στραβά τη σεζόν. Δε νομίζω ότι έλεγε κανείς εδώ μέσα ότι το σχήμα θα κάνει πάταγο και βγαίνετε μερικοί να πείτε ότι τα λέγατε. Επίσης ο Νότης ψάχτηκε για καλύτερη συνεργασία αλλά δεν του βγήκε, τι να κάνουμε τώρα; Το αν άξιζε τον κόπο να γίνει το φετινό σχήμα θα φανεί στην πορεία και ιδίως στο πως θα εξελιχθεί η συνεργασία με Μπερτάκη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καλησπερα παιδια σας παρακολουθω καιρο και ειπα να μπω στη κουβεντα σας.Ακουγα τωρα την πλατεια του χρυσοβεργη και γιατρα.Αυτο βγηκε το 2012 απ οτι ειδα αλλα ποτε σε δισκο.Ακομα κ τοτε κ πριν απο αυτο το κομματι θυμαμαι τον Γιατρα να κραζει τον Νοτη για τις διαφορες επιλογες του.Παρολα αυτα συνεργαζονται γι αυτο το κομματι.Τι συνεβη και απο κει κ μετα αντι να γινουν τα πραγματα καλυτερα χειροτερεψαν με αποτελεσμα να εχουμε να δουμε αυτη τη συνεργασια σε δισκο απο το 2001 περιπου με τις Σκιες??
Απ' ότι έχω συμπεράνει η πρώτη κρίση επήλθε όταν ο Νότης απέρριψε κάποια κομμάτια ή αντίστροφα όταν ο Γιατράς ήθελε να μπαίνουν όλα τα κομμάτια του στους δίσκους του Νότη κι όχι τα μισά ας πούμε. Ο Νότης όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία αυτή απάντησε ότι απλά σταμάτησαν να του δίνουν τραγούδια. Τώρα για την Πλατεία όλοι πάνω κάτω φανταζόμαστε τι έγινε. Το τραγούδι βγήκε προς τα έξω, ο δίσκος άργησε να κυκλοφορήσει και τότε ο Νότης θεώρησε ότι δεν είναι πλέον τόσο επίκαιρο, κοινώς έχει καεί το κομμάτι, και δεν το συμπεριέλαβε στον δίσκο. Πολύ πιθανό να απέρριψε άλλα κομμάτια και τελικά να μην του έδωσε κανένα ο Γιατράς. Από τις Σκιές πάντως έχει να γράψει καλό κομμάτι κι αυτός.griniaris έγραψε:Καλησπερα παιδια σας παρακολουθω καιρο και ειπα να μπω στη κουβεντα σας.Ακουγα τωρα την πλατεια του χρυσοβεργη και γιατρα.Αυτο βγηκε το 2012 απ οτι ειδα αλλα ποτε σε δισκο.Ακομα κ τοτε κ πριν απο αυτο το κομματι θυμαμαι τον Γιατρα να κραζει τον Νοτη για τις διαφορες επιλογες του.Παρολα αυτα συνεργαζονται γι αυτο το κομματι.Τι συνεβη και απο κει κ μετα αντι να γινουν τα πραγματα καλυτερα χειροτερεψαν με αποτελεσμα να εχουμε να δουμε αυτη τη συνεργασια σε δισκο απο το 2001 περιπου με τις Σκιες??
-
Το 2011-2012 που έλεγε την "Πλατεία" ο Νότης στην Ιερά Οδό έβλεπα πολύ τακτικό τον κ. Γιατρά να έρχεται στο μαγαζί.
Τον είχα ρωτήσει λοιπόν αν θα δώσει κι άλλα τραγούδια στον Νότη για το επόμενο δίσκο και μου είπε ότι ετοιμάζουμε πολύ ωραία τραγούδια τα οποία θα τα ακούσετε πολύ σύντομα.
Μετά όμως από εκείνη την περίοδο δεν τον ξαναείδα ούτε έγινε πράξη αυτό που έλεγε, μάλιστα πριν κάποιο διάστημα τον θυμάμαι σε εκπομπή πάλι να μιλάει πολύ αρνητικά για τον Νότη.
Τον είχα ρωτήσει λοιπόν αν θα δώσει κι άλλα τραγούδια στον Νότη για το επόμενο δίσκο και μου είπε ότι ετοιμάζουμε πολύ ωραία τραγούδια τα οποία θα τα ακούσετε πολύ σύντομα.
Μετά όμως από εκείνη την περίοδο δεν τον ξαναείδα ούτε έγινε πράξη αυτό που έλεγε, μάλιστα πριν κάποιο διάστημα τον θυμάμαι σε εκπομπή πάλι να μιλάει πολύ αρνητικά για τον Νότη.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ξέρει κανείς τι έγινε; Την τελευταία φορά μίλησε πιο αρνητικά από ποτέ, στην ουσία υβριστικά για το Νότη. Οπότε κάτι σοβαρό θα έγινε.johnytzitzi έγραψε:Το 2011-2012 που έλεγε την "Πλατεία" ο Νότης στην Ιερά Οδό έβλεπα πολύ τακτικό τον κ. Γιατρά να έρχεται στο μαγαζί.
Θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του ''Και δεν μπορώ''
https://www.facebook.com/moukidis/video ... nref=story
Φοβερή μουσική πολλή ταξιαδαρικη αλλά ο στίχος κάπου το χάνει πάλι δυστύχως..Επίσης αυτά τα κομμάτια με το βορρά μάλλον πάνε για κάποιον που έχει άμεση σχέση πχ Καρράς που σε κάθε νέο του δίσκο κάνει την αναφορά στη Θεσσαλονίκη...Ο Νότης σε δυο κομμάτια νομίζω μόνο έχει αναφερθεί..jdarmody έγραψε:Θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του ''Και δεν μπορώ''
Συμφωνώ, και εγώ όταν το άκουσα, σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε περισσότερο σε Καρρά αν και εντάξει το έχει παρακάνει λίγο με τους τοπικούς προσδιορισμούς. Από την άλλη δεν είναι απαγορευτικό να το πει και κάποιος που δεν είναι από εκεί. Απλά μου φάνηκε κάπως καλύτερο από τα συνηθισμένα του Μουκίδη. Δε θα ήταν άσχημο για συμπλήρωμα σε κάποιον δίσκο του Νότη. Επίσης έγραψε ότι ο Αντύπας θα επανεκτελέσει το ''Τι εννοείς'' του Μουκίδη. Παίζει μπάλα παντού.
Μετά το πρόβλημα υγείας που τον υποχρέωσε να μείνει με πυρετό στο σπίτι του για τέσσερις ημέρες, ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του και οι φίλοι του τον περιμένουν πως και πως μετά τα εκατοντάδες μηνύματα για ταχεία ανάρρωση και περαστικά. ...
Παρασκευή 5 του μήνα και Σάββατο 6 του μήνα μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Πωλίνα Χριστοδούλου και τους 48 Ώρες θα συνεχίσουν όλοι μαζί παρείτσα να διασκεδάζουν στα Νότια το κοινό που στηρίζει απο τις 11 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το σχήμα. Το κρυολόγημα μπορεί να αναστάτωσε τους φαν του Νότη αλλά η πορεία της υγείας του πηγαίνει πολύ καλύτερα και το ραντεβού είναι πλέον την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=70
Παρασκευή 5 του μήνα και Σάββατο 6 του μήνα μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Πωλίνα Χριστοδούλου και τους 48 Ώρες θα συνεχίσουν όλοι μαζί παρείτσα να διασκεδάζουν στα Νότια το κοινό που στηρίζει απο τις 11 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το σχήμα. Το κρυολόγημα μπορεί να αναστάτωσε τους φαν του Νότη αλλά η πορεία της υγείας του πηγαίνει πολύ καλύτερα και το ραντεβού είναι πλέον την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=70
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
-
ξέρουμε m'έρχει ποτε θα είναι φαντασία ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosvas06 την Πέμ Φεβ 04, 2016 8:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Sfakattack ή "ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ" εσείς που κατέχετε πιο πολύ από επεξεργασία video δεν μπορείτε να το κάνετε πιο δομημένο;
Δηλαδή την εισαγωγή του Πικρού καιρού πρώτα, μετά ενιαίο το "Δεν μπορώ να καταλάβω" (όπως το έκανε το άλλο το παιδί), στη συνέχεια το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα (dance mix)" και τέλος το "Put your lights on".
Δηλαδή την εισαγωγή του Πικρού καιρού πρώτα, μετά ενιαίο το "Δεν μπορώ να καταλάβω" (όπως το έκανε το άλλο το παιδί), στη συνέχεια το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα (dance mix)" και τέλος το "Put your lights on".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα