κανονικα πρεπει να βγαλει και η ελλη μεσα στο καλοκαιρι τα γενεθλια μου.afn έγραψε:Κάνας άλλος θα βγάλει clip άραγε...??
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα. Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και παραλίγο να της κοστίσει την φωνή της και τα όνειρά της. «Έκανα ένα αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές , το οποίο έσπασε και για 6-7 μήνες ήμουν εντελώς μουγκή. Χειρουργήθηκα και πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να μιλήσω. Είχα απελπιστεί πραγματικά, νόμιζα πως χάθηκαν τα όνειρά μου και πως δεν θα καταφέρω να ξανατραγουδήσω. Όλη μου η ζωή ήταν στον αέρα», αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού.
Πηγή: People
Το κακόμοιρο...stelios έγραψε:Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα. Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και παραλίγο να της κοστίσει την φωνή της και τα όνειρά της. «Έκανα ένα αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές , το οποίο έσπασε και για 6-7 μήνες ήμουν εντελώς μουγκή. Χειρουργήθηκα και πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να μιλήσω. Είχα απελπιστεί πραγματικά, νόμιζα πως χάθηκαν τα όνειρά μου και πως δεν θα καταφέρω να ξανατραγουδήσω. Όλη μου η ζωή ήταν στον αέρα», αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού.

Αυτό έπαθε και η Αλεξίου και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φωνής της...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
O γνωστός σε όλους Tus ( όλα τα λεφτά ) πήγε στην εταιρία του Φοίβου και ήδη έβγαλε το πρώτο κομμάτι του σε στοίχους του ιδιου και σε παραγωγή Φοίβου!!!
Σίγουρα κάτι ανέλπιστο για πολλούς ....
TUS feat. Remis Xantos - ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ
http://youtu.be/6qCQ2qxCHU0
( Παραγωγή ενορχήστρωση - Φοίβος )
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
ωραια ενορχηστρωση αλλα οι στιχοι λιγο κινκι-κιτς.. αλλα ακουγεται ευχαριστα.. 

-
Οι στίχοι του Tus χρόνια τώρα έτσι είναι !!!!Chronisgreek έγραψε:ωραια ενορχηστρωση αλλα οι στιχοι λιγο κινκι-κιτς.. αλλα ακουγεται ευχαριστα..

Slim_Shady έγραψε:O γνωστός σε όλους Tus ( όλα τα λεφτά ) πήγε στην εταιρία του Φοίβου και ήδη έβγαλε το πρώτο κομμάτι του σε στοίχους του ιδιου και σε παραγωγή Φοίβου!!!
Κάπου είχε ξαναμπεί αυτό!!

-
Δεν πειράζει το νέο του νέου είναι δυο φορές νέο 

Ή το νέο του νέου είναι δυο φορές παιδί μου!!

-
Απο εκεί μου ήρθε η εμπνεύσηafn έγραψε:![]()
![]()
![]()
Ή το νέο του νέου είναι δυο φορές παιδί μου!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Week 27, Hellas Digital Songs:GUNNER_10 έγραψε:Stavros έγραψε:ta shmadia dn paizontai me tpt parapanw apo to ok...chris3m έγραψε:καλά εσύ περιμένεις να τα βγάλεις πέρα με τον τυπάκο? η επιστήμη έχει καιρό σηκώσει τα χέρια ψηλά...MusicLover έγραψε:
NAI KAI IΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Εγώ πάλι εκτός από Δρόμο, Sfera, Ρυθμό το έχω ακούσει να παίζει τρελά στον PLAY 88.9 μια χαρά πάει το κομμάτι, άκρως Καλοκαιρινό και κεφάτο
paizoun se parapanw stathmous...
paidia den milame gia to an to ok tha ginei gnwsto anaferoume to an tha exei epitixia..KAI ennow EPITIXIA...mas to exete vgalei SOUXEDARA diladi einai klaei kaneis apo ta gelia...kai dei pate to na sygrinete me to theos..to theos EKANE EPITIXIA KAI MEGALH K OLAS.
twra kati to akousa ston play 88.9 me kanoun oxi na gelaw....diladi ymarton...
akoma kai to shmadia poy paizei sxedon se olous tous stathmous den einai SOUXE,gnwsto einai kai ayto apla.
EPITIXIA KAI TRELA PRAGMATA KANOYN PX OI OTHERWIEW ME TO "I AM THE ONE" ayto einai HIT!!!
1 2 3 Rabiosa, Shakira Featuring Pitbull Or El Cata
2 1 2 Break Me, Nicko
3 4 4 Ok, NINO
4 NEW 1 I'm The One, OtherView & Mark F. Angelo
5 5 18 On The Floor, Jennifer Lopez Featuring Pitbull
6 RE-ENTRY 9 Kleista Ta Stomata, Antonis Remos
7 3 3 Krata Ta Matia Sou Kleista, Melisses & Ivi Adamou
8 RE-ENTRY 16 Fila Me Akoma (Baciami Ancora), Panos Mouzourakis & Maraveyas Ilegal
9 8 8 In Love With You, Jared Evan
10 7 6 Fili, Vegas
H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
στο airplay πως παει?MusicLover έγραψε:Week 27, Hellas Digital Songs:GUNNER_10 έγραψε:Stavros έγραψε:ta shmadia dn paizontai me tpt parapanw apo to ok...chris3m έγραψε:καλά εσύ περιμένεις να τα βγάλεις πέρα με τον τυπάκο? η επιστήμη έχει καιρό σηκώσει τα χέρια ψηλά...MusicLover έγραψε:
NAI KAI IΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Εγώ πάλι εκτός από Δρόμο, Sfera, Ρυθμό το έχω ακούσει να παίζει τρελά στον PLAY 88.9 μια χαρά πάει το κομμάτι, άκρως Καλοκαιρινό και κεφάτο
paizoun se parapanw stathmous...
paidia den milame gia to an to ok tha ginei gnwsto anaferoume to an tha exei epitixia..KAI ennow EPITIXIA...mas to exete vgalei SOUXEDARA diladi einai klaei kaneis apo ta gelia...kai dei pate to na sygrinete me to theos..to theos EKANE EPITIXIA KAI MEGALH K OLAS.
twra kati to akousa ston play 88.9 me kanoun oxi na gelaw....diladi ymarton...
akoma kai to shmadia poy paizei sxedon se olous tous stathmous den einai SOUXE,gnwsto einai kai ayto apla.
EPITIXIA KAI TRELA PRAGMATA KANOYN PX OI OTHERWIEW ME TO "I AM THE ONE" ayto einai HIT!!!
1 2 3 Rabiosa, Shakira Featuring Pitbull Or El Cata
2 1 2 Break Me, Nicko
3 4 4 Ok, NINO
4 NEW 1 I'm The One, OtherView & Mark F. Angelo
5 5 18 On The Floor, Jennifer Lopez Featuring Pitbull
6 RE-ENTRY 9 Kleista Ta Stomata, Antonis Remos
7 3 3 Krata Ta Matia Sou Kleista, Melisses & Ivi Adamou
8 RE-ENTRY 16 Fila Me Akoma (Baciami Ancora), Panos Mouzourakis & Maraveyas Ilegal
9 8 8 In Love With You, Jared Evan
10 7 6 Fili, Vegas
H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
mono to top 5 kseroume kai dn einai mesa...
pantws se ena arthtro elege oti einai pisw apo to chocolat twn rec sta ellhnika...To chocolat einai 5o opote isws na einai kai sthn 10da...
pantws se ena arthtro elege oti einai pisw apo to chocolat twn rec sta ellhnika...To chocolat einai 5o opote isws na einai kai sthn 10da...
-
to in love with u kairos na thn kanei ap to chart... 

nai kai egw lew oti eimai astronauths den exei na leeiStavros έγραψε:mono to top 5 kseroume kai dn einai mesa...

re sis an to paizei olhmeris o dromos meta o sfera kai o cosmoradio sthn thess(vale kai ton sok fm sthn xalkida pou ton exoun symperilavei) tha to anevasoyn sxetika psila...AYTO DEN TO KANEI HIT TO XANALEW....ektos kai ennoeite hit to na ginei gnwsto..
paw passo..oson afora ta digital sales kala klaiw...

xθες ο φοιβος ηταν παρων στην συναυλια των judas priest, τον ειδαν 2 φιλοι μου που πηγανε 

εγώ είδα στο ρεπορτάζ του σταρ το Γιώργο Σαμπάνη με την καλή τουGUNNER_10 έγραψε:xθες ο φοιβος ηταν παρων στην συναυλια των judas priest, τον ειδαν 2 φιλοι μου που πηγανε

Nothing lasts forever but the earth and sky

Πόσο αταίριαστο!!