Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
auster

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Θέλουμε νέο δίσκο...ΤΩΡΑ!!!
Και ελπίζω να περιέχει και το why του μικρού Μουκίδη και αν γίνεται και το ντουέτο με Πέγκυ.
Θέλω ο κος. Βλάχος να προσέξει την επιμέλεια του δίσκου. Θέλω ο Νότης να μας πει όμορφα τραγούδια (και πάλι). Θέλω έναν ωραίο δίσκο. Και θέλω να μάθω γρήγορα οτι τον ετοιμάζει.
Αυτά θέλω!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Βρε Νότη...Τι τα θέλεις πάλι τα ίδια και τα ίδια; Πάλι με τη ψήφο σου θα ασχολούμαστε; Έλεος. Μετά λέμε πως να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, τρία χρόνια οι ίδιες ερωτήσεις, τα ίδια θέματα. Τι απαντάς; Κουράσατε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Gshore έγραψε:Mα ειναι δυνατον να τον ρωτανε ακομα για ενα σχημα που δεν εγινε πριν δυο χρονια...θα τσιμπησει κλασσικα πιστευω και θα αρχισει να χωνει..μπορει και οχι βεβαια
Έλα μου ντε! Τραγικό. Αλλά θα μου πεις είναι η μόνη πηγή κόντρας στα καλλιτεχνικά, αυτά τα τρία θέματα για Βανδή, Ρέμο και Παντελίδη.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Κρίνοντας απο τη γεύση που μας δίνει το ρικ για την επερχόμενη συνέντευξη του Νότη, έχω να πω τα εξής:
Στέκεται, ξανά, στο θέμα με την κα. Δέσποινα Βανδή διότι σαφέστατα τον έχει πειράξει αλλά και βλάψει η κίνηση αποχώρησής της, αίφνης, απο το σχήμα που ετοιμάζονταν να παρουσιάσουν στον κόσμο. Με λίγα λόγια, στον πολύ τον κόσμο που δεν το πολυέψαξε, ο Νότης εμφανίστηκε ως φασίστας και εκπρόσωπος του κακού στη γη.
Συνεπώς, έχει δίκιο να το λέει και να το ξαναλεέι διότι πληγώθηκε ο άνθρωπος. Τέλος.
Αναφέρεται,ξανά, στον κο. Ρέμο διότι ο τελευταίος του είπε εν ολίγοις, να βγάλει τον σκασμό και να μην πολυμιλά. Επομένως, ο Νότης καλά κάνει και του θυμίζει ποιος είναι ποιος. Τέλος και μ'αυτό.
Σε τελική ανάλυση, ο Νότης είναι εντελώς Δημοκράτης οσο κι αν μας προκαλεί περιέργεια. Απαντάει σε όλους και σε ο,τι τον ερωτούν.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

auster έγραψε:Κρίνοντας απο τη γεύση που μας δίνει το ρικ για την επερχόμενη συνέντευξη του Νότη, έχω να πω τα εξής:
Στέκεται, ξανά, στο θέμα με την κα. Δέσποινα Βανδή διότι σαφέστατα τον έχει πειράξει αλλά και βλάψει η κίνηση αποχώρησής της, αίφνης, απο το σχήμα που ετοιμάζονταν να παρουσιάσουν στον κόσμο. Με λίγα λόγια, στον πολύ τον κόσμο που δεν το πολυέψαξε, ο Νότης εμφανίστηκε ως φασίστας και εκπρόσωπος του κακού στη γη.
Συνεπώς, έχει δίκιο να το λέει και να το ξαναλεέι διότι πληγώθηκε ο άνθρωπος. Τέλος.
Αναφέρεται,ξανά, στον κο. Ρέμο διότι ο τελευταίος του είπε εν ολίγοις, να βγάλει τον σκασμό και να μην πολυμιλά. Επομένως, ο Νότης καλά κάνει και του θυμίζει ποιος είναι ποιος. Τέλος και μ'αυτό.
Σε τελική ανάλυση, ο Νότης είναι εντελώς Δημοκράτης οσο κι αν μας προκαλεί περιέργεια. Απαντάει σε όλους και σε ο,τι τον ερωτούν.
Καταρχήν, να σε συγχαρώ για την επιμονή σου στο δισκογραφικό κομμάτι, αλλά όπως βλέπουμε ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ζει στον δικό του μικρόκοσμο και δεν τον ενδιαφέρει και πολύ το συγκεκριμένο σκέλος. Εμένα με ενοχλεί ότι στέκεται ξανά στο κομμάτι της ψήφου του, η οποία, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν κρίνεται επιδοκιμαστέα από την πλειοψηφία του κόσμου. Μας το είπε, το ξέρουμε, δεν θέλουμε να το ακούμε σε κάθε συνέντευξη. Και σε τελική ανάλυση δεν είναι επί του παρόντος και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας! Όσο για τη Βανδή, ο κόσμος την έχει κυριολεκτικά γραμμένη, πέρα από τους κολλητούς της στα ΜΜΕ κανείς δεν ασχολήθηκε με το υποκριτικό κειμενάκι της, ο Νότης εκτέθηκε γι΄αυτό που είπε τότε, το οποία με έπαρση συνεχίζει να διατυμπανίζει ακόμα! Εξάλλου το λέει μόνος του, είναι ανισόρροπος, ε τι κριτική να του κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
auster έγραψε:Κρίνοντας απο τη γεύση που μας δίνει το ρικ για την επερχόμενη συνέντευξη του Νότη, έχω να πω τα εξής:
Καταρχήν, να σε συγχαρώ για την επιμονή σου στο δισκογραφικό κομμάτι, αλλά όπως βλέπουμε ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ζει στον δικό του μικρόκοσμο και δεν τον ενδιαφέρει και πολύ το συγκεκριμένο σκέλος. Εμένα με ενοχλεί ότι στέκεται ξανά στο κομμάτι της ψήφου του, η οποία, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν κρίνεται επιδοκιμαστέα από την πλειοψηφία του κόσμου. Μας το είπε, το ξέρουμε, δεν θέλουμε να το ακούμε σε κάθε συνέντευξη. Και σε τελική ανάλυση δεν είναι επί του παρόντος και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας! Όσο για τη Βανδή, ο κόσμος την έχει κυριολεκτικά γραμμένη, πέρα από τους κολλητούς της στα ΜΜΕ κανείς δεν ασχολήθηκε με το υποκριτικό κειμενάκι της, ο Νότης εκτέθηκε γι΄αυτό που είπε τότε, το οποία με έπαρση συνεχίζει να διατυμπανίζει ακόμα! Εξάλλου το λέει μόνος του, είναι ανισόρροπος, ε τι κριτική να του κάνεις.
Καλά σοβαρολογούμε? Το θέμα με την Βανδή το έχει απαντήσει και σχολιάσει σε τουλάχιστον 10 συνεντεύξεις από τότε. Αυτοί που θα τον πουν φασίστα, θα τον πουν έτσι κι αλλιώς διότι πάντα ήταν στην μεριά αυτών που πίστευαν οτιδήποτε μαλακία γραφόταν για εκείνον από τους δημοσιοκάφρους, διότι δεν τον γούσταραν, για το ύφος του, το στυλ του και γενικότερα δεν τον γούσταραν. Δεν είναι τυχαίο που μόλις πάει κάποιος να αντικρούσει τους πετάνε τα γνωστά "μας είχε πει βουλγαρους", δεν μας άφηνε να χορέψουμε στην πίστα και άλλα ψέματα κατά καιρούς. Τι πάει να πει τον πλήγωσε? Ας αναφερθεί λοιπόν και στο θέμα των "βούλγαρων" κ.α. που τον έχουν πληγώσει. Η ζωή προχωρά και το δόξα το Θεό μια χαρά επιβίωσε από εκείνο τον τρομακτικό πόλεμο και μαζικό που του έκαναν τα ΜΜΕ. Γιατί αυτό ήταν πραγματικός πόλεμος, όχι η κριτική που ασκήθηκε 1-2 μέρες στον Παντελίδη ή τον Λαζόπουλο πριν κάνα μήνα.
Από κει και πέρα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει να απαντά στον Ρέμο, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να συντηρεί μία κόντρα που ευνοεί μόνο τον Ρέμο και όχι τον ίδιο που δεν επιδίωξε να προκαλέσει αυτήν την κόντρα.
Τέλος, είναι λυπηρό να τον ρωτάνε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Ενας άνθρωπος (βλέπε Κουτσινέλη) πήγε να κάνει κάτι διαφορετικό και είδαμε συνεντευξάρα. Ελεος πια με τον Ρέμο, την Βανδή και το τι ψήφισε. Γενικότερα, ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων. Γιατί να κάτσει κάποιος να δει την συνέντευξη αφού ξέρουμε τι θα πει ακριβώς επί λέξη. Και στην τελική βρε Νότη σε καλούν σε συνέντευξη για να σχολιάσεις άλλους κι εσύ τσιμπάς? Εγώ θα τους διέγραφα αυτούς από την λίστα μου. Θα έδινα δύο συνεντεύξεις το χρόνο αλλά θα ήταν συνεντεύξεις που θα επικεντρώνονταν στον Νότη κι όχι στα τριγύρω από τον Νότη, απλά για να βγάλουμε καμιά ατάκα και να έχουμε να λέμε για "κόντρες".

Υ.Γ.: Για τον Παντελίδη θεωρώ λογικό να του γίνει η ερώτηση διότι μεσολάβησε ένα τραγικό γεγονός. Mέχρι εκεί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Καλά σοβαρολογούμε? Το θέμα με την Βανδή το έχει απαντήσει και σχολιάσει σε τουλάχιστον 10 συνεντεύξεις από τότε. Αυτοί που θα τον πουν φασίστα, θα τον πουν έτσι κι αλλιώς διότι πάντα ήταν στην μεριά αυτών που πίστευαν οτιδήποτε μαλακία γραφόταν για εκείνον από τους δημοσιοκάφρους, διότι δεν τον γούσταραν, για το ύφος του, το στυλ του και γενικότερα δεν τον γούσταραν. Δεν είναι τυχαίο που μόλις πάει κάποιος να αντικρούσει τους πετάνε τα γνωστά "μας είχε πει βουλγαρους", δεν μας άφηνε να χορέψουμε στην πίστα και άλλα ψέματα κατά καιρούς. Τι πάει να πει τον πλήγωσε? Ας αναφερθεί λοιπόν και στο θέμα των "βούλγαρων" κ.α. που τον έχουν πληγώσει. Η ζωή προχωρά και το δόξα το Θεό μια χαρά επιβίωσε από εκείνο τον τρομακτικό πόλεμο και μαζικό που του έκαναν τα ΜΜΕ. Γιατί αυτό ήταν πραγματικός πόλεμος, όχι η κριτική που ασκήθηκε 1-2 μέρες στον Παντελίδη ή τον Λαζόπουλο πριν κάνα μήνα.
Από κει και πέρα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει να απαντά στον Ρέμο, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να συντηρεί μία κόντρα που ευνοεί μόνο τον Ρέμο και όχι τον ίδιο που δεν επιδίωξε να προκαλέσει αυτήν την κόντρα.
Τέλος, είναι λυπηρό να τον ρωτάνε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Ενας άνθρωπος (βλέπε Κουτσινέλη) πήγε να κάνει κάτι διαφορετικό και είδαμε συνεντευξάρα. Ελεος πια με τον Ρέμο, την Βανδή και το τι ψήφισε. Γενικότερα, ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων. Γιατί να κάτσει κάποιος να δει την συνέντευξη αφού ξέρουμε τι θα πει ακριβώς επί λέξη. Και στην τελική βρε Νότη σε καλούν σε συνέντευξη για να σχολιάσεις άλλους κι εσύ τσιμπάς? Εγώ θα τους διέγραφα αυτούς από την λίστα μου. Θα έδινα δύο συνεντεύξεις το χρόνο αλλά θα ήταν συνεντεύξεις που θα επικεντρώνονταν στον Νότη κι όχι στα τριγύρω από τον Νότη, απλά για να βγάλουμε καμιά ατάκα και να έχουμε να λέμε για "κόντρες".

Υ.Γ.: Για τον Παντελίδη θεωρώ λογικό να του γίνει η ερώτηση διότι μεσολάβησε ένα τραγικό γεγονός. Mέχρι εκεί.
Συμφωνώ όσο δεν πάει. Μεγάλο fail η συνέντευξη. Ούτε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν έχουν διάθεση να του απαντήσουν πια, τι το συνεχίζει αυτός; Θα τον κράξω κι άλλο αφού τη δούμε. Αδιανόητα ''ηλίθιο'' εκ μέρους του. Φτάνει.
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

panosif έγραψε:
Boring... :shock:

Βγάζει ωραία τραγούδια και αντί να τα διαφημίζει, αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια θέματα που δεν αφορούν το κόσμο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ellhfan έγραψε:
panosif έγραψε:
Boring... :shock:

Βγάζει ωραία τραγούδια και αντί να τα διαφημίζει, αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια θέματα που δεν αφορούν το κόσμο...
Καλά ντάξει ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Όντως, γράψαμε ότι πλέον δεν προσφέρονται για κάτι ουσιαστικό οι συνεντεύξεις των τελευταίων ετών (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, βλέπε "Βεράντα" με Μουρατίδη ή Ζήνα Κουτσινέλη), όμως ΚΑΝΕΙΣ κι όταν γράφω ΚΑΝΕΙΣ εννοώ ΚΑΝΕΙΣ τραγουδιστής ή τραγουδίστρια αυτην την στιγμή δεν έχει ενδιαφέρον σαν συνεντευξιαζόμενος/όμενη. Απαντες όλοι, ένας κι ένας, από αδιάφοροι έως ανύπαρκτοι σε συνεντεύξεις.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
Και καλώς ή κακώς, ο Νότης "δίνει ψωμί".
Θέλετε γιατί είναι σε κόντρα με το σύστημα;
Θέλετε γιατί έχει ακραίες απόψεις;

Πάντως, προσωπικά δε θα κατηγορούσα το Νότη γι' αυτό.

Ο Νότης έχει τα κότσια να εκφράσει και παραέξω αυτά που λέμε όλοι στην ασφάλεια του σαλονιού μας.
Life is a RollerCoaster...
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Κάπου το πήρε το μάτι μου, τι φοβερό live ήταν..! https://www.youtube.com/watch?v=nqBYIeuaFwA
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
Και καλώς ή κακώς, ο Νότης "δίνει ψωμί".
Θέλετε γιατί είναι σε κόντρα με το σύστημα;
Θέλετε γιατί έχει ακραίες απόψεις;

Πάντως, προσωπικά δε θα κατηγορούσα το Νότη γι' αυτό.

Ο Νότης έχει τα κότσια να εκφράσει και παραέξω αυτά που λέμε όλοι στην ασφάλεια του σαλονιού μας.
Προς επίρρωση των λεγομένων σου, εγώ πρώτη φορά βλέπω να γίνεται ήδη ''θέμα'' από εκπομπές με βάση το τρέιλερ της συνέντευξης. Φαντάσου πόση ανάγκη έχουν από ''ψωμάκι''. Κανείς δεν κατακρίνει το Νότη για την ειλικρίνειά του και για όλα όσα λες, απλά οι φίλοι του γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλο αυτό το γαϊτανάκι θα καταλήξει πάλι σε βάρος του. Ουσιαστικά, εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε το Νότη από το να αναλώνεται σε θέματα που ενδεχομένως θα τον βλάψουν και που εν τέλει έχουν κάνει και τον κύκλο τους. Γιατί ο Νότης με πρόσχημα τον Αντώνη Ρέμο μπορεί να κατακεραυνώνει όσους θέλουν να του επιβάλλουν τι και πότε θα το λέει, αλλά πάλι για το Νότη που τα βάζει με το Ρέμο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Τουλάχιστον εκτός από τα κλασσικά που θα πει για Αντωνάκη, Βανδή κτλ, ελπίζω να ερωτηθεί και για τα μελλοντικά του σχέδια, όσον αφορά πιθανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, συναυλίες το καλοκαίρι, και φυσικά τον νέο δίσκο. Δεν έχω παρακολουθήσει ξανα συνέντευξη του Τάσου Τρύφωνος αλλά φαντάζομαι πως τουλάχιστον για την μεγάλη συναυλία του Νότη στην Κυπρο το καλοκαίρι, θα μάθουμε κάποια πράγματα.

Αλλάζω θέμα. Πριν λίγες ήμερες διάβασα ένα κείμενο του Μουρατίδη στο blog του, και μιλούσε για την νυχτερινή Αθήνα και τα φετινά σχήματα. Εχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως με το ζόρι γεμίζουν τα περισσότερα σχήματα, ακόμα και ονομάτων όπως Ρέμου, Κιαμου, ενώ αποτυχίες σκέτες φετινές ήταν Θεοδωρίδου , Ρουβάς. Γράφει και άλλα άξια αναφοράς, αλλά δε θέλω να πλατειάσω. Για τον Νότη πάντως δεν αναφέρει κάτι. Αυτό το κείμενο έρχεται να μας αποδείξει, πως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα σε κανένα σχήμα, όσο μεγάλο και αν είναι αυτό. Και φυσικά αν κάνουμε τις συγκρίσεις, βλέπουμε πως ο Νότης τηρουμένων των αναλογιών, και παρόλο που δεν είχε δυνατό όνομα δίπλα του, τα πήγε εξαιρετικά και φέτος. Τώρα πρέπει να αφοσιωθεί σε έναν μεγάλο δίσκο, για να μας απογειώσει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

70-75 λεπτά είναι η διάρκεια της συνέντευξης. Ελπίζω τα αποσπάσματα να μην είναι ενδεικτικά. Σίγουρα θα μίλησε και γι αλλα, ελπίζω όχι για Μπογδάνο, Λιάγκα και λοιπά τηλέσκουπίδια. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μάθω τι απέγινε το μνημείο προς τιμήν του Σολωμού και γιατί δεν προχώρησε. Είχαμε μείνει στο ότι δεν έπαιρνε άδεια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν ξέρω ποιος έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με Νότη...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω ποιος έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με Νότη...
Τι έγινε;;
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Η συνέντευξη έχει γίνει θέμα μόνο από το τρέιλερ μέχρι και στην εκπομπή της καινούργιου αναφέρθηκε σε ένα βίντεο με τίτλο:νότης σφακιανάκης έρχεται
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Η συνέντευξη έχει γίνει θέμα μόνο από το τρέιλερ μέχρι και στην εκπομπή της καινούργιου αναφέρθηκε σε ένα βίντεο με τίτλο:νότης σφακιανάκης έρχεται
Δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Υπάρχει φοβερή ένδεια θεμάτων στο χαζοκούτι. Και στο Έψιλον το παρουσίασαν. Και οι γνωστές σελίδες ήδη έβαλαν βιντεάκια στο youtube. Δεν το χω ξαναδεί πάντως αυτό!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω ποιος έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με Νότη...
Τι έγινε;;
Από το πουθενά ένα βιντεάκι του από συνέντευξη του 2010, με απόσπασμα που μιλά για μετανάστες έχει πάνω από 1500 κοινοποιήσεις σε λίγες ώρες και πάνω από 200.000 views. Τον αποθεώνουν το 90% των αναρτήσεων. Η πλάκα είναι ότι αυτό το βιντεάκι είχε ανεβεί πριν 6 μήνες...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Υπάρχει σε κάποια σελίδα από τις γνωστές;
Απάντηση