Ναι, εχει φτασει τα 3300 likes και τις 2500 κοινοποιήσεις. Και η Λαμπίρη ασχολήθηκε με το τρέιλερ βάζοντας και τίτλο...jdarmody έγραψε:Υπάρχει σε κάποια σελίδα από τις γνωστές;
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Οντως καθονται ολες οι εκπομπες και σχολιαζουν κατι που ακομα δεν εχει παιχτει. Εγω γουσταρω να εχει πει τα καλυτερα για τον Ρεμο και να μεινουν τελικα ολοι παγωτο. 

- Scorpion86
Και τα καλύτερα να έχει πει θα απομονώσουν τα 10 δευτερολεπτα και σαν καλές μονταζιέρες θα βγάλουν ότι νόημα θέλουν να πουλήσουν. Λες και δεν τους ξέρουμε.SFAKattack10 έγραψε:Οντως καθονται ολες οι εκπομπες και σχολιαζουν κατι που ακομα δεν εχει παιχτει. Εγω γουσταρω να εχει πει τα καλυτερα για τον Ρεμο και να μεινουν τελικα ολοι παγωτο.
- SFAKattack10
Προσοχη! Καινουργιος troll-παπαρας βγηκε παγανια στο youtube και τον λενε Pitouras Pitouridis ! 

Έπαιξε το απόσπασμα και στο Πρωινό, χωρίς το κομμάτι για τον Παντελίδη για ευνόητους λόγους. Ο Λιάγκας ήταν ουδέτερος έως υπέρ του Νότη, τον οποίο αποκάλεσε κ. Σφακιανάκη
Δεν ξέρω αν φταίει ο Λάμψη, αλλά είπε ότι είχε δίκιο σε αυτό που είπε για τον Ρέμο. Ρώτησε μάλιστα για πρώτη φορά τι έχει πει ο Ρέμος, ενώ μέχρι τώρα μας έλεγε ότι ο Νότης ξεκίνησε και καλά την κόντρα. Ο Γεωργαντάς βέβαια φρόντισε να υποστηρίξει με μένος τα φιλαράκια του και πραγματικά ντρέπομαι γι' αυτόν, διότι έχει κάνει και αρκετές συνεντεύξεις με το Νότη, δε ξέρω αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά ας ηρεμήσει λίγο. Ο νοών νοείτω. Νέο φρούτο η Ηλιάκη, η οποία είπε κάτι του στυλ ''και τι θέλει να μας πει ότι δεν είναι χρυσαυγίτης; Είναι χρυσαυγίτης'' κάτι τέτοιο. Η Σκορδά επίσης για ευνόητους λόγους δεν σχολίασε καθόλου. Συμπέρασμα: τους πονάει κι από τα τρέιλερ ακόμα..

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
καλημέρα...αυτές οι εκπομπές το θέμα τους ήταν και είναι να πιαστούν από οτιδήποτε θα ακουστεί από σχεδόν τον οποιονδήποτε για να βγει η μέρα...μηδέν αντικείμενο μηδέν επίπεδο...δεν μου προκαλει εντύπωση το ότι σχολίασαν...σχολιάζουν ανυπάρκτους καθημερινά ποσο μάλλον τον Νότη που είναι και λίγο ιντριγκαδόρος όπως και να το κάνουμε...παντως νομίζω πως στην πραγματικότητα δεν τους νοιαζει (πονάει)και ιδιαίτερα τι θα πει ο νότης...την ώρα προσπαθούν να γεμίσουν...και ο βολάνης να έλεγε κατι ΄΄περίεργο΄΄θα του αφιέρωναν χρόνο...συμπερασματικά δεν έχει κανενα νόημα-αντικτυπο ο σχολιασμός ή μη από πανελίστες με τους οποίους γελάει ο κόσμος...στα της συνεντευξης τωρα χωρίς να έχω δει κατι πέρα απο το trailer νομίζω έχουμε μια από τα ίδια χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί κάτι απο αυτά που ήδη γνωρίζουμε και που αντικειμενικα πολύ λίγη σημασία έχουν στο πως βλεπει ο κοσμος τον νοτη..υπαρχει παγιωμένη αποψη που δεν θα την αλλαξει αυτή τουλαχιστον η συνεντευξη...jdarmody έγραψε:Έπαιξε το απόσπασμα και στο Πρωινό, χωρίς το κομμάτι για τον Παντελίδη για ευνόητους λόγους. Ο Λιάγκας ήταν ουδέτερος έως υπέρ του Νότη, τον οποίο αποκάλεσε κ. ΣφακιανάκηΔεν ξέρω αν φταίει ο Λάμψη, αλλά είπε ότι είχε δίκιο σε αυτό που είπε για τον Ρέμο. Ρώτησε μάλιστα για πρώτη φορά τι έχει πει ο Ρέμος, ενώ μέχρι τώρα μας έλεγε ότι ο Νότης ξεκίνησε και καλά την κόντρα. Ο Γεωργαντάς βέβαια φρόντισε να υποστηρίξει με μένος τα φιλαράκια του και πραγματικά ντρέπομαι γι' αυτόν, διότι έχει κάνει και αρκετές συνεντεύξεις με το Νότη, δε ξέρω αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά ας ηρεμήσει λίγο. Ο νοών νοείτω. Νέο φρούτο η Ηλιάκη, η οποία είπε κάτι του στυλ ''και τι θέλει να μας πει ότι δεν είναι χρυσαυγίτης; Είναι χρυσαυγίτης'' κάτι τέτοιο. Η Σκορδά επίσης για ευνόητους λόγους δεν σχολίασε καθόλου. Συμπέρασμα: τους πονάει κι από τα τρέιλερ ακόμα..
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Καλά μην παρεξηγηθούμε κιόλας, χαβαλεδίστικο είναι το τους ''πονάει''. Προφανώς και δεν τους καίγεται καρφί για το τι λέει ο Νότης. Απλά είναι διαφορετικό πράγμα ο σχολιασμός και άλλο η εμπάθεια που βγάζουν ορισμένοι κατά του Νότη ή οι έντονοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Απλή καταγραφή κάνουμε για να συζητάμε, αλλά μην ξεχνάμε και το περνάμε τόσο στο ντούκου ότι του έχει γίνει πόλεμος από κάποιες εκπομπές στο παρελθόν. Δεν είναι τόσο αθώοι όλοι οι χαρακτηρισμοί..Επίσης δεν περιμένουμε καμιά συνέντευξη για να αλλάξει η παγιωμένη αντίληψη που υπάρχει για έναν άνθρωπο που είναι στα πράγματα εδώ και 25 χρόνια και λογικό είναι. Μόνο τα τραγούδια μπορούν να την αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο, τα οποίο ο άμεσα υπεύθυνος τα έχει γραμμένα απ' ότι φαίνεται.
-
αγαπητέ συμφωνουμε σε γενικες γραμμες...για ανθρώπους που επηρεάζονται από το λιαγκα,σκορδα κλπ σε οποιοδήποτε -το τονίζω- θέμα πόσο μάλλον στο ποιος τραγουδιστής θα τους αρέσει δεν έχω να πω πολλά...άξιοι της μοιρας του που αφήνουν ανθρώπους στην καλύτερη ασχετους με την πλειονότητα των θεμάτων να τους λένε τι θα βάλουν, τι πρέπει να πιστευουν, τι να ψηφίσουν,που να διασκεδάζουν κλπ...για τα τραγούδια νομίζω τον αδικείς λίγο...νομίζω το παλευει αλλα πάντα δεν του κάθεται και φυσικά πάνω από όλα είναι θέμα γούστου...ευτυχώς ή δυστυχώς με τόσα φοβερά τραγούδια καταγεγραμμένα είναι πάρα πολύ δυσκολο να κυκλοφορήσει δίσκος με 16 τραγούδια(πολλά τον αριθμό πλεόν)που να μας ταρακουνήσει...εγώ πάντως τις τελευταίες προσπάθειές του τις κρίνω ικανοποιητικές...θα μπορούσε καλύτερα? πιθανόν ναι μπορεί και όχι...παίζει ρόλο και το timing να του πέσουν και καλά τραγούδια την εποχή που είναι να βγάλει το δίσκο...π.χ απο τον μουκίδη δεν εχω ακούσει κατι από καποιον άλλο να πω ρε γμτ δεν το πήρε ο νότης...αν τωρα ο μουκίδης δεν μπορεί ή δεν γίνεται να ξαναγραψει π.χ στελλα σμυρνιά δεν φταιει ο νότης...και τέλος και το βασικό όλα είναι θέμα γούστου...το έχω ξαναπει πλεόν τα τραγούδια που κυκλοφορεί απευθυνονται σε οπαδούς και όχι στο ευρύ κοινό...αυτα του αρέσουν(εμένα μου κάνουν)ή αυτά βρίσκει και με αυτα πορεύεται...εχω παντως μια διαισθηση οτι ο καινουριος θα είναι γενικά πολύ δυνατός...δεν γνωρίζω κατι ετσι πιστευω...ιδωμεν...jdarmody έγραψε:Καλά μην παρεξηγηθούμε κιόλας, χαβαλεδίστικο είναι το τους ''πονάει''. Προφανώς και δεν τους καίγεται καρφί για το τι λέει ο Νότης. Απλά είναι διαφορετικό πράγμα ο σχολιασμός και άλλο η εμπάθεια που βγάζουν ορισμένοι κατά του Νότη ή οι έντονοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Απλή καταγραφή κάνουμε για να συζητάμε, αλλά μην ξεχνάμε και το περνάμε τόσο στο ντούκου ότι του έχει γίνει πόλεμος από κάποιες εκπομπές στο παρελθόν. Δεν είναι τόσο αθώοι όλοι οι χαρακτηρισμοί..Επίσης δεν περιμένουμε καμιά συνέντευξη για να αλλάξει η παγιωμένη αντίληψη που υπάρχει για έναν άνθρωπο που είναι στα πράγματα εδώ και 25 χρόνια και λογικό είναι. Μόνο τα τραγούδια μπορούν να την αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο, τα οποίο ο άμεσα υπεύθυνος τα έχει γραμμένα απ' ότι φαίνεται.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Ότι έχει επιρροή έχει σίγουρα. Ο ξάδερφός μου λέει συνέχεια ο Νότης που τα χώνει και καλά τα λέει, ο Νότης αυτό, ο Νότης εκείνο, ο Νότης το άλλο και όταν του λέω πες ένα τραγούδι του, απαντάει "α δεν ξέρω".ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
Και καλώς ή κακώς, ο Νότης "δίνει ψωμί".
Θέλετε γιατί είναι σε κόντρα με το σύστημα;
Θέλετε γιατί έχει ακραίες απόψεις;
Πάντως, προσωπικά δε θα κατηγορούσα το Νότη γι' αυτό.
Ο Νότης έχει τα κότσια να εκφράσει και παραέξω αυτά που λέμε όλοι στην ασφάλεια του σαλονιού μας.
Οπότε μήπως τελικά η επιρροή που έχει είναι εκτός του επαγγέλματός του πια;
- SFAKattack10
Χαχα βασικα μηπως δεν ακουει ελληνικη μουσικη? 

ellhfan έγραψε:Ότι έχει επιρροή έχει σίγουρα. Ο ξάδερφός μου λέει συνέχεια ο Νότης που τα χώνει και καλά τα λέει, ο Νότης αυτό, ο Νότης εκείνο, ο Νότης το άλλο και όταν του λέω πες ένα τραγούδι του, απαντάει "α δεν ξέρω".ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
Ο Νότης έχει τα κότσια να εκφράσει και παραέξω αυτά που λέμε όλοι στην ασφάλεια του σαλονιού μας.
Μαλλον ο ξαδερφος σου δεν πρεπει να παρακολουθει πολυ τα μουσικα πραγματα...
Τελειώνει αυτό το Σάββατο ο Νότης.Οριστικό.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Μετά από τρείς μήνες πέφτει αυλαία σε ένα σχήμα που χάρισε όμορφες βραδιές στα Νότια με έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της χώρας. ...nikosp έγραψε:Τελειώνει αυτό το Σάββατο ο Νότης.Οριστικό.
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση...
."O NOTIS ΣTA NOTIA" , ΣTHN ΠAPAΛIAKH ΦANTAΣIA OΛOKΛHPΩNEI TIΣ EMΦANIΣEIΣ TOY AYTO TO ΣABBATO K ΣAΣ EYXAPIΣTOYME OΛOYΣ ΓIA THN ΣYMMETOXH ΣAΣ! EΛΠIZOYME NA ΣAΣ XAPIΣAME ΩPAIEΣ MOYΣIKEΣ BPAΔIEΣ K ΣYNTOMA ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΓIA TA..."MEΛΛONTIKA" MAΣ ΣXEΔIA! "
Αυτό το Σαββατο λοιπόν αναμένεται ένα μεγάλο party στη Fantasia και εμείς θα είμαστε εκεί για να καταγράψουμε τα πάντα. Μαζί του η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Πωλίνα Χριστοδούλου, οι 48 Ώρες, ο Άγγελος Δάνος, η Μαίρη Σχοινά, η Νάγια Καψάλη και το μπαλέτο του Gary Mordon.
http://www.newspistol.com/article.php?id=50707
Ακριβώς όπως τα είχαμε υπολογίσει. Έκανε τις τέσσερις εμφανίσεις που χάθηκαν. Ημερολογιακά έκλεισε τρεις μήνες το σχήμα και σε κάθε περίπτωση το πρόσημο είναι θετικό. Αναμένουμε τη συνέχεια με πιο δυνατές συνεργασίες και ένα δυνατό δίσκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Πέμ Μαρ 10, 2016 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειλικρινά το έγραψες σοβαρά αυτό τώρα; Μην εκθέτεις τον ξάδερφό σου τουλάχιστον. Βέβαια δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά είναι αστείο να αμφισβητείτε τόσο έντονα έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της τελευταίας 30ετίας, επειδή απλά δεν σας αρέσει το στυλ του και οι απόψεις του.ellhfan έγραψε:Ότι έχει επιρροή έχει σίγουρα. Ο ξάδερφός μου λέει συνέχεια ο Νότης που τα χώνει και καλά τα λέει, ο Νότης αυτό, ο Νότης εκείνο, ο Νότης το άλλο και όταν του λέω πες ένα τραγούδι του, απαντάει "α δεν ξέρω".ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
- Scorpion86
Ίδιο σχήμα;Scorpion86 έγραψε:Aπό αρχές Μαίου στην Πύλη Αξιού...
- Scorpion86
Mάλλον...Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε περισσότερα.jdarmody έγραψε:Ίδιο σχήμα;Scorpion86 έγραψε:Aπό αρχές Μαίου στην Πύλη Αξιού...
Ναι εννοούσα από τον τελευταίο του δίσκο, όχι τραγούδι του γενικά.jdarmody έγραψε:Ειλικρινά το έγραψες σοβαρά αυτό τώρα; Μην εκθέτεις τον ξάδερφό σου τουλάχιστον. Βέβαια δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά είναι αστείο να αμφισβητείτε τόσο έντονα έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της τελευταίας 30ετίας, επειδή απλά δεν σας αρέσει το στυλ του και οι απόψεις του.ellhfan έγραψε:Ότι έχει επιρροή έχει σίγουρα. Ο ξάδερφός μου λέει συνέχεια ο Νότης που τα χώνει και καλά τα λέει, ο Νότης αυτό, ο Νότης εκείνο, ο Νότης το άλλο και όταν του λέω πες ένα τραγούδι του, απαντάει "α δεν ξέρω".ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει στα Μ.Μ.Ε., έχει ως προτεραιότητα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση αυτό που παράγει.
Νόμιζα ότι το έγραψα, αλλά μου ξέφυγε... χαχα
Το γνωστό παρεάκι του ANT1 πάλι έπιασε στο στόμα του τον Νότη, πριν καν προβληθεί η εκπομπή του Τρύφωνος. Εντωμεταξύ όλο δεν συμφωνουν και δεν θέλουν να δείχνουν πλάνα από συνεντεύξεις του Νότη, γιατί όπως λένε είναι ακραιες οι δηλώσεις του, και κάθε φορά πρώτοι δείχνουν αποσπάσματα. Στο βωμό της τηλεθέασης όλα τα κάνουν. Ας μας απαλλάξει κάποιος επιτέλους από αυτούς τους δημοσιοσχετίστες που ενώ οι ίδιοι κρίνουν τα πάντα και τους πάντες, τους πειράζει όταν κάποιος άλλος εκφράζει την γνώμη του. Βασικά τους πειράζει μόνο ο Νότης από ότι έχω καταλάβει...
Αδικο εχει; http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/c ... 50565.html
Υ.Γ. Για τους αλλους δεν εχω να σχολιασω κατι... Ειναι πολλοι λιγοι για να μιλουν για τον Νοτη.
Υ.Γ. Για τους αλλους δεν εχω να σχολιασω κατι... Ειναι πολλοι λιγοι για να μιλουν για τον Νοτη.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα