Οι τραγουδιάρες αυτές είναι αναλώσιμες. Ελπίζω να κρατήσει 48ώρες να δούμε και στη Θεσσαλονίκη μια νορμάλ έναρξη χωρίς κοινωνικό κομμάτι. Ουσιαστικά μην αλλάξει έναρξη αν αλλάξει το σχήμα.christos έγραψε:Ο κοντος ανακοινωσε χθες οτι απο 6/5 ξεκινουν οι εμφανισεις στην πυλη..
Υ.Γ. Η παπαδοπούλου παει ποσειδωνιο με πλουταρχο, μενιδιατη.. Αρα λογικα παει με αλλο σχημα http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πατάτα είπε κι αυτός. Ας το δούμε ολόκληρο βέβαια και μετά ας κρίνουμε. Ακόμα και αν είναι στημένο το κόλπο δεν φταίνε οι άνθρωποι. Θα έπρεπε να διαχωρίσει το γεγονός της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών από τη βοήθεια που οφείλει ή μπορεί να παρέχει ο καθένας που ζει το πρόβλημα σε συνανθρώπους του που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Το πρόβλημα δεν λύνεται με το να τους αφήσεις να πνιγούν. Ορθώς καυτηριάζει το γεγονός της εισροής, αλλά μιλάει με τέτοιο τόνο και ύφος που δείχνει μισάνθρωπος, ενώ πιστεύω ότι δεν είναι. Εξάλλου σαν παιδάκι στην Κω έχει πει και ο ίδιος ότι δεχόταν ρατσισμό λόγω της κρητικής ομιλίας κλπ. Ελπίζω να θίγει μόνο την πολιτική χροιά του ζητήματος και όχι το ανθρωπιστικό κομμάτι. Και πολύ καλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν έχει δηλώσει πάλι ευθαρσώς τι ψήφισε, ε ξέρουμε τι θα ακολουθήσει και πως θα συνδυαστούν οι δηλώσεις του.Scorpion86 έγραψε:Αστα sfakattack. Ερχεται πολύ δύσκολη εβδομάδα. Και οι Αρβύλα την Δευτέρα θα την πούνε την μαλακία τους. Δυστυχώς, ο κοντός ερεθίζει πάντα με το πιο ευαίσθητο θέμα. Λες και το κάνει επίτηδες ο άτιμος. Τεσπα, τον αγαπάμε περισσότερο για τα ελαττώματα του.
Τσιμπάμε και εδώ μέσα μπαίνοντας στο τρυπάκι αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που λέει ο Νότης.Έλεος γαμώ την δημοκρατία μου και την ελευθερία απόψεων.Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα.Υπάρχει το συμφωνώ και το ΔΕΝ συμφωνώ με τον Σφακιανάκη πχ. Όχι το είναι λάθος,έκανε πατάτα,είναι φασίστας κτλ.....Γνώμη του είναι και πρέπει να είναι σεβαστή απο τον καθένα.Αυτό είναι η δημοκρατία.
Scorpion για δώσε σιγά σιγά νέα για τον δίσκο,μην λουφάρεις...
Υ.Γ. Το πρώτο φινάλε που έχασα μετά απο χρόνια

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εγώ απλά εννοώ ότι ασχέτως αν είναι σωστή ή όχι η άποψή του, δεν την εκθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω δηλαδή ότι ενοχλεί περισσότερο ο τρόπος του παρά η άποψή του. Κανείς εδώ μέσα δεν έχει λογοκρίνει το Νότη για την άποψή του. Άλλο αν σχολιάζουμε αν ήταν εύστοχη ή όχι και τα παραλειπόμενα. Μην κυνηγάτε φαντάσματα συνεχώς. Είστε και κάποιοι που δεν σας ενδιαφέρουν και οι επιπτώσεις. Μέσα να είμαστε κι ας γίνεται βούκινο ο άλλος όλη τη βδομάδα. Δίσκο να βγάλει κι ας τον βρίζει όλη η χώρα. Σκεφτείτε και το καλό του καλλιτέχνη μια φορά και όχι μόνο την πάρτη σας.ilias16 έγραψε:Τσιμπάμε και εδώ μέσα μπαίνοντας στο τρυπάκι αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που λέει ο Νότης.Έλεος γαμώ την δημοκρατία μου και την ελευθερία απόψεων.Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα.Υπάρχει το συμφωνώ και το ΔΕΝ συμφωνώ με τον Σφακιανάκη πχ. Όχι το είναι λάθος,έκανε πατάτα,είναι φασίστας κτλ.....Γνώμη του είναι και πρέπει να είναι σεβαστή απο τον καθένα.Αυτό είναι η δημοκρατία.
Φίλε,jdarmody....
Ο Νότης είναι ώριμος ηλικιακά και νοητικά και πέραν όλων των υπολοίπων ξέρει τι είναι καλό, για τον εαυτό του.
Εχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο για 25 και πλέον χρόνια και είναι αξιοζήλευτο αυτό που έχει επιτύχει.
Νομίζω οτι κι εσύ όταν μιλάς με φίλους σου, οτι εκφράζεις τις απόψεις σου ανοιχτά..έτσι δεν είναι;
Εννοώ οτι δεν σε πολυνοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι, εφόσον αυτό πιστεύεις κι αυτό έχει και σημασία,εν τέλει.
Ετσι είναι κι ο Νότης. Μιλάει σε όσους έχουν ανοιχτά τα αυτιά και το μυαλό τους. Αυτοί,λοίπον, εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους και τα επιχειρήματά τους,χωρίς να υβρίζουν όμως.
Τον Νότη,τον χαίρομαι διότι δεν λογαριάζει τι θα πουν οι άλλοι. Αυτό λέγεται...ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ολα τα άλλα ειναι περιττά. Μην ξεχνάμε οτι για να κάνεις καριέρα, χρειάζεσαι και μια οξυδέρκεια,έτσι;
Κι αυτός την έχει.
Υ.Γ Βλέπω αντεπίθεση Νότη σε όλα τα μέτωπα: Δισκος, συναυλίες και Θεσσαλονίκη...
Αυτά είναι τα ωραία!!
Ο Νότης είναι ώριμος ηλικιακά και νοητικά και πέραν όλων των υπολοίπων ξέρει τι είναι καλό, για τον εαυτό του.
Εχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο για 25 και πλέον χρόνια και είναι αξιοζήλευτο αυτό που έχει επιτύχει.
Νομίζω οτι κι εσύ όταν μιλάς με φίλους σου, οτι εκφράζεις τις απόψεις σου ανοιχτά..έτσι δεν είναι;
Εννοώ οτι δεν σε πολυνοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι, εφόσον αυτό πιστεύεις κι αυτό έχει και σημασία,εν τέλει.
Ετσι είναι κι ο Νότης. Μιλάει σε όσους έχουν ανοιχτά τα αυτιά και το μυαλό τους. Αυτοί,λοίπον, εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους και τα επιχειρήματά τους,χωρίς να υβρίζουν όμως.
Τον Νότη,τον χαίρομαι διότι δεν λογαριάζει τι θα πουν οι άλλοι. Αυτό λέγεται...ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ολα τα άλλα ειναι περιττά. Μην ξεχνάμε οτι για να κάνεις καριέρα, χρειάζεσαι και μια οξυδέρκεια,έτσι;
Κι αυτός την έχει.
Υ.Γ Βλέπω αντεπίθεση Νότη σε όλα τα μέτωπα: Δισκος, συναυλίες και Θεσσαλονίκη...
Αυτά είναι τα ωραία!!
Φίλε μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο.Φράση σου χρησιμοποίησα,δεν μιλούσα για σένα.Τα ΜΜΕ τον ξεσκίζουν όχι εμείς.Όσο γι αυτό που λες για το μέσα να είμαστε και δίσκος να βγαίνει και ας τον βρίζουν...σημειώνω ότι είναι Καλλιτέχνης και τυγχάνει να είμαι θαυμαστής του,οπότε λογικό είναι να τα θέλω αυτά.Καλά θα ήταν να ήμουν μάνατζερ του είτε εγώ είτε εσύ είτε ο καθένας και να του βάζαμε ένα μέτρο.Αλλά έτσι χάνει και την ταυτότητα του.Ο Καλλιτέχνης μας είναι μεγάλο παιδί,έχει μια άποψη χρόνια τώρα και η πορεία του δείχνει ότι ξέρει τι κάνει.Τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα να του κάνουν κακό...ότι και να πει.Έχεις δίκιο σε ότι λες,δεν γυρίζει όμως το πράγμα.jdarmody έγραψε:Εγώ απλά εννοώ ότι ασχέτως αν είναι σωστή ή όχι η άποψή του, δεν την εκθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω δηλαδή ότι ενοχλεί περισσότερο ο τρόπος του παρά η άποψή του. Κανείς εδώ μέσα δεν έχει λογοκρίνει το Νότη για την άποψή του. Άλλο αν σχολιάζουμε αν ήταν εύστοχη ή όχι και τα παραλειπόμενα. Μην κυνηγάτε φαντάσματα συνεχώς. Είστε και κάποιοι που δεν σας ενδιαφέρουν και οι επιπτώσεις. Μέσα να είμαστε κι ας γίνεται βούκινο ο άλλος όλη τη βδομάδα. Δίσκο να βγάλει κι ας τον βρίζει όλη η χώρα. Σκεφτείτε και το καλό του καλλιτέχνη μια φορά και όχι μόνο την πάρτη σας.ilias16 έγραψε:Τσιμπάμε και εδώ μέσα μπαίνοντας στο τρυπάκι αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που λέει ο Νότης.Έλεος γαμώ την δημοκρατία μου και την ελευθερία απόψεων.Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα.Υπάρχει το συμφωνώ και το ΔΕΝ συμφωνώ με τον Σφακιανάκη πχ. Όχι το είναι λάθος,έκανε πατάτα,είναι φασίστας κτλ.....Γνώμη του είναι και πρέπει να είναι σεβαστή απο τον καθένα.Αυτό είναι η δημοκρατία.
- Scorpion86
Η συνέντευξη τελικά ήταν πολύ πιο ήπιων τόνων από αυτό που μας είχαν προιδεάσει. Το "νίπτω τας χείρας μου" του ΡΙΚ όταν ο Νότης μιλούσε για το προσφυγικό ήταν μέγιστο φάουλ των Κυπρίων.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Τίποτα ενδιαφέρον ειπώθηκε;Scorpion86 έγραψε:Η συνέντευξη τελικά ήταν πολύ πιο ήπιων τόνων από αυτό που μας είχαν προιδεάσει. Το "νίπτω τας χείρας μου" του ΡΙΚ όταν ο Νότης μιλούσε για το προσφυγικό ήταν μέγιστο φάουλ των Κυπρίων.
- Scorpion86
Εχασα το πρώτο δεκάλεπτο λογω ντέρμπι. Η υπόλοιπη συνολικής διάρκειας περίπου 70 λεπτών βλεπόταν ευχάριστα όμως δεν μας πρόσφερε κάτι ουσιαστικό. Στα πολιτικά έκραξε πολύ τον Τσίπρα που τον είπε 4-5 φορές Τσίπουρα.jdarmody έγραψε:Τίποτα ενδιαφέρον ειπώθηκε;Scorpion86 έγραψε:Η συνέντευξη τελικά ήταν πολύ πιο ήπιων τόνων από αυτό που μας είχαν προιδεάσει. Το "νίπτω τας χείρας μου" του ΡΙΚ όταν ο Νότης μιλούσε για το προσφυγικό ήταν μέγιστο φάουλ των Κυπρίων.

Μήπως έχουμε link από την συνέντευξη γιατί την έχασα κι εγώ λόγω "ντερμπυ" 

Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
Πολύ ωραία η συνέντευξη. Ωραίος ο λόγος του Νότη. Βλέπεται ευχάριστα. Για το προσφυγικό έπρεπε να παίξουν ολόκληρη τη δήλωσή του.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... egory_id=7
Η εκπομπή Τετ-Α-Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος είχε καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής και έγινε νούμερο ένα θέμα αναπαραγωγής σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν για το προσφυγικό, τον Παντελή Παντελίδη, την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. ...
Η εκπομπή αυτή έδειξε οτι στην Κύπρο υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο του κόσμου που οχι μονο γουστάρει τον Νότη, αλλά τον στηρίζει σε όσα λέει και κάνει. Και πάντα με επιχειρήματα και ας μην μας αρέσει κάποιες φορές. Με επίσημα στοιχεία που πληροφορήθηκα απο την Κύπρο η εκπομπή του Τάσου κέρδισε πάνω απο το 20% σε τηλεθέαση και περισσότεροι απο 200.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν για να δουν την περίπου 70λεπτη εκπομπή παρά τα προβοκάτσια και τις απειλές να μην μεταδιδόταν. Αλλά δε τα κατάφεραν κάποιοι να γίνει αυτό. Τον Ιούλιο ο Νότης θα κάνει συναυλία στην Κύπρο και καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει μιας και η προπώληση έχει ξεκινήσει απο τώρα. Και όλα αυτά βέβαια που μέχρι και τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής γινόντουσαν προσπάθειες να κοπεί η συνέντευξη αλλά δε το κατάφεραν κάποιοι .
Η εκπομπή Τετ-Α-Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος είχε καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής και έγινε νούμερο ένα θέμα αναπαραγωγής σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν για το προσφυγικό, τον Παντελή Παντελίδη, την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. ...
Η εκπομπή αυτή έδειξε οτι στην Κύπρο υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο του κόσμου που οχι μονο γουστάρει τον Νότη, αλλά τον στηρίζει σε όσα λέει και κάνει. Και πάντα με επιχειρήματα και ας μην μας αρέσει κάποιες φορές. Με επίσημα στοιχεία που πληροφορήθηκα απο την Κύπρο η εκπομπή του Τάσου κέρδισε πάνω απο το 20% σε τηλεθέαση και περισσότεροι απο 200.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν για να δουν την περίπου 70λεπτη εκπομπή παρά τα προβοκάτσια και τις απειλές να μην μεταδιδόταν. Αλλά δε τα κατάφεραν κάποιοι να γίνει αυτό. Τον Ιούλιο ο Νότης θα κάνει συναυλία στην Κύπρο και καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει μιας και η προπώληση έχει ξεκινήσει απο τώρα. Και όλα αυτά βέβαια που μέχρι και τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής γινόντουσαν προσπάθειες να κοπεί η συνέντευξη αλλά δε το κατάφεραν κάποιοι .
http://www.cybc-media.com/vod2/index.ph ... ng_id=7264 Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη!
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει παιδιά,τόσες μέρες παρακολουθώ όσο μπορώ τα σχόλια για την συνέντευξη...και η πλειοψηφία είναι υπέρ του Νότη.Έχουν καταλάβει το παραμύθι που πουλάνε και αρχίζουν να γλεντάνε του δημοσιοκάφρους.Όχι απαραίτητα συμφωνώντας,απλά δέχονται την άποψη του.Όσο για την συνέντευξη ναι μεν τα ίδια αλλά για κάποιο λόγο μου ήταν ευχάριστη.Στο τέλος μου φάνηκε αλά Κουτσελίνη.Πολύ κόψιμο ράψιμο.
- Scorpion86
Yπάρχουν πάντα και τα αριστερά προβατακια που διαβάζουν εμετικά κείμενα όπως αυτό του Μπογιόπουλου, με τίτλο "Σώμα φτιαγμένο από πηλό, κεφάλι γεμάτο σκατά". Δεν πρόκειται να παραθέσω το link. Σιγά μην του δώσουμε και views.
Αριστερές σελίδες του τα χώνουν κανονικά. Ποιος ασχολείται με τους άπλυτους. Πέρα από τα τσιτάτα που έβγαλαν, λανθασμένα για εμένα την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή ούτε που ασχολήθηκε σοβαρά ο Νότης με Μαλέα και Πασχαλίδη, ο Τρύφωνος έκανε ωραίες ερωτήσεις. Ακόμα και αυτές του στυλ λένε ότι είσαι ακροδεξιός, γραφικός κλπ έγιναν με κομψό τρόπο και σεβασμό απέναντι στο Νότη.